2009 Aralık Anneleri

Kızlar günaydın benim bebeğim 2 günden beri fazla hareket etmiyo iyice azaldı kızlar çok korkuyorum

Merak etme bazen cok yavasliyor hareketleri . Hele zaman ilerlerdikce buyudugu icin daha az hareket edecekmis. Ama muzik dinletirsen hareketlenir demisti doktor bana ozellikle klasik muzik.

günaydınlaaaaaaaar
nasılsınız bakalım
yine çok yoğun başladım ben güne kahvaltıda yapamadım daha başım dönüyooo kafamçokkarıştı

26+2 günlük hamileyim canım ama günde 2-3 kere başka yok çarşamba günü gittim dr.ozaman iyidi dr.ultrasona bakmıcam 1hafta önce yeterince bakıldı fazlası zaralı dedi

Canım hiç moralini bozma. Benimki de gün bıyu kıpraşmıyor. Sen 2-3 kere hissediyorsundur ama içerde yeri geniş daha, o hareket ediyordur. 28-30. haftalardan sonra hareketlerin sıklığına daha bir dikkat etmek gerekiyormuş. Zaten birşey olsa doktor çarşamba fark ederdi. Yine de için rahat etmezse kontrole git bence

ewt çok şukur en stresıde ben yaşamıştım o zmanlar
yasadıgımız en kötu stres o olsun Allah kımseye yasatmasın
ewt 32 den sonra o telaşımız olacak vaktınde gelir inşallah kuzular

biraz perhıze sok kendını oyle git istersen öyle yapan arkadasların duşuk çıkıyordu
o biraz perhizle az çıkarsada ona devam edersin doguma kadar inşallah yuksek çıkmaz geçmiş olsun

cok onemlıymıs anne karnında aldıgı sekerı dogdugu zamanda beklıyormus ve bulamayınca krıze gırıomus bı kac hastalık ısmı söyledı bebek dogduktan sonra cok sıkıntı olur önlem alalım dedı
agzıma tatlı surmıcem sakız bıle cıgnemıycem cok ağladım dün mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esımde kızdı kotu bısey yok kı onlem amaclı yapıklıcak bunlar dedı bebegımız saglıklı cok sukur dedı sonra bıraz sakınlestım

bıde ustune ıdrarda enfeksıyon varmıs ıdrar kulturu ıstedı nasıl yapılıyor bılıyormusunuz ?

Idrar kulturu idrar tahlili gibi sadece ilk gelen idrari degil daha sonra geleni veriyorsun .

yapma ama çok aglayarak bebişini uzuyorsun asıl
Allah beterınden saklasın bunlar çözulmeyecek dertler degil
dikkat edersın yedıklerine yola girer
aç karnına idrar vereceksın sanırım

Ay ben çok nutella yedim yaaaaaa, sürekli canım tatlı çekiyor. Hay Allah oğlumu da tatlı manyağı yapıcam bu gidişle. Ben de tatlıyı kesiyorum hemen.
İdrar enfeksiyonu geçirmene üzüldüm canım. Hamilelikte çok oluyor. Test yaptıktan sonra ona göre ilaç falan verir herhalde. Bol bol da su iç canım, enfeksiyonu söker

canım kendini üzecek bişey yok allah daha kötü bişey vermesin dua et
daha öncede söylemiştim ben bi arkadaşımda da vardı gebelik şekeri hemde çok yüksekti onunki sadece diyetle 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirdi maşallah kocaman oğlu var şimdi..

ben çıkıyorum
pazara gidecegım malum tek basıma çıkamıyorum takılıyorum annemlerın peşine
erken çıkıyoruz kı kalabalık olmasın
ögleden sonra girerim artık görüşürüz

pelincim günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnŞeniz
güzelim inan dün çok aşırı bir yoğunluk vardı girmek imkansızdı ama aklım hep sizlerderdi.
bahar görmeye gittim ve odasına çıkmak için epey çaba harcadım.
ziyaret 21:00'de bitiyormuş ve 21:00'de oradaydım.
yok güvenlikçiyi ayarala, olmadı nöbetçi dr ayarla attım kendini yanına.
10 dk kalabildim. nts'ye başlıydı yavyum benim.
bebiş hareketli ve kalp atışalrı çok güzeldi.
kendisini maşallah iyi gördüm.
sizlerde dün taburcu olduğunu ve istirahat ettiği zaten öğrenmişsiniz.
gece kolundaki serumda ve koca göbeğinden dolayı uyamamış hıı birde hemşireler zırt bırt odaya kaldıklarındanda uyu tutmamış annemizi.
eve gitmiş, duşunu alıp kahvaltısını yapıp yatıııııııışşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile5

ay babamıza söyleyimde öykü içinde verelim cnm.
uayrıların için teşekkürler
öpüyoruz seniŞeniz

ah ah yaramaz olucak bizimkiler kızlar
babasına söylüyorum
çıkacak galiba diyekaydirigubbakcemile3 bu anasının karnında böyle ise çıkınca kimbilir neler yapar diyorumkaydirigubbakcemile3

cnm şimdiden geçmiş olsun
üzülme
bak birçok arkadaşımızdada çıktı .
ne gerekiyorsa yavrularımız için yapıyoruz.
sen üzülme ve rahat ol
herşey yoluna girer allahın izniyle.

günaydınlaaaaaaaar
nasılsınız bakalım
yine çok yoğun başladım ben güne kahvaltıda yapamadım daha başım dönüyooo kafamçokkarıştı

haydaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeee bebiş aç kaldı annesi
en azından bir bardak süt içseydin öznurcum:sinifsinif:

idrar yolları ve kulturden sorumlu kadınlar kulubu bakanım benım
:)
nasılda bilgilendik birçok şeyden dımı
yok kultur yok şeker
yok ense kalınlıgı yok 3 lu test ...................

Her ay idrar tahlili , idrar kulturu veriyorum :) Ha bi de vajinal kultur var .. Bi de bi de akinti kulturu var . Lab. bolumu artik beni taniyor :)

ınternette ıdrar kulturu yazdıgımda cok uzun bır ıslem cıktı o yuzden merak ettım eger sorun varsa antıbıyotık verıcekmıs dr. Allahtan tansyıonum dusuk cıktı bu sefer ...
evde normal dr da kalbım yerınden cıkcak gıbı oluo cok yuksek cıkıo

seker ıcın 18 gunum var 18 gun sonra seker yuklemesıne gıdıcem dusermı dersınız 184 cıktı?

idrar yolları ve kulturden sorumlu kadınlar kulubu bakanım benım
:)
nasılda bilgilendik birçok şeyden dımı
yok kultur yok şeker
yok ense kalınlıgı yok 3 lu test ...................

kesinlikle öyle ben zaten doktorumdan pek fazla şey duymuyorum ama sayenizde herşeyden haberim oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…