2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

arzucum sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor bakalım
birde ecrinin bir seeyı yoktur inşallah canım

hülyacım sınav sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanır herhalde. bende beklemedeyim canım.ecrin iyi maşallah,1 yaşından sonra göz doktoruna muayeneye götürememiştik bir türlü fırsat olmamıştı yarına randevu aldım inşallah herşey iyi çıkar. yarın melteme gidiyormusun hülyacım?

kızlar sizlere birşey sormak istiyorum ecrin pek göz kırpmıyor acaba sizin çocuklarda durum nasıl ? acaba normalmi yarın doktorada soracağım.

hülya ses ver gidiyomusun gitmiyomusun
valla kızlar ben bire bir hülya arzu ve emelle tanıştım açıkçası onlardan biri gidiyosa kesin bende ona göre karar vericem dışarda olsa hiç tereddüt etmem ama insanlık hali ev olunca insan çekiniyo meltemcim sakın alınma cnm beni anlayacağınızı umuyorum

nagihancım kızlardan ses yok ,buluşalım denildi ama kimse ortada yok. toplu bir karar verip ona göre hareket etsek iyi olur. canım doktordan sonra buluşabiliriz isterseniz meltemlerde isterseniz dışarda bir yerde. ama dediğin gibi bizler daha önce tanıştığımız için karar yerimiz neresi olursa olsun birlikte olursak daha rahat hareket ederiz sıkılmayız . hadi kızlar nerdesiniz buluşacakmıyız

nagihancım kızlardan ses yok ,buluşalım denildi ama kimse ortada yok. toplu bir karar verip ona göre hareket etsek iyi olur. canım doktordan sonra buluşabiliriz isterseniz meltemlerde isterseniz dışarda bir yerde. ama dediğin gibi bizler daha önce tanıştığımız için karar yerimiz neresi olursa olsun birlikte olursak daha rahat hareket ederiz sıkılmayız . hadi kızlar nerdesiniz buluşacakmıyız

cnm seninde dediğin gibi çoğunluk sağlarsak karar vermemiz daha kolay evet yarın buluşalım ama hep beraber melteme gidelim ayrılık olmasın derim emele msj attım ama cvp gelmedi yarın öğleye kadar haber beklerim birinden ses çıkmazsa olmaz :((
hülyanında telefonu yok bende ayyy kimsedende ses çıkmıyoki üfff

nagihancım zaten sen ve ben melteme gidebiliriz demiştik. zeynepte işini hallederse gelebilirim diye yazmış. emelle hülyadan ses yok. eğer onlarda onaylarsa melteme gideriz canım meltemde bizi bekliyor zaten bana uyar. yarın nete giremeyebilirim dışarda olacağım işlerim var son durumdan beni haberdar edin canım

nagihancım zaten sen ve ben melteme gidebiliriz demiştik. zeynepte işini hallederse gelebilirim diye yazmış. emelle hülyadan ses yok. eğer onlarda onaylarsa melteme gideriz canım meltemde bizi bekliyor zaten bana uyar. yarın nete giremeyebilirim dışarda olacağım işlerim var son durumdan beni haberdar edin canım

cnm konuşuyorum şuan emelle seni ararız yarın ok

Merhaba kızlar nasılsınız?
ben giremedim bir kaç gündür , mevlit okuttuk evde ramazan girmeden okunsun dedim
haberde veremedim kusura bakmayın
temizlik telaş kalabalık çok şükür atlattık, büro açılıyorda sonunda onun işleride var, masa dolap falan alındı, bizim için dua edin kızlar Allahım iş rastlığı versin
Arzucum Zeynepçim rahatsızmışsınız galiba çok geçmiş olsun
biz iyiyiz eşimle çok şükür, hatta geçen gün birşeye kızdım bağırdım çağırdım bişey demedi ve yine gelip sarıldı geçen sefer bavulumu bir hafta kapının yanında bekletmem işe yaramış galiba :)
meltemcim aldım mesajını canım, çok teşekkürler davetin için ama bilmiyorum kimse kesin bişey yazmamış, kızlar ne derse uyarım bende,
bende alışverişe çıkmak istiyordum yarın lcwaikikide çok acayip inirim varmış
eşimin halasının kızı vardı bugün o söyledi 30 tllık pantalonlar 10 tlya inmiş
ama nagiş, arzu, zeynep ve hülya herkes gelirse gelmeye çalışırım bende

bende bana gelin börek yapıcam demiştim geçenlerde kimseden ses çıkmadı
melteme gidilirse kıskanırım ben ama

kızlar herkes gidiyor galiba,
ben nete giremesem bile nagihana haber vericem yarın sabah
gelmeye çalışıcam
söz veremiyorum kusura bakmayın
yakın bir yer kent meydanı falan olsaydı daha kolay gelirdim

emelcim eğer gidilecekse sende olmalısın amacımız birbirimizi görmek hem nagişin eşi bırakıırm demiş.sanada ramazandan sonra geliriz hayatım.yinede yarına kadar düşünün eğer dışarda buluşalım derseniz melteme başka zaman gideriz .eminim meltem bizi anlayışla karşılar ya kızlar buluşalım bakın ramazanda görüşemeyeceğiz. emelcim eğer melteme gidersekte onunda gönlü olmuş olur okadar davet etti bizleri. yinede siz bilirsiniz ben her durumda varım

emelcimmevlüdünüzü Allah kabul etsin. büronuzda hayırlı olsunda ne bürosu açıyorsunuz?
eşinle aranın iyi olmasına çok sevindim aman aranız bozulmasın maşallah diyelim.

kızlar günaydın; nasılsınız
kayra kucağımda zor yazıyorum
ben melteme gelemicem kusura bakmayın meltemcim anlayışla karşılarsın inşallah
eşim pek istemedi gitmemi, birazda rahatsızım adet olcam sancım var
ama kent meydanı daha yakın orda buluşalım derseniz gelmek isterim
arzucum mali müşavirlik bürosu açıyor eşim ,sağol canım

merhaba kızlar, nasılsınız ?
kimse yazmamış iki gündür
ben çok yorgunum yusuf kayra hiçbişey yemiyor
sabah beri denemediğim çeşit mama, oynamadığımız oyun kalmadı
ağzını açmıyor biraz zorlarsam ağlamaktan katılıyor
yarın sabahta kahvaltısını yemesse doktora götüreceğim