2009 Aralık Anneleri

günaydın hoşgeldin inş istanbl felçmiş zaten yağmur yüzünden

Felaket valla . Su an isyerinde jeneratorun oldugu bodrum kat su icindeymis.

serverları açtıktan sonra gönderin beni desen göndermezler mi dünürcüm :kedi:
Yok dunurcum oyle bir insanlik belirtisi yok maalesef. Sanki elektrigi ben kesmisim gibi sabahtan beri ne zaman gelir ne zaman gelir diye sorular soruyorlar en sonunda verin fisi takiyim bi yerime calisir belki dedim de sustular .

:roflol: deli dünür :roflol:

bizde iiz pelincim sadece geceleri uyyamıyorum artık sağa sola dönmekten.tuvalete gitmekten.

Fatma su hamile minderlerinden kesinlikle tavsiye ederim . Bende eskiden sag sol cok yapardim ama simdi o minderle karnim cok rahat oldugundan eskisi kadar donmuyorum rahat uyursun .

Fatma su hamile minderlerinden kesinlikle tavsiye ederim . Bende eskiden sag sol cok yapardim ama simdi o minderle karnim cok rahat oldugundan eskisi kadar donmuyorum rahat uyursun .

aslında zaten bacak arası içinde yastık kullanıyorum karnımada minder koyuyorum ama yinede rahat değilim yaaa birde onu deneyeyim bari

hava hazır böyleyken ben şu ütü işini bitireyım gelirim yıne

kolay gelsin hamarat anne

selam ayyyyyy bu ne güzel bir anlaşma ve dayanışma iki saattir mesajlarınızı okuyorum kıskandım valla ama bende inşallah aralık annesi olacağım lütfennnnnnnnn benide aranıza almazmısınız ama lütfen yoksa burada çatlarım ben kıskançlıktan zaten 27 haftamdayım ve çatlıcak gibiyim

kızlar hastaneye gidiyorum iice başım dönmeye başladı kasıklarımda ağrı arttı karnımda dvul gibi gerildi deyince dr hemen gel dedi. hadi hayırlısı ben gidiyorum. öğleden sonra gelmem artık işe. meralden haber gönderirim dikkat edin kendinize görüşürz

yeni paronayaların nedir cnmm benmmm

sağlık bakanı dedi ya kış aylarında domuz gribinde patlama yaşanacak diye :sinifsinif:

Delirttiler valla dunur. Bi iki kisiyi terslemeyince maalesef beyine giden damarlari acilmiyor bu insanlarin.

lazım valla dünür çak gitsin :mymeka:

niye almayalım yahu hoşgeldin cinsiyeti ne bebeğinin? ilk mi? hangi şehirdesin? kaç yaşındasın? adın ne? anlat bakem sengözlerimebaksanab

hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz zemuszemus

Aslinda hic niyetim yoktu sancim filan var nedense bugun bi yandan ama sonra elektrikler kesilmis aksam serverlar kapanmis.Aldilar mecburen . Ben cidden artik doguma gittigimde ne yapcaklar onu cok merak eder hale geldim.
geçmiş olsun valla bulsunlar çaresini anne olcam bn de lmaz:
günaydınlar herkese nasılsınız bakllmmm
günaydın fatmacım :1rolleyes:
benim toplantı iptal bu arada şakkıdı
oohh gözün aydıın :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hava hazır böyleyken ben şu ütü işini bitireyım gelirim yıne
kolay gelsn pelin oturarak yap cnm bel çok ağprıyo ayakta yapınca
hoşgelmişsin almazmıyız gel tabi :1hug:a.s.
geçmiş olsn cnm ya fisfisfis
niye almayalım yahu hoşgeldin cinsiyeti ne bebeğinin? ilk mi? hangi şehirdesin? kaç yaşındasın? adın ne? anlat bakem sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım istediğin sorudan başlayabilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…