2009 Aralık Anneleri

Iste benim dunurum :) Olcturmedim ama gozlerim acildi is yapiyorum . Kullaniilarda facebook ve msn kacaklari vardi onlari bulmaya calisiyoruum :) İyiyim dunurcum cok sukur

seni internet polisi seniiiiiiiiiiiii buyrunnnnnnnnn yahu bırak insanlar azıcık stress atsın sohbet etsin bir günle şirket batmaaaaaaaz naniknanik

inşallah bilge ii düşünelim ii olsunlarrr :Saruboceq:

annemle konuştum şimdi dr un kendisi göndermesi gerekiyormuş hastası olman lazımmış yani cnm.
aynen öyle cnm
kısmet artık
selaaaaaaaaaam

mersüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Iste benim dunurum :) Olcturmedim ama gozlerim acildi is yapiyorum . Kullaniilarda facebook ve msn kacaklari vardi onlari bulmaya calisiyoruum :) İyiyim dunurcum cok sukur

:jeyyar:insanları rahat bırak kız

Ya kızlar geÇen hastanede doĞum yapanlar vardıda sezeryanla doĞum yapınca 2-3 gÜn sÜt gelmıyormuŞ oyÜzden beblac 1 maması vermıŞ doktor yenı doĞan ıÇın bırde avent dıye bır bıberon var phlıps ÜrÜnÜĞ anne memesıne en yakın memu ucu varmıŞ bebk hemen tutuyormuŞ ondan al mutlaka dedıler doktor aldırttırıyormuŞ zaten sıznle paylaŞayım dedım.

ya kızlar avize aldınız mı bebek odasına sengözlerimebaksanab
ışık doğrudan gözüne gelmesin diye alt tarafı da kapalı bir şey almak lazımdır herhalde di mi

ya zaman geçmek bilmiyor sanki daha çok var ben bir an evvel bebişime kavuşmak istiyorum erken mi başladım geri saymaya acep??:uhm:

Evet herkes sunu soyle bunu oyle yap diyo . He he diyip geciyorum bende ne yapayim . Simdi bi kitap okuyorum ya orda diyor ki bebek dogduktan sonra annelerden o kadar tavsiye alacaksiniz ki bogulacaksiniz aslinda sizin tek istediginiz bebeginizle yanliz kalmak . Ama onlar yok soyle tut boyle tut gibi seyler soylicek ve sıkılcaksiniz ama sunu unutmayin diyordu "Allah yaslilarin cocuk bakmasini isteseydi menopozu cikarmazdi " delikafaduldenInsanlara onlar her istediginde degil sizin istediginizde oneride bulunmalarini zamanla asilayin yoksa konu komsu bile size ders vercek diyo

seni internet polisi seniiiiiiiiiiiii buyrunnnnnnnnn yahu bırak insanlar azıcık stress atsın sohbet etsin bir günle şirket batmaaaaaaaz naniknanik

Heheh yapmam oyle dunur sorma neler var

aynen öyle cnm
kısmet artık

selaaaaaaaaaam

mersüüüüüüüüüüüüüüüüüü

:jeyyar:insanları rahat bırak kız

:) Birakir myim hic

biberon meme uçları ayrı da satılıyor başka biberon alıp avent'in başlığını taksak olmaz mıymış ki :bbo: aventlerin tiplerini sevmiyorum ben :1no2:

polis değil komi:roflol:ser bu kız komseeeeeeerrrrrrrrrrrr

ben de diyorum komi ile polis ne alaka öyle bir yerde kopmuşun ki :roflol: :roflol: emniyet müdürü de diyebiliriz a.s sırnaşık şey

valla ben de şimdiden yolunu yapıyorum çok bilmesinler diye ama dinleyeceklerini hiç sanmıyorum be dünür mafoldumben ama hamilelik cinneti numarası yapma planım var şahsen kötükedihüso :roflol:

canım sürekli serbest bırak demedim bir günden bir şey olmaz dedik hem bugün tansiyonun düşük gözünden kaçmış olabilir yerimseniben naniknanik

amaaaaaan fatmacım çalış çalış nereye kadar
azıcık kaytarmak hakkımız söke söke alırız:enbuyukkk:

doğru diyorsun vallahi meralcim .en iyisini yapıyorsun cnmm.

ya kızlar avize aldınız mı bebek odasına sengözlerimebaksanab
ışık doğrudan gözüne gelmesin diye alt tarafı da kapalı bir şey almak lazımdır herhalde di mi
cnm bebekler ilk oğduklarında %80-%90 sarılık oluyıorlarmış ozamn florasan beyaz ışık hep açık kalıyormuş.bebeğe ışık veriliyormuş yani.ama sarılık geçince istediğin avizeyi takarsınnn

biberon meme uçları ayrı da satılıyor başka biberon alıp avent'in başlığını taksak olmaz mıymış ki :bbo: aventlerin tiplerini sevmiyorum ben :1no2:
olursa tabi neden olmasın önemli olan ucu.ama sana bişey diyeyeim araştırdım internetten yorumlarıda okudum herkes çok memnun bu biberondan ağzı geniş olduğu için temizlemeside kolay oluyormuş bebekleri çok rahat almışlar bibreonu başkasını kullanamamışlar.chicco almışlar benim hastanede gördüğüm çift ama bebk almamış onu aventi hemen almı.

sırtımın ağrısından ağlamak üzereyim kıslarmafoldumben

kıyamam cnm o ağrı bendede çok oluyor hem sırtım hemde göğsümün tam altı hem ağrıyor hemde yanıyor nedendir bilmiyorum

ben daha biberon almadim ne alcam bilmiyorum

ben de almadım almıycam da kaynağından beslicem oğluşumu dış mihraklar için daha zaman olacak inşallah şakkıdı sütüm azalınca alırım mirmirmirmir sanki garanti sütüm olacak ya kaydirigubbakcemile3

sarılık olursa hastanede kalmıyorlar mı yahu
valla bizim yeğene ilk günden bıraktırana kadar hep nuk kullandık hiç de almam demedi sıpa kaydirigubbakcemile3 ama işte bebeğine göre değişiyor... valla ben hep anne sütü emsin istediğim için mümkün olduğunca sevmeyeceği bir biberon seçmeyi tercih edicem sanırım :kedi: inşallah hepimizin çok bol sütü olur da biberon almamız bile gerekmez :Saruboceq:

Arzuuuuuu sen ne zaman sırtım ağrıyo dedin ben o mesajını görmemişim kuzucum mafoldumben kıyamam iyi misin??? sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…