2009 Aralık Anneleri

eger cerrahı mudahele gerekmez derse kardesım antıbıyotıkten önce onu denerım bılge sagol cnm
hiç içesim yok çunku antıbıyotık

elimde olduğunda sürekli sürdüm ben gerginliğini de alıyor fena olmuyor... antibiyotikli merhem verirler muhtemelen pelin

canımm, Allah ayırmasın inşallah.. İnşallah gidersiniz sizde, dediğin gibi annen de olsa babanda olsa, kocişini ister insan.. Hayırlısı ile duaların kabul olsun inşallah.. ay kıyamam sana.. Allah eşine de güç kuvvet sabır versin.. botuna taş dokunmasın.. Allah yanınızda olsunturkbayragi

cnmm bnm çok sağol allahım kimseleri ayırmasın düşünmesi bile kabus gibi bırak yaşamayı :bbo:

kızım olmasa sorun deil eşim zaten öle bişy olsa 3 ayda bir izin veriolarmş gelir bnde gderim sıksık misafirhanede kalırdım ama işte sıpacık var onla bi yere gdemem :1no2:

neyse hayırlısı allah büyük cnmm

kızlar ben bugün 10.30da toplantıya giricem o yüzden sütümü şimdi içtim siz de unutmayın olur mu :içelim:

ya şimdi kafaya sağlık bakanının dünkü açıklamasını taktım... kışın domuz gribi çok artacakmış e biz otobüs dolmuş vs biniyoruz ediyoruz nasıl korunucaz yaaaaaaa mafoldumben tedbir raporu gibi bir şey yok mu evimizde kalsak domuz gribi olmasak :kedi:

allah korusun ya bn çk korkuyıorum ondan burda her milletten insan var rum kesiminde çok varmş domuz gribi olan delikafadulden

ya ben 32. haftadan 37. haftaya kadar çalışıcak gibi kendimi görmüyorum. erken gelse iş yerinde doğurcam sanki zaten bu sisteme sinirleniyorum. alcam ben izin yaaa 8 haftayı rahat rahat evde geçirmek istiyorum. buraya o halde gelenleri çok gördüm nefes nefese burnundan geldi hepsinin.

Allah korusun bilge
artık elını yuzunu kar kış olmasada eldıven atkıyla kapatıp bıneceksın sanırım bu arada senın dunurde selden dolayı işe gelemedı sanırım

hayat ve neşeli sizin isimleriniz ne sengözlerimebaksanab

Canan bnm ismim bilgecim opuyorumnanaktan

bncede cnm en güzelini yaparsın dinlenmen lazım son haftalarda dinlenki bebişin geldipinde rahat rahat bak ona opuyorumnanaktan

allah korusun ya bn çk korkuyıorum ondan burda her milletten insan var rum kesiminde çok varmş domuz gribi olan delikafadulden

valla sabahları gelirken sorun değil de akşam çıkışlar için bir yöntem bulmam gerekiyor maske falan da taksam ben huzursuz olurum gibime geliyor :kedi:

geçen bir sitede doktor anlatıyordu bahar
son aylarda çalışmammayı ızın almayı tavsıye edıyorum
anneler çocuklarını düşünüp dogum sonrasına kullanalım dıyorlar ama
son aylarda bebegın içerdekı konforuda çok önemlı dıyordu

ay Allah korusun bilge hepimiziiiii:Saruboceq: vallahi olmayacak şey değil, çantlarda maske taşınılabilir, birde dezenfektan.. en azından bir nebze tedbir olur.. eczanelerde satılan o lastikli maskelerden almak gerek..

sorma ben de çok muallaktayım ama benim niyetim doğumdan 3 hafta önce çıkıp doğum sonrası 3 ay da ücretsiz izin alıp bebeği 6 aylık yapıp dönmek o yüzden gözüm yemiyor 8 hafta öncesinde çıkmayı çünkü bu sefer bir ay fazla ücretsiz izin almam gerekecek ki maddi yönden 3 ay bile şüpheliyken 4 ay dayanabilir miyiz bilmiyorum :sinifsinif:

Allah korusun bilge
artık elını yuzunu kar kış olmasada eldıven atkıyla kapatıp bıneceksın sanırım bu arada senın dunurde selden dolayı işe gelemedı sanırım

inşallah çıkmamıştır da evde uyuyordur pelincim... allah herkese kolaylık versin vallahi çok zor biraz daha geçsin bi arar sorarız bakalım napıyor dünürcüm benim sositososito
ya eldiven ve maske iyi hoş da ne biliyim ya... güven vermiyor bana bir de ben okulda çalışıyorum... gelen giden kalabalık çoluk çocuk sakat yani ortalık mafoldumben

yok çıkmamıştır evden sanmam
öznurdanda ses yok sanırım tv yı seyreden çıkmadı evden yanı inşallah
çoluk çocuk sakat harbı Allah yardımcın olsun

Herkese gunaydin . Ancak gelebildik elektrik filan da yoktu . Erkenden ciksak bari bi de bugun firmanin iftar yemegi var..

gunaydın
gitmemişsindir diye konuşmuştuk aramızda ama

Aslinda hic niyetim yoktu sancim filan var nedense bugun bi yandan ama sonra elektrikler kesilmis aksam serverlar kapanmis.Aldilar mecburen . Ben cidden artik doguma gittigimde ne yapcaklar onu cok merak eder hale geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…