2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

emelcim haklısın cnm kimseler uğramaz oldu.hepimizin işi var sanırım.özledik dimi sohbetleri anca havalar soğumaya başlayınca sohbet edebileceğiz galiba.
kızlar ben ecrine süt içiremiyorum bir fikriniz varmı nasıl alıştırabilirim?

zeynepcin yardıma geleyım mı canım evı toplamaya artık bızımkılerle toplarmıyız dağıtırmıyız bılmıyorum
kızlar bayağıdır gıremıyordum anneciğim gelmıştı o gıttı böcekler geldi:)))))))))))))
offfffff delirmek üzereyim mutfağımda böcük var ya ilaçladım yınede gıtmedıler eeeeeeeeee çok mısafır perverım ne yapsınlar dayanamıyorlar bana
bir fikri olan varmı ya nasıl koyalarım bunları
oğluma süt ısıtmaya bıle kalkamıyorum korkudan
eşim dalga geçiyor sakın kalkma bak senı gorunce yerler dıye

zeynepcim sütü ben gece ağladığında verıyorum
gerçi böcükler var şimdi vermıyorum ama o zamana da sabah bardağa koyuyorum içiyor
senınkı hiç mi içmek istemıyor
içine biraz bal koyabilirsin mınıkler pek sever tatlı seylerı
kocaman öpuyorum sızı

emelcim haklısın cnm kimseler uğramaz oldu.hepimizin işi var sanırım.özledik dimi sohbetleri anca havalar soğumaya başlayınca sohbet edebileceğiz galiba.
kızlar ben ecrine süt içiremiyorum bir fikriniz varmı nasıl alıştırabilirim?
canım,benim oğluş hala emdiği için hiç süt içirmedim
bilemiyorum ama pipetler varya onla bişeyler içmeyi çok seviyor kayram su, meyve suyu falan içirirken bardağa pipet koyuyorum hüp çekiyor
dene istersen

zeynepcin yardıma geleyım mı canım evı toplamaya artık bızımkılerle toplarmıyız dağıtırmıyız bılmıyorum
kızlar bayağıdır gıremıyordum anneciğim gelmıştı o gıttı böcekler geldi:)))))))))))))
offfffff delirmek üzereyim mutfağımda böcük var ya ilaçladım yınede gıtmedıler eeeeeeeeee çok mısafır perverım ne yapsınlar dayanamıyorlar bana

gerçi böcükler var şimdi vermıyorum ama o zamana da sabah bardağa koyuyorum içiyor
kocaman öpuyorum sızı
çamaşır suyu kokusuna gelmezmiş diye biliyorum ama sen kullanamassın şimdi hamilesin ya
bu böcek yemlerinden alsanız , eyüpün yetişemeyeceği yerlere koyarsın
çok korkarım bende böcekten :(

kızlar ikinciye oğlum olacakmış
hayırlısıyla
kesinleştimi canım, hadi hayırlı olsun,
sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsun çüçük prens
doğum hangi ay olcak ?

kızlar ikinciye oğlum olacakmış
hayırlısıyla

hülyacım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş desene çifte kaygana olacan veeee 2 gelin sana gıcık olacak sırnaşık şeysırnaşık şey
şaka bir yana herşeyin başı sağlık sağlığı yerinde olsunda kız erkek fark etmez dimi ama

bizede gıcık olcaklar nagişim ,bizde oğlan anasıyız :)

şekerim 2.ler kız olursa yada yapmazsak bize 1 gelin gıcık olur delikafadulden

2 günndür bebem ateşliydi yawrum resmen 2 günde zayıfladı dr iğne verdi iğneler ii geldi galiba şükür bugün iyiy
ama çok üstüme düşmeye başladı kimseye gitmiyo hep anne istiyo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

yavrum kıyamam özlüyordur anneciğini, geçmiş olsun canım

bu arada ikinciler kız olur inşallah, gelinlere birde görümce lazım dimi :)))

kızlar nerdesiniz, havalar serinledi
hadi buluşalım bir gün

sensiz olurmu hiç tabi cumartesi buluşuruz
arzuylada konuşalım geldimi acaba,
zeynep işlerini bitirdiyse
hülyada iyi olursa müsaitse
bu cumartesi buluşalımmı kızlar?

nagıhancım çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha ıyıdır eymen paşa

o kızlar bır ıkı gun bakmadım valla patlatmışsınız buluşmayı
hadı yapalım hem ben sızı çok özledım
inşallah bu sefer tam oluruz

canım cay içelim diye çay koydum alsında sıcak dıye hiç ellemez ama altındakı tepsiyi çekeyim dedi hop üzerine dokuldu hemen soydum ama o kadar hassas kı cıldı o an bıle deriyı kaldırmış hemen banyoya soğuk suya koydum yavrum o an soğuk sudan ağlamaya başladı
çok şükür ki evde yanık kremı vardı
aklınızda olsun kızlar sizlerde böyle bir durum yaşayabilirsiniz ama inşallah yaşamazsınız ama eve yanık kremı alın canlarım

merhaba canlarım ben geldim zemuszemus kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim. aslında pazar günü bursaya döndük ama internet bağlantısında sorun vardı bir türlü bağlanamadım. tatilimiz harika geçti keşke hiç bitmeseydi... gelince ütü temizlik derken biraz yorucu geçti günlerim,neyse bitti temizlik.

hülyacım öncelikle gözün aydın 2. bebişin erkek olacakmış. hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah. canım geçmiş olsun eyüp asafa çok üzüldüm kıyamam ya nasıl canı acımıştır kuzunun ,inşallah çabucak iyileşir canım.

nagihancım sanada geçmiş olsun canım eymen çabucak iyileşir canım. iş hayatı nasıl gidiyor? alışabildinmi ortama canım?

zeynepcim galiba eşya topluyorsun kolay gelsin canım. nezaman taşınıyorsun? yardım lazımsa haber ver gelirim canım .canım ben milupanın aptamil sütünü veriyorum bazen ılık bazen soğuk veriyorum ecrin maşallah içiyor. inşallah senin ecrinde içer. sana tavsiyem biberonla içmiyorsa bardakla ver çünkü bardakla içmek cok cazip geliyor çocuklara. bardağın hatrına içiyorlar canım. sen hangi sütü veriyorsun,biberonlamı veriyorsun?

emelcim eşinle aran nasıl canım? inşallah buzları tamamen eritmişsinizdir. umarım herşey eski güzel haline dönmüştür canım.

kızlar hepinizi ve kuzularınızı kocaman öpüyorum

unutmadan hafta sonu buluşmamı var ?

canlarım hepinize selam.biz eşim planlanmadık zamanda izne ayrılınca 1 haftalığına tatile gittik.nasıl hazırlandım bilemedim.sizlerede haber veremedim.çok şükür güzel bitirdik tatili.ama ecrinde bende tatilde nasıl becerdiysek grip olduk.ecrin geniz akıntısı tıkanıklık yaşadı kuzum çok.çok şükür deniz suyu açtı biraz şimdi daha iyiyiz çok şükür atlattık galiba.ama bu sefer yine yememe sorunumuz başladı çokzor gerçekten yemek problemi.birde güneşte kuzumun vucudu kabardı ama ne garip 3gün bişey olmadı sonradan başladı.krem sürüyorum ama gece kaşınmaktan uyumuyor .yarın sabah tüm bu sıkıntılar için doktora gidiyoruz.gitmişken bende kan tahlili vereceğim bendede kansızlık var.Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşaallah.
ve toplanma telaşı başlayacak şimdi evi ağustos sonu eylül başı gibi teslim edecekler inşallah daha zaman var ama bizim bu şirin canavarlarlaa anca toparlanırım sanki.
çok özledim sizleri

emelcim cnmbnm sütü pipetlede denedim içmeyi beceremedi üflüyor köpürtüyor eğlance çıktı ecrine sonra tükürüyor:):)valla ne yapacağımı şaşırdım.cnmbnm buluşma olacak galiba ama havalar acayip nasıl yapacağız.ben sizlerle olmayı çok istiyorum inş buluşabiliriz.

kocaman öpuyorum sızı
hülyacım cnm benim düşünmen yeter.umarım böcek sorununu halletmişsindir.kokusuz tabletler işe yarar belki ama oğluşunun göörmesin Allah korusun.bizim böcekler her yerde oduğu için.
cnm oluyor böyle kazalar allah beterinde korusun.
bu arada 2. bebeişinde erkekmiş.canımbenim allah sağlıkla hayırlı evlat versin ohhhh senin sırtın yere gelmez artık oğlan anası olacakasın 2 tane gelinler bakar sana:):)): yerim senn o oğluşlarını.cokacimcoook

şekerim 2.ler kız olursa yada yapmazsak bize 1 gelin gıcık olur delikafadulden

2 günndür bebem ateşliydi yawrum resmen 2 günde zayıfladı dr iğne verdi iğneler ii geldi galiba şükür bugün iyiy
ama çok üstüme düşmeye başladı kimseye gitmiyo hep anne istiyo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

nagihancım çok geçmiş olsun cnm.inş iyileşmiştir iyice kuzun .Allah korusun onlar onlar hasta olunca hiç tat tuz kalmıyor.

merhaba canlarım ben geldim zemuszemus kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim. aslında pazar günü bursaya döndük ama internet bağlantısında sorun vardı bir türlü bağlanamadım. tatilimiz harika geçti keşke hiç bitmeseydi... gelince ütü temizlik derken biraz yorucu geçti günlerim,neyse bitti temizlik.

hülyacım öncelikle gözün aydın 2. bebişin erkek olacakmış. hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah. canım geçmiş olsun eyüp asafa çok üzüldüm kıyamam ya nasıl canı acımıştır kuzunun ,inşallah çabucak iyileşir canım.

nagihancım sanada geçmiş olsun canım eymen çabucak iyileşir canım. iş hayatı nasıl gidiyor? alışabildinmi ortama canım?

zeynepcim galiba eşya topluyorsun kolay gelsin canım. nezaman taşınıyorsun? yardım lazımsa haber ver gelirim canım .canım ben milupanın aptamil sütünü veriyorum bazen ılık bazen soğuk veriyorum ecrin maşallah içiyor. inşallah senin ecrinde içer. sana tavsiyem biberonla içmiyorsa bardakla ver çünkü bardakla içmek cok cazip geliyor çocuklara. bardağın hatrına içiyorlar canım. sen hangi sütü veriyorsun,biberonlamı veriyorsun?

emelcim eşinle aran nasıl canım? inşallah buzları tamamen eritmişsinizdir. umarım herşey eski güzel haline dönmüştür canım.

kızlar hepinizi ve kuzularınızı kocaman öpüyorum

unutmadan hafta sonu buluşmamı var ?

arzucum canım çok sevndm tatilinizin güzel geçmesine.ohhhhh ecrin bol bol eğlendi yaniherşey onlar için.cnm bende devam sütü verdim,pınar sür,organik pınar süt...hepsini denedim içimiyor asla bardakla,pipetle biberonla içmiyor.sadece bisküvili yiyor oda olmazki.bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım içmesi lazım üzülüyorum

epey uzun yazdım galiba.öptük hepiniz teyzoşlar.hayırlı geceler..

Back
X