2009 Aralık Anneleri

yaa şu kardeş okul için bursada mavi dünya koleji vardı... onla görüşecektik yalan oldu falan..
milli olimpiyat komitesinden saolsun çok yardımcı oldular ki onu da kapadılar zaten..
spor araç gereci giyim yardımları harikaydı !! saolsunlar binlerce kere..
kardeş işini de düşünmek lazım doğru diorsun !! kaydirigubbakcemile5

hmm iyi hadi bakalım.. ne vakit gelsem yok da merak ettim..

okullar açılınca esra'nın geliş gidişi de düzene girer tahminimce fisfisfis
valla kardeşini seç işini ciddiye alın derim ben... çocukların hayatı değişebiliyor gerçekten yerimseniben
bir de biz 2009 aralık anneleri olarak ufak da olsa bir şey yapalım yavrulara... söyle bakalım ne yapabiliriz Berna örtmenim sengözlerimebaksanab

dokunup bin ah işitenlerden olmayasın bak =)) delikafadulden

:roflol: ben alışığım güzelim hem "kardeşim" var hem okulda çalışıyorum naniknanik
ama ufaktan başlayalım ki bizim hamile kuşları kaçırmayalım alıştıra alıştıra çalışmak lazım bu tür organizasyonlarda şakkıdı

güzel olur bu küçükte olsa elimizden geleni yapalım bizde

kaydirigubbakcemile5 yaparız di mi kız öznurrrrrrrrrr :1hug:
hem ramazan hem hamileyiz hem bugün korktuk sıkıldık bunların kefareti bi çıksın da rahatlayalım yerimseniben

aranızda hala araba kullanan varmı
benım eşim ve babam istemıyor kullanmamı
ben dıyorum bebek benden önemlı demek
ben aynı ben kaza olsa banada olurdu eskıden şimdi bebek var dıye kullanma dıyorsunuz özurlu muamelesi yapmayın bana dıyorum ama
Allah korusun kaza olursa panık yaparmışım stres olmayayım dıyemış falan

bilge bende destek olmak ısterım açıkcası
bazen bır dılegım oluyor bır ıhtıyaç sahıbı çocuk sevındıreyım dıyorum
merdıven sılen kadından baska kımse bulamıyorum
kımın gerçekten ıhtıyacı var bilemiyorsun istanbulda

kaydirigubbakcemile5 yaparız di mi kız öznurrrrrrrrrr :1hug:
hem ramazan hem hamileyiz hem bugün korktuk sıkıldık bunların kefareti bi çıksın da rahatlayalım yerimseniben

yaparız tabi bilgecim
benim hep aklımda zaten böyle bişey bernada vesile olur buna ne güzel işte

kızlar şöyle diyeyim..

ben kendi akrabalarım, eş dostumla bi kampanya yaptım. saolsun annem organize etti bursada ve yaklaşık 15 kere eşya gönderdi..

çoğunluğu çocukların küçülen giyimleriydi. yapabilen atkı bere ördü. kimi ihtiyaçlarını aldı.. ama para göndermelerini özellikle ben istemedim. hem burdan almak açıkçası saflık olur. 10 TL lik şeyi 20 ye satıyorlar çünkü..

neyse şöyle diyeyim, buraya gelen otobüslerle küçülen giyimleri yollayabilirsiniz. isteyen defter kalem silgi, boya, resim defteri, okuma kitabı gibi kırtasiye malzemeleri de alabilir....

kemerini doğru bağladığın sürece sorun olmaz olmasına da tabii yaşadığın stress faktörü önemli pelincim yani önüne kıran, sıkıştıran falan da gerer seni... sadece kaza halini düşünme

yaparız tabi bilgecim
benim hep aklımda zaten böyle bişey bernada vesile olur buna ne güzel işte

pşşşşşşşşttttttttt Berna örtmeeeeeennnnnnnnnn de haydi bakem :teytey:

ben 4.5 ayıma kadar kullandım araba.. ama ben o kadar cesur yüek ota b.ka atlayan artık karşıdan karşıya geçerken bile elim ayağım kesiliyo..

ben isteyerek bıraktım kullanmayı..

kızlar bahara ne olmuuş? neden nst ye girmiş?
ağrıları ve kasılmaları vardı cnm
şuan hastanede kontrol altında
canım baharın bi sancı sorunu oldu.. sanki doğum sancısı gibi.. hemen yatırıp serum verdiler.. şimdilik durum iyi. biz de beklioruz gelişmeleri..

bi yandan da dua ediyoruz ddi mii????? klava:
herzamanda her koşulda dua ediyorum:Saruboceq:

:Saruboceq::1hug:

adi insanlar yaaaaaa
bernacım hakikaten ihtiyaç sahibi çocukları sen bilirsin
neye ihtiyaçları olduğunu daha iyi anlarsın
sana eft ile para göndersem benim adımada birşeyler yaparmısııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar esratml vardı... nerelerde o yaa gören haberi olan var mı?
:1no2:
kızlaaar kunuştunuzmu baharla birdaha ne olmuş nst sonucu acaba
biraz önce konuştum eşi ile oturuyorlarmış
nts sonucu için doktoru bir yorum yapmamış
biraz önce kasılma ya da ağrısı olmuş regl ağrısı gibi birşey kan idrar tahlili almışlar onun sonucunu bekliyorlarmış.
destekleriniz için çok teşkkür etti
inanılmaz mutlu olmuş:1hug:

ben çok isterim bilge

halay başı dedik yaaa =)))))

bu arada pelin, bilgenin dediği gibi benimki paniklersem ile alakalı bişi..

çok da özledim haa kullanmayı.. araba şu an serviste diyarbakırda.. bayramda alıcaz getiricez evine =)))) bi 2 tur atarım belki =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…