2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

yap kız nagişim yakışır sana zaten eymen paşam da istıyor kıyma kuzuma
canım hamza kutay hep oyle çok fazla yaramaz değil rabbım dağına gore kar verıyor bılıyor kı benım kımsem yok acıdı bana
:)
ooooooooofffffffffff canım ok sıkkın

yap kız nagişim yakışır sana zaten eymen paşam da istıyor kıyma kuzuma
canım hamza kutay hep oyle çok fazla yaramaz değil rabbım dağına gore kar verıyor bılıyor kı benım kımsem yok acıdı bana
:)
ooooooooofffffffffff canım ok sıkkın

hayırdır inşallah sen kolay kolay cnm sıkkın falan demezsin :44:

nasılsınız kızlar,
nagişim emir büyük yerden gelmiş, paşam kardeş istiyor demek, artık hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
hülyacım iyimisin noldu , sıkma canını
yalnız hava berbat kızlar, yarın bebek görmeye gitçektik eşimin arkadaşına bu karda gidemeyiz herhalde
yine kapandık eve :(

emelcim sakın sen çıkma kuzum :)))
gerçi bende çıkmam artık hava üşüdü
ama çocuklar anlamıyor uyanınca gezmeye gıdelım mı dıyor valal içimın yağları erıyor

nagişim kolay kolay sıkkınım demem bıtanem dun eşim benı delı ettı ya
dışarı çıkayım mı dedı çık dedım tabıkı çık derken ses tonunda bıraz sıtem vardı ondan
başladı bağırmaya
ben senın dizinin dibinde mı oturacağım hep
benımde bır hafta sonun var hep senınle mı geçireceğim
:43::43::43:
ki benım eşim hemen hemen hiç bır hafta sonu evde değildir
haksızlık bu ya :43::43:

yaşama erkek olarak gelemk varmış rabbıme güç gitmesin

emelcim sakın sen çıkma kuzum :)))
gerçi bende çıkmam artık hava üşüdü
ama çocuklar anlamıyor uyanınca gezmeye gıdelım mı dıyor valal içimın yağları erıyor

nagişim kolay kolay sıkkınım demem bıtanem dun eşim benı delı ettı ya
dışarı çıkayım mı dedı çık dedım tabıkı çık derken ses tonunda bıraz sıtem vardı ondan
başladı bağırmaya
ben senın dizinin dibinde mı oturacağım hep
benımde bır hafta sonun var hep senınle mı geçireceğim
:43::43::43:
ki benım eşim hemen hemen hiç bır hafta sonu evde değildir
haksızlık bu ya :43::43:

yaşama erkek olarak gelemk varmış rabbıme güç gitmesin

ahh cnm ya kocaların arada tutuyo işte kazmalığı :9: senide anlıyorum sıkılıyosun bunalıyosun dahası özlüyosun biryere gidip bişey yapmasanda yanında otursa yetecek dimi :50:ahh ahh işte ince düşünemiyo erkekler sıkma canını havalar ısınsın bizde kızkıza takılırız yakışıklı paşalarımızla :7:

tipik erkek mılletı canım ya
kusura bakmayın ne olur

akşam eyüp asafa puzzle aldık şaypadan bize uygun geldı kızlar 24 parçalı büyük boy puzzle ı12.00 aldık
istersenız sızde bır düşünün
benımkıler küçük demeyın

Hülyacım sıkma canını boşver bizde beraber takılırız işte hep beraber
Güle güle oynasın paşam puzzle yla
benimde 2 gündür misafirim vardı hep habersiz geldiler, napıcağımı şaşırdım, nerdeyse hergün tatlı kek börek yaparım bir misafir geldiğinde bişey olmuyor
doldurcam buzluğu hazır dursun
yusuf kayrada uyumadı bütün gün kalabalıkta şimdi uyudu kaldı inşallah uyur sabaha kadar
nagişim diyet nasıl gidiyor benide gaza getirin biraz ya :( sürekli yiyorum :(

slm kızlar
hülyacım arayamadım tekrar senide emelide çünkü eymen hasta salı gecesi acile götürdük ilaç iğne vs şimdi daha iyi gibi ama tam iyileşmedi bende uykusuz ayaktayım işte izinde alamadım üzüldüm çok oğlumun yanında olayım bari bir gün dedim ama nafile :50:
toparlansın haftaya grüşürüz olur mu :44: bende akşam gidince oğlumla ilgileneyim diye bu hafta aramadım beni en iyi siz anlarsınız :50: yoksa halen eyüp asaf,hamza kutay ve yusuf kayra sayıklamaya devam ediyo :9:
aman çocukları koruyun salgın varmış öksürük inatçı mı inatçı grip,ateş vs :43: hastane tıklım tıklımdı bir yatakta 2 çocuk vardı :50:

slm kızlar.sizleri çok özledimmmmmmm.geçmişi okuyamadım umarım herkes çok iyidir.nagihancım cnm çoooooooook geçmiş olsun evet çok salgınmış kuzum çabucak iyileşsin inş. kıyamam çoook zor onların hastalıkları birde yanında olamamak çok üzmüştür eminim seni
bizde çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz ayın 31inde amcamın kızını trafik kazası ile acı bir şekilde kaybetik canımız çok sıkkındı ama hayat devam ediyor. çok üzücü Alah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayırmasın.
telefonla konuştuk anlattım ya size bizde evde durumlar aynı olduğu için interneti falan unuttuk artık.hepinize doğum günü mesajlarınız için tekrar çooook teşekkür ederim canlarım....
arzu son haftalarında Allah yardımcısı olsun son gücüyle çabalıyor Allah emeklerini boşa çkarmasın inş yavrularının hatrına inş gönlüne göre olur.hülyacım,emelcim,nagihancım hepinizi çok öpüyorum kuzularınızı benim iiçin öpün tekrar söylüyorum çokkk özledim muhabbetlerimiziiii....

slm kızlar.sizleri çok özledimmmmmmm.geçmişi okuyamadım umarım herkes çok iyidir.nagihancım cnm çoooooooook geçmiş olsun evet çok salgınmış kuzum çabucak iyileşsin inş. kıyamam çoook zor onların hastalıkları birde yanında olamamak çok üzmüştür eminim seni
bizde çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz ayın 31inde amcamın kızını trafik kazası ile acı bir şekilde kaybetik canımız çok sıkkındı ama hayat devam ediyor. çok üzücü Alah kimseyi ailesinden sevdiklerinden ayırmasın.
telefonla konuştuk anlattım ya size bizde evde durumlar aynı olduğu için interneti falan unuttuk artık.hepinize doğum günü mesajlarınız için tekrar çooook teşekkür ederim canlarım....
arzu son haftalarında Allah yardımcısı olsun son gücüyle çabalıyor Allah emeklerini boşa çkarmasın inş yavrularının hatrına inş gönlüne göre olur.hülyacım,emelcim,nagihancım hepinizi çok öpüyorum kuzularınızı benim iiçin öpün tekrar söylüyorum çokkk özledim muhabbetlerimiziiii....

hoşgeldin zeynepcim başınız sağ olsun cnm Allah geride kalanlara sabırlar versin :50:
geçmiş olsun dileklerin için tşk ederim aman çocuklar hastalanmasın ya valla insanın ömründen ömür gidiyo :50:

merhaba kızlar,
bilgisayarda problem vardı yazamadım bayadır, iyisinizdir inşallah
nagişim daha iyidir inşallah eymen paşa
zeynepçim başınız sağolsun Allah sizlere ömür versin
arzuyu aradım geçen hala kurstaymış, dedim kursta doğurcan :) öyle olcak galiba diyor :)
hülyacım senide aradım geçen yoktun evde gezenti arkadaşım nerelerdesin
öptüm kızlar görüşürüz
yarın benim iş görüşmem var bu arada bakalım hayırlısı :)

merhaba kızlar,
bilgisayarda problem vardı yazamadım bayadır, iyisinizdir inşallah
nagişim daha iyidir inşallah eymen paşa
zeynepçim başınız sağolsun Allah sizlere ömür versin
arzuyu aradım geçen hala kurstaymış, dedim kursta doğurcan :) öyle olcak galiba diyor :)
hülyacım senide aradım geçen yoktun evde gezenti arkadaşım nerelerdesin
öptüm kızlar görüşürüz
yarın benim iş görüşmem var bu arada bakalım hayırlısı :)

günaydın eymen daha iyi cnm ama öksürük kaldı
iş grşmende hakkında hayırlısı ile sonuçlansın inş hadi güzel haberlerini bekliyorum

nagişim çok geçmiş olsun canım kıyaman ben kuzuma hasta olmuş
o gun ben soyledım eyüp asafa eymenler gıdeceğiz dıye her gun bız sıze gelıyoruz artık
ama o gece bayağı gıdeceğiz dıye hazırlamış yavrum kendını baba gelınce soyledı şimdi değil dedım ağlamaya başladı ya

zeynep sizinde başınız sağ olsun canım
inşallah senınde her sey ıstediğin gibi olur ınan kı bızde senı çok özledık

emelcım akşam konuştuk senınle canım ınşallah senın için hayırlıysa olsun bıtanem

arzuyu aramayı çok istıyorum ama zamanından çalacağım dıye de çok korkuyorum
canım arkadaşım

nasılsınız kızlar?
ben geldim pek içime sinmedi iş, sigorta satamam ben kapı kapı gezip, masabaşı iş olsun neyse kısmet
annemler vardı akşam yemek yap topla kaldır çay yap yoruldum valla
eyüp asaf paşamında doğumgünü geçmiş, uzun uzun ömrü güzel yaşları olsun hülyacım
bir dahaki buluşmada onun doğumgününüde kutlarız
ecrinlerin doğumgünüde ocakta değilmiydi kızlar ? bilen varmı kaçında

kızlar, eşimin en yakın arkadaşının karısı vefat etti, geçen gece düşmüş bayılmış, acile kaldırmışlar bişey yok demişler göndermişler,
sonra ertesi gün daha fenalaşmış beyin kanamasıymış meğer,
daha yaşına girmemiş bebeği vardı, emziriyordu hala :( 5 yaşındada bir kızı vardı
çok üzüldük , yavrucuklar nolcak şimdi :(

kızlar, eşimin en yakın arkadaşının karısı vefat etti, geçen gece düşmüş bayılmış, acile kaldırmışlar bişey yok demişler göndermişler,
sonra ertesi gün daha fenalaşmış beyin kanamasıymış meğer,
daha yaşına girmemiş bebeği vardı, emziriyordu hala :( 5 yaşındada bir kızı vardı
çok üzüldük , yavrucuklar nolcak şimdi :(

başınız sağ olsun ya çok kötü bir durum Rabbim geride kalanlara sabır versin yavrularınında ömrü uzun bahtı açık olsun aayy hayali bile çok çok zor bize bişey olsa çocuklarımız ne yapar
bu arada öğlen hülyadaydım cnm arkadaşım bir sürü yemek yapmış ellerine sağlık lakin gelin görün ki eyüp asaf bana küsmüş eymene gelemediği için emel yarın sende uygunsan bana gelinde paşa barışsın :9: hülya uygunmuş zeynep,arzu sizide beklerim canlarım

yusuf kayra uyuyor bende uyuya kalmışım, nagihan aradı evdemisin diyor, bende iş çıkışı bana gelcek sandım, ay sonunda anlaştık
bende yakınım ama burda birgün banada öğle yemeğine gel nagişim
inşallah yarın akşam gelmeye çalışıcam
eşimde durup durup sarılıyor bana, çok üzülmüş oda, Allah korusun kimse anne gibi bakmaz çocuğa

canım tam akşam saatiydi ya mutfakta uğraşıyorsundur diye aramadım
neyse bir dahakine artık
şu karlar bir bitsinde görüşürüz inşallah

Back
X