günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızımla sizi öpüyoruzzzzz... opuyorumnanaktan
dün yeğenim olduuu pamuk pamukkk çok tatlıııııııııııııııııııııı maşallahhh. annesinde şeker vardı diyet yüzünden bebeği biraz zayıf doğmuş ama çokk şirin. tabi doğumu konuşamadım. normal oldu. bir ara niyetlendim bana anlatmak istemedi ii ii kolay oldu merak etme dedi geçti. umarım kolaydır. hemen doğurasım var :))
bu arada bişey daha dün gece kasıklarıma vajinama doğru ağrılar saplandı durdu. yalancı sancı dedikleri bu mu acaba?
ayyy bugün çok konuşasımm var benim yaaakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
gunaydın kızlar
bahar Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza saglıkla kucagımıza alırız inşallah
dun sevınıyordum yagmur yagıyor dıye ama
aman Allahım resmen dogal afet oldu bugunde ikitelli halkalı cıvarı çok kötu işe gidemediler yollarda kalanlar işyerleri evler su bastı Allah yardımcıları olsun felakete yakalananlara
günaydın anneciklera.s.günaydıın herkeslere açılışı bz yapalım kızımla bugüna.s.
günaydın bizde öykümle sizi öpüyoruz bahar teyzesigünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
dün yeğenim olduuu pamuk pamukkk çok tatlıııııııııııııııııııııı maşallahhh. annesinde şeker vardı diyet yüzünden bebeği biraz zayıf doğmuş ama çokk şirin. tabi doğumu konuşamadım. normal oldu. bir ara niyetlendim bana anlatmak istemedi ii ii kolay oldu merak etme dedi geçti. umarım kolaydır. hemen doğurasım var :))
bu arada bişey daha dün gece kasıklarıma vajinama doğru ağrılar saplandı durdu. yalancı sancı dedikleri bu mu acaba?
günaydıııııııınnnnnnnnnngünaydın kızlar
gunaydın kızlar
bahar Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza saglıkla kucagımıza alırız inşallah
aman Allahım resmen dogal afet oldu bugunde ikitelli halkalı cıvarı çok kötu işe gidemediler yollarda kalanlar işyerleri evler su bastı Allah yardımcıları olsun felakete yakalananlara
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın anneciklera.s.
günaydın bizde öykümle sizi öpüyoruz bahar teyzesi
yeğenini allah analı balalı büyütsün tatlım
darısı bizlerin başına amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
teşekkür ederim cnmm aminnnnnn
teşekkürler cnm. dün bende sordum banada cevap vermediniz olur öle arada. bugün bol bol konuşalımgünaydın bahar!!! kaydirigubbakcemile2 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, ne güzel dimi minik mink eller, kapalı gözler.. oooooyyyy :CüvCüv: ne güzel bugün konuşasın olması.. susmaktan iyidir:1hug: dün kendisine hitaben yazdığım halde cvp vermeye tenezzül etmeyenler vardıyerimseniben bol konuşalım canım..
gunaydın kızlar
aminn cnm inşallahgünaydıın kızlaar. bende dün doktordaydım giremedim bir türlü. şeker yüklemem yapıldı çok şükür normal çıktı. ama bu kezde kanım az çıktı. doktor ilacımı değiştirdi. bir sorun yok şimdilik dedi. inşallah kazasız belasız atlatırız artık şu son üç ayıdaa.
günaydın millett!!! hihoyyyt ben bu sabah 2. aşımı da oldum .. 3. doz için 6 ay sonrasına gün verdiler..
günaydın anne kuşlar şakkıdı
gözün aydın cnm yüksek çıkmamış kan bu aylardan sonra azalıomuş ztn dikkat etmekj laızm bnde cuma günü yaptırıcam şeker testini randevu o güne verdiler bakalım hayırlısıgünaydıın kızlaar. bende dün doktordaydım giremedim bir türlü. şeker yüklemem yapıldı çok şükür normal çıktı. ama bu kezde kanım az çıktı. doktor ilacımı değiştirdi. bir sorun yok şimdilik dedi. inşallah kazasız belasız atlatırız artık şu son üç ayıdaa.
günaydın millett!!! hihoyyyt ben bu sabah 2. aşımı da oldum .. 3. doz için 6 ay sonrasına gün verdiler..
günaydın anne kuşlar şakkıdı
günaydınnn bilgecikkk naber şekerim ?
3. aşımı. 2 tane die biliyorum en azından sağlık ocağında öle dediler. bu tetanoz değil mi?
günaydın bilgecim nasılsın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?