- Konu Sahibi ecrinyagmur
- #1.141
kızlar neredesiniz hadi foruma girin sizden haber bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlemcim herzaman buyur gel beklerim canım. benim evimde kızlara ters ama kızlarla buluşmak isteyince eşim sagolsun arabayla bırakıyor kızımla tek başıma bende biryere gidemiyorum zor oluyor kızlar gelirkende muhtemelen onlarıda eşleri bırakacak arabanız varsa gelmen daha kolay olur tatlım.
slm kızlar ben geç gördüm yazılanları cerenden haber yok özide beni listeye eklemeyin demiş ine liste aynı olacak galiba ayın 18inde arzuda mı olacak gün doğrumu anlıyorum aydınlatın şu fakiri :))
eşinin ve kayınvalidenin evde olması benim içinde sorun olmaz umarım eşimin o tarihte mesaisi olmaz da beni getirebilir ahh şu ben kapı önünde araba cüzdanda ehliyet ne kadar cesaretsizim ya(( bu durumda şimdi hülya emel arzu zeynep bide ben mi kaldık yine demirbaşlar
![]()
aracımız var ama eşim çalışıyo kızlar bende malesef kullanmayı bilmiyorum araba kapının önünde bekliyo sadece :))
gelmeyi isterim ama cumalıkızık tarafında oturuyorum ben
naber kızlar?
ozaman zeynebide bekleyelim nasıl derseniz bana uyar
birde aşı kartı geçti biraz önce elime 10 aralık cuma aşı günüymüş, ateşlenirse eğer kayra gelemem ben , ama iyi olursa gelirim
ortak bir karar verelimde
nagişim beraber gideriz olmassa , eşim götürürüm dedi ama nasıl götürcek bilmiyorum arabamız yok bizim, belki taksiyle gelirim bende
arzucum bugünde ben ütü yapıyorum fenalık geldi valla