2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

canım ya bu cuartesı gun olursaq benım için aslında çok daha ıyı olur belkı o zamana kadar doğurmamış olurum daha da rahat gelırım .
canlarım benım ya bızden ne görseler yapmak ıstıyorlar
benımkıde kurabıye falan yaparken o da yapmak ıstıyor .
bende bır parça hamur verıyorum elıne yuvarlayıp duruyor .
geçen kek yapayım dedım .
her seyı beraber yapıyoruz ya
ben karıştırırken oda un eklıyordu
sen dur ben kalıbı alayım dedım yavrum içine un ekledı .fazladan kıvamı bozuldu kekın
gülermısın ağlarmısın

hülyacım kızlarda fikirlerini belirtsinler ona göre karar verelim. yerim ben onu desene bütün modeller aynı :)) hepsi hamarat ve meraklılar ,hepsine maşallah :nazar:

nasılsınız kızlar,
maşallah hamarat kuzulara, bizde kekleri falan oğlumla yapıyoruz, ama sadece mikseri tutmasına izin veriyorum, malzemeleri ona bırakırsam mutfağa girilmez herhalde birdaha :)
bu cumartesi olabilir canım eşimle konuşayım müsaitmi getirebilirmi beni, benim eşim muhasebeci olduğundan bazı zamanlar yoğun oluyor bilemiyorum bu hafta nasıl
kızlarda fikrini yazsın hep birlikte karar verelim
benim oğluşumda 8 buçukta uyudu erkenden, muhtemelen 12 de kalkıp oturcak bu gece nöbetçiyiz sabaha kadar :((

emelcim nagişle zeynepte fikirlerini söylesinlerde ona göre karar verelim . umarım kayra uyanmazda sende dinlenirsin canım, ecrin hanımıda saat 11den beri uyutmaya çalışıyordumki Allahtan 20 dakıka önce uyudu :))

slm kızlar ben geç gördüm yazılanları cerenden haber yok özide beni listeye eklemeyin demiş ine liste aynı olacak galiba ayın 18inde arzuda mı olacak gün doğrumu anlıyorum aydınlatın şu fakiri :))
eşinin ve kayınvalidenin evde olması benim içinde sorun olmaz umarım eşimin o tarihte mesaisi olmaz da beni getirebilir ahh şu ben kapı önünde araba cüzdanda ehliyet ne kadar cesaretsizim ya :((( bu durumda şimdi hülya emel arzu zeynep bide ben mi kaldık yine demirbaşlar :52:

özlemcim herzaman buyur gel beklerim canım. benim evimde kızlara ters ama kızlarla buluşmak isteyince eşim sagolsun arabayla bırakıyor kızımla tek başıma bende biryere gidemiyorum zor oluyor kızlar gelirkende muhtemelen onlarıda eşleri bırakacak arabanız varsa gelmen daha kolay olur tatlım.

aracımız var ama eşim çalışıyo kızlar bende malesef kullanmayı bilmiyorum araba kapının önünde bekliyo sadece :))
gelmeyi isterim ama cumalıkızık tarafında oturuyorum ben

slm kızlar ben geç gördüm yazılanları cerenden haber yok özide beni listeye eklemeyin demiş ine liste aynı olacak galiba ayın 18inde arzuda mı olacak gün doğrumu anlıyorum aydınlatın şu fakiri :))
eşinin ve kayınvalidenin evde olması benim içinde sorun olmaz umarım eşimin o tarihte mesaisi olmaz da beni getirebilir ahh şu ben kapı önünde araba cüzdanda ehliyet ne kadar cesaretsizim ya :((( bu durumda şimdi hülya emel arzu zeynep bide ben mi kaldık yine demirbaşlar :52:

nagihancım ayın 18 i yerine bu cumartesi yani ayın 11i yapalım diyorum eşim nöbetci daha rahat edersiniz diye düşünüyorum emelle hülya tamam dedi hatta

hülya erken doğurursa 18 inde gelemez :1::1: senle zeynepte okey derseniz bu cumartesi bende toplanalım. kızlar erken kararlaştıralımki bende ona göre

hazırlığımı yapayım nede olsa misafirlerim çok mühim insanlar :)) nagişim biz yine aynı ekip devam edicez galiba durum onu gösteriyor :))

aracımız var ama eşim çalışıyo kızlar bende malesef kullanmayı bilmiyorum araba kapının önünde bekliyo sadece :))
gelmeyi isterim ama cumalıkızık tarafında oturuyorum ben

özlemcim sende ben ve nagiş gibi ehliyetli ama cesaretsiz çıktın :) neyse zamanla cesaretimizi toplar şu araba kullanma işini hallederiz. tatlım inşallah sende ayarlayabilirsin ve gelebilirsin. eğer gelme durumun olursa önceden haber ver tel numaralarımızı birbirimize verelim

kızlar bugün çok yoruldum bol bol ütü yaptım ama canım çıktı ,sizleri bilmem ama ben ütüyü pek sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum desem yeridir. şu ütüye

bir çözüm bulsalar hatta çamaşır makinalarını satarken yanında birde ütücü hediye etseler negüzel olur değilmi? eminim buna kimse hayır demez:52::52::52:

slm kızlarr.umarım herkes iyidir.kuzular gittikçe hamaratlaşmış bakıyorum da .maşaallah..oohh yaptıkları tadından yenmez:):):)
arzucum ecrinin alerjisi geçmedi cnm ilacın isimlerini bana gönderirmisin özelden.doktora götüreceğim böyle giderse.ama okul yoğun birde yatılı misafirlerim hala var götüremedim
kızlar benim pazartesiye kadar yatılı misafirlerim var.birde bana hafta içi kimse gelemediği için çalışınca cumartesi geliyor.birde yeni taşınınca bu hafta misafirlerim var.uyumsuzluk yapmayı hiç sevmem ama inanın bahane değil.herkese bu hafta uyarsa elbette yaparsınız tabiki çoğunluk nasıl uygunsa.ben anca gidebileceğim yere haftaiçi gidebiliyorum öğleden sonra geliyorum diye ama bana gelen haftasonu gelir hep onun için kestiremiyorum şimdiden.tabiki nagişde hafta içi yok.yani canlarım size nasıl uygunsa öyle yapın.eğer yine geleemezsem çatlarım heralde

hımm arzucum banada uyar bu cumartesi eşim mesaide taksiyle gelirim dönüştede eşim alır şimdi gün şeklinde dimi parlanıp geleceğiz yaniii :))))
zeynepcim gel artık sende bak bekliyoruz bu cumartesi gelmesin misafirler ayyy ben de aynı durumdayım bir haftasonu var eşimle çocuğumlamı olayım temizlik ütü mü yapayım misafir mi ağırlayayım kadın olmak ne zor kaça bölünelim yaaaa:50:

naber kızlar?
ozaman zeynebide bekleyelim nasıl derseniz bana uyar
birde aşı kartı geçti biraz önce elime 10 aralık cuma aşı günüymüş, ateşlenirse eğer kayra gelemem ben , ama iyi olursa gelirim
ortak bir karar verelimde
nagişim beraber gideriz olmassa , eşim götürürüm dedi ama nasıl götürcek bilmiyorum arabamız yok bizim, belki taksiyle gelirim bende

kızlar biraz önce zeyneple konuştum bu haftada, gelecek haftada misafirleri varmış. zeynep programınızı siz yapın ''ben yarım saatte olsa uğramaya

çalışıırm dedi.'' kızlar bugün kesin kararı verelim bu hafta yapıyormuyuz günü? nagihancım günü 1 hafta öncesine çekiyoruz maaş öncesi zorlanırız diye

düşünüyorsanız gün paralarını daha sonrada verebilirsiniz benim için sorun olmaz canım.

kızlar ne diyorsunuz bu cumartesi günü yapalımmı? hadi acele cevap bekliyorum. bugün kesinleştirelimki ona göre hazırlığımı yapayım

naber kızlar?
ozaman zeynebide bekleyelim nasıl derseniz bana uyar
birde aşı kartı geçti biraz önce elime 10 aralık cuma aşı günüymüş, ateşlenirse eğer kayra gelemem ben , ama iyi olursa gelirim
ortak bir karar verelimde
nagişim beraber gideriz olmassa , eşim götürürüm dedi ama nasıl götürcek bilmiyorum arabamız yok bizim, belki taksiyle gelirim bende

emelcim kayranın hangi aşısı yapılacak ,zeynep haftayada dolu gelemem dedi hülya doğurabilir ,kayranın aşısı var, hafta içi yapsak nagiş gelemez ,banada beklenmedik misafir gelirmiş ayyy içime fenalık geldi :) biz bu güne başlayamayacağız galiba:95::95::95:

sağol arzucum ama oturdum kaldım bilgisayarın başına çocuk uyanmadan bitirsem iyi olcak
ben gelmeye çalışırım canım ama ateşlenirmi bilemiyorum, 18. ay aşıları, bizim sağlık ocağı 18. ay bitince yapıyor
ecrin ateşlenmişmiydi hatırlıyormusun
dur netten araştırayım ateş yaparmıymış

Back
X