2009 Aralık Anneleri

annem tırnağımı düzeltirken çok fena bağırmışım birden doğum aklıma geldi ayy ben sezeryan mı yapsam acaba.peline kızıyordum ama neredeyse hak vericem :) off yaaaa

madem o laminantlar kabardıda temizliği ne halt etmeye yaptın şekerim
bekleseydinde o işleri hallettikden sonra temizlik işine girseydin
ooooffffff berba çağır şu kadınıda yaptır temizliğini. kadının başınında durur yönderirsin tatlımcım
:roflol: erenlere mi karıştın lülülülülülü

:roflol:bu espiriyi çok tuttum:roflol:

ayol bacım 80 sayfa sohbet etmişsiniz maşallah

valla yavrucum ben de geçmişi okurken şaftı kaydırdım laelaelaelaelae benim o 80in anca 15inde katkım vardır

annem tırnağımı düzeltirken çok fena bağırmışım birden doğum aklıma geldi ayy ben sezeryan mı yapsam acaba.peline kızıyordum ama neredeyse hak vericem :) off yaaaa

kaydirigubbakcemile3 ohoooooooo al bi tırsık daha naniknanik

ay hiç gulesim yoktu
bu arada aynı dert hala basımda ayakbas parmagım çok kötu
duşun o kadar tırsagım kı doktora gtmyrm kardeşimin dedıklerınle pansuman yapıyorum sadece

sağol cnm pamuğu tırnağın altına sokana kadar canım çok acıdı. gerçi bu aralar nerem acısa doğum aklıma geliyor kafayı yiyiyorum galiba. son aylarda nolcak bilmem şimdiden böyleyse

valla tatlım batık tırnakları olan ve hatta daha önce onları çektirmiş ve bilimum tedavi uygulatmış bir insan evladı olarak diyeceğim şudur... ya senin canın çok kıymetli kaydirigubbakcemile3 ya da annen tırnağın yeterince yumuşamasını beklememiş :bbo: o kadar da çok acıyan bir işlem değil bana göre çünküm şakkıdı

kızlar bu temizliği eşimle arkadaşı da yapıyor saolsun..

az önce duvarları sildiler, eşim paso elinde vileda ile dolaşıyor.. ben de camları siliyorum aşağı kısımları.. ama yerleşmesi apayrı bir dert... gardlap kurulacak, içlerine kıyafetler yerleşecek, bütün gümüşlük konsol yerleşecek.. anladınız mı yanii işim tek kadınla bitmiyor.. belki inanmazsınız ama ben çok titizim. kadın gözümün önünde bal döküp yalasa yine üstünden geçerim.. neysee yaa canınızı sıkmayayım sizin de... işler bizleri bekler...

hepinizi çooook seviyorum canlarım.. tek tek de öpüyorum.. kafanızı şişirdiysem affola.. inanın çok sıkkınım.. siz de olmasanız zaten=))))

valla annem yumuşattı da bende iş yok bilge. babamda kardeşimde hepimizde var iğrenç şey. annem herkese yapar tık çıkmaz ben de iş yok bende

aaa bahar bee geçmiş olsun !!! canım yaa.. ben okumadan öööyle yazıyorum işte... bugün benim kusruma bakmayın...

görüşürüz yarın kızlar..

herkes kendine bebişine tırnağına saçına iyi baksın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…