2009 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızımla sizi öpüyoruzzzzz... opuyorumnanaktan
dün yeğenim olduuu pamuk pamukkk çok tatlıııııııııııııııııııııı maşallahhh. annesinde şeker vardı diyet yüzünden bebeği biraz zayıf doğmuş ama çokk şirin. tabi doğumu konuşamadım. normal oldu. bir ara niyetlendim bana anlatmak istemedi ii ii kolay oldu merak etme dedi geçti. umarım kolaydır. hemen doğurasım var :))
bu arada bişey daha dün gece kasıklarıma vajinama doğru ağrılar saplandı durdu. yalancı sancı dedikleri bu mu acaba?
ayyy bugün çok konuşasımm var benim yaaa kaydirigubbakcemile3

oyy yirim ben onu mis gibi kokuyodur şimdi o yaa :kedi:
doğum anlatmıyo kimse burdada öyle soruyorum ben çok güzel ve kolay anlatıp geçiyolar kaydirigubbakcemile3 korkutmak istemiyorlar sanırım ama en güzeli cnm ya herkesin bünyesi farklı birinin zor olur birinin kolay allah yardımıcmız olsun sabretcez bu sıpalar için çekcez napalım kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar

günaydın tatlımm opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar
bahar Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza saglıkla kucagımıza alırız inşallah
dun sevınıyordum yagmur yagıyor dıye ama
aman Allahım resmen dogal afet oldu bugunde ikitelli halkalı cıvarı çok kötu işe gidemediler yollarda kalanlar işyerleri evler su bastı Allah yardımcıları olsun felakete yakalananlara

aminnn bitanemmm sağoll. yağmura bende sevindim sıcaklardan bunalmıştık artık ama dediğin doğru insanlar zor durumdalar. akşam haberlerde izledim çok kötü olmuş. Allah yardımcıları olsun. Allah hayırlısını versin herkes için....

günaydıın herkeslere açılışı bz yapalım kızımla bugün
a.s.
günaydın anneciklera.s.

günaydın bizde öykümle sizi öpüyoruz bahar teyzesi
yeğenini allah analı balalı büyütsün tatlım
darısı bizlerin başına amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

yok öyle hemen doğurmak
zamanı gelince doğsun ama baharcım

gevezem benim sen konuş anlat topik kalabalık nasıl olsa laf yetiştiririz sanakaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
günaydıııııııınnnnnnnnnn

günaydın pelincim.
hakikaten yağmur felç etti heryeri
tam bir doğal felaket
rabbim hepsinin yardımcısı olsun:Saruboceq:

günaydın bahar!!! kaydirigubbakcemile2 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, ne güzel dimi minik mink eller, kapalı gözler.. oooooyyyy :CüvCüv: ne güzel bugün konuşasın olması.. susmaktan iyidir:1hug: dün kendisine hitaben yazdığım halde cvp vermeye tenezzül etmeyenler vardıyerimseniben bol konuşalım canım..

günaydıın kızlaar. bende dün doktordaydım giremedim bir türlü. şeker yüklemem yapıldı çok şükür normal çıktı. ama bu kezde kanım az çıktı. doktor ilacımı değiştirdi. bir sorun yok şimdilik dedi. inşallah kazasız belasız atlatırız artık şu son üç ayıdaa.

günaydın millett!!! hihoyyyt ben bu sabah 2. aşımı da oldum .. 3. doz için 6 ay sonrasına gün verdiler..

ayy allah yardımcıları olsun ya bak biz burda yanıyoruz sıcaktan dün hava karardı nasıl sevdnm yağacak die ama yağmadı malesef:sinifsinif:
Allahm yağmuruda karıda eksik etmesin ama afetsiz versin rabbim :Saruboceq:

aminn cnm inşallah

günaydın millett!!! hihoyyyt ben bu sabah 2. aşımı da oldum .. 3. doz için 6 ay sonrasına gün verdiler..

3. aşımı. 2 tane die biliyorum en azından sağlık ocağında öle dediler. bu tetanoz değil mi?

gözün aydın cnm yüksek çıkmamış kan bu aylardan sonra azalıomuş ztn dikkat etmekj laızm bnde cuma günü yaptırıcam şeker testini randevu o güne verdiler bakalım hayırlısı

tetenozmu oldun 2 doz olmuyomu o 3.cüde mi var :sm_confused:

3. aşımı. 2 tane die biliyorum en azından sağlık ocağında öle dediler. bu tetanoz değil mi?

evet 3. dozuda yaparsak 10 yıl tetanoz aşısı yaptırmanıza gerek yok dedi bana hemşire hanım bugün.. bende 2 doz diye biliyordum.. birde bebek 15 günlk olunca bize gelin zaten bizde ararız sizi, ebeğin 2. topuk kanını biz alıcaz, sonrada aşı programını yaparız dediler.. oy kıyamaz annesiii, topuğundan kan alcaklar, ayyy yerim ben onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…