2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

meraba kızlar.nasılsınız.herkes iyidir inş.nihayet yazabildim.abimin düğünü vardı bir hafta ordaydık.sonra eşimin işinden dolayı izmire gittik.bu sayede güzel bi tatiş yaptık.tabi demiralple çok yorucu oldu ama olsun güzeldi yinede.bir hafta öyle geçti.şimdid temizlik işiyle uğraşıyorum.şu evide bi düzne soksam daha ii olcak herşey.sizler nasılsınız.öpüyorum hepinizi...

kızlar tekrar ben :) bu cumartesi KK da tanıştığı arkadaşları çağırmıştım.gelicekler inş.sizleride bekliyorum.tanışalım artık :) cevaplarınızı bekliyorum...

kızlar tatil kuşları hoşgeldiniz
meltemcim davetin için teşekkür ederim cnm çoğunluk neye karar verirse ben ona uyarım aama senin davet ettiğn kişilerle daha öncedende görüşüyorsanız biz şimdi ilk görüşmede acık utanırız naniknanik
ama ramazan girmeden bu haftasonu buluşalım kızlar nasıl nerde olur bilmiyorum kararlaştıralım herkesi öpüyorum haber bakliyorum

kızlar tatil kuşları hoşgeldiniz
meltemcim davetin için teşekkür ederim cnm çoğunluk neye karar verirse ben ona uyarım aama senin davet ettiğn kişilerle daha öncedende görüşüyorsanız biz şimdi ilk görüşmede acık utanırız naniknanik
ama ramazan girmeden bu haftasonu buluşalım kızlar nasıl nerde olur bilmiyorum kararlaştıralım herkesi öpüyorum haber bakliyorum

canım zaten kızların birisi rapunzel hülya.bide 3kişi daha olcak. 2010anneleri ve adayları onlarda:) ben bekliyorum mutlaka sizi.hem dediğin gibi ramazan öncsi buluşmuş oluruz.bu haftada olmazsa bir ay gircek araya.kızlarla kararlaştırıp haber verin olur mu.öpüyorum...

meltemcim hoşgeldin Allah mesut etsin abinle eşini.canım çoğunluk nederse bana uyar cumartesi biraz işim var kızımı doktora götüreceğiz eğer kızlar buluşma yerine karar verirse işim bitince uğramaya çalışırım .meltemcim bukadar çocukla bizleri nasıl ağırlayacaksın evini kreşe çevirir bu afacanlar:) kızlar isterseniz dışarda bir yerde isterseniz meltemlerde buluşalım bana her ikiside uyar haber bekliyorum sizden

meltemcim hoşgeldin Allah mesut etsin abinle eşini.canım çoğunluk nederse bana uyar cumartesi biraz işim var kızımı doktora götüreceğiz eğer kızlar buluşma yerine karar verirse işim bitince uğramaya çalışırım .meltemcim bukadar çocukla bizleri nasıl ağırlayacaksın evini kreşe çevirir bu afacanlar:) kızlar isterseniz dışarda bir yerde isterseniz meltemlerde buluşalım bana her ikiside uyar haber bekliyorum sizden

amin canım saol.bu afacanları ev paklar bence.dışarda bi oraya bi buraya bize muhabbet ettirmezler:) bende bulşalım kızlar.bu son şansımız:) ama çabuk karar verin hazırlığımı ona göre yapıyım:))

ben burdayımda üç evlere nasıl gitmeli eşimede sormalıyım :(((
eşim bırakırsa gidebilirim hülya nasıl gelecek peki ya emel malum bizler üç evlere epey uzağız haber verin himennn arzucum sen nasıl yapacaksın

ben burdayımda üç evlere nasıl gitmeli eşimede sormalıyım :(((
eşim bırakırsa gidebilirim hülya nasıl gelecek peki ya emel malum bizler üç evlere epey uzağız haber verin himennn arzucum sen nasıl yapacaksın

nagihancım öğleden sonra ecrini göz doktoruna götüreceğiz birde bir kaç işimiz var erken halledebilirsem gelmeye çalışırım. ben anca eşim bırakırsa gidebilirim burdan direk araba yok zaten otobüslerde perişan olurum ecrinle :(

merhaba kızlar.
teşekkür ederim arzucum daha iyiyiz çok şükür.bana ilaç verdi dr demir ver hipotroid iiçin.ecrinin allerjisi azaldı çok şükür.üst üste geliyor şimdide yirmilik dişim şiş 2 gündür mahfetti beni c.tesi dr gideceğim diş için.arzucum kontrol içinmi gidiyorsunuz dr hayırdır.
meltemcim çook mutlu oldum davetine bende sizlerle görüşmeyi çok istiyorum ama bir türlü toplanamadık bişeyler çıkıyor.bende uyarım elbette ama c.tesi dr olduğu için tam kesin bişey söyleyemiyorum bitanem bira zor gibi.çok isterdim gerçekten.

merhaba kızlar.
teşekkür ederim arzucum daha iyiyiz çok şükür.bana ilaç verdi dr demir ver hipotroid iiçin.ecrinin allerjisi azaldı çok şükür.üst üste geliyor şimdide yirmilik dişim şiş 2 gündür mahfetti beni c.tesi dr gideceğim diş için.arzucum kontrol içinmi gidiyorsunuz dr hayırdır.
meltemcim çook mutlu oldum davetine bende sizlerle görüşmeyi çok istiyorum ama bir türlü toplanamadık bişeyler çıkıyor.bende uyarım elbette ama c.tesi dr olduğu için tam kesin bişey söyleyemiyorum bitanem bira zor gibi.çok isterdim gerçekten.

canım dr dan sonra gelmeye çalış.günler uzun zaten.bol bol vaktimiz olur.bekliyorum canım mutlaka.

merhaba kızlar.

zeynepcim tekrar geçmiş olsun canım umarım sende ecrinde çabucak iyileşirsiniz.

meltemcim telefon numaranıda özelimize yaz gönder istersen. eğer sana gelecek olursak numaran elimizde olsun canım. hoş kızlardanda ses çıkmadı.

merhaba kızlar.
kıyamam size ana kız hasta mı oldunuz
zeynep çokgeçmiş olsun canım ilaçlarını sakın ihmal etme canım
ecrinin neye karsı alerjisi var canım ya
dediğin gibi geldı mıust uste geliyor

Back
X