2009 Aralık Anneleri

4 gün izinliydim evde ne midem bulandı ne belim ağrıdı ne kramplar oldu taş gibiydim maşallah ama şimdi midem bulanmaya başladı gene. bana iş yaramıyor evimi istiyorum ben yaaa (
az kaldı dayan bahar evimizde kızlarımızla zaman geçirmemize çok az kaldıkaydirigubbakcemile5
meralcim benim 27+2 bugün internettede baksan dr da baksan 5 aralık son tam 40. hafta. senin dr şaşırmış bence. neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda.
bencede şaşırdı galiba
aman ben kendi hesabıma bakayımda -tatlicadiarzu-
maşşalah öykü kızımıza çok sevindirici haberler bunlar, aman Allah nazardan korusun.. hepimizi..
sağol arzu teyzesi
rabbim tüm yavruları nazarlardan korusun:Saruboceq:

yok tatlım ya hiç yormadım kendimi ama biraz gergin bir haftasonuydu ondandır belki :çok üzgünüm:
:1shok: annesi yapma böyleeeeeeeeeeeeeee
bilge dün benimde oldu müzik dinlettim baya konuştum sonra bir başladı yattım hala vuruyordu. çok uyanıklar bizi korkutuyorlarrr sıpalar

ondan eminim zaten kafa buluyor benimle sıpa kaydirigubbakcemile3
neyse sağlıkları yerinde olsunlar da kuzunun maskarası olmaya razıyım ben :kedi:
şu geçmişi bir okuyayım ben biraz ayılırım belki akannehir

daha şimdiden anneleri parmaklarında oynatmaya başladı yaramazlar:jeyyar:

Canim bizde de oyle esim boyle alisveris filan sevmez acikcasi bende onunla sevmem sıkılır oflar puflar filan .Ben baktigim yerlere bi daha bakiyorum esimle olsa alsana filan der . Bende aliyorum annemi saatlerce geziyorum ne olcak :) Senin gibi olmasini bekleme acikcasi ben beklemiyorum o yuzden de kasilmiyorum erkek o cok merakli olmamasi gayet normal . Ben doktorum sen karnina dustugu andan itibaren annesin erkek bebek dogduktan sonra babadir demisti dogru bence.

Gunaydin dunurcum . Klasik muzik dinletsene dunur faydasi oluyor

günaydın kızlar bizde geldik.benimde ctesi kontrolüm vardı oğluşum 1050 gr olmuş.benm doktor boyunu vermiyor ya bacak baş ve kolu ölüçüyr ama öyle tam boyunu söylemiyor.herşey yolundaymış şekerim de ii çıktı ama yinede yediklerime perhize devammış...dişimde şükür 2 gündür ii.bende yakında yıkayacağım bebişimin eşyalerını sabun tozuylamı yıkadın meralcim.bu araqda ıkıznada maşallha.çok sevindim adına benm doğumda 1 aralık göküyor ama bence kasım sonu doğacak gibi

dünürcümmmmmmmm napıyosun nerelerdeydin cuma bakıyım sen sengözlerimebaksanab

fatma dişin nasıl oldu güzelcim sengözlerimebaksanab

kontrolden geçenler allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin haberler güzel geliyor maşallah

eksiklerini tamamlayanlar hiç de kıskanmadık bi kere oğluşumla ben :enbuyukkk: hıhhhhhhhhhh ne var biz de çıkar alırız ananemiz gelince nolmuş yani ki :dilcikar:

:çok üzgünüm: :a015:

sorma bahar izinli olmalıyız şuandan itibaren aslında çok zor çalışırken hamilelik gerçekten bide ev işleri bize bakıyo ..

sorma ya evi görsen canımda istemiyor içimede sinmiyor yapıyorum ama istediğim gibi olmuyor. çarşamba annem bir kadın getircek eve yaptırcak ii olacak benim için. yoksa ben mayışmaya başladım.

maşallah oğluna cnmm kocaman olmuş. sanada bayram gözüküyor galiba :)) hayırlısı olsun

:1shok: annesi yapma böyleeeeeeeeeeeeeee

daha şimdiden anneleri parmaklarında oynatmaya başladı yaramazlar:jeyyar:

valla haftasonu yaşananlar başka zaman olsa var ya ohooooooo dellenmiş yay gibi gerilmiş falan olurdum... oğluma zarar gelmesin diye nasıl programladıysam kendimi sadece başım ağrıdı ve ilgilenmedim bile olan bitenle :umursamaz:

günaydın canım :1hug: benimki hareketli müzikler seviyor yüksek volüm çıpstak çıpstak dans etmeye başlıyor daha bu sabah gelirken dans ediyordu müzik kısılıyor benimki duruyor yükseltiyoruz hoooobaaaaaaaa şeklinde :sm_cool:

Arzu alışveriş konusunda ben de dünürcüm gibi düşünüyorum... çok özeniyorum ki sevgili babamız "hadi gidip çocuğumuza bir şeyler alalım" desin ama yok :1no2: sevmiyor çarşıyı pazarı... ha diyeceksin ki bunlar yapılması ve birlikte yapılması gereken şeyler ama yok hayatım kanlarında yok onun için onlarla çıkıp keyfini sürmeden her şeyi almaktansa, yalnız veya annemle çıkıp tek bir çift çorabı keyfini çıkararak almayı tercih ediyorum ben de :1rolleyes:

Dunurum sonra firmada internet goctu bilgisayarlarda sorun oldu canim cikti yaw :)

Kızlar beim oğlumda dün hiç hareket etmedi taaki saat 12yi vurunca ancak ben burdayım dedi bizim bebişlerin dün dinlemne günüydü heralde anneleri gibi çalışıyolar hafta sonları dinleniyolar sanırım :)çarşamba günü 100gr.yüklenecek şnş.yine yüksek çıkmaz...

maşallah senin kızınada fatmacım. Bizimki nekadar oldu acaba çok meraktayım bende ama nerdeyse daha 3 hafta var doktora gitmemize

haftasonu ramazan eğlencesinde alışveriş merkezine mehter takımı gelmiş bağıra bağıra söylüyorlar çalıyorlar tabi. tüylerim diken diken oldu kızımında oldu sanki, içimde hiç durmadı bitincede tık kesti. çok fenalar bunlar yaaa :)))

cnm sağolasınn çok daha iim 2 gündür ağrımıyor maşallah diyeyimde.bizde eksikleri tamamlamadık cnm daha.odadan vazgeçtik zaten yazın yapacağız dolap yada şifonyer alacağız şimdilik yatağını almıştık zatennn.öyle idare edecğiz.

saolsın bahar teyzesi.sanırım bayrama gelecek gibi hayırlısı ne yapalım.sezeryan olursa bayram öncesi alır kesinde .normal olursa sonrasına kalabilir.bakalımmmm

aman o zaman bu konuyu kapatalım da dişinin aklına düşürmeyelim fatma yerimseniben ben çok inanırım bir şeyi andığında başına geldiğine...
eeeeeee sonra yatak aldınız dolap kaldı haaa iyiymiş iyiiiiii kaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun cnm bende inanıyorum.evet bilgesim odasını yaza yapacağız.şimdi zaten bşizim odada kalacak ya o yüzde park yatakla idare edeceğiz. eşyalrı içinde dolap şart o yüzden bir tane alacağız sonra odası olunca onu başka bişey için kullanırız

ya benim günüm yanlış yazıyor 28+4 bugün niye öyle 27+1 de kalmış sitede mi sorun var acaba

biz de dün akşam yeğenimin karyolasını getirdik eve... bir garip oldum yahu üstelik de daha monte etmedik parça parça bebek karyolası alt ucu kaydirigubbakcemile3

valla bilge, benimki alışverişte sıkılmaz, tam tersi beraber bişeyler almayı gewzmeyi severiz de, maddi olarak kaçıyor gibi geliyor.. maaşımı aldığıum gibi veren bir insanım, çalışsamda maddi olarak ona bağlıyım işte, neyse çok geriliyorum unutmaya çalışmalıyım bu konuyu.. :çok üzgünüm: çok üzülüyorum.. fazla şey almaya gerek yok diyor arada bir lütfedip bir fikir beyan ediyor, ben de ozaman seninkilerden giydiririz diyorum, baba oğul idare etcez madem tam olsun diyorum.. 4 tane hastane çıkışıyla ben napiim fazla bişey almaya gerk yok diyip duruyor:1no2:.. kayınvalidemde cumartesi günü aynı lafı etti, hepsinden nefret ediyorum. ben kalkıp şuanda arabasız olduğumuz halde, iş çıkışı hadi annenlere gidelim bakalım nasıllar diyorum, 2 minübüs değiştirerek hoplaya hoplaya hamile halimle gidiyorum, bir ton saçmalıklarını dinliyorum.. Kime iyilik insanlık yaramış ki zaten.. kızlar sizinde başını şişirmek istemem ama napiim o kadar üzgünüm ki bugün.:1no2:

arzuuuuuuuuuuuuu :çok üzgünüm: nolursun ama yaaaaaaaa üzülmek yook kimse için :1no2: babalar da dahil Çok üzgünüm çoook
otur konuş o zaman kocacığınla özenmiyor musun diye sor mutlaka özeniyordur ama kavrayamıyordur çünkü onların mantığına göre 2 tane hastane çıkışı bile fazla niye? hastaneden 1 kez çıkılacak bu mantığa göre 1 kat kıyafet yeterli... bebekler de biz gibi giydiğini kirletmeden ütüsünü bozmadan giyer çıkarır ya kıyafetini kaydirigubbakcemile3 anlamıyorlar hayatım kasma kendini... benimki de diyor "e tamam kıyafet almışsınız ya yetmez mi" bir de yetmez dediğimde şaşırıyor üstelik akannehir ben de geriliyorum her seferinde bu muhabbete ama anlayamıyor garibim napsın yazık kızzzzz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…