2009 Aralık Anneleri

evet bilgecim en iyisi tabi umarım hepimizin bol bol sütü olur hem emzirmek kadar güzel bir duygu olmasa gerek.gerçi gögüslerde kocaman oldu inşallah içleri boş değildir bukadar boşuna büyümemişlerdir inşallah.
hastanedede küveze koyuyorlar bebeği ışık veriyorlar ama evdede beyaz florasan açın demişler.

hadi ben kaçıyorum kızlar görüşürüz
ortalarda olmazsam endişelenmeyin gelmeyebilirim yarın

ya zaman geçmek bilmiyor sanki daha çok var ben bir an evvel bebişime kavuşmak istiyorum erken mi başladım geri saymaya acep??:uhm:

cnm sorma bende öyle artık yaklaştıkça zaman daha çok uzak geliyor bir an önce geçsin şu 2,5 ay dimi.kavuşalım yavrularımıza

bahar sen odayı tek renge mı boyadın
araya stıcker falan yapıştırdınmı
ekım 10 da gelecek bizim oda bayramdan sonra boya işini halletmek lazım fikir olsun

geçmiş olsun cnm.se burdamıydın be dedim şimdi pelincik iftar sofrası hazırlıyordur misler gibi.

söylemesı ayıp burcu bir hamıle karın mınderi almış banada söyledıydı onu alıp geldim
sonra bir uyumuşum kaç aylık uykusuzlugumun acısı çıktı
iftara davetliyiz canım rahatım bugun o yuzden yemek telaşı yok

nasıl bir şey minder ne işe yarıyor??

bahar sen odayı tek renge mı boyadın
araya stıcker falan yapıştırdınmı
ekım 10 da gelecek bizim oda bayramdan sonra boya işini halletmek lazım fikir olsun

tek renge boyadık arada şerit vardı ama ben beğenmedim bir daha boyadılar :))
dolapları falan gelincede stickerleri yapıştırıcam

pelin bu senin şeytan tırnağı dediğin şey tırnak batması olmasın. nasıl dolama kadar olur da acı verir cnm yaa. bence git doktora ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…