amanınnnnnnnnnnnnn yeni bitti geçmiş oku oku hafız oldum ayol :bbo:
:roflol: erenlere mi karıştın lülülülülülü
madem o laminantlar kabardıda temizliği ne halt etmeye yaptın şekerimofff kızlar yaaa
canım o kadar sıkkın ki.. biliyorsunuzdur 1 haftadır temizlikle uğraşıyordum.. bizim laminantlar kabardı, adamlar tamir için geldi. laminantları kestiler her yeeerrrrr toz duman.. herşeyi de yıkayıp ütülemiştimm.. offffffffffff yaaaa, annem de yok yanımda.. napıcam ben şimdiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roflol: erenlere mi karıştın lülülülülülü
ayol bacım 80 sayfa sohbet etmişsiniz maşallah
annem tırnağımı düzeltirken çok fena bağırmışım birden doğum aklıma geldi ayy ben sezeryan mı yapsam acaba.peline kızıyordum ama neredeyse hak vericem :) off yaaaa
annem tırnağımı düzeltirken çok fena bağırmışım birden doğum aklıma geldi ayy ben sezeryan mı yapsam acaba.peline kızıyordum ama neredeyse hak vericem :) off yaaaa
geçmiş olsun canım benim
ne o hemen tırtınmııııııııııııııınaniknanik
ay hiç gulesim yoktu
bu arada aynı dert hala basımda ayakbas parmagım çok kötu
duşun o kadar tırsagım kı doktora gtmyrm kardeşimin dedıklerınle pansuman yapıyorum sadece
ay hiç gulesim yoktu
bu arada aynı dert hala basımda ayakbas parmagım çok kötu
duşun o kadar tırsagım kı doktora gtmyrm kardeşimin dedıklerınle pansuman yapıyorum sadece
tırsaklaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrnaniknanik:roflol:
söyle sen bana. ben tecrübe sahibi oldum :)) tırnak batmasımı var
sağol cnm pamuğu tırnağın altına sokana kadar canım çok acıdı. gerçi bu aralar nerem acısa doğum aklıma geliyor kafayı yiyiyorum galiba. son aylarda nolcak bilmem şimdiden böyleyse
valla tatlım batık tırnakları olan ve hatta daha önce onları çektirmiş ve bilimum tedavi uygulatmış bir insan evladı olarak diyeceğim şudur... ya senin canın çok kıymetli kaydirigubbakcemile3 ya da annen tırnağın yeterince yumuşamasını beklememiş :bbo: o kadar da çok acıyan bir işlem değil bana göre çünküm şakkıdı
aaa bahar bee geçmiş olsun !!! canım yaa.. ben okumadan öööyle yazıyorum işte... bugün benim kusruma bakmayın...
görüşürüz yarın kızlar..
herkes kendine bebişine tırnağına saçına iyi baksın =)
ne oldu çalışan anneler yogurt sut veya meyva saatlerınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?