ayy ben seçile gülmek istemiştim meral arada sende kaynadın cnm idare et artık :))
seçil babasına ne getirmiş oğluna?
seçil havalar iyi çok şükür, şimdilik alıştım.. terletmiyor en azından bee.. bursada iki yer silsem yorulup kan ter içinde kalıyordum.. burda çok şükür iyiyim...
ben kaçtım umarım yetişirim.. olmazsa yarın görüşürüz..
çok öpüyorum kızlarrrrrr!!
ayy ben seçile gülmek istemiştim meral arada sende kaynadın cnm idare et artık :))
oy oy oy oğlumun babasına bak babasına
kesinlikle özenmiş içinden gelmiş eşinin
annesi oğlun sağlıcakla kullasın inşallah
tahmin ettim zaten kesin doldurmuştur diye
kıyamam ona yaa kendine bişi al di mi yok bana da aksesuarları doldurmuş bebeğim benim yaa..durup durup oyuncaklara bakıyor gel oğlumda birlikte oynayalım diyeee
oh oh çok iyi olmuş
bahar bende bukadarını tahmin etmedim zaten
doğuşta 100,00TL miydi?
Valla hic anlamam dunur . Hemen arkadsindan erkek isterim senden
Gozlerim acildi biraz :=)
Evet dunurcum beni iyi taniyon
:roflol: Allah senii yaaa =))) ne diyim şimdi sana ben =))))))))))
ayy dün ben de bi 10 dk. falan hareket olmayınca korktum murata sööledim, sonra şükür ki başladı kıpraşmaya... gece 4 gibi nasıll oynuyor kaçtı uykum tabe.. dön dön dön anca uyuduk.. yanlız yazıkkk yaa yoruldu herhalde bitti hareketler =))) ahh dedim kıyamam kızımaaa =)))
bu arada rüyadan bahsetmişsinizzz..
kızlar ikidir aynı şeyi görüyorum, karnımdan fırlayacak sanki...
böyle tenimi delip geçmeye çalışıyor ben de elimle içeri itiştiriyorummm hayır olsuuunn çok fena bişi yaa... gören var mı böle abuk bişiyi? resmen karnımdan dışarı kafayı elini neyse artık dışarı dışarı itiyor.. çook korkunçç !!!!
yolu bilmiyor galiba benim yavrucak =)))sırnaşık şey
amaaaaaan fatmacım çalış çalış nereye kadar
azıcık kaytarmak hakkımız söke söke alırız:enbuyukkk:
b i o vala benim kalbimden hep kız geciyo dokdorumda kıza benzetti am kim görse hep oglun olacak diyo bakalım saglıklı olsunda çünkü benim eşimle kan uyuşmazlıgım var o yüzden şu anda bütün testlerim iyi ama yinede korkuyorum allah biliyo o yüzden inan cinsiyetine hiç takılmıyorum...
ayy bilge inş nida da bebeğide iyidir. hep dua ediyorumm herkeseeee
hem ssk güvencesi hemde allianz güvencesi altındayım bebeğimmeral sen ssk lı değilmisin yavrummmm
ben de ediyorum valla baharcım bir yandan da aklım sürekli nida'da ama birkaç kişiden daha gayet başarıyla o işlemin yapılabildiğini duydum... merakla iyi haberini bekliyorum inşallah :Saruboceq:
hem ssk güvencesi hemde allianz güvencesi altındayım bebeğim
nida kim ben neden bilmiyorum bu konuyumafoldumben
uyudunuz mu yahu akannehir
Ay of dunurcum cok yoruldum
kıyamaaaam :teselli: iş çıktı belli ki offline'a düştün çünküm takip ediyorum yani bakma laf atmıyor olabilirim ama gözüm üstünde şakkıdı
tansiyon nasıl oldu tatlım sengözlerimebaksanab
bu arada Nida arkadaşımız o mesajı yolladıktan sonra bir daha bağlanmamış siteye Bahar fisfisfis inşallah iyi haberlerle döner :Saruboceq:
Haftanin ozeti gelmisti paylasiyim dedim .
HERKES ÖĞÜT MÜ VERİYOR? Siz hamile kaldığınızda herkes birer "uzman" kesiliverir. Kararlarınızı başkalarına açıklamanız gerektiğini düşünmeyin. Yalnızca tavsiyeleri için teşekkür edin.
Bi de benim gibi bu aralar basagrisi cekenlere...
BAŞ AĞRISI MI ÇEKİYORSUNUZ? Prima Enstitüsü uzmanları şunları söylüyor: "Baş ağrılarının nedeni hamilelik hormonları olabilir. Yeterince uyuyun, bol bol su için, kafein ve baş ağrısına yol açtığı bilinen başka maddelerden içeren yiyecek ve içeceklerden kaçının." Bu yiyecek ve içecekler kırmızı şarap, kırmızı ya da konserve et, sert peynirlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?