• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri Buraya

tebrik ederim canim.allah tamamini erdirsin.yarinda benim test günüm.insallah bende güzel haberlerle aranizda hamis olarak kalmayi basaririm.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum yaaaaaaaaaaa.değerim tam 6464.5 çıktı.şaşkınlıktan ölücem şimdi ya.3 adet blast embriyo transfer edilmişti.3üde tuttu heralde rabbime şükürler olsunn....darısı herkesin başına canlarım...........

canım çok sevindim, gözün aydın:nazar::nazar::nazar:
sağlıkla kucağına alırsın inşallah üçüzlerini..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum yaaaaaaaaaaa.değerim tam 6464.5 çıktı.şaşkınlıktan ölücem şimdi ya.3 adet blast embriyo transfer edilmişti.3üde tuttu heralde rabbime şükürler olsunn....darısı herkesin başına canlarım...........

Özgecim çok sevindim, hayırlı olsun.Allah inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Enver Bey e haber verdin mi sonucu?Ne dedi?

Özgecim çok sevindim, hayırlı olsun.Allah inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Enver Bey e haber verdin mi sonucu?Ne dedi?

yok cnm aramadım.pazar günü rahatsız etmiim dedim.yarın sabah ilk işim onu aramak olucak inşallah.saol cnm.darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına.amin

merhaba sevgili penses, ikizlerin hayırlı olsun öncelikleeeee, inşallah benimki de ikizdir:)
bişey sorcam sana ben.. şimdi hani 6+4 diyorsun ya 6 hafta+ 4 günlük oluyor, nasıl hesaplıyorsun 6 haftayı? son adet gününne göre mi transfere göre mi?a.s.

canım ablacığım son adet gününe göre hesaplıyorsun:içelim:
ayyy ne güzel yaa aralık ayında yeğenlerim geliyor inşallahhhhkaydirigubbakcemile5yaşasınnnnnnn:emir_bebek:bu ne güzel bir mutluluk:teytey:

özgecim çooookkkk tebrik ederim arkadaşım!çook sevindim senin adına allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:)) bu arada listeye eklediğin için teşekkürler!hihoyyyt:nazar:

kizlar merhaba.degerim 23,20 çikti.yani pozitif.allahima sükürler olsun.darisi siradaki arkadaslarin insallah.

Back
X