şu ponponlu iplerden örsene çok kolay oluyo koza ipi de denio 50 gr yetiomuş bnde örcem türkiyeye gdince burda yok o iplerden ipçiye sor aldığın ipe göre söyler sana kaç no şiş gerektiğini turkbayragi
negatif.com - ücretsiz fotoğraf paylaşım ve depolama servisi çok kolay bak resimdeki gibi oluyo dümdüz örüyosun ipin özelliğinden kendi modeli çıkıo zaten yumuşacık bişy oluo pofuduk pofuduk :1hug: tam kış bebekleri için bn beyazdan örcem içinede beyaz astar dikicem ohh miss gibi battaniye arma falanda dikilebilir aslında üstüne şık olurBILMIYORUM KI HAYATIM BECEREBILDIGIMDEN DEGIL DE İŞTE Bİ HEVESLENDIM BAKALIM ALTINDAN KALKABILIRSEM şakkıdı
selam kızlaaarrrrr..
nası gidiyor haftasonu dinlenmesi?
negatif.com - ücretsiz fotoğraf paylaşım ve depolama servisi çok kolay bak resimdeki gibi oluyo dümdüz örüyosun ipin özelliğinden kendi modeli çıkıo zaten yumuşacık bişy oluo pofuduk pofuduk :1hug: Tam kış bebekleri için bn beyazdan örcem içinede beyaz astar dikicem ohh miss gibi battaniye arma falanda dikilebilir aslında üstüne şık olur
ben şimdi hırka ördüm onun şapkasını yapıyorum zemuszemus
selam canımcım nasıl gitsin işte kociş nöbette ben evde kös kös oturuyom hem tıkınıom hem dizi izliom netten kızımın şapkasını bitirmeye çalışıom yarın inş biş çıkmazda denize gidebiliriz çok sıkıldım valla ya :umursamaz:
denıze barıs plajına mı gıdıyonuz kuzu
belli olmuıyo ama barış plajı çok yakın bize magosanın denizi daha güzel kapalı maraş gittinmi hiç genelde oraya gderiz biz
gıttım de barıs plajı lefkosa ya uzak be hayatım akannehir
cnm bn zazten merkezde oturmuyorum ki -tatlicadiarzu- lefkoşaya 15 dk falan aramız ercanın orlardayız hava alanının yani. hayırdır sen askeriyeyle alakan ne eşin askermi yoksa nasıl girdin maraşa sivilleri almıyorlar çünkü
yok canım eşim asker değil de annem askeri personel benim.unıversiteyı de kıbrısta okudum biliyosun o ara her yeri gordum hatta cok ozledım su an da :gitme:
he bi de lefkoşaya barış uzak demişsin de ya zaten kıbrısın bi ucundan diğer ucuna toplasan bi saat sürüone kdr uzak olbilirki burda bi yer biz bi çıkıoz girne lefkoşa turlayıp gelioz bi gecede geçenlerde zafer burnuna pikniğpe gittik dipkarpaz bilirsin orayı altınkum falan var şu afroditin meşşhur sahili yolda mola vererek gittik 1.5 saat fln sürdü
dogru canm cok haklısın bır ucundn bır ucu 2 saat anca suruyo,ama bak gorrursun ordan ayrılınca ozleyeceksın...ben su an orda olmak ıcın nelr vermezdım bence kıbrıs baska bı dunya...ayy bende orda olsaydım şimdı bız de bulusur tokusturuduk gobecıkleri kaydirigubbakcemile2
a.s. Hoşbulduk canım.
Allah nasip ederse kızım olacak. 24 hafta yaşındayız maşallah barekallah. Durumum kritik olduğu için yatarak geçiriyorum gebeliğimi. Dualarınıza muhtacız yani teyzeleri. Sizler nasılsınız minikler nasıl?
Hoşbulduk canım.
Allah nasip ederse kızım olacak. 24 hafta yaşındayız maşallah barekallah. Durumum kritik olduğu için yatarak geçiriyorum gebeliğimi. Dualarınıza muhtacız yani teyzeleri. Sizler nasılsınız minikler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?