2009 Aralık Anneleri

oy oy oyy
yazık sana ya
eşin yardım etsın berna sakın o kadar egılıp kalkma yıne yoruldun geçen hafta bu haftada yorma kendını Allah korusun

kolay gelsin cnm çok zor gerçekten eşin yardım ediyordur ama dimi.tamda hamile hamile kötü olmuş yani

günaydınnn en güzel anneler nabersiniz?
Yavrular nasıl?
Haftasonu nasıl geçti?
Özlediniz mi beni :roflol:
ben özledim len seni!!! Şeniz
ah canım benimm yaaaa, yesiin onu berna ninesiiii cokacimcoook çok sevindim güzel de olacakmış bak bak bak!!! bu arada ben de bebişin herşeyini yıkayıp ütüledim. hurçlara koydum.. son anda bi aksilik olursa tekrar çıkarır yıkarım ee az kaldı ne de olsa..
oy oy oy, sen de maşallah 1000 i aşan ilk kişisin herhalde.. =) gerçi ben de 25-2 iken gittim 4 de olabilir bak kafam karıştı.. neyse boyu 32 cm, 773 gr. idi. ağzını açıp kapıyo, bi ara hemö elleriyle hem de ayaklarıyla yüxzünü kapadı..

5tir poz vermiyor hanımağa hala...herhalde 35 e 900 gr falan olmuştur... çok hızlı büyüyorlar bu aralar..

kuşum sen aslen nereliydin ne edersin mari naparsın diye bizim burada konuşurlar merak ettim :kedi:
cano cano ağrı yazar da sen bakma burda ben örtmenlik yapıyorum.. aslen bursalıyım ama her ağızdan şiveden anlarım =)))
oy oy oyy
yazık sana ya
eşin yardım etsın berna sakın o kadar egılıp kalkma yıne yoruldun geçen hafta bu haftada yorma kendını Allah korusun

yaaaa sormaaaaaa

eşim ve bi arkadaşımız (üniden eşimin ev arkadaşı, o da burda görev yapıyor..) saolsunlar camlarımı bile sildiler gerçi başka da bişi yapmadılar da =)

şöyle diyim acımı paylaşırsınız belki bi nebze

yatak odası komple sökülüp boşaltıldı..

salon konsol, gümüşlük vs.. boşaltıldı... şu an sadece koltuklar koyacak yer kalmadığından aynı yerlerinde ikamet ediyorlar...

banyo mutfağa kadar full dolu her yer geçecek yerimiz bile yok... gece ben 2li koltuk açıp orda uyudum eşim de teklide uyudu ki kiloludur nasıl sığdı anlamadım..

veeeeeeeee asıl bomba anam bi kesmeye başladılar parkeleri her yer BOOKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az önce Allaha yalvardım bana bunların üstesinden gelebilmem için güç versin diyee..

dua edin nbolur ! 2 haftadır anam ağladı! :gitme:

afiyet olsun oğlunla sana cnm

sağol canım tüm yemek yiyenlere afiyet şeker bebişlere ilik kemik olsun inşallah opuyorumnanaktan

bebek muhallebisi ayol bu kandıramazsın beni bunlarla pelinnnnnnn mafoldumben :kedi:

uffffffffffffffffffffff hay allah bernacım yaaaaaaa :1no2: yardımcı bir kadın tutamaz mısın?

burcu öznur cumartesi buluşuyoruz dımı bir degişiklik yok dimi

ya canım buluşucazda benim koca pimpirikli biraz malum ilk bebekte düşük olunca..
eminönü çok kalabalık olur bayram üstü diyo yürürken çarparlar size filan başka biryerdemi buluşsak acep :kedi:

yersennnnn :)

beşiktaştayım ben
sesiniz çıkmadı
siz eminönü yapacaksanız bende ikna edebilirsem katılmaya çalışırım size

selam kızlar nasılsınız
bernacım kolay gelsin canım gelelim yardıma

Allah yardımcın olsun berna

saolun kızlar yaa.... valla sinirden ağlıyorum bi yandan çok bozuk moralim yaaa.....

kadın tut dmişsin de burdaki kadınlar anlamıyor ya temizlikten... tezgaha sürdüğün bez yere sürdüğün bez bilmem nereyi temizlediğin bez aynı olursa... neyse yaaa annem de üzüldü keşke ben geldiğimde yapılsaydı dedi.. onda da kireçlenme ve bel fıtığı çıktı geçen hafta.. gelemeyecek sanırım.. gelmesin de bu haliyle zaten.. iyice vicdan azabı çekerim sonra...

uffff kızlar yaa hakkat kötüyüm bugün çok !!!! iyi ki varrsınız da dertleşiyoruz haaa.. :enbuyukkk:

bebiş ben ne zaman strese girsem kımıldanmaya başlıyor hani artık ayırt da edebiliyorum onun hareketlerini..

iyice sinir yapıyorum o zaman o da üzülüoyr diyeee............ !!!!!!!!!!!!!!!!!

haklısın hayatım da o fiziksel çabayı senin göstermen mümkün de değil göstersen de sağlıklı değil
yapacağın şu kadını tutacaksın temizlediği odada başında duracaksın bitirip odadan çıkarırken bezi elinden alıp yeni bir bez vereceksin eline... sıkı sıkı bezini takip edeceksin en azından bir tek buna yorulup gerilmiş olacaksın öbür türlü hem yorgunluk hem kızımı üzüyor muyum yoruyor muyum stressi beş beter eder seni...
şu bahsettiğin arkadaşını da çağır yanına iki koldan kadını sıkı takibe alın yerin bezini mutfağa süremesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…