2009 Aralık Anneleri

Demekki cogumuzun derdi o kesikmis :)

Nasil bir durumdayiz demi . Baskasi da oyle hissediyor diye seviniyoruz . Bisey oluyo bazen bi yerim agriyo du diyorum hemen yazayim baskalarininda agriyo mu :)

valla o durumdayız aynen
ama dun baharlada konuştuk
ay bendede var o agrı dıyıp genelleştirmeyelım çogu şeyi
dıkkate alıp doktoru arayalım bu aylardan sonra

merak etme ben panik filan olup kafayı takmıyorum... başıma gelecekler hakkında bilinçlenmek adına izliyorum işte.. hadi :sinifsinif:biri yardım etsiin..
ben koryon villius olurken amnıosentez olcam dıye gitmiştim
amnıosentezle ilgili herşeyı biliyordum sonra cvs olmaya karar verdik doktorla
iyiki cvs yı araştırmamışım olmuştum bazen bilmemek daha iyi arzu
kasmıyorsun kendını sırada ne oldugunu bilmediğin zaman
tabı tercıh senın yıne

Demekki cogumuzun derdi o kesikmis :)

Nasil bir durumdayiz demi . Baskasi da oyle hissediyor diye seviniyoruz . Bisey oluyo bazen bi yerim agriyo du diyorum hemen yazayim baskalarininda agriyo mu :)

hakikaten ya nasıl aynıymışız
ben de eşime aynı şeyi dedim, ağrı/sancı olduğunda doktordan önce birbirimize danışıyoruz o kadar önemliler ki diye opuyorumnanaktan

yok yok benimki de kesin derdi kokuyor olsam her şeyden önce işyerinde ele güne kokmayayım diye :kedi:

Esime soylemedim ama hmm evet filan diye cikardim koydum kenara. Anlattigima pisman etme beni dunur :kedi:

Moralini bozmak gibi olmasin ama bence 2. secenek daha kuvvetli gibi :) Bu kadar millet kendine kokamaz yaw

niyemiş annem :mymeka: bi kere dışarı da kokuyor olsan eşin saatin kokuyor dediğinde üzerinde saat olmazdı naaaaaaber :dilcikar:

sen saati kokut sonra bütün gebeşlere kokuyosunuz de hıhhhhhhh :dilcikar: :roflol:

allahım sıyırdım mı aceba sırnaşık şey

ya bu arada kızlar ben yarın sabah işe geç gelicem merak etmeyin şakkıdı

ay kızlar ne komiksiniz yhahu geçekten herkesi almış bu koku herhalde bende de bi ara vardı işten gider gitmez zor atıyordum kendimi banyoya akıntımda vardı bu aralar çokk şükür daha iim.doktor doğuma yakın fitil verecek içimde iltahap falan varsa bebeğe bişey olmasın kanal temzilensin diye sanırım daha öncede kullandım gerçi fitil.oda kullanırken bişey yok bitince tekrar başlıyor ne biçim şeyse
arzu bencede izleme çok kötü doğummlar ama suda doğumu izleyebilrisin o çok güzel hiçte korkunç değil ve bebek çok rahat çıkıyor keşke imkan olsada suda doğum yapabilsek.ama yaygın değil işte türkiyede.olan yerde çok azdır ve pahalıdır ondan dolayı.

Bi kere dunur hanim ben saati cikardim sorunum kalmadi hih

Fatma benimde oyle fitil kullaniyorum geciyor sonra 1 hafta da idare ediyor yine basliyor . Eskidende vardi bende akinti kulturu de yaptilar nedir diye ama yine var yine var . Gunluk pede harcadigim parayla Eylul'u odasini alirdim .Bi de aman temiz olsun diye saat basi degistiriyorum bi de doktor illa yuzeyi pamuk olsun dedi.

ama benim akıntım iltihabım falan yok yaaaaaaa
ne yani şimdi gerçekten aslında kokuyo muyum bennnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: sokağa bile çıkmam o zaman ya gider rapor alırım mafoldumben

Bi kere dunur hanim ben saati cikardim sorunum kalmadi hih

ben de onu diyorum yaaaaaaaaaa
sendeki kokunun bir kaynağı varmış ve terin/tenin değilmiş demek ki biz de kokmuyoruzzzzzzz lmaz:
kokmuyoruz di mi yaaaaaaaa ufffffffff ben takarım şimdi mafoldumben herkes kandırdı mı beni yani aslında kokuyor muyum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Aay ne guldum ya . Bilemicem dunurcum sende saat filan varmi ki hahahahah

evet cnm doğru diyorsun.günlük pedide sık değiştirmek gerekiyormuş yoksa mantar yapıyormuş.öf ya bu kadınlıkta nezor şeyy.akıntıymış kanmaymışş nedir bu yahuuuu

kokuyoruz ama kendımıze bilgeciğim benım eşim gerçekten derdi
o demese annemler derdi
yakın akrabamızda dışarıya kokmamızı ıstemez ya dimi ya

hahahahahha kaydirigubbakcemile3

Aay ne guldum ya . Bilemicem dunurcum sende saat filan varmi ki hahahahah

yaaaaaaaaaaaaaa dünür yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: tamam anlaşıldı ben her gece küvette yatcam kalkıp işe gelcem dönüşte doldurup yine küvete yatcam mafoldumben

yaaaaaaaaa hakikaten herkes bizi kandırmış olabilir mi akannehir

ama o zaman otobüste yanımızda kimse durmazdı fisfisfis durmazdı di mi yaaa :1no2: sanırım durmazdı bu durumda kokmuyoruz işte :dilcikar:

kokuyoruz ama kendımıze bilgeciğim benım eşim gerçekten derdi
o demese annemler derdi
yakın akrabamızda dışarıya kokmamızı ıstemez ya dimi ya

benim de eşim söylerdi... işe geliyorum sonuçta... valla şimdi dayanamadım oda arkadaşıma sordum "gelmiyo hiç gelmedi" dedi şakkıdı oh beeeeeeeeeeeee :lepi:

Yer yoksa nereye oturcak insanlar . Hem simdi hamilesin sonucta oturmasa anlar bu hamile insan uzulur bende gunaha girerim diye korkuyorlardir. Ben olsam oyle yapardim . Gunaha gircegime biraz sabreder otururdum :)

Tamam dunurcum tamam kokmuyorsundur .Koku olsa zaten soylerdi cevredekiler. Ayrica ben simdiye kadar hic hamilenin koktugunu duymadim ki benim burnumun masaallahi vardir . Biraz egitim alsam narkotikte calisirim o derece.
Yok kokmuyorsundur merak etme .
sengözlerimebaksanab

selam kızlar baharın ii olmasına çok sevindim size birşey sorcam ya benim ayak tabanlarım çok yanıyor acaba normal mi sizede oluyor mu aynısı???????

sen ne zaman hastanede yattın be? akannehir

zatenn " aaaaaa, kafası göründü !! " diyorlarmış, o sırada iğneyi yapıyolarmış...

hissedilmiyo tamam da... amaaannnn çekecez artık geri vitesi mi var bu işin =))) sositososito

yaa deli oldum...

tam bi şaka yaptık elektrikler gitti yaa..

kızlar meral işyerinde imiş.. yazamadan düştük iyi mi =)))

siz de ne alaka yaa olmuşunuzdur artık =)) okuyup geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…