maşallah fatmacımgünaydın kızlar bizde geldik.benimde ctesi kontrolüm vardı oğluşum 1050 gr olmuş.benm doktor boyunu vermiyor ya bacak baş ve kolu ölüçüyr ama öyle tam boyunu söylemiyor.herşey yolundaymış şekerim de ii çıktı ama yinede yediklerime perhize devammış...dişimde şükür 2 gündür ii.bende yakında yıkayacağım bebişimin eşyalerını sabun tozuylamı yıkadın meralcim.bu araqda ıkıznada maşallha.çok sevindim adına benm doğumda 1 aralık göküyor ama bence kasım sonu doğacak gibi
valla haftasonu yaşananlar başka zaman olsa var ya ohooooooo dellenmiş yay gibi gerilmiş falan olurdum... oğluma zarar gelmesin diye nasıl programladıysam kendimi sadece başım ağrıdı ve ilgilenmedim bile olan bitenle :umursamaz:
aslan arkaşım benimsositososito
günaydın canım :1hug: benimki hareketli müzikler seviyor yüksek volüm çıpstak çıpstak dans etmeye başlıyor daha bu sabah gelirken dans ediyordu müzik kısılıyor benimki duruyor yükseltiyoruz hoooobaaaaaaaa şeklinde :sm_cool:
Arzu alışveriş konusunda ben de dünürcüm gibi düşünüyorum... çok özeniyorum ki sevgili babamız "hadi gidip çocuğumuza bir şeyler alalım" desin ama yok :1no2: sevmiyor çarşıyı pazarı... ha diyeceksin ki bunlar yapılması ve birlikte yapılması gereken şeyler ama yok hayatım kanlarında yok onun için onlarla çıkıp keyfini sürmeden her şeyi almaktansa, yalnız veya annemle çıkıp tek bir çift çorabı keyfini çıkararak almayı tercih ediyorum ben de :1rolleyes:
iyi günlerde kullasın canımOhh listemiz çok güzel olmuş bu haliyle de.Listeye el atıldıkça pek mutlu oluyorum yaa.Tek başına uğraşmak zor oluyor gerçekten.Çok sağol Bilge'cimkaydirigubbakcemile2
Bir de Ankaradan oğluşuma anakucağı aldık.Resmini ekledim profilime.Çok hoşuma gitti.Hem de çok uyguna aldık ya indirim varmış aldığımız üründekaydirigubbakcemile2
selam pelin nasılsın?slm kızlar
hepimize iyibir hafta olur inşallah
geçmişi okuyup geliyorum
:teytey:iyi bak kendineArkadaşlar ben hastaneye gidip ilaç yazdıracam.Biraz işim var.Görüşmek üzere.Öptüm sizia.s.
gecmis olsun insallah bugunleride atlatirisn ALLAH daha beterinden korusun surekli dinlen bari can tasiyoz sonucta ya bosver temizligi falan yorma kendini bebegin eger kiz bebekse biraz asagida yani kasikta oluyo oda baski yapiyo ondanda agiyo olabilir biaarada benim cok agrim olmadida doktor icinde sanci var bebekte kasmis kendini yat ayaklarin yuksekte dedi yattim duzeldi insallah seninde agrin artmaz bebeginede bisey olmaz ALLAH IN IZNIYLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ben de bizim burada sordum aynısını 90 Tl dediler.Aldığımız yerde de 90 dan indi dedi adam.Biz 59 Tl 'ye aldık canım.Çok sağoll
afiyet olsun oğlunla sana cnmkızlar ben ufaktan yemeğe gidiyorum konuşuruz yine buyrunnnnnnnnn
hele bir bakayım şekerimhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ki-modelleri-cok-sekerler-goz-atin-derim.html
kızlar şuna bir bakın yaa çok komikk :))) ama enteresan valla kim düşündüyse
fatma meral gözunuzaydın görmuşsunuz bebişleri maşallah 41binkere
burcu cnm senınde alışveriş bitmiş hadi gözunaydın eylul iigunlerde kullansın inşallah
şimdi iyiyim meral ama cuma akşamı resmen agladım sırtım belim agrıyo dıye
eşim biraz masaj yaptıda aglaya aglaya uyumuşum
benım belimde sıkıntı vardı eskıden kalma
sanırım kılodan dolayı baskı arttı fecı acı çektim
ama çok şukur iiyim şimdi
kızımın masallahı var göbişin iki tarafındada hareket var hem el hem ayaklar oynuyor anlayacagın
kızını gördun gözunaydın buarada
oykunun resmı yokmu meral
şimdi iyiyim meral ama cuma akşamı resmen agladım sırtım belim agrıyo dıye
eşim biraz masaj yaptıda aglaya aglaya uyumuşum
benım belimde sıkıntı vardı eskıden kalma
sanırım kılodan dolayı baskı arttı fecı acı çektim
ama çok şukur iiyim şimdi
kızımın masallahı var göbişin iki tarafındada hareket var hem el hem ayaklar oynuyor anlayacagın
kızını gördun gözunaydın buarada
oykunun resmı yokmu meral
BILMIYORUM KI HAYATIM BECEREBILDIGIMDEN DEGIL DE İŞTE Bİ HEVESLENDIM BAKALIM ALTINDAN KALKABILIRSEM şakkıdı
bu liste çok iyi olmuş kızlar. amanın ne çok takılan varmış sayfaya :1shok:
tedaviyle hamile kaldım. 2 yıllık evliyim. Prof. bir doktora gidiyordum maddi imkanlardan ötürü değiştirdik mecburen doktorumuzu. istemeye istemeye. bir ara temizlik yaptım ağrılarım arttı. normalde sabahları yataktan kalkana kadar ağrım oluyor. bir müddet sonra geçiyor. alt karın bölgemde oluyor. kanamam falan yok çok şükür. doktor kontrol etti rahimde açılma kanama su azlığı vs. birşey yok ama gel gelelim ağrım oluyor. gebeliğimin başından beri neredeyse var. bu doktorda erken doğum olur vs. dedi. çocuğun ya-şamaz. dinlenmelisin bu kritik dönemi atlatmalısın böyle ağrı ağrı nereye kadar vs. bir sürü şey söyledi. moral çöküntüsü yani. hiçbir yere gidemiyorum izin vermedi evde yatıyorum sürekli 20 gün falan oluyor. şekerimde sınırda çıktı şimdi bu hafta inş. 100 lük için gideceğiz. başka doktora daha görünmeyi düşünüyorum. hala daha ağrılarım oluyor. endişeleniyorum. sizinde bu tarz şikayetleriniz var mı?
benimde Allah nasip ederse 24 aralık gibi doğumum inş. dediğiniz gibi inş. yavrularımıza bu günleri atlatıp kavuşuruz. Mevlam bu duyguyu bize yaşatsın inş. işte böyle kızlar.
bu ağrılar bendede fazlasıyla var pelinci bide bütün gün oturuyorum sandalyede dahada çoşturuyo.. gün içinde nasıl istiyorum biraz uzanıp belimi dinlendirmeyi anlatamam sana...az kaldı diye avutuyorum kendimi hep..
mesajınıda aldım canım şarjım bitmiş c.tesi gece açabildim ancak.
Bulabildinizmi çiçekte bişeyler ..
=)))) bakalım, yazın geçerken uğrarız belki dedim ya =))) bursaya giderken geçiyoruz çünkü...
hakkat kız olur mu olur..
huuuuuuuuuuuuuu ne edersin mari?
fatma meral gözunuzaydın görmuşsunuz bebişleri maşallah 41binkere
burcu cnm senınde alışveriş bitmiş hadi gözunaydın eylul iigunlerde kullansın inşallah
burcu öznur cumartesi buluşuyoruz dımı bir degişiklik yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?