Selam canım baksana bugün kimseler yok hafta sonu ya herkes kocişiyle herhalde:teytey:SELAM GUZELLİKLEERR opuyorumnanaktan delikafadulden hihoyyyt :teytey:
Selam canım baksana bugün kimseler yok hafta sonu ya herkes kocişiyle herhalde:teytey:
[iyi işte nolsun gittikçe zorlaşıyo sanki havalarda çok sıcak yanıyo karnımın içi gece uykusu yok :S
sende de oluyomu bnlar sat tarhimiz aynı sayılır senle 1 gün var aramızda /QUOTE]
Ben nefes almakta zorlanıyorum geceleri burnumda problem var bu da daha çekilmez yapıyor yarım saatte bir saatte uyanıyorum valla bir de dediğin gibi sıcaklar çok zor yaa neyse 3 ay kaldıkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
KIZZLAR BEN BUGUN BATTANIYE ORMEYE KARAR VERDıM OGLUMA,AMA NASIL OLACAK KAÇ NUMARA ŞıŞ TIG HIC BI FIKRIM YOK
KIZZLAR BEN BUGUN BATTANIYE ORMEYE KARAR VERDİM OGLUMA,AMA NASIL OLACAK KAÇ NUMARA ŞİŞ TIG HIC BI FIKRIM YOK kaydirigubbakcemile3
[iyi işte nolsun gittikçe zorlaşıyo sanki havalarda çok sıcak yanıyo karnımın içi gece uykusu yok :S
sende de oluyomu bnlar sat tarhimiz aynı sayılır senle 1 gün var aramızda /QUOTE]
Ben nefes almakta zorlanıyorum geceleri burnumda problem var bu da daha çekilmez yapıyor yarım saatte bir saatte uyanıyorum valla bir de dediğin gibi sıcaklar çok zor yaa neyse 3 ay kaldıkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
ayy bi de rüyalar var durmadan rüya görüom amca dayı hala yenge sülalede görmediğim insan kalmadı -tatlicadiarzu- diriler bitti yakında ölmüşlere geçicem sanırım şutarafagitti
bnde çok uyanıyorum cnm ya bi susuyorum bi kabus görüyorum tuvaletim gelio terliom kız tekmelio delikafadulden sonraa bi bakıoom sabah olmuş -tatlicadiarzu- öğlene kadar uyuyom sonra sabah serinliği oluyo az da olsa oohhh mis gibi kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi kendinize iyi bakın öptüm sizi
kızlar ben 26 haftalık hamileyim.kızımın bi kaç gündür hareketleri zayıfladı.oynuyo ama güçlü değil.bu haftalarda dengesizlikler oluyomu.ikinci hamileliğim ama oğlum 6 yaşında unutuyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?