Kızlar günaydın benim bebeğim 2 günden beri fazla hareket etmiyo iyice azaldı kızlar çok korkuyorum
günaydınlaaaaaaaar
nasılsınız bakalım
yine çok yoğun başladım ben güne kahvaltıda yapamadım daha başım dönüyooo kafamçokkarıştı
26+2 günlük hamileyim canım ama günde 2-3 kere başka yok çarşamba günü gittim dr.ozaman iyidi dr.ultrasona bakmıcam 1hafta önce yeterince bakıldı fazlası zaralı dedi
günaydınlaaaaaaaar
nasılsınız bakalım
yine çok yoğun başladım ben güne kahvaltıda yapamadım daha başım dönüyooo kafamçokkarıştı
Ohhh yükleme sonrası denize mi gittin, maşallah canım. Neyse şeker testinden sonra artık başka test yokmuş galiba. Neydi o ikili, üçlü tarama stresleri. Bundan sonra sancı ölçme cihazına bağlanıcakmışız 32. haftadan sonra
merhaba
banada 50 gr lık 1 saatlık yapıldı dun dr yuksek buldu 29 unda tekrar 4 saatlık 100 gr lık ıstedı eger oda yusek cıkarsa dıyet yazıcam dedı cok uzuldum ama beklıodum babam seker hastası annenemde öyle...(( 4 saatlık cok mu uzun suruyo ıslemler neler bılıomusun :uhm:
günaydınlaaaaaaaar
nasılsınız bakalım
cok onemlıymıs anne karnında aldıgı sekerı dogdugu zamanda beklıyormus ve bulamayınca krıze gırıomus bı kac hastalık ısmı söyledı bebek dogduktan sonra cok sıkıntı olur önlem alalım dedı
agzıma tatlı surmıcem sakız bıle cıgnemıycem cok ağladım dün mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esımde kızdı kotu bısey yok kı onlem amaclı yapıklıcak bunlar dedı bebegımız saglıklı cok sukur dedı sonra bıraz sakınlestım
bıde ustune ıdrarda enfeksıyon varmıs ıdrar kulturu ıstedı nasıl yapılıyor bılıyormusunuz ?
cok onemlıymıs anne karnında aldıgı sekerı dogdugu zamanda beklıyormus ve bulamayınca krıze gırıomus bı kac hastalık ısmı söyledı bebek dogduktan sonra cok sıkıntı olur önlem alalım dedı
agzıma tatlı surmıcem sakız bıle cıgnemıycem cok ağladım dün mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esımde kızdı kotu bısey yok kı onlem amaclı yapıklıcak bunlar dedı bebegımız saglıklı cok sukur dedı sonra bıraz sakınlestım
bıde ustune ıdrarda enfeksıyon varmıs ıdrar kulturu ıstedı nasıl yapılıyor bılıyormusunuz ?
Idrar kulturu idrar tahlili gibi sadece ilk gelen idrari degil daha sonra geleni veriyorsun .
pelincim günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnŞenizgunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
meral merak etmedık degil senı
bahar nasıldı gittinmi o akşam hastaneye
bu arada aklımdayken yazayım
ramazan bayramının sabahına kadar verilen fitre diye bir para varya diyanetin bu sene açıkladıgı rakam kişi bası 7,5 tl miş.asıl demek istediğim eşim ihtiyaç sahıbıne vermiş bizim adımızada mına içinde vermiş anne karnındakı çocuk içinde veriliyormuş benım hiç bilgim yoktu benım gıbı haberı olmayanlara yazayım dedım
ah ah yaramaz olucak bizimkiler kızlarvalla arzu dun artık yavaşşşşşşşşşşş oldum
maşallah diyelım de
artık dedım karnımı deşip çıkacak sanırım bu kız
dediğin hareketlerde var tepmeler vurmalar titretmeler herturlu var bızde
cnm şimdiden geçmiş olsunmerhaba
banada 50 gr lık 1 saatlık yapıldı dun dr yuksek buldu 29 unda tekrar 4 saatlık 100 gr lık ıstedı eger oda yusek cıkarsa dıyet yazıcam dedı cok uzuldum ama beklıodum babam seker hastası annenemde öyle...(( 4 saatlık cok mu uzun suruyo ıslemler neler bılıomusun :uhm:
günaydınlaaaaaaaar
nasılsınız bakalım
idrar yolları ve kulturden sorumlu kadınlar kulubu bakanım benım
:)
nasılda bilgilendik birçok şeyden dımı
yok kultur yok şeker
yok ense kalınlıgı yok 3 lu test ...................
idrar yolları ve kulturden sorumlu kadınlar kulubu bakanım benım
:)
nasılda bilgilendik birçok şeyden dımı
yok kultur yok şeker
yok ense kalınlıgı yok 3 lu test ...................
Her ay idrar tahlili , idrar kulturu veriyorum :) Ha bi de vajinal kultur var .. Bi de bi de akinti kulturu var . Lab. bolumu artik beni taniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?