2009 Aralık Anneleri

:roflol: Ayy çok güldüm vallaa.Magnezyum için magnezyum hem kasılmaları önlüyor hem hamilelikte zaten gerekli hem de wc de rahar ediyorsunuz kaydirigubbakcemile3
gül gül.. =)) Allah arttırsın.. delikafadulden

bugün benim algılamamda birşey var herhalde..:uhm:
üzüntüden midir nedir?
neyse sayenizde biraz kafam dağıldı. sağolun kızlar :)[/QUOTE]
hahahaaaa =))))))
Cok igrencsiniz berna hanim :) hahahah tarife bak ya
ivrencim cicim var mı !!! :umursamaz: gamyoncuiremsu şutarafagitti
4.5 litre mi? kızım sen buhar makinesi misin? kapasiteye bak yaaa... nerene içiyon maşallaaahh..imrendim ve hemen su içtim sayende arada bana hatırlat ne olur yaaa.. kaydirigubbakcemile5
anlayan anlıyo cicimmmmmmm şakkıdı

içelim güjelleşelim öpüjemmmmmmmm :içelim:
sen de olmasan.... vereliniortak içelimmm anaaammmmm ben de öpüjeeemmmmmmm Şeniz
SELAMLAR GUZEL ANNİŞLER,SABAHTAN BERİ GEÇMİŞİ OKUYORUM EN SONUNDA PESS ETTIM.BI KAC GUNDUR GIREMIYORUM HEPINIZI COK OZLEDIMM opuyorumnanaktan

kızıııım kaldığın yerden oku bakayım.. en önemli yerleri kaçırmışın sana özel yazdık bi de :mymeka:

hem açım hem uykum var benim mirmirmirmir mafoldumben üstelik meyve de getiremedim bugün mafoldumben :kedi:

:teselli: Başka bir şeyler atışırsann olmaz mıı aç durma en azındann.
Karnımda birisi dans ediyor galiba o nasıl hareket bakakaldım :1closedeyes:

Kızlar bu arada bugun sabah kanal d de canlı dogumu gostermısler,ben seyredemedım yaa kacırdım,İnternetten ızlenebılen bır sıte varmı bıldıgınız??

d smart varsa 60. kanalda bebeğim tv var.

orda belki 30 a yakın doğum izledim.. hiçbirinde jiletle kesme etme yok.. eşek gibi bekliyorlar 10 cm. açılmasını... bizim sabırsızlar hemen kesiveriyor.. deli oluyorum yaaa.... kötükedihüso

nerden bulayım işyerinde ben ceviziiiiiiiiii mafoldumben evde yiyorum ama merak etme salak damat büyütmicem sana kısmetse :roflol:
böyle anadan istese de çıkamaz salak oğul :jeyyar: alkisalkisalkis
kimsede meralin numarası yok mu kızlarr
bende var hayırdır? hakkaten yaa meral bugün gelmedi mi hiç?
neyse kızlar ben cıkıyorum
kendınıze ve bebişlere ıyı bakınnnŞeniz

görüşürüz cicima.s.

Ya ben ondan cok korkuyorum :kedi:

Kesinlikle normal dogum yapmak istiyorum .Tabi sorun olmadigi surece insallah. Sancilar eminim ki dayanilmazdir ama ondan degil o kesikten cok cok tirsiyorum . Kime sorduysam guldu yok onu hissetmiyosun filan diye ama ne bilim benim oyle seye fazla dayanma gucum olmuyor genelde kesik filan gibi. :sinifsinif:

böyle anadan istese de çıkamaz salak oğul :jeyyar: alkisalkisalkis

bende var hayırdır? hakkaten yaa meral bugün gelmedi mi hiç?

görüşürüz cicima.s.

mercidabık cicim buyrunnnnnnnnn :jeyyar:
gelmedi bir arasana berna ya çok merak ettim ben fisfisfis veya numarasını ver yani işte bir haber alalım

Ya ben ondan cok korkuyorum :kedi:

valla ben de o korkumdan ömrüm boyu hep sezaryen olurum dedim ama şimdi deli cesareti geldi dünür keserlerse kessinler sezaryen kesiğinden büyük olamaz ya laelaelaelaelae

aynen yaa..

benim de canım kıymetlidir.. ben de kesik yarık gibi şeylere dayanamıyorum... normal doğuma sonuna kadar varım, dediğin gibi bi aksilik çıkmadığı sürece normal istiyorum..

özellkle de dikmesi.. ayy hiseedersemm !!!!

bebeği görünce o acılardan eser kalmıyormuş da .... yemezler ..larının üstüne oturamayınca da gülüyorlar mıydı acaba?

kızlar merali aradım.. lunaparka eğlenmeye gitmiş.. baharın iyileşmesini kutluyormuş bugün.. :1shok:

Bende oyleydim yok sezeryan yapcam diyordum ama esimin ablasi sezeryan yapti gecen sene . Bunye meselesi tabiki ama 2 kaldi hastanede boyle eve geldi bakimlikti . Onun yaninda bi hatun kisi geldi normal dogum icin baaardi baaardi dogurdu geldi sonra sabah baktim yok o . Nerde dedim almis cocugunu gitmis bi de yaninda kimse yoktu filan . O yuzden normale donmustum bi ben facebookta sezeryan dogumu izledim :kedi: I ıh yemiyor ama iste o kesik ..

Simdi ben hastanede yattim ya orda ebe hemsire ile konustuk o hissedilmedigini kesinlikle soyledi . Bebek saatlerce baski yaptigindan oraya kan gitmiyormus o yuzden hissedilme imkani yokmus ki zaten igne yapcaklarmis ama iste korkuyorum korkuyorum...

yaa kızımcım sezercik te hissetmiyosun ki bunda tıkır tıkır kesiyo dikiyo.. uffff

ağrıdan ıkınmadan uyuşuyodur kızım o hissetmezsin o heyecanla ayrıca yüzyıllardır insanlar böyle doğuruyo büyütmeyiiiiiiiiiiin (kendimi ikna ediyorum şşşşşşşşşşş yerimseniben) şakkıdı

kızlar merali aradım.. lunaparka eğlenmeye gitmiş.. baharın iyileşmesini kutluyormuş bugün.. :1shok:

bahar da yanındaymış çekiçe biniyolarmış de bi de akannehir
haber verememiş mi bu kızlar merak eder diyip :mymeka:

gül gül.. =)) Allah arttırsın.. delikafadulden

bugün benim algılamamda birşey var herhalde..:uhm:
üzüntüden midir nedir?
neyse sayenizde biraz kafam dağıldı. sağolun kızlar :)
hahahaaaa =))))))

ivrencim cicim var mı !!! :umursamaz: gamyoncuiremsu şutarafagitti

4.5 litre mi? kızım sen buhar makinesi misin? kapasiteye bak yaaa... nerene içiyon maşallaaahh..imrendim ve hemen su içtim sayende arada bana hatırlat ne olur yaaa.. kaydirigubbakcemile5

sen de olmasan.... vereliniortak içelimmm anaaammmmm ben de öpüjeeemmmmmmm Şeniz

kızıııım kaldığın yerden oku bakayım.. en önemli yerleri kaçırmışın sana özel yazdık bi de :mymeka:[/QUOTE]

YAA DUR O ZAMAN OKUYUM KUŞUMMM opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…