benim dünya şekerlerim günaydına.s.
dün inanılmaz bir yoğunluk vardı bizim burada.
fabrika müdürümüzü gölcük fabrikamıza uğurladık, yerine fab. müd. yardımcımız geçti.
onların telaşı ve toparlanması ... velhasıl akşam eve kendimi zor attım ama sormayın gitsin. bernacımda merak ettik diye aradı cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz
şükür bugün rahatım ve sizlerleyim.kaydirigubbakcemile5
eeee sizler nasılsınız?
herşey yolunben sizleri çooooooooooook özledim ve aklım hep sizlerdeydia.s.
benim dünya şekerlerim günaydına.s.
dün inanılmaz bir yoğunluk vardı bizim burada.
fabrika müdürümüzü gölcük fabrikamıza uğurladık, yerine fab. müd. yardımcımız geçti.
onların telaşı ve toparlanması ... velhasıl akşam eve kendimi zor attım ama sormayın gitsin. bernacımda merak ettik diye aradı cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz
şükür bugün rahatım ve sizlerleyim.kaydirigubbakcemile5
eeee sizler nasılsınız?
herşey yolunben sizleri çooooooooooook özledim ve aklım hep sizlerdeydia.s.
Gunaydinlar Meralcim :)
günaydın kızlar
birşey soracağım iki gündür benim bebiş değişik bir hareket sergiliyor, meraklandım doğrusu, kontrolüm yarın ama işte anlarsınız beni.. böyle karnımın içinde titrer gibi hareket ediyor, titretiyor böyle karnım, fıkır fıkır su kaynaması gibi, size de oluyor mu ya da bu ne olabilir
birşey soracağım iki gündür benim bebiş değişik bir hareket sergiliyor, meraklandım doğrusu, kontrolüm yarın ama işte anlarsınız beni.. böyle karnımın içinde titrer gibi hareket ediyor, titretiyor böyle karnım, fıkır fıkır su kaynaması gibi, size de oluyor mu ya da bu ne olabilir
Hep kimseciklerin olmadığı zamanlarda nete girebiliyorum. Yazık dimi bana.
Bu arada diş etlerim şişti, hamilelikte olurmuş ama çok kanıyor. Doktora gitmem gerekiyor gibi. Kadın doğumcum bana diş eti temizliği yaptırma doğuma kadar dedi. Napıcam bilmiyorum.
İkinci problemim şeker yüklemesi yaptıracağım ama hastaneye tek başıma gitmem gerek. Tansiyon düşme tehlikesi oluyor mu? Tek başıma gidip yollarda bayılmaktan korkuyorum.
Şimdi geçmiş yüz sayfayı okumaya gidiyorum ve sizi öpüyorummmmmmmmmm a.s.
kımının oluyormuş basdönmesı tansıyon duşmesı ama burada kımsenın olmadı dıye hatırlıyorum benım olmadı enazından zaten yanına yiyecek birşey alırsın onu yıyıp hastanede 20 dk oturup öyle çıkarsın bişeyciğin olmaz bence
Hep kimseciklerin olmadığı zamanlarda nete girebiliyorum. Yazık dimi bana.
Bu arada diş etlerim şişti, hamilelikte olurmuş ama çok kanıyor. Doktora gitmem gerekiyor gibi. Kadın doğumcum bana diş eti temizliği yaptırma doğuma kadar dedi. Napıcam bilmiyorum.
İkinci problemim şeker yüklemesi yaptıracağım ama hastaneye tek başıma gitmem gerek. Tansiyon düşme tehlikesi oluyor mu? Tek başıma gidip yollarda bayılmaktan korkuyorum.
Şimdi geçmiş yüz sayfayı okumaya gidiyorum ve sizi öpüyorummmmmmmmmm a.s.
Kızlar günaydın benim bebeğim 2 günden beri fazla hareket etmiyo iyice azaldı kızlar çok korkuyorum
Sen de tek başına mı gittin canım. Eşim iş için İstanbul'a gitti. Ben de onu beklesem mi bilemedim.
50 lik yükleme yapılacaksa yanlız gitmende bir zarar yok...2 bardak glikozlu suyu zaten çabucak içiyorsun tadını alıncaya kadar....
100 lük yapılacakca yanında birisini götürmen iyi olur...Bana 100 lük yapıldı yani 4 bardak içmek zorunda kaldım ( daha doğrusu içemedim ) ki oda berbat bende tansiyon düşüklüğü ve feci mide bulantısı yapmıştı...100 lük testi 2. denemede yapabildik....
Kızlar günaydın benim bebeğim 2 günden beri fazla hareket etmiyo iyice azaldı kızlar çok korkuyorum
Kaçlık yapılacak acaba bana? Haftaya kadar beklesem diyorum eşim de gelir. Şeker yüklemesi için 28. hafta sonmuş galiba, sanırım geç kalmam
tek basıma gitmedım ama ben yaptırdıktan sonra hastaneden çıkarçıkmaz denıze gttık hiçbişey olmadı çok abartılcak bişey yok vaktı feldıyse gıt cnm bence dedıgım gibi
için kayılıyor tansıyonunda açlıktan düşerse düşer sen hastanede bişey atıştır tansıyonunu olçtur panık olmak ıstemyrsan öyle evıne dön bence
50 lik yükleme yapılacaksa yanlız gitmende bir zarar yok...2 bardak glikozlu suyu zaten çabucak içiyorsun tadını alıncaya kadar....
100 lük yapılacakca yanında birisini götürmen iyi olur...Bana 100 lük yapıldı yani 4 bardak içmek zorunda kaldım ( daha doğrusu içemedim ) ki oda berbat bende tansiyon düşüklüğü ve feci mide bulantısı yapmıştı...100 lük testi 2. denemede yapabildik....
Canım kaç aylık hamilesin? Bir şey yoktur, 30. haftadan sonra hareket takibi önem kazanıyor. Çikolata ya da tatlı bir şeyler ye tekmeler seni bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?