2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar neden gelmediniz yaa.kesin cvpta vermediniz okadar hazırlık yaptım :( nyse olsun inşallah ramazandan sonra tekrar yaparz böyle bişey.sizde haklısınız.çünkü uzak biraz burası.iki otobüs yapmanız gerekcekti.ama bu haftada tam zamanıydı görüşmenin.şimdi bir ay gircek araya.

hülya sen gelcem de3miştin canım gelmedin.bi sorun yok dimi.ev telefonun yokmuş kızlarda arayamadıkta

kızlar neden gelmediniz yaa.kesin cvpta vermediniz okadar hazırlık yaptım :( nyse olsun inşallah ramazandan sonra tekrar yaparz böyle bişey.sizde haklısınız.çünkü uzak biraz burası.iki otobüs yapmanız gerekcekti.ama bu haftada tam zamanıydı görüşmenin.şimdi bir ay gircek araya.

hülya sen gelcem de3miştin canım gelmedin.bi sorun yok dimi.ev telefonun yokmuş kızlarda arayamadıkta

selam arkadaşlar bende bursa beşevlerde oturuyorum temmuz 2010 annesiyim bbegim 14 günlük ilk bebegim . sizlere birsey sormak istiyorum. cok tecrubesızım. bebegım sürekli kusuyor. kaksını yapamıyor. ve cok hıckırıyor. ve emdiği butun sütü kusuyor. bi fikriniz var mı sızde bunları yaşadınız mı normak mıdır

selam arkadaşlar bende bursa beşevlerde oturuyorum temmuz 2010 annesiyim bbegim 14 günlük ilk bebegim . sizlere birsey sormak istiyorum. cok tecrubesızım. bebegım sürekli kusuyor. kaksını yapamıyor. ve cok hıckırıyor. ve emdiği butun sütü kusuyor. bi fikriniz var mı sızde bunları yaşadınız mı normak mıdır

meraba canım.hayırlı olsun bebeğin.daha çok küçükmüş.canım bu sorunlar bizde hiç olmadı ama kızlrdan varsa sana cvp vrirler mutlaka.hıçkırık çok normal ama.ayrıca yakınmışız biz.inşallah bidahaki buluşmaara sende katılırsın canım.

meltemcim evin uzak olduğu için çoğunluk olarak gelme kararı verilemedi kusura bakma canım inşallah ramazandan sonra buluşuruz.

hoşgeldin aramıza canım, bebeğin hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün inşallah.
canım kusma olayı kızımda hiç olmadı. eğer sütü emdikten sonra hemen bebeğini
hareket ettirirsen kusması normal emdikten sonra biraz bekle hemen kaldırma canım.
eğer kusmanız bu tür değilse her yediğini kusuyorsa doktoruna sor canım bebek reflüsü
olabilir ilaç tedavisiyle kısa zamanda iyileşir bebek reflüsü korkulacak bir şey değil ama
erken teşhis ve tedavi çok önemli canım sakın ihmal etme.
kakasını yapamıyor diyorsun hiçmi yapamıyor yoksa günde enaz 1-2 kere yapabiliyormu? her yemekten sonra kusuyorsa zaten kaka yapamaması normal .ama yinede doktoruna sor canım. bebişinin göbek kordonu düştüyse bilgi ver sana bir kaç masaj şekli söyleyeyim hem kaka yapmasına hem gaz cıkartmasına yardımcı olur. hıçkırık tüm çocuklarda oluyor sebebi ise bebişin sütü emerken hava yutuyordur emzirirken tutuşuna dikkat edersen daha az hava yutar hıçkırığıda azalır. canım Allah şifa versin bebişine.

merhaba kızlar,
yusufkayra bişey yemediği gibi kusmayada başladı
doktor yarına randevu verdi, inşallah çabuk iyileşir oğlum dua edin bize lütfen:(
suvari hoşgeldin aramıza geçmiş olsun, Allah şifa versin bebişine, banada bebek reflüsü gibi geldi
kabızlık içinde zeytinyağı içir çay kaşığıyla iyi gelir

kızlar benim adetim iki gün gecikti, korkuyorum daha çok erken :(
yarında bekleyip test yapıcam

meltemcim ben söylemiştim gelemeyeceğimi, canım kırılma sakın ,havada çok sıcaktı
ondan da kararsız kaldı kızlar
bayramdan sonra serinler biraz havalar daha rahat buluşuruz

merhaba kızlar,
yusufkayra bişey yemediği gibi kusmayada başladı
doktor yarına randevu verdi, inşallah çabuk iyileşir oğlum dua edin bize lütfen:(
suvari hoşgeldin aramıza geçmiş olsun, Allah şifa versin bebişine, banada bebek reflüsü gibi geldi
kabızlık içinde zeytinyağı içir çay kaşığıyla iyi gelir

kızlar benim adetim iki gün gecikti, korkuyorum daha çok erken :(
yarında bekleyip test yapıcam

meltemcim ben söylemiştim gelemeyeceğimi, canım kırılma sakın ,havada çok sıcaktı
ondan da kararsız kaldı kızlar
bayramdan sonra serinler biraz havalar daha rahat buluşuruz

canım geçmiş olsun dularım sizinle. ateşi falan varmı? inşallah çabucak iyileşir

emelcim suvari zeytin yağı kullanmasın bebek daha 14 günlük birde kusuyormuşya kusmasını arttırır.

canım dur hemen telaşlanma havalardan gecikmiş olabilir .test 2 gün gecikince hemen sonuc vermez bence birkaç gün daha bekle canım .

çook zamandır giremiyodum malum iki tane küçük olunca geçmişi okudum paylaşım çok güzel ..benim kızım 2009 OCAK DOĞUMLU İSMİ -BERRA ASEL-

çook zamandır giremiyodum malum iki tane küçük olunca geçmişi okudum paylaşım çok güzel ..benim kızım 2009 OCAK DOĞUMLU İSMİ -BERRA ASEL-
hoşgeldin canım, maşallah kızına

canım geçmiş olsun dularım sizinle. ateşi falan varmı? inşallah çabucak iyileşir

emelcim suvari zeytin yağı kullanmasın bebek daha 14 günlük birde kusuyormuşya kusmasını arttırır.

canım dur hemen telaşlanma havalardan gecikmiş olabilir .test 2 gün gecikince hemen sonuc vermez bence birkaç gün daha bekle canım .
sağol Arzucum, biraz daha iyi yusuf kayram
3 gündür ilk defa çorbasını içti, maşallah oğluşuma
test yaptım tek çizgi çıktı
bir kaç gün daha beklicem bakalım
olursada başım üstüne napalım

ballım ve süvari hoşgeldiniz ne güzel sayımız artıyor
topiğin demir başları hepinizi öpüyorum
emelcim sende hamişsen sırada arzu var demektir puhahahaha sonrada ben aaaaaaaa
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum canlarım

selam kızlar geçmişi okuyamadım kusurabakmayın umarım herkes iyidir.ben 2 gündür ecrinle uğraşıyorum ateşi var.dün daha iyiyidi ama bugün 38.9a çıktı.kuzumbenim öyle üzülüyorumki onlar hasta olunca bu gece duruma bakacağız ona gör dr gideceğiz inş gerek kalmaz telefonda görüştük dr ile söylediklerini yapıyoruz.Allah hepimizi ve evlatlarını korusun inşaallah dua edelim bol bol.hepinize hayırlı ramazanlar.

Son düzenleme:
Zeynepçim çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, inşallah çabucak iyileşir kuzucuk,
kayra geçen sene öyle hastalanmıştı 39.9 la acile gittik günlerce uykusuz başında bekledik
Allahım bir daha yaşatmasın

merinos parkına çıktık iftardan sonra çok güzel olmuş
çadırlar kurulmuş, eğlenceler ,oyuncaklar çok güzeldi,
bir akşam merinss parkındada buluşabiliriz kızlar
tabi gece gece yalnız olmayız, eşlerimizde olur, tanışırlar bari
benim çok hoşuma gitti her akşam çıkarım artık :))

Nagişim hadi sıra size geliyor
ben yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım çıkçakmı

Herkese hayırlı ramazanlar....

merhaba kızlar,
kimse yazmamış dünden beri
merinos parkı full doluymuş, gitmedik bu akşam
insanlar omuz omuza geçiyorlarmış okadar yani
tavsiyelerimi geri alıyorum :))

slm arkadaşlar bende 2009 şubat annesiyim ve bursa da oturuyorum bundan sonra bu topiğide takip edeceğim

ballım, süvari, nisan84 hoşgeldiniz.sizleri burada görmek hepimizi çok mutlu eder.
kızlar nerelerdesiniz?ramazan olunca kimse uğramamış.
biz ecrinin ateşini düşüremeyince dr gittik kuzum boğaz enfeksiyonu olmuş.antibiyotik verdi dr bugün daha iyiyiz çok şükür.ama bu sıcaklar uyku falan bırakmadı bizde huzursuz kuzum biraz.
emelcim teşekkür ediyorum cnm.merinos parkına dün şöyle bir uğrayalım dedik girmemizle çıkmamız bir oldu.dediğin gibi yürümeye yer kalmamış resmen.cnm tekrar tahlil yaptınmı?
umarım herkes iyidir.öpüyoruzzzza.s.

ballım, süvari, nisan84 hoşgeldiniz kızlar ay ne güzel ailemız bıraz daha buyuyor inşallah oyle bir uğrayıp gitmezsiniz:)

emelcim hayırlı olsun canım :))))))))))))
kız bana çok mu bahane buldun yoksa
belkı sıcaklardan geçikmiştir canım sonuçu yaz olur mu?

zeynepcim çok geçmiş olsun canım ya ecrine soğuk bir sey mı yedı acaba
uyku demeyın ne olur ya hasret kaldım ıyıce benımkı de uyumuyor birde iyice isilik oldu kaşınıyor bu seferde kaşıntıdan uyuyamıyor
soğuk havaların geleceği günü iple çekiyorum

nagişim sen sıranı nıye arzuya verıyorsun bakayım :)))))))))))))))))
eymen nasıl nasıl bakıcı olayını ne yaptın anneciğin gelecek mi ?

arzu siz nasılsınız bakayım ?

kızlar sınav sonuçları açıklanmış yok mu şöyle güzel bir haber bize
hepinizi öptüm

ay park için bir sey yazmamışım
emelcim ben şimdi çok merak ettim bak sana zeynepte gitmiş kesin nagişte gitmiştir kız ben eksık kalırmıyım
kocamı boş olduğu bir gün bende giderim
inşalllah benim sanşıma kimseler olmaz

ballım, süvari, nisan84 hoşgeldiniz.sizleri burada görmek hepimizi çok mutlu eder.
kızlar nerelerdesiniz?ramazan olunca kimse uğramamış.
biz ecrinin ateşini düşüremeyince dr gittik kuzum boğaz enfeksiyonu olmuş.antibiyotik verdi dr bugün daha iyiyiz çok şükür.ama bu sıcaklar uyku falan bırakmadı bizde huzursuz kuzum biraz.
emelcim teşekkür ediyorum cnm.merinos parkına dün şöyle bir uğrayalım dedik girmemizle çıkmamız bir oldu.dediğin gibi yürümeye yer kalmamış resmen.cnm tekrar tahlil yaptınmı?
umarım herkes iyidir.öpüyoruzzzza.s.
Canım çok geçmiş olsun ecrine, kıyamam kuzucuk, hemen iyileşir inşallah
birgün hep beraber çıkalım parka ama tabi o kalabalıkta bulabilirsek birbirimizi
Tahlil bugün jimere gittik, test yaptırdım ama negatif çıktı
ama hala adet olmadım başka bir sorunmu var bilmemki :(

ballım, süvari, nisan84 hoşgeldiniz kızlar ay ne güzel ailemız bıraz daha buyuyor inşallah oyle bir uğrayıp gitmezsiniz:)

emelcim hayırlı olsun canım :))))))))))))
kız bana çok mu bahane buldun yoksa
belkı sıcaklardan geçikmiştir canım sonuçu yaz olur mu?

zeynepcim çok geçmiş olsun canım ya ecrine soğuk bir sey mı yedı acaba
uyku demeyın ne olur ya hasret kaldım ıyıce benımkı de uyumuyor birde iyice isilik oldu kaşınıyor bu seferde kaşıntıdan uyuyamıyor
soğuk havaların geleceği günü iple çekiyorum

nagişim sen sıranı nıye arzuya verıyorsun bakayım :)))))))))))))))))
eymen nasıl nasıl bakıcı olayını ne yaptın anneciğin gelecek mi ?

arzu siz nasılsınız bakayım ?

kızlar sınav sonuçları açıklanmış yok mu şöyle güzel bir haber bize
hepinizi öptüm
kız ne bulcam sana, bişey bulmadımda
düşüncesi bile çok zor, biri ağlar biri uyanır, biri kucağında öteki ağlıyor
düşünmek bile geriyor beni
hala kırmızılardan ses yok, acaba daha olma ihtimali varmıdır

ay park için bir sey yazmamışım
emelcim ben şimdi çok merak ettim bak sana zeynepte gitmiş kesin nagişte gitmiştir kız ben eksık kalırmıyım
kocamı boş olduğu bir gün bende giderim
inşalllah benim sanşıma kimseler olmaz
gün kararlaştıralım canım, hep beraber aynı gün gidelim
oğluna isim düşününmü bakıyım sen?
ne koycaksın?

kpssdende pek iyi değil sonuçlar
artık 2012de tekrar gireriz :)

Back
X