gül gül.. =)) Allah arttırsın.. delikafadulden:roflol: Ayy çok güldüm vallaa.Magnezyum için magnezyum hem kasılmaları önlüyor hem hamilelikte zaten gerekli hem de wc de rahar ediyorsunuz kaydirigubbakcemile3
ilk ağızdan alalım karakterleri...[/COLOR]
kızııııım harcanıyorum ben burdaaaaaaaaaaaaaaa :bbo: nideen anlamıyosunuz benim espiriklerimi yahuuuuu !!!
aksine örtmenim iyi de anlatırım kendimi ama =))) :lepi:
ivrencim cicim var mı !!! :umursamaz: gamyoncuiremsu şutarafagittiCok igrencsiniz berna hanim :) hahahah tarife bak ya
4.5 litre mi? kızım sen buhar makinesi misin? kapasiteye bak yaaa... nerene içiyon maşallaaahh..imrendim ve hemen su içtim sayende arada bana hatırlat ne olur yaaa.. kaydirigubbakcemile5desenıze hep ıyı adamları bızım aralık annelerı almıs kaydirigubbakcemile3
ınsallah guzellıklerı annelere huyları babalara ceker o zaman bebişlerimizin:lepi:
ben basdan berı magnezyum kullanıyorum ve wc konusunda hıc sıkıntı cekmedım cok sukur
tabı bence magnezyumunu yanında gunde ıctıgım 4,5 lıtre suyunda hatrı var bence bu işdeyerimseniben
hadı ıcelım o zamanalkisalkisalkis
sen de olmasan.... vereliniortak içelimmm anaaammmmm ben de öpüjeeemmmmmmm Şenizanlayan anlıyo cicimmmmmmm şakkıdı
içelim güjelleşelim öpüjemmmmmmmm :içelim:
SELAMLAR GUZEL ANNİŞLER,SABAHTAN BERİ GEÇMİŞİ OKUYORUM EN SONUNDA PESS ETTIM.BI KAC GUNDUR GIREMIYORUM HEPINIZI COK OZLEDIMM opuyorumnanaktan
hem açım hem uykum var benim mirmirmirmir mafoldumben üstelik meyve de getiremedim bugün mafoldumben :kedi:
Kızlar bu arada bugun sabah kanal d de canlı dogumu gostermısler,ben seyredemedım yaa kacırdım,İnternetten ızlenebılen bır sıte varmı bıldıgınız??
böyle anadan istese de çıkamaz salak oğul :jeyyar: alkisalkisalkisnerden bulayım işyerinde ben ceviziiiiiiiiii mafoldumben evde yiyorum ama merak etme salak damat büyütmicem sana kısmetse :roflol:
bende var hayırdır? hakkaten yaa meral bugün gelmedi mi hiç?kimsede meralin numarası yok mu kızlarr
neyse kızlar ben cıkıyorum
kendınıze ve bebişlere ıyı bakınnnŞeniz
d smart varsa 60. kanalda bebeğim tv var.
orda belki 30 a yakın doğum izledim.. hiçbirinde jiletle kesme etme yok.. eşek gibi bekliyorlar 10 cm. açılmasını... bizim sabırsızlar hemen kesiveriyor.. deli oluyorum yaaa.... kötükedihüso
Ya ben ondan cok korkuyorum :kedi:
ben deeee
böyle anadan istese de çıkamaz salak oğul :jeyyar: alkisalkisalkis
bende var hayırdır? hakkaten yaa meral bugün gelmedi mi hiç?
görüşürüz cicima.s.
Ya ben ondan cok korkuyorum :kedi:
mercidabık cicim buyrunnnnnnnnn :jeyyar:
gelmedi bir arasana berna ya çok merak ettim ben fisfisfis veya numarasını ver yani işte bir haber alalım
valla ben de o korkumdan ömrüm boyu hep sezaryen olurum dedim ama şimdi deli cesareti geldi dünür keserlerse kessinler sezaryen kesiğinden büyük olamaz ya laelaelaelaelae
aynen yaa..
benim de canım kıymetlidir.. ben de kesik yarık gibi şeylere dayanamıyorum... normal doğuma sonuna kadar varım, dediğin gibi bi aksilik çıkmadığı sürece normal istiyorum..
özellkle de dikmesi.. ayy hiseedersemm !!!!
bebeği görünce o acılardan eser kalmıyormuş da .... yemezler ..larının üstüne oturamayınca da gülüyorlar mıydı acaba?
yaa kızımcım sezercik te hissetmiyosun ki bunda tıkır tıkır kesiyo dikiyo.. uffff
kızlar merali aradım.. lunaparka eğlenmeye gitmiş.. baharın iyileşmesini kutluyormuş bugün.. :1shok:
ben acayıp ter atıyorum sizde oylemısınız kızlar
ben acayıp ter atıyorum sizde oylemısınız kızlar
hahahaaaa =))))))gül gül.. =)) Allah arttırsın.. delikafadulden
bugün benim algılamamda birşey var herhalde..:uhm:
üzüntüden midir nedir?
neyse sayenizde biraz kafam dağıldı. sağolun kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?