Iste benim dunurum :) Olcturmedim ama gozlerim acildi is yapiyorum . Kullaniilarda facebook ve msn kacaklari vardi onlari bulmaya calisiyoruum :) İyiyim dunurcum cok sukur
kıyamaaaam :teselli: iş çıktı belli ki offline'a düştün çünküm takip ediyorum yani bakma laf atmıyor olabilirim ama gözüm üstünde şakkıdı
tansiyon nasıl oldu tatlım sengözlerimebaksanab
bu arada Nida arkadaşımız o mesajı yolladıktan sonra bir daha bağlanmamış siteye Bahar fisfisfis inşallah iyi haberlerle döner :Saruboceq:
Selam kızlar..
aynen öyle cnmannemle konuştum şimdi dr un kendisi göndermesi gerekiyormuş hastası olman lazımmış yani cnm.
selaaaaaaaaaamSelam kızlar..
mersüüüüüüüüüüüüüüüüüüHaftanin ozeti gelmisti paylasiyim dedim .
HERKES ÖĞÜT MÜ VERİYOR? Siz hamile kaldığınızda herkes birer "uzman" kesiliverir. Kararlarınızı başkalarına açıklamanız gerektiğini düşünmeyin. Yalnızca tavsiyeleri için teşekkür edin.
Bi de benim gibi bu aralar basagrisi cekenlere...
BAŞ AĞRISI MI ÇEKİYORSUNUZ? Prima Enstitüsü uzmanları şunları söylüyor: "Baş ağrılarının nedeni hamilelik hormonları olabilir. Yeterince uyuyun, bol bol su için, kafein ve baş ağrısına yol açtığı bilinen başka maddelerden içeren yiyecek ve içeceklerden kaçının." Bu yiyecek ve içecekler kırmızı şarap, kırmızı ya da konserve et, sert peynirlerdir.
Iste benim dunurum :) Olcturmedim ama gozlerim acildi is yapiyorum . Kullaniilarda facebook ve msn kacaklari vardi onlari bulmaya calisiyoruum :) İyiyim dunurcum cok sukur
inşallah bilge ii düşünelim ii olsunlarrr :Saruboceq:
:jeyyar:insanları rahat bırak kız
amin inşallah baharcım valla
kaydirigubbakcemile5 bak bi tane daha hemfikir olan var dünürcüm rahat bırak sen de bizle takıl bahaneyle şakkıdı
tavsiyeler de ağrıtıyor olabilir tabii kaydirigubbakcemile3
yahu suyu kusacak kadar içiyorum, çatlayacak kadar uyuyorum, kafein desen neredeyse sıfır, şarabı rüyamda bile göremiyorum, konserve yıllardır yemiyorum ancak kırmızı et veya sertçe beyaz peynir kalıyor ki onları da yememiz gerekiyor fisfisfis sadece hormon deyip geçicez korkarım :sinifsinif:
seni internet polisi seniiiiiiiiiiiii buyrunnnnnnnnn yahu bırak insanlar azıcık stress atsın sohbet etsin bir günle şirket batmaaaaaaaz naniknanik
aynen öyle cnm
kısmet artık
selaaaaaaaaaam
mersüüüüüüüüüüüüüüüüüü
:jeyyar:insanları rahat bırak kız
Ya kızlar geÇen hastanede doĞum yapanlar vardıda sezeryanla doĞum yapınca 2-3 gÜn sÜt gelmİyormuŞ oyÜzden beblac 1 maması vermİŞ doktor yenİ doĞan İÇİn bİrde avent dİye bİr bİberon var phlİps ÜrÜnÜĞ anne memesİne en yakın memu ucu varmıŞ bebk hemen tutuyormuŞ ondan al mutlaka dedİler doktor aldırttırıyormuŞ zaten sİznle paylaŞayım dedİm.
ya kızlar avize aldınız mı bebek odasına sengözlerimebaksanab
ışık doğrudan gözüne gelmesin diye alt tarafı da kapalı bir şey almak lazımdır herhalde di mi
polis değil komi:roflol:ser bu kız komseeeeeeerrrrrrrrrrrr
Evet herkes sunu soyle bunu oyle yap diyo . He he diyip geciyorum bende ne yapayim . Simdi bi kitap okuyorum ya orda diyor ki bebek dogduktan sonra annelerden o kadar tavsiye alacaksiniz ki bogulacaksiniz aslinda sizin tek istediginiz bebeginizle yanliz kalmak . Ama onlar yok soyle tut boyle tut gibi seyler soylicek ve sıkılcaksiniz ama sunu unutmayin diyordu "Allah yaslilarin cocuk bakmasini isteseydi menopozu cikarmazdi " delikafaduldenInsanlara onlar her istediginde degil sizin istediginizde oneride bulunmalarini zamanla asilayin yoksa konu komsu bile size ders vercek diyo
Heheh yapmam oyle dunur sorma neler var
:) Birakir myim hic
amaaaaaan fatmacım çalış çalış nereye kadar
azıcık kaytarmak hakkımız söke söke alırız:enbuyukkk:
cnm bebekler ilk oğduklarında %80-%90 sarılık oluyıorlarmış ozamn florasan beyaz ışık hep açık kalıyormuş.bebeğe ışık veriliyormuş yani.ama sarılık geçince istediğin avizeyi takarsınnnya kızlar avize aldınız mı bebek odasına sengözlerimebaksanab
ışık doğrudan gözüne gelmesin diye alt tarafı da kapalı bir şey almak lazımdır herhalde di mi
olursa tabi neden olmasın önemli olan ucu.ama sana bişey diyeyeim araştırdım internetten yorumlarıda okudum herkes çok memnun bu biberondan ağzı geniş olduğu için temizlemeside kolay oluyormuş bebekleri çok rahat almışlar bibreonu başkasını kullanamamışlar.chicco almışlar benim hastanede gördüğüm çift ama bebk almamış onu aventi hemen almı.biberon meme uçları ayrı da satılıyor başka biberon alıp avent'in başlığını taksak olmaz mıymış ki :bbo: aventlerin tiplerini sevmiyorum ben :1no2:
sırtımın ağrısından ağlamak üzereyim kıslarmafoldumben
ben daha biberon almadim ne alcam bilmiyorum
cnm bebekler ilk oğduklarında %80-%90 sarılık oluyıorlarmış ozamn florasan beyaz ışık hep açık kalıyormuş.bebeğe ışık veriliyormuş yani.ama sarılık geçince istediğin avizeyi takarsınnn
olursa tabi neden olmasın önemli olan ucu.ama sana bişey diyeyeim araştırdım internetten yorumlarıda okudum herkes çok memnun bu biberondan ağzı geniş olduğu için temizlemeside kolay oluyormuş bebekleri çok rahat almışlar bibreonu başkasını kullanamamışlar.chicco almışlar benim hastanede gördüğüm çift ama bebk almamış onu aventi hemen almı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?