2009 Aralık Anneleri

fatma meral gözunuzaydın görmuşsunuz bebişleri maşallah 41binkere
burcu cnm senınde alışveriş bitmiş hadi gözunaydın eylul iigunlerde kullansın inşallah

maşallah fatmacım
rabbim tamamına erdirsin

iyi günlerde kullasın canım
aynı modelin turuncusuda bende var
teyzesi almış
titreşimli ve 2 ayrı müzik seside var değilmi

slm kızlar
hepimize iyibir hafta olur inşallah
geçmişi okuyup geliyorum
selam pelin nasılsın?

Arkadaşlar ben hastaneye gidip ilaç yazdıracam.Biraz işim var.Görüşmek üzere.Öptüm sizia.s.
:teytey:iyi bak kendine

amin inş. canım sağol. kızım olacak Allah nasip ederse ama doktr onunla ilgili birşey demedi aşağıda vs. diye. ben başka bir doktora daha görüneceğim bakalım yoksa içim rahat etmeyecek.

kızlar ben ufaktan yemeğe gidiyorum konuşuruz yine buyrunnnnnnnnn
afiyet olsun oğlunla sana cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ki-modelleri-cok-sekerler-goz-atin-derim.html
kızlar şuna bir bakın yaa çok komikk :))) ama enteresan valla kim düşündüyse
hele bir bakayım şekerim
fatma meral gözunuzaydın görmuşsunuz bebişleri maşallah 41binkere
burcu cnm senınde alışveriş bitmiş hadi gözunaydın eylul iigunlerde kullansın inşallah

canım arkadaşım teşekkür ederim

şimdi iyiyim meral ama cuma akşamı resmen agladım sırtım belim agrıyo dıye
eşim biraz masaj yaptıda aglaya aglaya uyumuşum
benım belimde sıkıntı vardı eskıden kalma
sanırım kılodan dolayı baskı arttı fecı acı çektim
ama çok şukur iiyim şimdi
kızımın masallahı var göbişin iki tarafındada hareket var hem el hem ayaklar oynuyor anlayacagın
kızını gördun gözunaydın buarada
oykunun resmı yokmu meral

artık bu ağrılar artacak bende onu anlıyorum cnm
mümkün olduğunca dinlen yorma kendini ve masaj olayına gelince fırsat buldukça ya da akşamalrı eşin masaj yapsın
eşim banada yapıyor ve inanılmaz rahatlıyorum

öykünün resmi vardı ama aklıma gelmedi yanıma almak teyzezi
dr amcası çok güzel bir kız olacak annesi dedi.
sağlıklı olsunlarda başka birşey istemem:Saruboceq:

bu ağrılar bendede fazlasıyla var pelinci bide bütün gün oturuyorum sandalyede dahada çoşturuyo.. gün içinde nasıl istiyorum biraz uzanıp belimi dinlendirmeyi anlatamam sana...az kaldı diye avutuyorum kendimi hep..
mesajınıda aldım canım şarjım bitmiş c.tesi gece açabildim ancak.
Bulabildinizmi çiçekte bişeyler ..

amin canım benim bu arada hoşgeldin aramıza inşallah sağlıkla kucağına alırsın miniciği yat yat 4 ay sonra çok arayacaksın bu yatmaları Allah yardımcın olsun birtanem

ay ewt öznurcugum azkaldı dayanacagız artık
eşimin oliviumada işi vardı
bende hemen orda kıme sorsan söylermiş demiştim bişey al kızına dedım babası kendı basına bişey almış olsun senın zevkın olsun hem dedım (burdan anlaşılacagı uzere arzu benım eşimde ay ben gideyimde bişey alayım kızıma yapan tıpten degil)
o da bulamayınca magzayı senı aradım
sonra oraya daha önce giden arkadasımı aradım o tarif etti
bende tahmın ettm mesaj geç iletilince sarjın olmadıgını
almış 1 tane sweatshırt önden dugmelı dışı beyaz çok begendım içi kolları ve şapkası renklı puanlı
çok kalabalıktı valla içerisi işimde vardı bunu görüp begenıp hemen alıp çıktım dedı
eşim.artık seneye yazlıklarını almaya gideriz buluşup kızlarımızla beraber inşallah öznur

=)))) bakalım, yazın geçerken uğrarız belki dedim ya =))) bursaya giderken geçiyoruz çünkü...

hakkat kız olur mu olur..

huuuuuuuuuuuuuu ne edersin mari?

kuşum sen aslen nereliydin ne edersin mari naparsın diye bizim burada konuşurlar merak ettim :kedi:

kızlar yagsız sutlu tatlı tarifi veriyrm lezzetlıde oluyor akşam eve gidince yapın madem tatlı istyr canımız
masum tatlı yıyecegız artık
1 lt sut
3 kahve fincanı şeker 3 kahve fincanı un
muhallebı kıvamında pişiriyoruz isteyen pişince 1 paket vanılya katabilir kokusu hoş oluyor
ıslattıgımız borcama dökuyoruz
uzerinede ceviz rondodan geçirip dokuyoruz
bu kadar basıt hemde kalorisi az yag hiç yok
cevız zaten gunluk yememız gerekıyor masum yanı cevızıde :)

offf kızlar yaaa

canım o kadar sıkkın ki.. biliyorsunuzdur 1 haftadır temizlikle uğraşıyordum.. bizim laminantlar kabardı, adamlar tamir için geldi. laminantları kestiler her yeeerrrrr toz duman.. herşeyi de yıkayıp ütülemiştimm.. offffffffffff yaaaa, annem de yok yanımda.. napıcam ben şimdiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pelincim meralcim çok teşekkür ederiz.hepimizin bebişlerine 41 kere maşalllahlar dilityorum.hfta sonu bir sürü yeni doğmuş bebişler gördüm hastanede topuk kanı alıyorlardı yazık nsıl ağlıyorlar nasıl dayanacağız bu aplamalara bir tane anne yazık oda ağlamaya başladıı.yemekler yendimi bu arada afiyetler olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…