2009 Aralık Anneleri

başlamışsınız yine eğlenceli mevzuulara kafamçokkarıştı

sorma üstelik de ilaç gibi kokuyorum gibi geliyo mafoldumben gerçi herkes "herhangi bir koku yok saçmalama" diyor ama benim burnuma kokuyor işte yaaaaaa :sinifsinif:

ay aynen bilge banada oyle koku gelıyor
birden ter boşalıyor ay koktum yıne dıyıp duşa giriyorum
kendımıze kokuyoruz sadece galıba
o da ii

sorma üstelik de ilaç gibi kokuyorum gibi geliyo mafoldumben gerçi herkes "herhangi bir koku yok saçmalama" diyor ama benim burnuma kokuyor işte yaaaaaa :sinifsinif:
ayynen bende öleyim oturduğum yerde terliyorum menopozlular gibi.
Hele o koku hissi çok fena yıkandıktan sonra bile soruyorum eşime kokuyomuyum ben diye :kedi:

Ya bu koku ile ilgili gecen gun basima geldi . Bende akinti var ya surekli . Aman koku olmasin filan diye takintim oldu tabi . Allam cildircam resmen rahatsiz oldum . Doktoru aradim fitil verdi hemen . Gecmiyor ama koku. Canim sıkıldi tabi. Neyse gece kolum esimin yastiginin altindaydi yav senin saatin ne bicim kokuyo boyle dedi . Megerse dus yaparken cikarmadigimdan deri islak kalmis o kokuyormus . O kadar telasi bosuna yapmisim :) Gobek atcaktim .

o da ii

ay peliiiiiiin düşünsene başkalarına da koksaydık ölürdüm ben utancımdan :kedi: mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yalnız sen de artık evde yalnızken girmesen duşa lmaz:

BAHAR MI?? ÇEKİÇ Mİ?? :uhm: BUGÜN GERÇEKTEN HİÇ BİRŞEY ALGILAYAMIYORUM..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: vay saf dünürüm benim yaaaaaaaaaa

burcucum bende senin gibiyim kesiğe falan hiç bakamam .sancıdan .çok kesip dikme korkutuyor benide bende normal istiyorum inşallah normal olur bebeğimmm

kızlar ben videoları izleyemiyorum neden olabilir?? internet seçeneklerinden baktım, videoları oynat, resimleri göster seçeneği işaretli, ama videonun olduğu pencerede üçgen kare yuvarlaktan oluşan bir işaret çıkıyor

BAHAR MI?? ÇEKİÇ Mİ?? :uhm: BUGÜN GERÇEKTEN HİÇ BİRŞEY ALGILAYAMIYORUM..

meral bugün hiç gelmedi arkadaşım aradık lunaparkta baharın iyileşmesini kutluyormuş onun üzerine ben geyik yaptım önemli bi şi diil çaktırma olur bazen öyle akannehir

burcucum bende senin gibiyim kesiğe falan hiç bakamam .sancıdan .çok kesip dikme korkutuyor benide bende normal istiyorum inşallah normal olur bebeğimmm

Demekki cogumuzun derdi o kesikmis :)

o da ii

Nasil bir durumdayiz demi . Baskasi da oyle hissediyor diye seviniyoruz . Bisey oluyo bazen bi yerim agriyo du diyorum hemen yazayim baskalarininda agriyo mu :)

ayy burcu hiç gulesim yoktu çok yasa sen
ulan hepimiz kokuyoruz demekkı bu kadar kişi sırf kendıne kokuyo olamaz
ınşallah ayıp olmasın dıye yok kokmuyosun demıyodur bızım adamlar ki benım kı direk kokuyosun der :)
ama şimdi bu hamıle halımle kokuyosun dese aglarım dıyemı susuyor acep :)

Moralini bozmak gibi olmasin ama bence 2. secenek daha kuvvetli gibi :) Bu kadar millet kendine kokamaz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…