Benim acimdan yok nasil yapiyoruz peki .
offf kızlar yaaa
canım o kadar sıkkın ki.. biliyorsunuzdur 1 haftadır temizlikle uğraşıyordum.. bizim laminantlar kabardı, adamlar tamir için geldi. laminantları kestiler her yeeerrrrr toz duman.. herşeyi de yıkayıp ütülemiştimm.. offffffffffff yaaaa, annem de yok yanımda.. napıcam ben şimdiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saat 2 ye kadar çalışıyor sanırım öznur 3 te emınonunde buluşuruz
detayları msnden konuşuruz :)
öznur 3 uygunmu senın için
sana uyarmı burcu saat 3
offf kızlar yaaa
canım o kadar sıkkın ki.. biliyorsunuzdur 1 haftadır temizlikle uğraşıyordum.. bizim laminantlar kabardı, adamlar tamir için geldi. laminantları kestiler her yeeerrrrr toz duman.. herşeyi de yıkayıp ütülemiştimm.. offffffffffff yaaaa, annem de yok yanımda.. napıcam ben şimdiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uyar bana 3. Sende Oznurun teli var mi ?
ben özledim len seni!!! Şenizgünaydınnn en güzel anneler nabersiniz?
Yavrular nasıl?
Haftasonu nasıl geçti?
Özlediniz mi beni :roflol:
günaydıııııııııııııııııııııın
biz geldiiiiiiiiikkkkkkk:dance::teytey::sm_cool:
öykü'de bende süperiiiiiiiizzzzzzz
cumartesi kontrolümüze gittik
kızımın boyu 31 cm
kilomuzda 900 gr çıktı teyzeleri
ellerini alnına koymuş mışıl mışıl uyuyordu
bir ara dr amcasına ve bana el salladı
şükür herşeyi normal ve sağlıklı bir bebiş.
doktorumda bana maşallah dedi
başından buyana çok güzel bir hamilelik geçiyorsun dedi.:lepi:
bende inşallah 9. ayın sonuna kadarda böyle devam ederim dedima.s
ve haftasonu kızımın tüm cicilerini yıkadım ütüledim ve hurçlara yerleştirdim
tek eksiğimiz mobilyası ve odanın boyanması
boya işine mobilyayı aldıktan sonra karar vericemCADIARZU
inşallah bebeişlerimizi kucağımız asağlıklı bir şekilde alırız.
muhtemel doğum tarihimde 1 ila 15 aralık arasıymış ama kızın keyfi bilir bu hiç bellide olmaz dedi dr amcasıkaydirigubbakcemile2
bernacım meleğin cicilerini sağlıklı bir şekilde giyer inşallah cnm:Saruboceq:
günaydıııııııııın bahaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
yavrumda annesi süper:lepi:
haftasonumuzda güzel geçti
sen nasılsın keyifler nasıl
ya sılaaaaaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
günaydıın cnm
ay ay annesi iyi günlerde kullanın inşallah
hurçlara koyarsan birşey olmaz annesi
varya odası bebek kokusu sardı heryeri:ecrin_bebek:
oy oy oy, sen de maşallah 1000 i aşan ilk kişisin herhalde.. =) gerçi ben de 25-2 iken gittim 4 de olabilir bak kafam karıştı.. neyse boyu 32 cm, 773 gr. idi. ağzını açıp kapıyo, bi ara hemö elleriyle hem de ayaklarıyla yüxzünü kapadı..günaydın kızlar bizde geldik.benimde ctesi kontrolüm vardı oğluşum 1050 gr olmuş.benm doktor boyunu vermiyor ya bacak baş ve kolu ölüçüyr ama öyle tam boyunu söylemiyor.herşey yolundaymış şekerim de ii çıktı ama yinede yediklerime perhize devammış...dişimde şükür 2 gündür ii.bende yakında yıkayacağım bebişimin eşyalerını sabun tozuylamı yıkadın meralcim.bu araqda ıkıznada maşallha.çok sevindim adına benm doğumda 1 aralık göküyor ama bence kasım sonu doğacak gibi
cano cano ağrı yazar da sen bakma burda ben örtmenlik yapıyorum.. aslen bursalıyım ama her ağızdan şiveden anlarım =)))kuşum sen aslen nereliydin ne edersin mari naparsın diye bizim burada konuşurlar merak ettim :kedi:
oy oy oyy
yazık sana ya
eşin yardım etsın berna sakın o kadar egılıp kalkma yıne yoruldun geçen hafta bu haftada yorma kendını Allah korusun
afiyet olsun oğlunla sana cnm
kızlar yagsız sutlu tatlı tarifi veriyrm lezzetlıde oluyor akşam eve gidince yapın madem tatlı istyr canımız
masum tatlı yıyecegız artık
1 lt sut
3 kahve fincanı şeker 3 kahve fincanı un
muhallebı kıvamında pişiriyoruz isteyen pişince 1 paket vanılya katabilir kokusu hoş oluyor
ıslattıgımız borcama dökuyoruz
uzerinede ceviz rondodan geçirip dokuyoruz
bu kadar basıt hemde kalorisi az yag hiç yok
cevız zaten gunluk yememız gerekıyor masum yanı cevızıde :)
offf kızlar yaaa
burcu öznur cumartesi buluşuyoruz dımı bir degişiklik yok dimi
ya canım buluşucazda benim koca pimpirikli biraz malum ilk bebekte düşük olunca..
eminönü çok kalabalık olur bayram üstü diyo yürürken çarparlar size filan başka biryerdemi buluşsak acep :kedi:
sağol canım tüm yemek yiyenlere afiyet şeker bebişlere ilik kemik olsun inşallah opuyorumnanaktan
bebek muhallebisi ayol bu kandıramazsın beni bunlarla pelinnnnnnn mafoldumben :kedi:
uffffffffffffffffffffff hay allah bernacım yaaaaaaa :1no2: yardımcı bir kadın tutamaz mısın?
yersennnnn :)
beşiktaştayım ben
sesiniz çıkmadı
siz eminönü yapacaksanız bende ikna edebilirsem katılmaya çalışırım size
sağol canım tüm yemek yiyenlere afiyet şeker bebişlere ilik kemik olsun inşallah opuyorumnanaktan
bebek muhallebisi ayol bu kandıramazsın beni bunlarla pelinnnnnnn mafoldumben :kedi:
uffffffffffffffffffffff hay allah bernacım yaaaaaaa :1no2: yardımcı bir kadın tutamaz mısın?
selam kızlar nasılsınız
bernacım kolay gelsin canım gelelim yardıma
Allah yardımcın olsun berna
bebiş ben ne zaman strese girsem kımıldanmaya başlıyor hani artık ayırt da edebiliyorum onun hareketlerini..
iyice sinir yapıyorum o zaman o da üzülüoyr diyeee............ !!!!!!!!!!!!!!!!!
saolun kızlar yaa.... valla sinirden ağlıyorum bi yandan çok bozuk moralim yaaa.....
kadın tut dmişsin de burdaki kadınlar anlamıyor ya temizlikten... tezgaha sürdüğün bez yere sürdüğün bez bilmem nereyi temizlediğin bez aynı olursa... neyse yaaa annem de üzüldü keşke ben geldiğimde yapılsaydı dedi.. onda da kireçlenme ve bel fıtığı çıktı geçen hafta.. gelemeyecek sanırım.. gelmesin de bu haliyle zaten.. iyice vicdan azabı çekerim sonra...
uffff kızlar yaa hakkat kötüyüm bugün çok !!!! iyi ki varrsınız da dertleşiyoruz haaa.. :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?