2009 Aralık Anneleri

tabi sevinicen... belirti varsa asıl normal herşeyy....

ohhhh bulan bulanabildiin kadar.. yerimseniben

Bana gunah kecisi lazimdi o arada sen geldin tam iyi oldu :)

bayat değil tecrübeli hamileyiz biz gayrı şakkıdı ne noktada alınganlık yapıyoruz ne noktada gerçekten alınmak lazım onu ayırd edebiliyoruz artık ya da en azından ben edebiliyorum şahsen şakkıdı

elma kurdunu huuuuuuuop diye yutarım bennnnn opuyorumnanaktan anası da kalakalır öööööle akannehir

Bana gunah kecisi lazimdi o arada sen geldin tam iyi oldu :)

heh atıl dünürrrrrrr kötükedihüso

bernaaaaaaaa şimdi gör sen "atıl kurt"u üstelik bu çift karakterli bi kurt :roflol:

Pelin ya sende zeynep hanımın cep numarası var mı birşey sormam lazım izindeymiş bende de yokkk!!

zaten ben geldiiimde vardı o koku bi kerem.. heh..

bak pencereyi kapıyorum, gidiyor koku...

aaaa kokuyorsunuz işte :dance:

bu arada çok fena tekmeliyor... yeminle sallandım oturduğum yerde....

aynen kızlar katılıyorum size vur kuzucum tekmele anneyi bakymmm

Hhahah cok dengesizim dimi dunurum bugun

aminnnn

gelıyorum arada okuyorum zatiii kim ne alemde bakem dıye...

hepınıze hayırlı dogumlar versın allah saglıklı sıhhatlı..

iyi aksamlar canlarım

öpüldünüz.
canoom ben de öptüm

dikkat et kendine bebişine

ayyyy çok korktuk kızımlannnn =))

ay yok sibel hanımın var vereyım ıstersen ona sor

yok hastaneyi arayıp sordum ona zeynep hanıma sormak istiyorum bide ya şeker yüklemesi için 28+2 geçmi olur onu sorcaktım zeynep haım izinden dönünce ben 28+2 oluyorumda sibel hanım 28.haftadan sonra geç olur diyor.

Bende kaÇıyorum kızlar yarın gÖrÜŞÜrÜz.dıkkat edın bebıŞlerınıze.herkese ıı akŞamlar

aaa geçmi olurmuş 28 den sonra
e benimde 28+4 oluyo gittiğimde CADIARZU

aaa geçmi olurmuş 28 den sonra
e benimde 28+4 oluyo gittiğimde

sen de mi yaptırmadın canım şeker yüklemesini ya bana öyle dedi 28+2 geç olur dedi yani bilmiyorum bende ne yapsam düşünüyorum şimdi..

sen de mi yaptırmadın canım şeker yüklemesini ya bana öyle dedi 28+2 geç olur dedi yani bilmiyorum bende ne yapsam düşünüyorum şimdi..

yaptırmadım bende daha ama geçen gittiğimde doktor bidahaki ay yaparız demişti başkada bişey demedi tarihiyle ilgili

yaptırmadım bende daha ama geçen gittiğimde doktor bidahaki ay yaparız demişti başkada bişey demedi tarihiyle ilgili

hımmm ya demekki farketmiyo 1 günden yaa bende 28+2 de gidip yaptırırım artık doktorum gelince başka doktora gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…