elma kurdu atılsa nolur la laelaelaelaelae
baksana dünür yukarıda taze hamileye söylediklerinelmaz: dur ben iki çakıp geliyim kaydirigubbakcemile3
ha bide mazoşist gibi bişey oldum ben..şimdi mıdem bulandıkca mutlu oluyorum aslında ...hersey yolunda dıye... :)))) eşim de benden yaka silkecek yakında bulanmadıgında aglıyorum.bulandıgında gülüyorum :)))
inşallah cnm
çok ara verme bıze yazmaya
aaa siz kafaya kafaya vurun tirbieeesiz biz olalım... cık cık cık... millet ne rahat yaa... aaa hamilesiniz diye bişi demiom haaalmaz:
oyyy canuummmmmm..... Allah sana bağışlasın yavrunu =)))
şttttt hoooppppp çevirmen !!!
elma kurdum evirir çevirir seni haaa.... Anasının kızı o bi kerem naabeeeeeeeeerrrrrrrrr lülülülülülü
hem biz bayat hamile miyiz beee :CüvCüv:
aminnnn
gelıyorum arada okuyorum zatiii kim ne alemde bakem dıye...
hepınıze hayırlı dogumlar versın allah saglıklı sıhhatlı..
iyi aksamlar canlarım
öpüldünüz.
aaa siz kafaya kafaya vurun tirbieeesiz biz olalım... cık cık cık... millet ne rahat yaa... aaa hamilesiniz diye bişi demiom haaalmaz:
oyyy canuummmmmm..... Allah sana bağışlasın yavrunu =)))
şttttt hoooppppp çevirmen !!!
elma kurdum evirir çevirir seni haaa.... Anasının kızı o bi kerem naabeeeeeeeeerrrrrrrrr lülülülülülü
hem biz bayat hamile miyiz beee :CüvCüv:
Bana gunah kecisi lazimdi o arada sen geldin tam iyi oldu :)
zaten ben geldiiimde vardı o koku bi kerem.. heh..
bak pencereyi kapıyorum, gidiyor koku...
aaaa kokuyorsunuz işte :dance:
bu arada çok fena tekmeliyor... yeminle sallandım oturduğum yerde....
bayat değil tecrübeli hamileyiz biz gayrı şakkıdı ne noktada alınganlık yapıyoruz ne noktada gerçekten alınmak lazım onu ayırd edebiliyoruz artık ya da en azından ben edebiliyorum şahsen şakkıdı
elma kurdunu huuuuuuuop diye yutarım bennnnn opuyorumnanaktan anası da kalakalır öööööle akannehir
heh atıl dünürrrrrrr kötükedihüso
bernaaaaaaaa şimdi gör sen "atıl kurt"u üstelik bu çift karakterli bi kurt :roflol:
canoom ben de öptümaminnnn
gelıyorum arada okuyorum zatiii kim ne alemde bakem dıye...
hepınıze hayırlı dogumlar versın allah saglıklı sıhhatlı..
iyi aksamlar canlarım
öpüldünüz.
bayat değil tecrübeli hamileyiz biz gayrı şakkıdı ne noktada alınganlık yapıyoruz ne noktada gerçekten alınmak lazım onu ayırd edebiliyoruz artık ya da en azından ben edebiliyorum şahsen şakkıdı
elma kurdunu huuuuuuuop diye yutarım bennnnn opuyorumnanaktan anası da kalakalır öööööle akannehir
heh atıl dünürrrrrrr kötükedihüso
bernaaaaaaaa şimdi gör sen "atıl kurt"u üstelik bu çift karakterli bi kurt :roflol:
Pelin ya sende zeynep hanımın cep numarası var mı birşey sormam lazım izindeymiş bende de yokkk!!
Hhahah cok dengesizim dimi dunurum bugun
ay yok sibel hanımın var vereyım ıstersen ona sor
yok hastaneyi arayıp sordum ona zeynep hanıma sormak istiyorum bide ya şeker yüklemesi için 28+2 geçmi olur onu sorcaktım zeynep haım izinden dönünce ben 28+2 oluyorumda sibel hanım 28.haftadan sonra geç olur diyor.
aaa geçmi olurmuş 28 den sonra
e benimde 28+4 oluyo gittiğimde
yok hastaneyi arayıp sordum ona zeynep hanıma sormak istiyorum bide ya şeker yüklemesi için 28+2 geçmi olur onu sorcaktım zeynep haım izinden dönünce ben 28+2 oluyorumda sibel hanım 28.haftadan sonra geç olur diyor.
sen de mi yaptırmadın canım şeker yüklemesini ya bana öyle dedi 28+2 geç olur dedi yani bilmiyorum bende ne yapsam düşünüyorum şimdi..
yaptırmadım bende daha ama geçen gittiğimde doktor bidahaki ay yaparız demişti başkada bişey demedi tarihiyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?