canımmmmm hoşgeldin nasıl gelebildin o suda selde :1hug:
Serverlar kapaninca acilmayinca hemen yusuf yusuf moda girmis firma aldirdilar Allahtan . Hic keyfim yok valla ya .
günaydın hoşgeldin inş istanbl felçmiş zaten yağmur yüzünden
Yok dunurcum oyle bir insanlik belirtisi yok maalesef. Sanki elektrigi ben kesmisim gibi sabahtan beri ne zaman gelir ne zaman gelir diye sorular soruyorlar en sonunda verin fisi takiyim bi yerime calisir belki dedim de sustular .serverları açtıktan sonra gönderin beni desen göndermezler mi dünürcüm :kedi:
bizde iiz pelincim sadece geceleri uyyamıyorum artık sağa sola dönmekten.tuvalete gitmekten.gunaydın fatma
iyiyiz sen nasılsın
Felaket valla . Su an isyerinde jeneratorun oldugu bodrum kat su icindeymis.
Yok dunurcum oyle bir insanlik belirtisi yok maalesef. Sanki elektrigi ben kesmisim gibi sabahtan beri ne zaman gelir ne zaman gelir diye sorular soruyorlar en sonunda verin fisi takiyim bi yerime calisir belki dedim de sustular .
günaydın fatmacımmm opuyorumnanaktan kendi adıma yeni paranoyalarımla idare eder moddayım sen nasılsın sositososito
bizde iiz pelincim sadece geceleri uyyamıyorum artık sağa sola dönmekten.tuvalete gitmekten.
:roflol: deli dünür :roflol:
Fatma su hamile minderlerinden kesinlikle tavsiye ederim . Bende eskiden sag sol cok yapardim ama simdi o minderle karnim cok rahat oldugundan eskisi kadar donmuyorum rahat uyursun .
hava hazır böyleyken ben şu ütü işini bitireyım gelirim yıne
yeni paronayaların nedir cnmm benmmm
Delirttiler valla dunur. Bi iki kisiyi terslemeyince maalesef beyine giden damarlari acilmiyor bu insanlarin.
selam ayyyyyy bu ne güzel bir anlaşma ve dayanışma iki saattir mesajlarınızı okuyorum kıskandım valla ama bende inşallah aralık annesi olacağım lütfennnnnnnnn benide aranıza almazmısınız ama lütfen yoksa burada çatlarım ben kıskançlıktan zaten 27 haftamdayım ve çatlıcak gibiyim
kızlar hastaneye gidiyorum iice başım dönmeye başladı kasıklarımda ağrı arttı karnımda dvul gibi gerildi deyince dr hemen gel dedi. hadi hayırlısı ben gidiyorum. öğleden sonra gelmem artık işe. meralden haber gönderirim dikkat edin kendinize görüşürz
geçmiş olsun valla bulsunlar çaresini anne olcam bn de
Aslinda hic niyetim yoktu sancim filan var nedense bugun bi yandan ama sonra elektrikler kesilmis aksam serverlar kapanmis.Aldilar mecburen . Ben cidden artik doguma gittigimde ne yapcaklar onu cok merak eder hale geldim.
günaydın fatmacım :1rolleyes:günaydınlar herkese nasılsınız bakllmmm
oohh gözün aydıın :lepi:benim toplantı iptal bu arada şakkıdı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Felaket valla . Su an isyerinde jeneratorun oldugu bodrum kat su icindeymis.
Yok dunurcum oyle bir insanlik belirtisi yok maalesef. Sanki elektrigi ben kesmisim gibi sabahtan beri ne zaman gelir ne zaman gelir diye sorular soruyorlar en sonunda verin fisi takiyim bi yerime calisir belki dedim de sustular .
kolay gelsn pelin oturarak yap cnm bel çok ağprıyo ayakta yapıncahava hazır böyleyken ben şu ütü işini bitireyım gelirim yıne
hoşgelmişsin almazmıyız gel tabi :1hug:a.s.selam ayyyyyy bu ne güzel bir anlaşma ve dayanışma iki saattir mesajlarınızı okuyorum kıskandım valla ama bende inşallah aralık annesi olacağım lütfennnnnnnnn benide aranıza almazmısınız ama lütfen yoksa burada çatlarım ben kıskançlıktan zaten 27 haftamdayım ve çatlıcak gibiyim
geçmiş olsn cnm ya fisfisfiskızlar hastaneye gidiyorum iice başım dönmeye başladı kasıklarımda ağrı arttı karnımda dvul gibi gerildi deyince dr hemen gel dedi. hadi hayırlısı ben gidiyorum. öğleden sonra gelmem artık işe. meralden haber gönderirim dikkat edin kendinize görüşürz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım istediğin sorudan başlayabilrisinniye almayalım yahu hoşgeldin cinsiyeti ne bebeğinin? ilk mi? hangi şehirdesin? kaç yaşındasın? adın ne? anlat bakem sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım istediğin sorudan başlayabilrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?