2009 Aralık Anneleri

seçil babasına ne getirmiş oğluna?

öpüldün yavyuuuu:1hug:

ayy ben seçile gülmek istemiştim meral arada sende kaynadın cnm idare et artık :))

gülme kızzzzzzzzlmaz: söylerim arda nın babasına birbirrrrrrrrrrr

Valla hic anlamam dunur . Hemen arkadsindan erkek isterim senden

Gozlerim acildi biraz :=)

Evet dunurcum beni iyi taniyon

heh kitabını yazacam senin şakkıdı yok valla ben hamile kaldığımdan beri erkek diyorum, ultrason ve doktorlar yanılmış olabilir ama annelik içgüdülerime inancım sonsuz dünür şakkıdı
:roflol:

valla bacım yalansa yalan de başka türlü ne demek istiyosan da onu de ama haklıyım işte var mı diyeceğin diyeyim ben şahsım ve oğluşum adına şakkıdı

10 dakikada mı panikledin :1shok: :roflol: panik süre sınırı sordum ben doktoruma 2 saat bir şey hissetmezseniz veya hissettiğinizden emin olamazsanız tatlı bir şey yiyip sol yanınıza 20 dakika yatın ondan hemen sonra 2-3 vuruş hissederseniz tamamdır yine de hissetmiyorsanız panik yapmayın ama kontrol edelim dedi a.s 10 dakika diyo yaaaaaa :roflol:

vah yavrııııııım arya hanımkızım biraz daha derine dalıp ordan gelcen huoooooppppppp yasakkelime şutarafagitti sırnaşık şey

amaaaaaan fatmacım çalış çalış nereye kadar
azıcık kaytarmak hakkımız söke söke alırız:enbuyukkk:

kesinlikle katılıyorum... hatta konu açılmışken yarın işe gelmeyebilirim paniğe mahal vermeyin şakkıdı

her şeyden önce sağlık tabii allah tamamına erdirsin arkadaşım :Saruboceq:

ya bu arada nida arkadaş gelmişti bebeğin kanı değişecekti ondan bir daha ses çıkmadı di mi fisfisfis

ayy bilge inş nida da bebeğide iyidir. hep dua ediyorumm herkeseeee

ben de ediyorum valla baharcım bir yandan da aklım sürekli nida'da ama birkaç kişiden daha gayet başarıyla o işlemin yapılabildiğini duydum... merakla iyi haberini bekliyorum inşallah :Saruboceq:

hakikaten nick name'i neydi nida'nın... belki mesajlaştığı başlıklardan bulup durumunu takip edebiliriz yakın arkadaşlarından

meral sen ssk lı değilmisin yavrummmm
hem ssk güvencesi hemde allianz güvencesi altındayım bebeğim

ben de ediyorum valla baharcım bir yandan da aklım sürekli nida'da ama birkaç kişiden daha gayet başarıyla o işlemin yapılabildiğini duydum... merakla iyi haberini bekliyorum inşallah :Saruboceq:

nida kim ben neden bilmiyorum bu konuyumafoldumben

Ay of dunurcum cok yoruldum

kıyamaaaam :teselli: iş çıktı belli ki offline'a düştün çünküm takip ediyorum yani bakma laf atmıyor olabilirim ama gözüm üstünde şakkıdı
tansiyon nasıl oldu tatlım sengözlerimebaksanab

bu arada Nida arkadaşımız o mesajı yolladıktan sonra bir daha bağlanmamış siteye Bahar fisfisfis inşallah iyi haberlerle döner :Saruboceq:

Haftanin ozeti gelmisti paylasiyim dedim .

HERKES ÖĞÜT MÜ VERİYOR? Siz hamile kaldığınızda herkes birer "uzman" kesiliverir. Kararlarınızı başkalarına açıklamanız gerektiğini düşünmeyin. Yalnızca tavsiyeleri için teşekkür edin.

Bi de benim gibi bu aralar basagrisi cekenlere...

BAŞ AĞRISI MI ÇEKİYORSUNUZ? Prima Enstitüsü uzmanları şunları söylüyor: "Baş ağrılarının nedeni hamilelik hormonları olabilir. Yeterince uyuyun, bol bol su için, kafein ve baş ağrısına yol açtığı bilinen başka maddelerden içeren yiyecek ve içeceklerden kaçının." Bu yiyecek ve içecekler kırmızı şarap, kırmızı ya da konserve et, sert peynirlerdir.

Iste benim dunurum :) Olcturmedim ama gozlerim acildi is yapiyorum . Kullaniilarda facebook ve msn kacaklari vardi onlari bulmaya calisiyoruum :) İyiyim dunurcum cok sukur

tavsiyeler de ağrıtıyor olabilir tabii kaydirigubbakcemile3
yahu suyu kusacak kadar içiyorum, çatlayacak kadar uyuyorum, kafein desen neredeyse sıfır, şarabı rüyamda bile göremiyorum, konserve yıllardır yemiyorum ancak kırmızı et veya sertçe beyaz peynir kalıyor ki onları da yememiz gerekiyor fisfisfis sadece hormon deyip geçicez korkarım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…