2009 Aralık Anneleri

sağol cnm pamuğu tırnağın altına sokana kadar canım çok acıdı. gerçi bu aralar nerem acısa doğum aklıma geliyor kafayı yiyiyorum galiba. son aylarda nolcak bilmem şimdiden böyleyse
kafamçokkarıştı

gülme normal doğumada seni ikna eden benim. unuttun sanırım şekerim :)
unutmadımkaydirigubbakcemile5
hele bakalım bebişlerin kilosu ve şekli nasıl olacak bunlarda önemli şekerim

şişir anacım sen şişir yeterki
allah kolaylık versin tatlım
sık sık mola ver dinlen lütfen
bende seni öpüyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
sende iyi bak kendineeeeeeee:teytey:

sağol bernacım öptüm kuzum dikkat et kendine. bu arada seçil bizi rüyasında görmüş 4 ümüz yanyana bir kapıdan çıkıyormuşuz :))))))))))) ben imkansız dedim ama yok geçtik dedi :))

ahhh canım seni çok iyi anlıyorum bende yatak odasıyla salonun yerlerini değiştirdim yatak odası daha büyüktü bütün kıyafetler + bardak tabak çanaklar 1 gün önce boşaldı sonra yerleşti çok yorucu kızımın ilk hareketini o akşam hissetmiştim opuyorumnanaktan kendini mümkün oldukça az yor dediğin gibi bunlar kadının yapacağı iş değil kocişin yardım etsin yavaş yavaş yap canım Allah kolaylık versin

Bugun ufaktan agrilarim var benim . Resmen kasiklarimin orda genisleme agrisi hissediliyor :) Doktorun dedigi gibi hamileligin balayi bitti senin demisti sanirim hakliymis :)

Bugun ufaktan agrilarim var benim . Resmen kasiklarimin orda genisleme agrisi hissediliyor :) Doktorun dedigi gibi hamileligin balayi bitti senin demisti sanirim hakliymis :)

aynen öle burcu okuduğum herşeyi sırasıyla yaşıyorum ben 6.ayı doldurduk ve ağrılar başladı resmen
bunada şükür diyelim yatarak geçirmek zorunda olanlarda var sonuçta..

Ne Çoo yazmıŞınız yemekten sonra kızlar oku oku anca bırtırdım.bernacım dıkkat et ara ara mola ver.arzucum senınde yazdıklarını okudum sıkma canını Çok.bunu benzer herkesın bır sorunu var emın ol.napacaĞız mecbur katlanılacak.

selam canlarım nasılsınız okuyorum ama yazamadım bugüz temizlik yapıyorum fırsat bulamadım yazmaya
:1hug:
maşallah sohbet hızlıydı bugün yetişemedim hızıznıza :smiley-cool:

kızlar cumartesi 7-8 km yürüdüm eşimle. yürüyemem derken gayette ii yürüdüm ve çok ii geldi. herkese tavsiye ederim. bişey olmuyormuş yani kanıtlanmıştır :))

Bilgeciğim sanırım sen ekliyorsun. Beni de ekler misin rica etsem. SAT 27 şubat, beklenen doğum tarihi 04 aralık. Kızım olacak kısmetse. :)

selam canlarım nasılsınız okuyorum ama yazamadım bugüz temizlik yapıyorum fırsat bulamadım yazmaya
:1hug:
maşallah sohbet hızlıydı bugün yetişemedim hızıznıza :smiley-cool:

kolay gelsın yorma kendını yavas yavas yap
meral ve bahar birdahakı kontrol ne zaman sızın benım 30 eylul

aynen öle burcu okuduğum herşeyi sırasıyla yaşıyorum ben 6.ayı doldurduk ve ağrılar başladı resmen
bunada şükür diyelim yatarak geçirmek zorunda olanlarda var sonuçta..

Oyle oyle ona bisey demiyorum . Ama dolasamiyorum artk .Gecen Koctas'a gittik esimle normalde 2 tur atardim simdi uc yuruyorum bi dinleniyorum filan . Esim bu huyun kalici olur diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…