2009 Aralık Anneleri

ayy çok sıkıldım ben biraz dizi izliyeyim bari netten gelirim yne öptüm hepinizi yerimseniben

evet hafta sonu burasi coookk sakin bende dizi izleyim internetten yaprak dökumune bakamamistim tam ona bakim

iyi işte nolsun gittikçe zorlaşıyo sanki havalarda çok sıcak yanıyo karnımın içi gece uykusu yok :S

sende de oluyomu bnlar sat tarhimiz aynı sayılır senle 1 gün var aramızda

KIZZLAR BEN BUGUN BATTANIYE ORMEYE KARAR VERDıM OGLUMA,AMA NASIL OLACAK KAÇ NUMARA ŞıŞ TIG HIC BI FIKRIM YOK kaydirigubbakcemile3

KIZZLAR BEN BUGUN BATTANIYE ORMEYE KARAR VERDİM OGLUMA,AMA NASIL OLACAK KAÇ NUMARA ŞİŞ TIG HIC BI FIKRIM YOK kaydirigubbakcemile3

şu ponponlu iplerden örsene çok kolay oluyo koza ipi de denio 50 gr yetiomuş bnde örcem türkiyeye gdince burda yok o iplerden ipçiye sor aldığın ipe göre söyler sana kaç no şiş gerektiğini turkbayragi

kızlar ben 26 haftalık hamileyim.kızımın bi kaç gündür hareketleri zayıfladı.oynuyo ama güçlü değil.bu haftalarda dengesizlikler oluyomu.ikinci hamileliğim ama oğlum 6 yaşında unutuyo insan.

Benimkinin de bir günü bir gününe uymuyor.
İki gün önce karnımdan fırlayacak gibiydi resmen ama iki gündür nazlı nazlı kıpırdıyor.
Bugün doktora gittik hiçbir sorun yok her şey yolunda dedi.
Belli olmuyor yani ne zaman ne yapacakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…