2009 Aralık Anneleri

hadi gözunaydın cnm

günaydın millett!!! hihoyyyt ben bu sabah 2. aşımı da oldum .. 3. doz için 6 ay sonrasına gün verdiler..

gunaydın arzu banada şubat ayına 3. doz için randevu vermışlerdi

günaydın anne kuşlar şakkıdı

gunaydın bilge

teşekkür ederim canım inşallah seninde bir sorun çıkmaz.
tetenoza gelince benimde bildiğim yanılmıyorsam eğer beş doz yapılacağı iki tanesi hamileyken diğerleride belli aralıklarla doğumdan sonra. sağlıkocağının verdiği aşı takip kartında yazıyor benim. birinciyi oluyorsun bir ay sonra ikinci, 6 ay sona üçüncü sonrası bir yıl falan galiba tam hatırlamıyorum.

sağolasın güzelim bahara anlattığım gibi işte parçalı bulutlu akannehir
sen nasılsın sengözlerimebaksanab

biz erkenciyiz bugün kızımla hava baya serindi sanah cam açıktı esiodu bölleee ayy süperdi kalktık babamızı işe gönderdik nöbetçi bugün yinee :gitme: yarın akşam gelcek eve :gitme:

ayy akşam bi üzüldüm kızlar sormayın ya bizim burda son senemiz bu yıl temmuzda gdicez burdan tayin yerimiz doğu eşim dedi hazırlıklı ol büyük ihtimal yalnız gdicem eş götürülmeyen yerler var genç olduğum için oraya verme ihtimalleri yüksek dedi :çok üzgünüm:

bn memelekette tek başıma kalıcam o zaman bn ayrı aklamk istemiyorum eşimden ya 2 yıl az mı bide kızım küçüçük babasından ayrı kalcak :gitme:

allahım inş bizide götürebilir ya :Saruboceq:

valla şekerim keyfim çok yerindeydi işyerine geldim bööööööle bi mallaştım bi niteliğimi yitirdim bişi oldu :bbo: zam görüşmeleri sürüyo da burda :1shok: sinir bastı bi miktar
senden naber???

biz iyiyiz kızımla sende ii ol mümkünse gelmeyelim oraya :)
kahve içicem bugün kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum bişey de yapmadım ama olsun :) keyif yapalım sende yap bir fincan ....

benim hemşirede bu aşı kartını kaybetme bunu gösterirsen hemşireye 3. yü yapmaya gerek duymazlar dedi. benim kafam karıştı şimdi amann ya yeterrrr zaten her ay kan ver beni geriyor aşıda yetiversin artık.
bebek için zaten onlarda alıyor. hem hastanede hem sağlık ocağında.

bn daha hiç olmadım kafamçokkarıştı

ben de cumartesi günü sabah 9:20 de gidiyorum arkadaşlar kontrolüm var gitmişkene sanırsam şekeride yaparlar.. nasıl aç kalıcam şimdiden onu düşünüyom.. ben aç kalınca tansiyonum mu düşüyo nedir, elim ayağım dökülüyo resmen..

inşallah güzelim :Saruboceq: dur bakalım şimdiden onun stressine girme :sinifsinif:

ay canım arkadaşım beniiiiimmmm:teselli: inşallah sizinde gitmeniz mümkün olur, Allah ayırmasın inşallah.. eşinin görevi nedir canım?

ay kıyamam
inşallah ALLAH gönlune göre verir canım
duaların hayırlısı olsun dıye olsun
sıkma canını şimdiden
belkide gönlunuze göre bıryer olur ve sızde beraber olursunuz

inşallah gidersiniz cnm bol bol dua et.. hamilenin duası kabul olurmuş

öğlen yemekten sonra bir kahve bir de ..... ödülüm var zaten benim yerimseniben onu bekliyorum sabırsızlıkla sositososito

bn daha hiç olmadım kafamçokkarıştı

ben de 28. haftada olucam ama rapel olacağı için (yani önceden zaten aşılıyım) sadece 1 tane yapılacak benim CADIARZU

inşallah güzelim :Saruboceq: dur bakalım şimdiden onun stressine girme :sinifsinif:

ay canım arkadaşım beniiiiimmmm:teselli: inşallah sizinde gitmeniz mümkün olur, Allah ayırmasın inşallah.. eşinin görevi nedir canım?

ay kıyamam
inşallah ALLAH gönlune göre verir canım
duaların hayırlısı olsun dıye olsun
sıkma canını şimdiden
belkide gönlunuze göre bıryer olur ve sızde beraber olursunuz

inşallah gidersiniz cnm bol bol dua et.. hamilenin duası kabul olurmuş

saolun canlarım inş hayırlı biyer olur bizde gdebiliriz çünkü kızım küçük olcak babasından ayrı kalmasını istemiyorum yüryüşü konuşması babasıda görsün sonra yabancı gibi kalmasınlar korkum bu yoksa memlekette çok rahat ederim evim var eşyalarım dayalı döşeli annem orda kayınvalidem orda ama kocişim siz olmaz:kedi:

arzucum eşim asker bnm

bnde türkiyeye gdince olıcam 32 haftamda falan yani doktorlar öyle konşmuştuk son iiki ay olursun demişti

vahım durumda bilgeciğim ya
bugun doktora gıdıp gıtmeyecegım bellı olacak
kardeşim anca yarın bakarım maile dedi
umarım ilaçla geçer

ya aslında buğday yağı var, iltihabı toplayıp kusturuyor tabii toplarken biraz zonkluyor ama çözüyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…