2009 Aralık Anneleri

bu arada 2 defa nst ye de girdim. çok şükür bir sorun çıkmadı normal göünüyor herşey. nazarlardan korusun mevlam kızımda iyi elhamdülillah. iyi olsun vaktinde gelsinde ben yatmayada razıyım yeterki bişi olmasın :çok üzgünüm:

GUNAYDIN.HERKES KOCıŞıYLE PAZAR KEYFI MI YAPIO YOKSA ÜLEEENNN zemuszemus

HERKESEE HAYIRLISINDAN PAZARLAR OLAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sabahtan beri ütü manyağı yaptım kendimi..

rüyamda da bol bol bişiler yedim durdum.. sabah bi kalktım bi gecede 3 kilo almışım =)))))))) o kadar yer misin rüyada be manyak berna =

ay bi de oturarak ütü yapmak ne zormuş beeeee

EEEEEEEEEEEEEEE sizler nasılsınız şişkomsu gacılar?

ah ahh, inşallahh rahatlıkla geçer bundan sonrası da..

dediğin gibi sağlıcakla doğsun da yat... moralini yüksek tut sen yeter ki.. :1hug:
GUNAYDIN.HERKES KOCİŞİYLE PAZAR KEYFI MI YAPIO YOKSA ÜLEEENNN zemuszemus

heeeee kocam yatakla keyif yaptı ben ütü ile keyiflenirkene =)))))))

sana da günaydın ve hayırlı pazarlar olsun canişkom

BU NEDıR YAW SABAHTAN BERI GOZUMU ACAMIOM,USTUMDEN TIR GECMIS SANKI :bbo:

buna pazar keyfi deniliyor işte =)

NE KEYFİ KUŞŞUUMMM,CAMIŞ GIBIYIM KOLUMU BILE KALDIRMAK ISTEMIO CANIM.PC YI YATAGA TASIDIM...CAKTIRMA ALLAHTAN KOCATAN EVDE YOK,AKSAMA IFTARA DA GELMIYCEKK ... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :lepi:

selamlar kızlar bu listeye benide eklyin yaa buyrunnnnnnnnn 8 mart sat kızım olcekk:) allahın izni ile

iyi geceler sekerler ben ancak girdim hepiniz uyuyonuzdur bebislerle beraber ALLAH rahatlik versin hepinizede bende esime yardima gittim bu hafta gunduz giremedim siteye yazik oruc tuttugu icin kiyamiyorum yardim ediyorum restorant isi pizza döner ama bende ayak altinda yardim ediyom yine hafifliyo isi ama evde yatmaktan hamlamisim iyi oluyo spor niyetinealkisalkisalkis

gecmis olsun insallah bugunleride atlatirisn ALLAH daha beterinden korusun surekli dinlen bari can tasiyoz sonucta ya bosver temizligi falan yorma kendini bebegin eger kiz bebekse biraz asagida yani kasikta oluyo oda baski yapiyo ondanda agiyo olabilir biaarada benim cok agrim olmadida doktor icinde sanci var bebekte kasmis kendini yat ayaklarin yuksekte dedi yattim duzeldi insallah seninde agrin artmaz bebeginede bisey olmaz ALLAH IN IZNIYLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1 mart sat 6 aralık doğum kız geliyor....şunu ekleyin arkadaşlar nasıl yapılıyor bilmiyorum.....çoğu gitti azı kaldı inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…