Yer yoksa nereye oturcak insanlar . Hem simdi hamilesin sonucta oturmasa anlar bu hamile insan uzulur bende gunaha girerim diye korkuyorlardir. Ben olsam oyle yapardim . Gunaha gircegime biraz sabreder otururdum :)
Tamam dunurcum tamam kokmuyorsundur .Koku olsa zaten soylerdi cevredekiler. Ayrica ben simdiye kadar hic hamilenin koktugunu duymadim ki benim burnumun masaallahi vardir . Biraz egitim alsam narkotikte calisirim o derece.
Yok kokmuyorsundur merak etme . sengözlerimebaksanab
selam kızlar baharın ii olmasına çok sevindim size birşey sorcam ya benim ayak tabanlarım çok yanıyor acaba normal mi sizede oluyor mu aynısı???????
sen ne zaman hastanede yattın be? akannehir
zatenn " aaaaaa, kafası göründü !! " diyorlarmış, o sırada iğneyi yapıyolarmış...
hissedilmiyo tamam da... amaaannnn çekecez artık geri vitesi mi var bu işin =))) sositososito
selam kızlar baharın ii olmasına çok sevindim size birşey sorcam ya benim ayak tabanlarım çok yanıyor acaba normal mi sizede oluyor mu aynısı???????
[yanmazmı gece duvara yaslıyorum duvar soguk dıye :)
/QUOTE]
aynennn
sen de almadın yani koku falan CADIARZU caaaaaanım parfümümü de mi duymadın cicim :jeyyar:
allahım sıyırdım ben bi dolanayım akannehir
sırnaşık şey :roflol: kekooooooooYa bu koku ile ilgili gecen gun basima geldi . Bende akinti var ya surekli . Aman koku olmasin filan diye takintim oldu tabi . Allam cildircam resmen rahatsiz oldum . Doktoru aradim fitil verdi hemen . Gecmiyor ama koku. Canim sıkıldi tabi. Neyse gece kolum esimin yastiginin altindaydi yav senin saatin ne bicim kokuyo boyle dedi . Megerse dus yaparken cikarmadigimdan deri islak kalmis o kokuyormus . O kadar telasi bosuna yapmisim :) Gobek atcaktim . [/FONT]
ben geldim nasılsınız bklmmmmmm
hoşgeldiniiizzzzzben geldim arkadaşlarr, ooo baya bir sohbet muhabbet Allah muhabbetinizi artırsın.. zemuszemus
iyi normal bişey demekki aklıma şekerim mi yüksek acaba diye geldi haftaya cuma şeker yüklemesi yaptırcam ama çok pipirikliyim yaaa
Keko demesek hahahah opuyorumnanaktansırnaşık şey :roflol: kekoooooooo
hoşgeldiniiizzzzz
a.s.
yaa kızlar bu arada burda acaip bi koku var..
siz de alıyor musunuz ? lülülülülülü
agrının tezek kokusu olmasın o bernacıgım kaydirigubbakcemile3
yaa deli oldum...
tam bi şaka yaptık elektrikler gitti yaa..
kızlar meral işyerinde imiş.. yazamadan düştük iyi mi =)))
siz de ne alaka yaa olmuşunuzdur artık =)) okuyup geliyorum
Dunurcum seni kizdirmak icin yaptim gitme :)
Yok hepimiz oyleyiz. Agrimiz oluyor soruyoruz bizden baskasinda varsa seviniyoruz garibiz yani :)
Keko demesek hahahah opuyorumnanaktan
:umursamaz:
delikafadulden ne yani meral lunaparkta mı çalışıyomuşşşşşşş akannehir
:roflol: :roflol: inanan çıkar mı ne dersin berna :roflol:
kendimi koklayıp geldim dünür lülülülülülü
ya bu arada benim ayak altlarım yanmıyo şakkıdı ama midem artık aralıksız yanıyo kurtarırsa :1rolleyes:
puhahahahahahahaahah adilik diz boyu yaaaaaaaaa
ana o zaman berna sende kokuyosun :) bilgeyle ben gibi tuh tuh tuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?