yaa şu kardeş okul için bursada mavi dünya koleji vardı... onla görüşecektik yalan oldu falan..bernacım ben bi 5 dakikadır bina içinde yürüyüş yapıyodum onu düşündüm... senin çocuklarından ihtiyacı olanları en iyi sen bilirsin... hepsine bir şeyler yapamayız belki ama bizler sana para yollasak (isteyenler ve mutlaka küçük bir meblağ olacak şekilde) para olarak yollamak bizim açımızdan da en kolayı (çarşı pazar yapmadan) hem ihtiyacın ne olduğunu da bilmiyoruz... sen de bizler adına bir evladın bir ihtiyacını karşılasan mesela :1rolleyes: veya atıyorum okulunuza kütüphaneye bir katkımız olsa vs vs
ikinci bir şey "kardeşini seç" diye bir sosyal proje/hareket var duymuş muydun? duymadıysan sana anlatmak isterim çünkü çocukların için faydalı olabilir yerimseniben
esra geçen hafta buradaydı taşınmış interneti yoktu ondan gelemiyordu sonra internetim bağlandı diye mesaj attı sanırım :bbo: o başkası mıydı yaaaaaa bağlanan fisfisfis
neyse taşındığını biliyorum bebişiyle ilgili sorun olmadığını biliyorum bir de
kızlaaar kunuştunuzmu baharla birdaha ne olmuş nst sonucu acaba
yaa şu kardeş okul için bursada mavi dünya koleji vardı... onla görüşecektik yalan oldu falan..
milli olimpiyat komitesinden saolsun çok yardımcı oldular ki onu da kapadılar zaten..
spor araç gereci giyim yardımları harikaydı !! saolsunlar binlerce kere..
kardeş işini de düşünmek lazım doğru diorsun !! kaydirigubbakcemile5
hmm iyi hadi bakalım.. ne vakit gelsem yok da merak ettim..
eyvahh ki ne eyvah şimdi.. bana mı soruyorsun =)))
dokunup bin ah işitenlerden olmayasın bak =)) delikafadulden
e kime sorayım... sen ihtiyacı söyle organizasyonunu ben takip etcem şakkıdı
güzel olur bu küçükte olsa elimizden geleni yapalım bizde
kaydirigubbakcemile5 yaparız di mi kız öznurrrrrrrrrr :1hug:
hem ramazan hem hamileyiz hem bugün korktuk sıkıldık bunların kefareti bi çıksın da rahatlayalım yerimseniben
aranızda hala araba kullanan varmı
benım eşim ve babam istemıyor kullanmamı
ben dıyorum bebek benden önemlı demek
ben aynı ben kaza olsa banada olurdu eskıden şimdi bebek var dıye kullanma dıyorsunuz özurlu muamelesi yapmayın bana dıyorum ama
Allah korusun kaza olursa panık yaparmışım stres olmayayım dıyemış falan
bilge bende destek olmak ısterım açıkcası
bazen bır dılegım oluyor bır ıhtıyaç sahıbı çocuk sevındıreyım dıyorum
merdıven sılen kadından baska kımse bulamıyorum
kımın gerçekten ıhtıyacı var bilemiyorsun istanbulda
yaparız tabi bilgecim
benim hep aklımda zaten böyle bişey bernada vesile olur buna ne güzel işte
ağrıları ve kasılmaları vardı cnmkızlar bahara ne olmuuş? neden nst ye girmiş?
herzamanda her koşulda dua ediyorum:Saruboceq:canım baharın bi sancı sorunu oldu.. sanki doğum sancısı gibi.. hemen yatırıp serum verdiler.. şimdilik durum iyi. biz de beklioruz gelişmeleri..
bi yandan da dua ediyoruz ddi mii?????klava:
:Saruboceq::1hug:kasılmaları vardı canım bir kontrol ettireyim diye hastaneye gitti... ntsye bağlamışlar serum veriyorlar yarın sabaha durumu netleşecek, doktor erken doğum riski var demiş ama Bahar'ın morali çok iyi ve "doktor bilmiyor benim kızım erken doğmayacak" diyor ki bence de bir anne böyle bir şeyi doktordan iyi bilir... biz de telefonla ve dualarımızla Baharı ve kızını destekliyoruz canım
adi insanlar yaaaaaabilge yardımlar ok çok ii de burda terlikle okula gelen çocuklarım var ya...
kalem silgi komik geliyor bana artık. onlar ekmek su gibi alınıyor taraflarımızca zaten..
montu olan bi kaç kişi var desem vehametini anlarsın herhalde olayın!!!
:1no2:ya arkadaşlar esratml vardı... nerelerde o yaa gören haberi olan var mı?
biraz önce konuştum eşi ile oturuyorlarmışkızlaaar kunuştunuzmu baharla birdaha ne olmuş nst sonucu acaba
okullar açılınca esra'nın geliş gidişi de düzene girer tahminimce fisfisfis
valla kardeşini seç işini ciddiye alın derim ben... çocukların hayatı değişebiliyor gerçekten yerimseniben
bir de biz 2009 aralık anneleri olarak ufak da olsa bir şey yapalım yavrulara... söyle bakalım ne yapabiliriz Berna örtmenim sengözlerimebaksanab
baharı en son arayalı 1 saat olmuş
aradım şimdi çok çaldı cevap veren olmadı
musaıdmı degil acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?