Demekki cogumuzun derdi o kesikmis :)
Nasil bir durumdayiz demi . Baskasi da oyle hissediyor diye seviniyoruz . Bisey oluyo bazen bi yerim agriyo du diyorum hemen yazayim baskalarininda agriyo mu :)
arzu ızleme bence dogum vıdeosu falan
Moralini bozmak gibi olmasin ama bence 2. secenek daha kuvvetli gibi :) Bu kadar millet kendine kokamaz yaw
ben koryon villius olurken amnıosentez olcam dıye gitmiştimmerak etme ben panik filan olup kafayı takmıyorum... başıma gelecekler hakkında bilinçlenmek adına izliyorum işte.. hadi :sinifsinif:biri yardım etsiin..
Demekki cogumuzun derdi o kesikmis :)
Nasil bir durumdayiz demi . Baskasi da oyle hissediyor diye seviniyoruz . Bisey oluyo bazen bi yerim agriyo du diyorum hemen yazayim baskalarininda agriyo mu :)
ayy burcu hiç gulesim yoktu çok yasa sen
ulan hepimiz kokuyoruz demekkı bu kadar kişi sırf kendıne kokuyo olamaz
ınşallah ayıp olmasın dıye yok kokmuyosun demıyodur bızım adamlar ki benım kı direk kokuyosun der :)
ama şimdi bu hamıle halımle kokuyosun dese aglarım dıyemı susuyor acep :)
Esime soylemedim ama hmm evet filan diye cikardim koydum kenara. Anlattigima pisman etme beni dunur :kedi:
Moralini bozmak gibi olmasin ama bence 2. secenek daha kuvvetli gibi :) Bu kadar millet kendine kokamaz yaw
niyemiş annem :mymeka: bi kere dışarı da kokuyor olsan eşin saatin kokuyor dediğinde üzerinde saat olmazdı naaaaaaber :dilcikar:
sen saati kokut sonra bütün gebeşlere kokuyosunuz de hıhhhhhhh :dilcikar: :roflol:
allahım sıyırdım mı aceba sırnaşık şey
ya bu arada kızlar ben yarın sabah işe geç gelicem merak etmeyin şakkıdı
ay kızlar ne komiksiniz yhahu geçekten herkesi almış bu koku herhalde bende de bi ara vardı işten gider gitmez zor atıyordum kendimi banyoya akıntımda vardı bu aralar çokk şükür daha iim.doktor doğuma yakın fitil verecek içimde iltahap falan varsa bebeğe bişey olmasın kanal temzilensin diye sanırım daha öncede kullandım gerçi fitil.oda kullanırken bişey yok bitince tekrar başlıyor ne biçim şeyse
arzu bencede izleme çok kötü doğummlar ama suda doğumu izleyebilrisin o çok güzel hiçte korkunç değil ve bebek çok rahat çıkıyor keşke imkan olsada suda doğum yapabilsek.ama yaygın değil işte türkiyede.olan yerde çok azdır ve pahalıdır ondan dolayı.
ay kızlar ne komiksiniz yhahu geçekten herkesi almış bu koku herhalde bende de bi ara vardı işten gider gitmez zor atıyordum kendimi banyoya akıntımda vardı bu aralar çokk şükür daha iim.doktor doğuma yakın fitil verecek içimde iltahap falan varsa bebeğe bişey olmasın kanal temzilensin diye sanırım daha öncede kullandım gerçi fitil.oda kullanırken bişey yok bitince tekrar başlıyor ne biçim şeyse
arzu bencede izleme çok kötü doğummlar ama suda doğumu izleyebilrisin o çok güzel hiçte korkunç değil ve bebek çok rahat çıkıyor keşke imkan olsada suda doğum yapabilsek.ama yaygın değil işte türkiyede.olan yerde çok azdır ve pahalıdır ondan dolayı.
ama benim akıntım iltihabım falan yok yaaaaaaa
ne yani şimdi gerçekten aslında kokuyo muyum bennnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: sokağa bile çıkmam o zaman ya gider rapor alırım mafoldumben
Bi kere dunur hanim ben saati cikardim sorunum kalmadi hih
ben de onu diyorum yaaaaaaaaaa
sendeki kokunun bir kaynağı varmış ve terin/tenin değilmiş demek ki biz de kokmuyoruzzzzzzzlmaz:
kokmuyoruz di mi yaaaaaaaa ufffffffff ben takarım şimdi mafoldumben herkes kandırdı mı beni yani aslında kokuyor muyum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Bi kere dunur hanim ben saati cikardim sorunum kalmadi hih
Fatma benimde oyle fitil kullaniyorum geciyor sonra 1 hafta da idare ediyor yine basliyor . Eskidende vardi bende akinti kulturu de yaptilar nedir diye ama yine var yine var . Gunluk pede harcadigim parayla Eylul'u odasini alirdim .Bi de aman temiz olsun diye saat basi degistiriyorum bi de doktor illa yuzeyi pamuk olsun dedi.
hahahahahha kaydirigubbakcemile3
Aay ne guldum ya . Bilemicem dunurcum sende saat filan varmi ki hahahahah
kokuyoruz ama kendımıze bilgeciğim benım eşim gerçekten derdi
o demese annemler derdi
yakın akrabamızda dışarıya kokmamızı ıstemez ya dimi ya
yaaaaaaaaaaaaaa dünür yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: tamam anlaşıldı ben her gece küvette yatcam kalkıp işe gelcem dönüşte doldurup yine küvete yatcam mafoldumben
yaaaaaaaaa hakikaten herkes bizi kandırmış olabilir mi akannehir
ama o zaman otobüste yanımızda kimse durmazdı fisfisfis durmazdı di mi yaaa :1no2: sanırım durmazdıbu durumda kokmuyoruz işte :dilcikar:
Bende oyleydim yok sezeryan yapcam diyordum ama esimin ablasi sezeryan yapti gecen sene . Bunye meselesi tabiki ama 2 kaldi hastanede boyle eve geldi bakimlikti . Onun yaninda bi hatun kisi geldi normal dogum icin baaardi baaardi dogurdu geldi sonra sabah baktim yok o . Nerde dedim almis cocugunu gitmis bi de yaninda kimse yoktu filan . O yuzden normale donmustum bi ben facebookta sezeryan dogumu izledim :kedi: I ıh yemiyor ama iste o kesik ..
Simdi ben hastanede yattim ya orda ebe hemsire ile konustuk o hissedilmedigini kesinlikle soyledi . Bebek saatlerce baski yaptigindan oraya kan gitmiyormus o yuzden hissedilme imkani yokmus ki zaten igne yapcaklarmis ama iste korkuyorum korkuyorum...
ağrıdan ıkınmadan uyuşuyodur kızım o hissetmezsin o heyecanla ayrıca yüzyıllardır insanlar böyle doğuruyo büyütmeyiiiiiiiiiiin (kendimi ikna ediyorum şşşşşşşşşşş yerimseniben) şakkıdı
bahar da yanındaymış çekiçe biniyolarmış de bi de akannehir
haber verememiş mi bu kızlar merak eder diyip :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?