2009 Aralık Anneleri

MEYVE SAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bizde üzüm ve elma varrrrrrrrrr
kavun elma var bizdede

Ben çıkayım arkadaşlar az uzanınca geçer belki başımınağrısı.Öptüm sizleri görüşmek üzerea.s.
ay benim içinde uzaaaaaaaaaan
huuuu sıpaların analarııı nasssınız bakaaammm...?????????

anam seçil de burda imiş napıon kuzum?

arya ardayı öpüyoooorr

aryaaa ardayı öpüyooorrrr =)))))))))))))
huuuuuuuuuuuuuuu aryanın annesi öykü ile öykünün annesi iyi
kolaytladın hı işleri
kıskandım seni mis gibi oldu heryerlerin:sinifsinif:

he valla yarım saat kayboluyorum sayfalar geçiyor hemencicik:umursamaz:
getirelim bir kısıtlama ama camnımlmaz:

kahve almıyım teşekkürler canım
sen gel kahveye istersen yorgunsun uğraşma bence

ay öpüyorum haydeyin hepinizi... bu arada yeni katılan annemiz hayırlı olsun sizin için de inşallahh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..

yannız bana noluyosa sizli bizli yazıyorum haaa =)))))))))))))))))
kolay gelsin fıstıkım:asigim::1hug:

ay doyamıyorum kiii kocacımaa:)))dün bi korktukk bizim şımarık akşam doğru düzgün hareket etmedii..bi korktukkk 1,5-2 saat bekledik sonra karnıı bsalladık falan ufaktan ufaktan oynadı şimdi iyiyiz çok şükür:))) sabah acısını çıkardı çirkin oğlumm benimmm....nasıl orda havalar alıştın mı oraya

yine gec uyandim varya uyku duzeni iyice bozuldu esim oruc tutuyo sahura kadar uyumadan bekliyom yatmam gece 4 buluyo sabahta yani öglende 12de 1 uyaniyom sonra isim bitmiyo bugun tembellik yaptim halen biseyler yiyorum kalkip is yapmaktansa tikiniyorum tembellesiyom gitgide

ooooooooooohhhhhhhhhhh ne güzel işte
bugüne kendine ayırmışsın

selam kkızlar nasılsınız maşallah döktürüyorsunuz yetişemiyorum size benim işim niye bukadar yoğun ya okuyamıyorum çoğu yazdıklarınızı.

valla ha bu kadar ay sonra kız derlermişşşşşşş :1shok: sana acil yeni dünür bulmak falan da gerekir akannehir

Şeniz

ne biliyim güzelim ya hissediyolar ya yalaklar :roflol:

Valla hic anlamam dunur . Hemen arkadsindan erkek isterim senden

bilgeee, kızlar düzelmiş mi burcu?

Gozlerim acildi biraz :=)

ayranını içti bence düzelmeye başladı çünküm sohbete katılıyor kısmen de olsa

Evet dunurcum beni iyi taniyon

selam napiyosunuz kizlar

Selamlar :)

:roflol: Allah senii yaaa =))) ne diyim şimdi sana ben =))))))))))
yaa vallaa kolayladık veee ciddden çok temiz oldu ev, daha doğrusu oluyor.. şimdi bi yemek molası vericez de alışverişe çıkıcam işte.. sizden de kopamıyorum ki.. az okudum ama dönünce yazarım yine..

bu arada meral öldüm yaa... he valla yazmışsın hahahahahahaaa =))) Ağrılı mı oldun kız? sen de benden =)))))))))))

ayy dün ben de bi 10 dk. falan hareket olmayınca korktum murata sööledim, sonra şükür ki başladı kıpraşmaya... gece 4 gibi nasıll oynuyor kaçtı uykum tabe.. dön dön dön anca uyuduk.. yanlız yazıkkk yaa yoruldu herhalde bitti hareketler =))) ahh dedim kıyamam kızımaaa =)))

bu arada rüyadan bahsetmişsinizzz..

kızlar ikidir aynı şeyi görüyorum, karnımdan fırlayacak sanki...

böyle tenimi delip geçmeye çalışıyor ben de elimle içeri itiştiriyorummm hayır olsuuunn çok fena bişi yaa... gören var mı böle abuk bişiyi? resmen karnımdan dışarı kafayı elini neyse artık dışarı dışarı itiyor.. çook korkunçç !!!!

yolu bilmiyor galiba benim yavrucak =)))sırnaşık şey

selam kkızlar nasılsınız maşallah döktürüyorsunuz yetişemiyorum size benim işim niye bukadar yoğun ya okuyamıyorum çoğu yazdıklarınızı.

amaaaaaan fatmacım çalış çalış nereye kadar
azıcık kaytarmak hakkımız söke söke alırız:enbuyukkk:

Ya ben bu lattop sevmıyorum sımdı bıssuru ısım vardı bu kucagıma aldım kalkasım gelmıyo neyse yınede ben kalktım yıne gırerım ıslerımı bıtırımde Öpuyom sızlerı

seçil havalar iyi çok şükür, şimdilik alıştım.. terletmiyor en azından bee.. bursada iki yer silsem yorulup kan ter içinde kalıyordum.. burda çok şükür iyiyim...

ben kaçtım umarım yetişirim.. olmazsa yarın görüşürüz..

çok öpüyorum kızlarrrrrr!!

b i o vala benim kalbimden hep kız geciyo dokdorumda kıza benzetti am kim görse hep oglun olacak diyo bakalım saglıklı olsunda çünkü benim eşimle kan uyuşmazlıgım var o yüzden şu anda bütün testlerim iyi ama yinede korkuyorum allah biliyo o yüzden inan cinsiyetine hiç takılmıyorum...

Ya ben bu lattop sevmıyorum sımdı bıssuru ısım vardı bu kucagıma aldım kalkasım gelmıyo neyse yınede ben kalktım yıne gırerım ıslerımı bıtırımde Öpuyom sızlerı
hayde kolay gelsin :teytey:
hadi kolay gele
murat enişteme selam
iyi baksın size

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm.

seçil babasına ne getirmiş oğluna?

sorma yaa, robotlar ,uzaktan kumadalı ve çek bıraklı arabalarr,jipler,normal arabalar,şıngırak mıdır nedir envai çeşit ,gitar, mini laptop,balıklarrr bir koliden fazla oyuncak getirmişşş görende arda kocaman çocuk olarak dünyaya gelip oynayacak sanırr:)))))

gerçi ben kendi egosunu da tatmin ettiğini düşünüyorum ama:)))):sm_cool:

ohh odam tertemiz oldu deli gibi temizlik yapıldı ii oldu
bu arada meralcim şaşırdım fiyata ama demiştim ya dr gönderdiği için olabilir demiştim ama bu kadarını düşünmedim. o zaman doğuşta çektir cnm.

bahar onvak hastanesi ile ultrason işini konuşup ranedevu almak istedim
19 eylül için, dr'ların olup olmayacağı net olmadığın numaramı alıp arayalım dediler
rakam sordum 146,00 TL dediler cnmcım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oy oy oy oğlumun babasına bak babasına
kesinlikle özenmiş içinden gelmiş eşinin
annesi oğlun sağlıcakla kullasın inşallah
tahmin ettim zaten kesin doldurmuştur diye

oh oh çok iyi olmuş
bahar bende bukadarını tahmin etmedim zaten
doğuşta 100,00TL miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…