- Konu Sahibi ecrinyagmur
aaa kaç gündür kimse uğramamış
nerdesiniz kızlar ?
nerdesiniz kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım,benim oğluş hala emdiği için hiç süt içirmedimemelcim haklısın cnm kimseler uğramaz oldu.hepimizin işi var sanırım.özledik dimi sohbetleri anca havalar soğumaya başlayınca sohbet edebileceğiz galiba.
kızlar ben ecrine süt içiremiyorum bir fikriniz varmı nasıl alıştırabilirim?
çamaşır suyu kokusuna gelmezmiş diye biliyorum ama sen kullanamassın şimdi hamilesin yazeynepcin yardıma geleyım mı canım evı toplamaya artık bızımkılerle toplarmıyız dağıtırmıyız bılmıyorum
kızlar bayağıdır gıremıyordum anneciğim gelmıştı o gıttı böcekler geldi:)))))))))))))
offfffff delirmek üzereyim mutfağımda böcük var ya ilaçladım yınede gıtmedıler eeeeeeeeee çok mısafır perverım ne yapsınlar dayanamıyorlar bana
bir fikri olan varmı ya nasıl koyalarım bunları
oğluma süt ısıtmaya bıle kalkamıyorum korkudan
eşim dalga geçiyor sakın kalkma bak senı gorunce yerler dıye
zeynepcim sütü ben gece ağladığında verıyorum
gerçi böcükler var şimdi vermıyorum ama o zamana da sabah bardağa koyuyorum içiyor
senınkı hiç mi içmek istemıyor
içine biraz bal koyabilirsin mınıkler pek sever tatlı seylerı
kocaman öpuyorum sızı
kesinleştimi canım, hadi hayırlı olsun,kızlar ikinciye oğlum olacakmış
hayırlısıyla
kızlar ikinciye oğlum olacakmış
hayırlısıyla
bizede gıcık olcaklar nagişim ,bizde oğlan anasıyız :)
yavrum kıyamam özlüyordur anneciğini, geçmiş olsun canım
bu arada ikinciler kız olur inşallah, gelinlere birde görümce lazım dimi :)))
kızlar nerdesiniz, havalar serinledi
hadi buluşalım bir gün
hülyacım cnm benim düşünmen yeter.umarım böcek sorununu halletmişsindir.kokusuz tabletler işe yarar belki ama oğluşunun göörmesin Allah korusun.bizim böcekler her yerde oduğu için.zeynepcin yardıma geleyım mı canım evı toplamaya artık bızımkılerle toplarmıyız dağıtırmıyız bılmıyorum
kızlar bayağıdır gıremıyordum anneciğim gelmıştı o gıttı böcekler geldi:)))))))))))))
offfffff delirmek üzereyim mutfağımda böcük var ya ilaçladım yınede gıtmedıler eeeeeeeeee çok mısafır perverım ne yapsınlar dayanamıyorlar bana
bir fikri olan varmı ya nasıl koyalarım bunları
oğluma süt ısıtmaya bıle kalkamıyorum korkudan
eşim dalga geçiyor sakın kalkma bak senı gorunce yerler dıye
zeynepcim sütü ben gece ağladığında verıyorum
gerçi böcükler var şimdi vermıyorum ama o zamana da sabah bardağa koyuyorum içiyor
senınkı hiç mi içmek istemıyor
içine biraz bal koyabilirsin mınıkler pek sever tatlı seylerı
kocaman öpuyorum sızı
şekerim 2.ler kız olursa yada yapmazsak bize 1 gelin gıcık olur delikafadulden
2 günndür bebem ateşliydi yawrum resmen 2 günde zayıfladı dr iğne verdi iğneler ii geldi galiba şükür bugün iyiy
ama çok üstüme düşmeye başladı kimseye gitmiyo hep anne istiyo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
merhaba canlarım ben geldim zemuszemus kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim. aslında pazar günü bursaya döndük ama internet bağlantısında sorun vardı bir türlü bağlanamadım. tatilimiz harika geçti keşke hiç bitmeseydi... gelince ütü temizlik derken biraz yorucu geçti günlerim,neyse bitti temizlik.
hülyacım öncelikle gözün aydın 2. bebişin erkek olacakmış. hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah. canım geçmiş olsun eyüp asafa çok üzüldüm kıyamam ya nasıl canı acımıştır kuzunun ,inşallah çabucak iyileşir canım.
nagihancım sanada geçmiş olsun canım eymen çabucak iyileşir canım. iş hayatı nasıl gidiyor? alışabildinmi ortama canım?
zeynepcim galiba eşya topluyorsun kolay gelsin canım. nezaman taşınıyorsun? yardım lazımsa haber ver gelirim canım .canım ben milupanın aptamil sütünü veriyorum bazen ılık bazen soğuk veriyorum ecrin maşallah içiyor. inşallah senin ecrinde içer. sana tavsiyem biberonla içmiyorsa bardakla ver çünkü bardakla içmek cok cazip geliyor çocuklara. bardağın hatrına içiyorlar canım. sen hangi sütü veriyorsun,biberonlamı veriyorsun?
emelcim eşinle aran nasıl canım? inşallah buzları tamamen eritmişsinizdir. umarım herşey eski güzel haline dönmüştür canım.
kızlar hepinizi ve kuzularınızı kocaman öpüyorum
unutmadan hafta sonu buluşmamı var ?