hımmm ya demekki farketmiyo 1 günden yaa bende 28+2 de gidip yaptırırım artık doktorum gelince başka doktora gitmek istemiyorum.
peliin bugün yemek derdin yok galiba buralardasın hala
farketmez sanırım
ama kend doktorluk birşeyde yok aslında aç karnına gidip hastaneye yaptırabilirsin zeynep hanım gelıncede sonucu gösterirsin
ben izmirde komşumuza yaptırtmıştım
ne kadar belli dimi :)
annemlere gıdıyrz bugun yıne
çok guzel oluyor biryere gitmek yemege :)
tatlı yaptım arada onu göturcgm derdim yok yanı cnm
ya gitmişken muayene olucam da ondan öyle diyorum bi daha bi daha git gel yapmak istemiyorum ya bu arada siz cep no msn leri mi paylaştınız nereye yazdınız
ya gitmişken muayene olucam da ondan öyle diyorum bi daha bi daha git gel yapmak istemiyorum ya bu arada siz cep no msn leri mi paylaştınız nereye yazdınız
ohh iyi bari çok sıkıcı şu yemek işini düşünmek
üfff ben kara kara düşünüyorum ne yapsam diye
sen boya işini ne yaptın bu arada
bizde daha okadar çok iş varki bütün ev bayanacak ve bunun için kayınvalidemi bekliyorum o gelicekki ustaların başında dursun.. doğuma anca biter herhalde
hım haklısın o halde bekle
bernaya attık o liste yapıp bıze yollayacak
boyayı bayram tatılı donuşu yaptıracagım cnm ya
ekımın 10unda mobılyalar gelecek o zaman kadar boya olup havalanması lazım odanın
oyoyoy senın bıde tum ev boyanacak ha
iş çok desene
çok ki hemde nasıl ve içim hiç rahat değil biran önce bitsinde temizliğimi yapayım da yerleşeyim istiyorum. kuzumun herşeyi ortalarda..
bana yazın kızlar bilgilerinizi... liste yapıyorum.. 1 hafta sonra falan dolar herhalde...ya gitmişken muayene olucam da ondan öyle diyorum bi daha bi daha git gel yapmak istemiyorum ya bu arada siz cep no msn leri mi paylaştınız nereye yazdınız
ben de yaptım tatlımı çorbamı, pilavımı da ıslatttım... yemeğe yakın koyucam..ne kadar belli dimi :)
annemlere gıdıyrz bugun yıne
çok guzel oluyor biryere gitmek yemege :)
tatlı yaptım arada onu göturcgm derdim yok yanı cnm
ayy kolay gelsin canım.. ben de yıkayıp ütüledim hurçlara koydm. dolabın en üst rafına yerleştirdim.. bebişimin gelmesini bekliyoruz =)))çok ki hemde nasıl ve içim hiç rahat değil biran önce bitsinde temizliğimi yapayım da yerleşeyim istiyorum. kuzumun herşeyi ortalarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?