2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

zeynepcim çok geçmiş olsun aynısı eymenede olmuştu iğne verdi dr 3 günde toparladı çok ii anlıyorum seni çok zor
kızlarrr ben neden geri kalmışım kızzz gitmemmi merinosa dün gittim konser falan vardı ama biz kalabalığa girmedik şöyle kocaman bir park turu attık eve döndük eşimle bize yürüyüş oğlumada gezinti işte

emelcim,nagihancım,hülyacım güzel dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.valla hep beraber buluşsak süper olur.
emelcim havalardan gecikmiştir cnm olur yakında ozman.
sınav meselesine arzununda canı sıkılmış oyüzden girmiyor nete.arzu cnm ya can sıkıcı bir durum ama hayırlısı cnmbnm.okadar emek verdin haklısın ama işte bu sistem böyle haksızlıklarla dolu.hadi dön aramıza..
hülyacım oooohh kuzucuğun büyüyordur.evet isme karar verdinizmi?
nagihancım geçen gün yanına uğrayayım dedim işyerine ama sonra senn için sorun olur diye vaz geçtim önünden geçiyordum.
iftara yemek haazırlayacağım şimdi.çok bişey yapmamak lazım aslında zaten su salata çorba yetiyor insana.

arzucum canını hiç sıkma herkes hayal kırıklığı yaşıyo ÖSYMde yine oyunlar dönmüş
alt katta kuzen var dersaneye gitti deli gibi çalıştı 79 aldı senin kaç aldığını bilmiyorum ama hem bebek hem seneler olmuş mezun olalı hiçç üzülme
zeynepcim gelseydin güzelim

kızlar hepinize merhaba kpssden dolayı moralim bozuktu 80'i geçemedim genel kültürdende 7-8 sorum ortada yok cevaplanmamış gibi gözüküyor yarın bende dilekçe yazıcam ösym ye ama sonuç alacağımı sanmıyorum . nagihancım dediğin gibi oyunlar dönüyormuş şuan netten takip ediyorum millet ayaklanmış çoğu kişinin netleri eksik puanlar düşmüş bundan kötüsüde sorular sınav öncesi bazı öğrencilerine dağıtılmış deniyor . memurlar nette facebook da daha birsürü yerde kpss skandalı adı altında gruplaşma var. eğitim testinden 500 kişiden fazlası 120 de 120 net yapmış hocalar bile imkansız cevabı olmayan sorular var diyorlarmış .nette TC kimliknumaraları var inanın görseniz şaşırsınız adamlar genelyetenekte bile 60 a 60 net yapmışlar sayısalcı bile 60 net çıkaramıyor ... off ya okadar çalış karşılığı bu mu? hadi ben çocuğumdan dolayı kısa sürede yoğun birşekilde çalıştım ya 1 yıl boyunca çalışanlar neyapsın. hakkımız yeniliyorsa vallahi çok ayıp şu mübarek günde yapılırmı bu ?
ay kızlar ben çok dolmuşum geceleri bile uyuyamıyorum ya birde sizleri bunlarla sıkıyorum kusura bakmayın ama bursada sizden başka kimim varki benim?
hafta sonuda misafirim vardı bir taraftanda kış için taze fasülye türlü falan yapıp buzluğa attım yani yoğun bir hafta sonuydu bu yüzden sizede yazamadım umarımherkes iyiydir hepinizi öpüyorum.

nisan sende hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
arzucum haklısın canım gerçekten çok can sıkıcı bir durum.öyle haksızlıklar varki akıl sır ermiyor.Allah yardmcn olsn bitanem herşeyin hayrlısı ama artık toparlan cnm tabiki birbirimize destek olacağız sıkıntılar böyle hafifler.çok iyi anlıyorum seni bende kpss den çok çektim.inşaalah herşey dilediğin gibi olur cnm.
kızlar artık kimseler yazmıyor.neler yapıyorsunuz bakayım?bakın hem ev topluyorum hem size yetişiyorumkaydirigubbakcemile4
birde ev için perde diktiriyoruz.sizinde fikrinizi almak istedim.salona kruvaze perde ,mutfağa ahşap jaluzi,ecrinin odasına tam karar veremedik.diğer odaları şimdiki perdelerimi tadilat yaptıracağım okadar borcun içinde iyice açılmayalım dedim.sizin fikriniz yada önerileriniz olursa çok sevinirim.:asigim:

merhaba kızlar nasılsınız
ben pek giremiyorum eşim laptopu büroya götürdü
artık sık sık giremeyeceğim, bugün büroya geldim de size bakayım dedim
herkes iyidir inşallah, yoldada nagişle karşılaştık
ben hamile değilmişim bu arada :) beklenen misafirim geldi :)
oruç tutmuyorsanız bir cumartesi toplanın gelin bana beklerim
tutuyorsanız bayramdan sonra görüşürüz

zeynepcim mutfağa jaluzi temizliği çok zor olmaz mı helede ocağa yakınsa :((
emelcim ben oruç tutuyorum ramazan sonrası gelebilirim
ayyy kızlar benim gün geçtikçe gözüm korkuyo kazara olmazsa biraz zor ikinciyi yaparım :)))) hani diyodum ya hemen doğurcam diii vazgeçtimmmmm

emelcim özleteceksin kendini.arada kaçır bari bilgisayarıkaydirigubbakcemile
nagihancım haklsın cnm insanın gözü korkmayacak gibi değilki.Allah hayırlısını versi tabiki kuzucuklar kardeşsiz olurmu? cnm sorma ya karar veremiyoruz perde konusunda normal tül olmuyor çünkü duvar boşluğu hiç yok duvardan duvara yere kadar cam oyüzden alternatif çok az yada jaluzi ya ip perde.yarın siparişi netleştirmem lazım çok zaman kalmadı anca dikilecek.önerileriniz varsa seve seve dikkate alırım jaluzi yada kruvaze perde kullanan varsa tavsiye ediyormu?soruyorum ama kimseler uğramıyorkisenağlama

canım hayırlısıyla taşında kurtul artık şu ev mevzusundan
mutfak için jalizi pek kullanışlı olmuyor benım evde var silmesi çok zor bir de benımkı çıkmıyor yerınde silmesi de çok zor çok fazla yağlanıyor ip perdeyi annnem kullanıyor çok memnun

kruvaze perde ye gellınce canım bizde yok nasıl kullanışlı mı onu da bılmıyorum ?
inşallah hersey istediğince olur zeynepcım
taşında evini pisletmeye gelelim çocukarla :)))))))))

ay emelcim sneı de mı kaybettık:(
arada gırersın hiç olmazsa
misafir gelse dert gelmese dert valla:)
gelmesine sevindın
canım bende arad tutuyorum oruç ama çoğunluk yok tutmuyoruz gelırız derse gelırım

merhaba kızlar ben geldim kocam bana bilgisayar almış
kaç gündür başının etini yiyordum kk ya giremiyorum diye
arkadaşlarımla konuşamıyorum sosyal çevremi yokettin dedim :))
almış sağolsun gerçi çok iyi bir model değil ama zaten sadece internete giriyorum
zeynepçim benim bütün perdelerim düz tül tam bilmiyorum ama bencede jaluzi zor olur mutfakta çabuk yağlanır
oruç tutuyorsanız madem bayramdan sonra görüşelim kızlar size zor olur yollarda
ben emzirdiğim için çok acıkıyorum
birde devamlı kullandığım ilaçlarım var tutamıyorum yani Allah affetsin

canım hayırlısıyla taşında kurtul artık şu ev mevzusundan
mutfak için jalizi pek kullanışlı olmuyor benım evde var silmesi çok zor bir de benımkı çıkmıyor yerınde silmesi de çok zor çok fazla yağlanıyor ip perdeyi annnem kullanıyor çok memnun

kruvaze perde ye gellınce canım bizde yok nasıl kullanışlı mı onu da bılmıyorum ?
inşallah hersey istediğince olur zeynepcım
taşında evini pisletmeye gelelim çocukarla :)))))))))
saol cnmbenim zormuş bu işler.allah sağlık versin yoluna girer inş.ah canım tabiki bekliyorum yeterki sizler pisletin.

almış sağolsun gerçi çok iyi bir model değil ama zaten sadece internete giriyorum
zeynepçim benim bütün perdelerim düz tül tam bilmiyorum ama bencede jaluzi zor olur mutfakta çabuk yağlanır
ooo süper olmuş emelcim.kocacığın seni bizden ayırmamış.ip perdeye karar verdim galiba bakalım nasıl olacak.canım çoğunluğa bende uymaya çalışırım bu toplanma telaşında eğer bir aksilik olmazsa.

kızlar öpüyoruz sizi...............

zeynepçim sağol canım,
yerleşte inşallah görmeye geliriz evini
ne taraflarda eviniz ?
bu akşam çok rüzgarlıydı birde yürüyüşe çıktık merinos parkına , hasta olmaz inşallah yavrum

arzucum haklısın canım gerçekten çok can sıkıcı bir durum.öyle haksızlıklar varki akıl sır ermiyor.Allah yardmcn olsn bitanem herşeyin hayrlısı ama artık toparlan cnm tabiki birbirimize destek olacağız sıkıntılar böyle hafifler.çok iyi anlıyorum seni bende kpss den çok çektim.inşaalah herşey dilediğin gibi olur cnm.
kızlar artık kimseler yazmıyor.neler yapıyorsunuz bakayım?bakın hem ev topluyorum hem size yetişiyorumkaydirigubbakcemile4
birde ev için perde diktiriyoruz.sizinde fikrinizi almak istedim.salona kruvaze perde ,mutfağa ahşap jaluzi,ecrinin odasına tam karar veremedik.diğer odaları şimdiki perdelerimi tadilat yaptıracağım okadar borcun içinde iyice açılmayalım dedim.sizin fikriniz yada önerileriniz olursa çok sevinirim.:asigim:

zeynepcim perde konusunda fikir vermek isterdim ama sen siparişlerini vermişsindir galiba geç kaldım fırsat bulup yazamadım canım.

emelcim önümüzdeki aylarda bebiş haberlerini bekliyorum canım. hoş sen bayağı kendini kaptırmıştın sakın planlarından vazgeçme yakındır inşallah bebişin gelişihihoyyythihoyyyt

emelcim hayırlı olsun bilgisayarın, çok sevindim ayrı kalmayacağımıza
canım bende oruç tutuyorum artık bayramdan sonra gelebilirim

emel hayırlı olsun canım yeni bilgisayarın

kızlar ya bu gece buzdolabım ben terk edıp gıttı
deli olacağım ya tam zamanıydı sankı
benım kullandığım buzdolabı bosch markaydı beş senelık evlıyım
beş sefer sevrıse gıttı tekrardan serviz cağırmak istemıyorum yenı bir buzdolabı alacağım

kzlar sız ne marka buzdolabı kullanıyorsunuz bır de memnunmusunuz?

selam arkadaşlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
benim evimde bilgisayar yok annemlere geldikçe nete girebiliyorum o yüzden sık sık ziyaret edemeyebilirim
işallah benimde eşim bana bilgisayar alır yakın zamanda :)) bu arada hayırlı olsun arkadaşım bilgisayarın

arkadaşım aslında bosch iyi bi markadır ama demekki derlerya beyaz eşya şans işi diye seninki de öyle olmuş benim beyaz eşyalırm arçelik şimdiye kadar bi sorun yaşamadım maşallah diyeyim annemlerinde öyle arçeliği önerebilirim sana

merhaba kızlar, hülyacım arzucum, nisancım teşekkür ederim önce
nisan inşallah sanada alır eşin, biraz duygu sömürüsü yap işe yarıyor :)
arzucum ben baya havaya girmiştim ama olmadığı iyi oldu , çok küçük daha kuzum
abi olurmu ondan :)
hülyacım benimde bochs beyaz eşyalarım buzdolabından memnunum
bulaşık makinem iyi yıkamıyor, tekrar elimde yıkıyorum hep, bizimkide bir servis istiyor galiba,
dediğiniz gibi şans işi beyaz eşya

canım benım kesinlikle bocsh kalıte demek ama benım aldığım buzdolabı serı olarak bozuk üretilmiş
eşimin teyzesının oğlundada aynı buzdolabı vardı ve aynı sorunları yaşıyorlardı.daha sonra ınternetten baktım bu seriyi bozuk retildiğini sonradan toplatılıp değiştirildiğini falan öğrendım ama bize ne bir bilgi geldi nede toplatıldı:(
şimdide deli gibi buzdolabı arıyorum ay ne zormuş ya

emel hayırlı olsun canım yeni bilgisayarın

kızlar ya bu gece buzdolabım ben terk edıp gıttı
deli olacağım ya tam zamanıydı sankı
benım kullandığım buzdolabı bosch markaydı beş senelık evlıyım
beş sefer sevrıse gıttı tekrardan serviz cağırmak istemıyorum yenı bir buzdolabı alacağım

kzlar sız ne marka buzdolabı kullanıyorsunuz bır de memnunmusunuz?

canım benim beyaz eşyaların hepsi arçelik ve memnunum şimdiye kadar sorun yaşamadım tavsiye ederim ama elektrikli eşyalar biraz şans işi.

selam arkadaşlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
benim evimde bilgisayar yok annemlere geldikçe nete girebiliyorum o yüzden sık sık ziyaret edemeyebilirim
işallah benimde eşim bana bilgisayar alır yakın zamanda :)) bu arada hayırlı olsun arkadaşım bilgisayarın

arkadaşım aslında bosch iyi bi markadır ama demekki derlerya beyaz eşya şans işi diye seninki de öyle olmuş benim beyaz eşyalırm arçelik şimdiye kadar bi sorun yaşamadım maşallah diyeyim annemlerinde öyle arçeliği önerebilirim sana

nisan tekrar hoşgeldin, inşallah sende enyakın zamanda bilgisayara kavuşursun. canım bilgilerini yazarsan hem seni tanımış oluruz hemde listemize ekleriz seni

Back
X