günaydıın kızlaar. bende dün doktordaydım giremedim bir türlü. şeker yüklemem yapıldı çok şükür normal çıktı. ama bu kezde kanım az çıktı. doktor ilacımı değiştirdi. bir sorun yok şimdilik dedi. inşallah kazasız belasız atlatırız artık şu son üç ayıdaa.
günaydın millett!!! hihoyyyt ben bu sabah 2. aşımı da oldum .. 3. doz için 6 ay sonrasına gün verdiler..
günaydın anne kuşlar şakkıdı
gözün aydın cnm yüksek çıkmamış kan bu aylardan sonra azalıomuş ztn dikkat etmekj laızm bnde cuma günü yaptırıcam şeker testini randevu o güne verdiler bakalım hayırlısı
tetenozmu oldun 2 doz olmuyomu o 3.cüde mi var :sm_confused:
hadi gözunaydın cnm
teşekkür ederim canıım.
sağolasın güzelim bahara anlattığım gibi işte parçalı bulutlu akannehir
sen nasılsın sengözlerimebaksanab
gunaydın bilge
valla şekerim keyfim çok yerindeydi işyerine geldim bööööööle bi mallaştım bi niteliğimi yitirdim bişi oldu :bbo: zam görüşmeleri sürüyo da burda :1shok: sinir bastı bi miktar
senden naber???
benim hemşirede bu aşı kartını kaybetme bunu gösterirsen hemşireye 3. yü yapmaya gerek duymazlar dedi. benim kafam karıştı şimdi amann ya yeterrrr zaten her ay kan ver beni geriyor aşıda yetiversin artık.evet 3. dozuda yaparsak 10 yıl tetanoz aşısı yaptırmanıza gerek yok dedi bana hemşire hanım bugün.. bende 2 doz diye biliyordum.. birde bebek 15 günlk olunca bize gelin zaten bizde ararız sizi, ebeğin 2. topuk kanını biz alıcaz, sonrada aşı programını yaparız dediler.. oy kıyamaz annesiii, topuğundan kan alcaklar, ayyy yerim ben onuuu
teşekkür ederim canım inşallah seninde bir sorun çıkmaz.
tetenoza gelince benimde bildiğim yanılmıyorsam eğer beş doz yapılacağı iki tanesi hamileyken diğerleride belli aralıklarla doğumdan sonra. sağlıkocağının verdiği aşı takip kartında yazıyor benim. birinciyi oluyorsun bir ay sonra ikinci, 6 ay sona üçüncü sonrası bir yıl falan galiba tam hatırlamıyorum.
biz erkenciyiz bugün kızımla hava baya serindi sanah cam açıktı esiodu bölleee ayy süperdi kalktık babamızı işe gönderdik nöbetçi bugün yinee :gitme: yarın akşam gelcek eve :gitme:
ayy akşam bi üzüldüm kızlar sormayın ya bizim burda son senemiz bu yıl temmuzda gdicez burdan tayin yerimiz doğu eşim dedi hazırlıklı ol büyük ihtimal yalnız gdicem eş götürülmeyen yerler var genç olduğum için oraya verme ihtimalleri yüksek dedi :çok üzgünüm:
bn memelekette tek başıma kalıcam o zaman bn ayrı aklamk istemiyorum eşimden ya 2 yıl az mı bide kızım küçüçük babasından ayrı kalcak :gitme:
allahım inş bizide götürebilir ya :Saruboceq:
biz erkenciyiz bugün kızımla hava baya serindi sanah cam açıktı esiodu bölleee ayy süperdi kalktık babamızı işe gönderdik nöbetçi bugün yinee :gitme: yarın akşam gelcek eve :gitme:
ayy akşam bi üzüldüm kızlar sormayın ya bizim burda son senemiz bu yıl temmuzda gdicez burdan tayin yerimiz doğu eşim dedi hazırlıklı ol büyük ihtimal yalnız gdicem eş götürülmeyen yerler var genç olduğum için oraya verme ihtimalleri yüksek dedi :çok üzgünüm:
bn memelekette tek başıma kalıcam o zaman bn ayrı aklamk istemiyorum eşimden ya 2 yıl az mı bide kızım küçüçük babasından ayrı kalcak :gitme:
günaydın canım ayağın nasıl
biz iyiyiz kızımla sende ii ol mümkünse gelmeyelim oraya :)
kahve içicem bugün kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum bişey de yapmadım ama olsun :) keyif yapalım sende yap bir fincan ....
benim hemşirede bu aşı kartını kaybetme bunu gösterirsen hemşireye 3. yü yapmaya gerek duymazlar dedi. benim kafam karıştı şimdi amann ya yeterrrr zaten her ay kan ver beni geriyor aşıda yetiversin artık.
bebek için zaten onlarda alıyor. hem hastanede hem sağlık ocağında.
bn daha hiç olmadım kafamçokkarıştı
ben de cumartesi günü sabah 9:20 de gidiyorum arkadaşlar kontrolüm var gitmişkene sanırsam şekeride yaparlar.. nasıl aç kalıcam şimdiden onu düşünüyom.. ben aç kalınca tansiyonum mu düşüyo nedir, elim ayağım dökülüyo resmen..
inşallah güzelim :Saruboceq: dur bakalım şimdiden onun stressine girme :sinifsinif:
ay canım arkadaşım beniiiiimmmm:teselli: inşallah sizinde gitmeniz mümkün olur, Allah ayırmasın inşallah.. eşinin görevi nedir canım?
ay kıyamam
inşallah ALLAH gönlune göre verir canım
duaların hayırlısı olsun dıye olsun
sıkma canını şimdiden
belkide gönlunuze göre bıryer olur ve sızde beraber olursunuz
inşallah gidersiniz cnm bol bol dua et.. hamilenin duası kabul olurmuş
öğlen yemekten sonra bir kahve bir de ..... ödülüm var zaten benim yerimseniben onu bekliyorum sabırsızlıkla sositososito
ben de 28. haftada olucam ama rapel olacağı için (yani önceden zaten aşılıyım) sadece 1 tane yapılacak benim CADIARZU
vahım durumda bilgeciğim ya
bugun doktora gıdıp gıtmeyecegım bellı olacak
kardeşim anca yarın bakarım maile dedi
umarım ilaçla geçer
bilge o noktalar oraya olmamış yaaa :))))))))))
ya aslında buğday yağı var, iltihabı toplayıp kusturuyor tabii toplarken biraz zonkluyor ama çözüyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?