günaydınnn en güzel anneler nabersiniz?
Yavrular nasıl?
Haftasonu nasıl geçti?
Özlediniz mi beni :roflol:
Gunaydinlarr :) Ben bu hafta sonu kizimin butun kiyafet alisverisini bitirdim :) Superdi valla ya nasil mutlu oldum sorma kaydirigubbakcemile2
bernacım meleğin cicilerini sağlıklı bir şekilde giyer inşallah cnm:Saruboceq:cannlaaaaaaarıııııııııımmm
hepinizeee kocamaaann merhabaaa veeeee öpücüüüükkkkkkkkkkkkkk Şeniz
ay bugün o kadar yoğunduk ki anca pc yi açabiliyorum !!
bugün bi de kargomuz geldi =)) kızımın çeyizi hazır, damadımı bekliyorummmm =)) lülülülülülü lülülülülülü
ayyy çok heyecanlıyım vallaa... bıcır bıcır yaaa.. avcum kadar kıyafetler entariler hihahooyyttt delikafadulden pppppeeekkk şekerler yaaa alkisalkisalkis
günaydıııııııııın bahaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5günaydınnn en güzel anneler nabersiniz?
Yavrular nasıl?
Haftasonu nasıl geçti?
Özlediniz mi beni :roflol:
günaydıın cnmgünaydın güzel anneler
ay ay annesi iyi günlerde kullanın inşallahGunaydinlarr :) Ben bu hafta sonu kizimin butun kiyafet alisverisini bitirdim :) Superdi valla ya nasil mutlu oldum sorma kaydirigubbakcemile2
ohh ne güzell gözünaydınnn cnmm. bende yıkıcam hepsini ama daha bekletiyorum tekrar kirlenmesin die
günaydın arzuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:günaydın arkadaşlar..
Günaydın arkadaşlar nasılsınız
ohh ne güzell gözünaydınnn cnmm. bende yıkıcam hepsini ama daha bekletiyorum tekrar kirlenmesin die
günaydınnnnn bahaaar
c.tesi gezdik kızımla küçük bikaç alışverişini yaptık..
dünde temizlik yaptık 12'ye kadar çok yorgunumm ama kızımın maşallahı vardı dört döndü
2 gün boyunca
Günaydın bucu
bittimi alışveriş artık..ne keyifli bi iş di mi onlar için alışveriş yapmak.. ben almasam bile her mağazaya bakıyorum mutlaka kaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın arzuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:
günaydın eslemnur:teytey:
Gunaydinlarr :) Ben bu hafta sonu kizimin butun kiyafet alisverisini bitirdim :) Superdi valla ya nasil mutlu oldum sorma kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canımbenimde ayağımda tırnak batması oldu fena acıyor ayağım bugün öğlen küçük bir operasyonla annem halledicek tırsıyorum valla çok acıyor çünkü
sağol cn benim
Bende dolabi gelsin diye bekliyorum karar verdim Ekimde gelecek.
Hemde nasil keyifli biseyya . Ruhum dinlendi resmen :)
Gunaydinlar :)
Gunaydin hadi gozun aydin :)
maşallah yavruna meralcimm. ii olmanıza çok sevindim cnmm ama doğum tarihini çok ileri atmış nasıl 15 gün ara verir anlamadım.seinle aynı değiliz o zaman çünkü benim 15 aralığa sarksa 42. hafta oluyor hatta 43
günaydıııııııııııııııııııııın
biz geldiiiiiiiiikkkkkkk:dance::teytey::sm_cool:
öykü'de bende süperiiiiiiiizzzzzzz
cumartesi kontrolümüze gittik
kızımın boyu 31 cm
kilomuzda 900 gr çıktı teyzeleri
ellerini alnına koymuş mışıl mışıl uyuyordu
bir ara dr amcasına ve bana el salladı
şükür herşeyi normal ve sağlıklı bir bebiş.
doktorumda bana maşallah dedi
başından buyana çok güzel bir hamilelik geçiyorsun dedi.:lepi:
bende inşallah 9. ayın sonuna kadarda böyle devam ederim dedima.s
ve haftasonu kızımın tüm cicilerini yıkadım ütüledim ve hurçlara yerleştirdim
tek eksiğimiz mobilyası ve odanın boyanması
boya işine mobilyayı aldıktan sonra karar vericemCADIARZU
inşallah bebeişlerimizi kucağımız asağlıklı bir şekilde alırız.
muhtemel doğum tarihimde 1 ila 15 aralık arasıymış ama kızın keyfi bilir bu hiç bellide olmaz dedi dr amcasıkaydirigubbakcemile2[/COLOR
Hem sana hem bebişine maşallah canım yaa. ne güzel hazırlıklar tam gaz devam ediyor. ben halaa eşyalarını bile tam edemedim bebişimin. ama o sağlıklı olsunda gerisini hallederiz nasıl olsa.
günaydın arzuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:
günaydın eslemnur:teytey:
günaydın kızlarrr
bizde biraz mayışıklık var oğluşum da haftasonu mayışıktı bugün biraz daha hareketli sanki
dün akşam bayağı bir panikletti benim pek hareket etmeyereklmaz: neyse sonra kendine geldi de benim de keyfim yerine geldi allah bir daha yaşatmasın nasıl kötü bir korkuymuş o yahu mafoldumben
günaydıııııııııııııııııııııın
biz geldiiiiiiiiikkkkkkk:dance::teytey::sm_cool:
öykü'de bende süperiiiiiiiizzzzzzz
cumartesi kontrolümüze gittik
kızımın boyu 31 cm
kilomuzda 900 gr çıktı teyzeleri
ellerini alnına koymuş mışıl mışıl uyuyordu
bir ara dr amcasına ve bana el salladı
şükür herşeyi normal ve sağlıklı bir bebiş.
doktorumda bana maşallah dedi
başından buyana çok güzel bir hamilelik geçiyorsun dedi.:lepi:
bende inşallah 9. ayın sonuna kadarda böyle devam ederim dedima.s
ve haftasonu kızımın tüm cicilerini yıkadım ütüledim ve hurçlara yerleştirdim
tek eksiğimiz mobilyası ve odanın boyanması
boya işine mobilyayı aldıktan sonra karar vericemCADIARZU
inşallah bebeişlerimizi kucağımız asağlıklı bir şekilde alırız.
muhtemel doğum tarihimde 1 ila 15 aralık arasıymış ama kızın keyfi bilir bu hiç bellide olmaz dedi dr amcasıkaydirigubbakcemile2
Günaydın meralcim maşallah kuzun kocaman olmuş
az kaldı artık ya baksana doğum filan konuşulmaya başlandı sağsalim gelsin kuzucuklar inşallah..
günaydın canım
poposuna poposuna vursaydın oğlununda kendine gelseydi
acaba sen haftasonu çok yorgundunda onun etkisiylemi oğlan hareket etmediki:uhm:
4 gün izinliydim evde ne midem bulandı ne belim ağrıdı ne kramplar oldu taş gibiydim maşallah ama şimdi midem bulanmaya başladı gene. bana iş yaramıyor evimi istiyorum ben yaaa(
bilge dün benimde oldu müzik dinlettim baya konuştum sonra bir başladı yattım hala vuruyordu. çok uyanıklar bizi korkutuyorlarrr sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?