az kaldı dayan bahar evimizde kızlarımızla zaman geçirmemize çok az kaldıkaydirigubbakcemile54 gün izinliydim evde ne midem bulandı ne belim ağrıdı ne kramplar oldu taş gibiydim maşallah ama şimdi midem bulanmaya başladı gene. bana iş yaramıyor evimi istiyorum ben yaaa(
bencede şaşırdı galibameralcim benim 27+2 bugün internettede baksan dr da baksan 5 aralık son tam 40. hafta. senin dr şaşırmış bence. neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda.
sağol arzu teyzesimaşşalah öykü kızımızaçok sevindirici haberler bunlar, aman Allah nazardan korusun.. hepimizi..
günaydıııııııııııııııııııııın
biz geldiiiiiiiiikkkkkkk:dance::teytey::sm_cool:
öykü'de bende süperiiiiiiiizzzzzzz
cumartesi kontrolümüze gittik
kızımın boyu 31 cm
kilomuzda 900 gr çıktı teyzeleri
ellerini alnına koymuş mışıl mışıl uyuyordu
bir ara dr amcasına ve bana el salladı
şükür herşeyi normal ve sağlıklı bir bebiş.
doktorumda bana maşallah dedi
başından buyana çok güzel bir hamilelik geçiyorsun dedi.:lepi:
bende inşallah 9. ayın sonuna kadarda böyle devam ederim dedima.s
ve haftasonu kızımın tüm cicilerini yıkadım ütüledim ve hurçlara yerleştirdim
tek eksiğimiz mobilyası ve odanın boyanması
boya işine mobilyayı aldıktan sonra karar vericemCADIARZU
inşallah bebeişlerimizi kucağımız asağlıklı bir şekilde alırız.
muhtemel doğum tarihimde 1 ila 15 aralık arasıymış ama kızın keyfi bilir bu hiç bellide olmaz dedi dr amcasıkaydirigubbakcemile2
Günaydın meralcim maşallah kuzun kocaman olmuş
az kaldı artık ya baksana doğum filan konuşulmaya başlandı sağsalim gelsin kuzucuklar inşallah..
selam cnm.
artık doğum konusunda bol bol konuşuruz öğle görünüyor
sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah:Saruboceq:
:1shok: annesi yapma böyleeeeeeeeeeeeeeeyok tatlım ya hiç yormadım kendimi ama biraz gergin bir haftasonuydu ondandır belki :çok üzgünüm:
bilge dün benimde oldu müzik dinlettim baya konuştum sonra bir başladı yattım hala vuruyordu. çok uyanıklar bizi korkutuyorlarrr sıpalar
ondan eminim zaten kafa buluyor benimle sıpa kaydirigubbakcemile3
neyse sağlıkları yerinde olsunlar da kuzunun maskarası olmaya razıyım ben :kedi:
şu geçmişi bir okuyayım ben biraz ayılırım belki akannehir
ne güzel burcu bebeğine alışveriş yapabilmişsin, Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. bizim evde annemin ve benim dışımda kimsenin bebeğe birşeyler almaya niyeti yok. :umursamaz: eşim desen pek umurunda gibi gözükmüyor, illa onu dürtücem ben hadi bu hafta gidiyoruz diye bir güzel kıyamet koparcam öyle gidicez alışverişe..mafoldumbenelimde olanları sayıyım size..
1 büyük takım hastane çıkışı
3 küçük hastane çıkışı
2 kadife tulum (en az 3-4 aylıkken giyebilir)
1 kadife battaniye (şapka ve patik var çinde)
1 alt açma
3 çıtçıtlı sıfır kol body (dayım almıştı)
1 puma iladım ayakkabısı (dayım almıştı)
1yazlık tulum (teyzemin oğlu almıştı en az 4-5 aylıkken giyer)
1 yazlık pantalon( " " """"""""""""""""""""""""")
2 tişört (" "" " " )
gördüğünüz gibi annesi babası olarak daha bir çorap almadık, cumartesi dedim ki optimum outlet e mother care' ın mağazası varmış gidip baksak diyorum, gideriz bir ara diyor..:çok üzgünüm: yani tamam ailesini anladım onlar torun nedir bilmezde, kocam neden ilgili davranmıyor, neden hadi gidip bebeğimize birşeyler bakalım demiyor, mafoldumben
günaydın kızlarrr
bizde biraz mayışıklık var oğluşum da haftasonu mayışıktı bugün biraz daha hareketli sanki
dün akşam bayağı bir panikletti benim pek hareket etmeyereklmaz: neyse sonra kendine geldi de benim de keyfim yerine geldi allah bir daha yaşatmasın nasıl kötü bir korkuymuş o yahu mafoldumben
sorma bahar izinli olmalıyız şuandan itibaren aslında çok zor çalışırken hamilelik gerçekten bide ev işleri bize bakıyo ..
maşallah oğluna cnmm kocaman olmuş. sanada bayram gözüküyor galiba :)) hayırlısı olsungünaydın kızlar bizde geldik.benimde ctesi kontrolüm vardı oğluşum 1050 gr olmuş.benm doktor boyunu vermiyor ya bacak baş ve kolu ölüçüyr ama öyle tam boyunu söylemiyor.herşey yolundaymış şekerim de ii çıktı ama yinede yediklerime perhize devammış...dişimde şükür 2 gündür ii.bende yakında yıkayacağım bebişimin eşyalerını sabun tozuylamı yıkadın meralcim.bu araqda ıkıznada maşallha.çok sevindim adına benm doğumda 1 aralık göküyor ama bence kasım sonu doğacak gibi
:1shok: annesi yapma böyleeeeeeeeeeeeeee
daha şimdiden anneleri parmaklarında oynatmaya başladı yaramazlar:jeyyar:
Canim bizde de oyle esim boyle alisveris filan sevmez acikcasi bende onunla sevmem sıkılır oflar puflar filan .Ben baktigim yerlere bi daha bakiyorum esimle olsa alsana filan der . Bende aliyorum annemi saatlerce geziyorum ne olcak :) Senin gibi olmasini bekleme acikcasi ben beklemiyorum o yuzden de kasilmiyorum erkek o cok merakli olmamasi gayet normal . Ben doktorum sen karnina dustugu andan itibaren annesin erkek bebek dogduktan sonra babadir demisti dogru bence.
Gunaydin dunurcum . Klasik muzik dinletsene dunur faydasi oluyor
dünürcümmmmmmmm napıyosun nerelerdeydin cuma bakıyım sen sengözlerimebaksanab
fatma dişin nasıl oldu güzelcim sengözlerimebaksanab
kontrolden geçenler allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin haberler güzel geliyor maşallah
eksiklerini tamamlayanlar hiç de kıskanmadık bi kere oğluşumla ben :enbuyukkk: hıhhhhhhhhhh ne var biz de çıkar alırız ananemiz gelince nolmuş yani ki :dilcikar:
:çok üzgünüm: :a015:
günaydın kızlar bizde geldik.benimde ctesi kontrolüm vardı oğluşum 1050 gr olmuş.benm doktor boyunu vermiyor ya bacak baş ve kolu ölüçüyr ama öyle tam boyunu söylemiyor.herşey yolundaymış şekerim de ii çıktı ama yinede yediklerime perhize devammış...dişimde şükür 2 gündür ii.bende yakında yıkayacağım bebişimin eşyalerını sabun tozuylamı yıkadın meralcim.bu araqda ıkıznada maşallha.çok sevindim adına benm doğumda 1 aralık göküyor ama bence kasım sonu doğacak gibi
Dunurum sonra firmada internet goctu bilgisayarlarda sorun oldu canim cikti yaw :)
cnm sağolasınn çok daha iim 2 gündür ağrımıyor maşallah diyeyimde.bizde eksikleri tamamlamadık cnm daha.odadan vazgeçtik zaten yazın yapacağız dolap yada şifonyer alacağız şimdilik yatağını almıştık zatennn.öyle idare edecğiz.dünürcümmmmmmmm napıyosun nerelerdeydin cuma bakıyım sen sengözlerimebaksanab
fatma dişin nasıl oldu güzelcim sengözlerimebaksanab
kontrolden geçenler allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin haberler güzel geliyor maşallah
eksiklerini tamamlayanlar hiç de kıskanmadık bi kere oğluşumla ben :enbuyukkk: hıhhhhhhhhhh ne var biz de çıkar alırız ananemiz gelince nolmuş yani ki :dilcikar:
:çok üzgünüm: :a015:
sorma ya evi görsen canımda istemiyor içimede sinmiyor yapıyorum ama istediğim gibi olmuyor. çarşamba annem bir kadın getircek eve yaptırcak ii olacak benim için. yoksa ben mayışmaya başladım.
maşallah oğluna cnmm kocaman olmuş. sanada bayram gözüküyor galiba :)) hayırlısı olsun
cnm sağolasınn çok daha iim 2 gündür ağrımıyor maşallah diyeyimde.bizde eksikleri tamamlamadık cnm daha.odadan vazgeçtik zaten yazın yapacağız dolap yada şifonyer alacağız şimdilik yatağını almıştık zatennn.öyle idare edecğiz.
aman o zaman bu konuyu kapatalım da dişinin aklına düşürmeyelim fatma yerimseniben ben çok inanırım bir şeyi andığında başına geldiğine...
eeeeeee sonra yatak aldınız dolap kaldı haaa iyiymiş iyiiiiii kaydirigubbakcemile3
doğru diyorsun cnm bende inanıyorum.evet bilgesim odasını yaza yapacağız.şimdi zaten bşizim odada kalacak ya o yüzde park yatakla idare edeceğiz. eşyalrı içinde dolap şart o yüzden bir tane alacağız sonra odası olunca onu başka bişey için kullanırız
Arzu alışveriş konusunda ben de dünürcüm gibi düşünüyorum... çok özeniyorum ki sevgili babamız "hadi gidip çocuğumuza bir şeyler alalım" desin ama yok :1no2: sevmiyor çarşıyı pazarı... ha diyeceksin ki bunlar yapılması ve birlikte yapılması gereken şeyler ama yok hayatım kanlarında yok onun için onlarla çıkıp keyfini sürmeden her şeyi almaktansa, yalnız veya annemle çıkıp tek bir çift çorabı keyfini çıkararak almayı tercih ediyorum ben de :1rolleyes:
valla bilge, benimki alışverişte sıkılmaz, tam tersi beraber bişeyler almayı gewzmeyi severiz de, maddi olarak kaçıyor gibi geliyor.. maaşımı aldığıum gibi veren bir insanım, çalışsamda maddi olarak ona bağlıyım işte, neyse çok geriliyorum unutmaya çalışmalıyım bu konuyu.. :çok üzgünüm: çok üzülüyorum.. fazla şey almaya gerek yok diyor arada bir lütfedip bir fikir beyan ediyor, ben de ozaman seninkilerden giydiririz diyorum, baba oğul idare etcez madem tam olsun diyorum.. 4 tane hastane çıkışıyla ben napiim fazla bişey almaya gerk yok diyip duruyor:1no2:.. kayınvalidemde cumartesi günü aynı lafı etti, hepsinden nefret ediyorum. ben kalkıp şuanda arabasız olduğumuz halde, iş çıkışı hadi annenlere gidelim bakalım nasıllar diyorum, 2 minübüs değiştirerek hoplaya hoplaya hamile halimle gidiyorum, bir ton saçmalıklarını dinliyorum.. Kime iyilik insanlık yaramış ki zaten.. kızlar sizinde başını şişirmek istemem ama napiim o kadar üzgünüm ki bugün.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?