kavun elma var bizdedeMEYVE SAATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bizde üzüm ve elma varrrrrrrrrr
ay benim içinde uzaaaaaaaaaanBen çıkayım arkadaşlar az uzanınca geçer belki başımınağrısı.Öptüm sizleri görüşmek üzerea.s.
huuuuuuuuuuuuuuu aryanın annesi öykü ile öykünün annesi iyihuuuu sıpaların analarııı nasssınız bakaaammm...?????????
anam seçil de burda imiş napıon kuzum?
arya ardayı öpüyoooorr
aryaaa ardayı öpüyooorrrr =)))))))))))))
he valla yarım saat kayboluyorum sayfalar geçiyor hemencicik:umursamaz:ay anam yine katip dikilmişsiniz başımıza... ne çok yazıonuz yaa
kısıtlama neyin getirecem valla bu ne bööle =))
aaaaaaaaa bu arada temizlik yerleşme süperior bi şekilde devam ediyor.. çok şükür Allahıma... en azından heeeryer mis gibi oldu vallla... içime sine sine yerleşiyorum..
neyse her işte bi hayır vardır.. ilerleyen zamanlarda hiç yapamazdım bu işleri yerimseniben
kahve almıyım teşekkürler canımayy burdayıım kızzzzzzzzzzzzzzz =))) 12 ye kadar seminerdeyiz ya.. saolsun müdür 11 lerde salıyo hamileyim diye =))) koşa koşa geldik yatakodasını yerleştirdim az kaldı işte...
meyve yediniz mi gari? ben dıları çıkıp geleyim hem süt hem meyve yapam...
ahhh ardından da bi türk kahvesi yapam..
içenler parmak kaldırsın bakaam =)))))))
kolay gelsin fıstıkım:asigim::1hug:ay öpüyorum haydeyin hepinizi... bu arada yeni katılan annemiz hayırlı olsun sizin için de inşallahh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..
yannız bana noluyosa sizli bizli yazıyorum haaa =)))))))))))))))))
ben içtim canım sağolasın bugünkü istihkak doldu
meyveler yendi sen de yetiş hade bakem hadeeeeeeee kötükedihüso
haklısın valla.. yani sırf doğum parasını alabilmek için nası yani yaaaaaaa :umursamaz:
yeriiimm senii bennnnnnnnn !!!!!!!!!
ardanın çiğğkin annesii !!!!!!!!! =))))))))) kız kocan nettiryo ? hasret giderdiniz mi acep?
karşılaşamadık bak 1 haftadır.. yormuyorum canişkom kendimi merak etmeyin, eşim saolsun çok yardımcı oluyor.. ee bi yerlerden başlamak da lazım, tek o yapamaz ki bütün işleri... ufak ufak idare ediyoruz işte =) yerimseniben
selam napiyosunuz kizlar
yine gec uyandim varya uyku duzeni iyice bozuldu esim oruc tutuyo sahura kadar uyumadan bekliyom yatmam gece 4 buluyo sabahta yani öglende 12de 1 uyaniyom sonra isim bitmiyo bugun tembellik yaptim halen biseyler yiyorum kalkip is yapmaktansa tikiniyorum tembellesiyom gitgide
valla ha bu kadar ay sonra kız derlermişşşşşşş :1shok: sana acil yeni dünür bulmak falan da gerekir akannehir
Şeniz
ne biliyim güzelim ya hissediyolar ya yalaklar :roflol:
bilgeee, kızlar düzelmiş mi burcu?
ayranını içti bence düzelmeye başladı çünküm sohbete katılıyor kısmen de olsa
selam napiyosunuz kizlar
:roflol: Allah senii yaaa =))) ne diyim şimdi sana ben =))))))))))ulen kadın :mymeka: tabii yatcan ömrü hayatında fıçını devirip yatacağın toplam 8 ayın var yatıp değerlendirmezsen ayıplmaz: bundan sonraki gebeliklerde evde çocuk olacağı için istediğin gibi yatamıycan bunu unutma :sinifsinif:
bu arada 8 ayı kasten yazdım ilk ay genelde bilmiyoz ya hamile olduğumuzu o itibarla yane kaydirigubbakcemile3
yaa vallaa kolayladık veee ciddden çok temiz oldu ev, daha doğrusu oluyor.. şimdi bi yemek molası vericez de alışverişe çıkıcam işte.. sizden de kopamıyorum ki.. az okudum ama dönünce yazarım yine..kavun elma var bizdede
ay benim içinde uzaaaaaaaaaan
huuuuuuuuuuuuuuu aryanın annesi öykü ile öykünün annesi iyi
kolaytladın hı işleri
kıskandım seni mis gibi oldu heryerlerin:sinifsinif:
he valla yarım saat kayboluyorum sayfalar geçiyor hemencicik:umursamaz:
getirelim bir kısıtlama ama camnımlmaz:
kahve almıyım teşekkürler canım
sen gel kahveye istersen yorgunsun uğraşma bence
kolay gelsin fıstıkım:asigim::1hug:
ay doyamıyorum kiii kocacımaa:)))dün bi korktukk bizim şımarık akşam doğru düzgün hareket etmedii..bi korktukkk 1,5-2 saat bekledik sonra karnıı bsalladık falan ufaktan ufaktan oynadı şimdi iyiyiz çok şükür:))) sabah acısını çıkardı çirkin oğlumm benimmm....nasıl orda havalar alıştın mı oraya
selam kkızlar nasılsınız maşallah döktürüyorsunuz yetişemiyorum size benim işim niye bukadar yoğun ya okuyamıyorum çoğu yazdıklarınızı.
hayde kolay gelsin :teytey:Ya ben bu lattop sevmıyorum sımdı bıssuru ısım vardı bu kucagıma aldım kalkasım gelmıyo neyse yınede ben kalktım yıne gırerım ıslerımı bıtırımde Öpuyom sızlerı
hadi kolay geleseçil havalar iyi çok şükür, şimdilik alıştım.. terletmiyor en azından bee.. bursada iki yer silsem yorulup kan ter içinde kalıyordum.. burda çok şükür iyiyim...
ben kaçtım umarım yetişirim.. olmazsa yarın görüşürüz..
çok öpüyorum kızlarrrrrr!!
b i o vala benim kalbimden hep kız geciyo dokdorumda kıza benzetti am kim görse hep oglun olacak diyo bakalım saglıklı olsunda çünkü benim eşimle kan uyuşmazlıgım var o yüzden şu anda bütün testlerim iyi ama yinede korkuyorum allah biliyo o yüzden inan cinsiyetine hiç takılmıyorum...
seçil babasına ne getirmiş oğluna?
bahar onvak hastanesi ile ultrason işini konuşup ranedevu almak istedim
19 eylül için, dr'ların olup olmayacağı net olmadığın numaramı alıp arayalım dediler
rakam sordum 146,00 TL dediler cnmcım
sorma yaa, robotlar ,uzaktan kumadalı ve çek bıraklı arabalarr,jipler,normal arabalar,şıngırak mıdır nedir envai çeşit ,gitar, mini laptop,balıklarrr bir koliden fazla oyuncak getirmişşş görende arda kocaman çocuk olarak dünyaya gelip oynayacak sanırr:)))))
gerçi ben kendi egosunu da tatmin ettiğini düşünüyorum ama:)))):sm_cool:
oy oy oy oğlumun babasına bak babasınasorma yaa, robotlar ,uzaktan kumadalı ve çek bıraklı arabalarr,jipler,normal arabalar,şıngırak mıdır nedir envai çeşit ,gitar, mini laptop,balıklarrr bir koliden fazla oyuncak getirmişşş görende arda kocaman çocuk olarak dünyaya gelip oynayacak sanırr:)))))
gerçi ben kendi egosunu da tatmin ettiğini düşünüyorum ama:)))):sm_cool:
ohh odam tertemiz oldu deli gibi temizlik yapıldı ii oldu
bu arada meralcim şaşırdım fiyata ama demiştim ya dr gönderdiği için olabilir demiştim ama bu kadarını düşünmedim. o zaman doğuşta çektir cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?