oğluna ve sana çok çok geçmiş olsun umarım kardeşinin sorunları da en kısa sürede çözülür :Saruboceq: sen lütfen mümkün olduğunca kendini kasmamaya çalış
pelincim okul açılmadan sağlıklı bilgi alamazmışız berna öyle dedi :sinifsinif:
kıyamam kuzum ben sana... kan yapıcı şeyler yiyorsun değil mi? sırf hapla olmaz biliyosun, çekirdekli kuru veya yaş üzüm, pekmez (tercihen dut) tüketmen şart... ayrıca demir emilimini azaltan şeylerle almaman gerek biliyorsun, sütle pekmezi arka arkaya tüketmemek, emilimi artırmak için C vitaminiyle desteklemek gibi (üzüm-portakal suyu ikilisi gibi)... demir bağlama kapasitesi diye bir test varmış ayrıca (burada aşırı kansızlık çeken ve gebeliğinde de tansiyonu düşen bir arkadaş var da ondan kopya çekiyorum) yerimseniben
:mymeka: benim dünürüm bilgi işlemci berna örtmeeennnnnnnn firmasının ne firması olduğunu bilip bilmemem çok mu önemli yani -tatlicadiarzu-
Evet dunurcum sen gerekli olani biliyosun zaten hih berna ogretmeeene dimi
bilicen tabii şekerimm... bebişini bilmediin insanlara mı veriyosun yanii aaaa ne ayıp =))))))))))))))))))))
bu arada siz alacaklarınızı alın indirimden.. tek tek çocukların çetelesini tutamayız ki.. illa bi sahipp buluruz o kdar dert etmeyin yani..
eldiven gönderirsiniz o bile olur.. olmdı atkı örürsünüz.. çok germeyin kendinizi.. sadece demek istediğim kırtasiye ihtiyaçlarını zaten biz karşılıyoruz mecburen deftersiz ders yapılamaz ya da kalemsiz.. ama hepsine ayakkabı mont alacak maaşımız da yok yanii.. onların birinci gereksinimlerini karşılamak çok daha önemli bence.. o çocuk donduktan sonra ne eylesin boyayı ... :gitme:
ama biliyorum ki dünürümün işini gücünü ben şakkıdı fıçına kablo takıp elektrik üretiyo kendisi sırnaşık şey
e o zaman en büyük kaçıncı sınıf var? 8e kadarsa basit hesapla 7 - 15 yaş arası çocuk kıyafeti alıciiiz demektir... alalım sana gönderelim... bulunduğun yere kargo şirketleri geliyor mu berna? benim kardeşimin köyüne gitmiyor mesela sadece ilçeye kadar kargolayabiliyorum :sinifsinif:
havadan olabilir arkadaşlar, yada nedendir hiç bilmiom bende çok fenayım, resmen kalbim sıkışıyo ya halsizlik nefes darlığı bir yandan.. şimdi yemek yedim.. doktor bu çarğıntılarımın kansızlıktan olabileceğini söylemişti hapıda 2 ye çıkarmıştı günde, o hapın hiç bir faydasını görmedim ben ya.. off... cumartesi randevumuz var neyseki.. ama doktorlarda hiç bişey demiyoki kardeşim ya, yok olabilir hamilelikte olur böyle şeyler bilmem ne.. yaw bizde biliyoruz olur da buna bir çare bulalım diyen yok.. ikide bir hap hap hap.. hapı yutmuşum zaten, töwbe töwbe.. öğleye doğru geçer gibi olmuştu şimdi yine aynı durumdayım.. kıslar şöyle düşünün sanki boğazınıza kadar gelen bir havuzun içindesiniz,nasıl ciğerlere kalbe basınç olur ya aynı öyle.. bir de ben tam derin nefes alamıyordum zaten öncedende, 1999 yılında akciğer zarlarım su toplamıştı, tabi ben müthiş bir acı çekiyorumama yinede normal hayata devam ediyordum çünkü gittiğim doktorlar anlamamışlardı.. kas sıkışmasıdır deyip kas gevşetici vermişlerdi.. sonunda farkedildi ki akciğerlerim yarıdan fazla su dolmuş, e su çoğalınca da haliyle iz kaldı, aşağıda bir köşede kireçlendi gibi bişey.. sertleşti orası ve şöyle düşünün balonun altını sıkın elinizle sonrada hava üfleyin, o altta kalan yer haliyle havayla dolmaz. benim nefes alma durumda aynen öyle işte, sizler gibi nefes almanın ne demek olduğunu unuttum:gitme:ama şimdi karnımda şişip kaburgalarıma dayanınca iyice zorlar oldu beni.. off Allah yardımcımız olsun..
kızlaaaarrr bu arada baharın bebek kesinnn zamanında doğacak aha da bak yazıyorum bu sayfaya...
bu bebek bizi bbu kadar gerdiğine göre 100% YAY burcu bak !!!
burcuu konuşabildinmi pelinle
kızlaaaarrr bu arada baharın bebek kesinnn zamanında doğacak aha da bak yazıyorum bu sayfaya...
bu bebek bizi bbu kadar gerdiğine göre 100% YAY burcu bak !!!
hahahaaaa =))))
:roflol:
:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool:
ayyyyy çok güldüüüm bunaa yaaa...
kendi yorumuna bu kadar gülen ilk insan benim herhalde :roflol: :roflol: :roflol:
Ya ben bisey sorcam sizde de var mi boyle oturunca hic bisey yok ama kalktinca cok yorulmus cok yol yurumus gibi bacaklarda agrilar kasik bolgesinde agri. Aksam yatinca da oluyor bana sagdan sola donerken ahh off puf diye donmeler . Otururken gunduz bisey yok . Ama kalkinca penguen yuruyusu gibi bacaklarimin orda agri var ya sadece ben mi boyle agirlastim acaba :uhm:
Evet dunurcum sen gerekli olani biliyosun zaten hih berna ogretmeeene dimi
aaa üstüme saaaağğlık napıyosanız yapın bee =)))
manyaklara da bak.. kör topal birbirini bulmuşlarr
ayyyyy öldüüüürüonuz valla beni gülmektenn erken doğumuma sebep olacaksınız siz loren hardy (mi idi neydi) ikilisi işteee =)))
evet evet kargo aras var burda.. siz adrese değil de kendisi alacak diye belirtirsiniz.. çünkü köyde olduğum sırada gelirler falan..
en iyisi biz gidip alırız..
ama şu an arabamız bizden çoooook uzaklarda.. bayram sonrası gönderim yaparsanız çok sevinirim..
hahahaaaa =))))
:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool:
ayyyyy çok güldüüüm bunaa yaaa...
kendi yorumuna bu kadar gülen ilk insan benim herhalde :roflol: :roflol: :roflol:
Ya ben bisey sorcam sizde de var mi boyle oturunca hic bisey yok ama kalktinca cok yorulmus cok yol yurumus gibi bacaklarda agrilar kasik bolgesinde agri. Aksam yatinca da oluyor bana sagdan sola donerken ahh off puf diye donmeler . Otururken gunduz bisey yok . Ama kalkinca penguen yuruyusu gibi bacaklarimin orda agri var ya sadece ben mi boyle agirlastim acaba :uhm:
aynı ağrı var bendede burcu
aşağı doğru baskı yaptığını hissediyorum resmen
oturduğum yerden ilk kalktığımda zor yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?