2009 Aralık Anneleri

Evet dunurcum sen gerekli olani biliyosun zaten hih berna ogretmeeene dimi

heja.. sen niye hiç yazmıyorsun?

yoksa rakip firmanın ajanı mısın kızıııımm =))))))))))

aaa üstüme saaaağğlık napıyosanız yapın bee =)))

manyaklara da bak.. kör topal birbirini bulmuşlarr

ayyyyy öldüüüürüonuz valla beni gülmektenn erken doğumuma sebep olacaksınız siz loren hardy (mi idi neydi) ikilisi işteee =)))

kızlaaaarrr bu arada baharın bebek kesinnn zamanında doğacak aha da bak yazıyorum bu sayfaya...

bu bebek bizi bbu kadar gerdiğine göre 100% YAY burcu bak !!!

Ayy zor gerçekten Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

evet evet kargo aras var burda.. siz adrese değil de kendisi alacak diye belirtirsiniz.. çünkü köyde olduğum sırada gelirler falan..

en iyisi biz gidip alırız..

ama şu an arabamız bizden çoooook uzaklarda.. bayram sonrası gönderim yaparsanız çok sevinirim..

kızlaaaarrr bu arada baharın bebek kesinnn zamanında doğacak aha da bak yazıyorum bu sayfaya...

hahahaaaa =))))
:roflol:
:teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool:

ayyyyy çok güldüüüm bunaa yaaa...

kendi yorumuna bu kadar gülen ilk insan benim herhalde :roflol: :roflol: :roflol:

Ya ben bisey sorcam sizde de var mi boyle oturunca hic bisey yok ama kalktinca cok yorulmus cok yol yurumus gibi bacaklarda agrilar kasik bolgesinde agri. Aksam yatinca da oluyor bana sagdan sola donerken ahh off puf diye donmeler . Otururken gunduz bisey yok . Ama kalkinca penguen yuruyusu gibi bacaklarimin orda agri var ya sadece ben mi boyle agirlastim acaba :uhm:

merhaba kızlarzemuszemus
oh cok şükür bahar ve bebişi iyimiş korkarak acmıstım sayfayıkaydirigubbakcemile5
hep dua ettım aksam allahım baharı ve tum hamılelerı koru dıye
bu aralar benım psıkolojımde bozuldu sureklı bır aglama ıstegı nolcak halım bılmıyorum:umursamaz:
cok sukur esımle gayet mutlu bır evlılıgım var sorunumda yok
sanırım hormonların oyunu yıneeeee:bbo:

yay burcu muhabbetini ben bir ara açmıştım burada. benim sadece 1 tane yay tanıdığım var. ama beni çok korkutuyorlar yay burcu olacak deyince .. yaramaz olurmuş.. ele avuca sığmazmış.. bağımsız olurmuş.. vs. sen ne biliyorsun bu konuda? :uhm:

hahahaaaa =))))

kendi yorumuna bu kadar gülen ilk insan benim herhalde :roflol: :roflol: :roflol:

Ayy Bernacıım maş. ne kadar neşelisin bugüünn Allah bozmasınnsositososito Gül canım gül hep gülll:1hug:
AMa yay burcu olunca n'oluyomuşş kötü mü kii benmkisi de büyük ihtimalle yay burcu olacak dakafamçokkarıştı

aynı ağrı var bendede burcu
aşağı doğru baskı yaptığını hissediyorum resmen
oturduğum yerden ilk kalktığımda zor yürüyorum

hıh tabii ya Şeniz canım dünürüm kıskaaaaanaaaaaanlaaaaaaar çatlasııııııııınnnnnnnnn :teytey: hoydeeeeeeeeee teey teeeyyyyyyyyy :dilcikar:

lorel hardy :dilcikar: nolmuş yani şakkıdı hehe şairane oldu olm :roflol:

o zaman 7-15 yaş arası bulabildiğimiz kalın üst giyimleri hazırlıyoruz bayramdan sonra vereceğin adrese gönderiyoruz kuşum vereliniortak hatta forumda ayrıca başlık açıp başka isteyenleri de katsak diye düşünmekteyim CADIARZU ayrıca ben bizim okuldakilerle de konuşup onlardan da toplayacak bizzat şakkıdı

hahahaaaa =))))

çatlaksın kızım :roflol: :roflol: :roflol: ama tam da o yüzden seviyom ben seni Şeniz

aynı ağrı var bendede burcu
aşağı doğru baskı yaptığını hissediyorum resmen
oturduğum yerden ilk kalktığımda zor yürüyorum

yafrularım evlatlarım bi kontrol ettirseniz kendinizi benzetmek gibi olmasın ama bakın bahar da sırf şüphe üzerine gitti artık ihmale gelmiyoruz hade bakem akşama alın randevularınızı da baksınlar bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…