Bende oyleydim yok sezeryan yapcam diyordum ama esimin ablasi sezeryan yapti gecen sene . Bunye meselesi tabiki ama 2 kaldi hastanede boyle eve geldi bakimlikti . Onun yaninda bi hatun kisi geldi normal dogum icin baaardi baaardi dogurdu geldi sonra sabah baktim yok o . Nerde dedim almis cocugunu gitmis bi de yaninda kimse yoktu filan . O yuzden normale donmustum bi ben facebookta sezeryan dogumu izledim :kedi: I ıh yemiyor ama iste o kesik ..
Simdi ben hastanede yattim ya orda ebe hemsire ile konustuk o hissedilmedigini kesinlikle soyledi . Bebek saatlerce baski yaptigindan oraya kan gitmiyormus o yuzden hissedilme imkani yokmus ki zaten igne yapcaklarmis ama iste korkuyorum korkuyorum...
sorma üstelik de ilaç gibi kokuyorum gibi geliyo mafoldumben gerçi herkes "herhangi bir koku yok saçmalama" diyor ama benim burnuma kokuyor işte yaaaaaa :sinifsinif:
ayynen bende öleyim oturduğum yerde terliyorum menopozlular gibi.sorma üstelik de ilaç gibi kokuyorum gibi geliyo mafoldumben gerçi herkes "herhangi bir koku yok saçmalama" diyor ama benim burnuma kokuyor işte yaaaaaa :sinifsinif:
sorma üstelik de ilaç gibi kokuyorum gibi geliyo mafoldumben gerçi herkes "herhangi bir koku yok saçmalama" diyor ama benim burnuma kokuyor işte yaaaaaa :sinifsinif:
ay aynen bilge banada oyle koku gelıyor
birden ter boşalıyor ay koktum yıne dıyıp duşa giriyorum
kendımıze kokuyoruz sadece galıba
o da ii
ağrıdan ıkınmadan uyuşuyodur kızım o hissetmezsin o heyecanla ayrıca yüzyıllardır insanlar böyle doğuruyo büyütmeyiiiiiiiiiiin (kendimi ikna ediyorum şşşşşşşşşşş yerimseniben) şakkıdı
bahar da yanındaymış çekiçe biniyolarmış de bi de akannehir
haber verememiş mi bu kızlar merak eder diyip :mymeka:
Ya bu koku ile ilgili gecen gun basima geldi . Bende akinti var ya surekli . Aman koku olmasin filan diye takintim oldu tabi . Allam cildircam resmen rahatsiz oldum . Doktoru aradim fitil verdi hemen . Gecmiyor ama koku. Canim sıkıldi tabi. Neyse gece kolum esimin yastiginin altindaydi yav senin saatin ne bicim kokuyo boyle dedi . Megerse dus yaparken cikarmadigimdan deri islak kalmis o kokuyormus . O kadar telasi bosuna yapmisim :) Gobek atcaktim . [/FONT]
Kesinlikle normal dogum yapmak istiyorum .Tabi sorun olmadigi surece insallah. Sancilar eminim ki dayanilmazdir ama ondan degil o kesikten cok cok tirsiyorum . Kime sorduysam guldu yok onu hissetmiyosun filan diye ama ne bilim benim oyle seye fazla dayanma gucum olmuyor genelde kesik filan gibi. :sinifsinif:
BAHAR MI?? ÇEKİÇ Mİ?? :uhm: BUGÜN GERÇEKTEN HİÇ BİRŞEY ALGILAYAMIYORUM..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: vay saf dünürüm benim yaaaaaaaaaa
meral bugün hiç gelmedi arkadaşım aradık lunaparkta baharın iyileşmesini kutluyormuş onun üzerine ben geyik yaptım önemli bi şi diil çaktırma olur bazen öyle akannehir
burcucum bende senin gibiyim kesiğe falan hiç bakamam .sancıdan .çok kesip dikme korkutuyor benide bende normal istiyorum inşallah normal olur bebeğimmm
ay aynen bilge banada oyle koku gelıyor
birden ter boşalıyor ay koktum yıne dıyıp duşa giriyorum
kendımıze kokuyoruz sadece galıba
o da ii
arzu ızleme bence dogum vıdeosu falan
ayy burcu hiç gulesim yoktu çok yasa sen
ulan hepimiz kokuyoruz demekkı bu kadar kişi sırf kendıne kokuyo olamaz
ınşallah ayıp olmasın dıye yok kokmuyosun demıyodur bızım adamlar ki benım kı direk kokuyosun der :)
ama şimdi bu hamıle halımle kokuyosun dese aglarım dıyemı susuyor acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?