2009 Aralık Anneleri

kızlar günaydınnnnn
nabersiniz oğluşumla ben iyiyiz oğluşumun dans günü bugün sabahtan beri hobareeeeey vaziyetinde kaydirigubbakcemile3

yediklerine bir süre dikkat et cnm
emininm 100'lük yüklemen normal çıkacaktır.
olmadı diyet verir dokotrunlülülülülülü

Idrar kulturu biraz daha gec cikiyor . Bakteri cinsi ve gerekirse antibiyotik kullanimi icin test yapilmis oluyor

[
kızlar biz şimdi kaç aylık hamile oluyoruz..
28 haftayı doldurduğumuzda 6. ay bitmiş oluyor cnm.

eeeeeee ne demiş atalarımız, okuyan adamın kültürlü idrarı okurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol: ilahi kılzar çok şekersiniz valla

kızlar günaydınnnnn
nabersiniz oğluşumla ben iyiyiz oğluşumun dans günü bugün sabahtan beri hobareeeeey vaziyetinde kaydirigubbakcemile3

günaydın bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.s.
oy oy yesin onu teyzesi
aferin benim oğluma annesi:1hug:

günaydın bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.s.
oy oy yesin onu teyzesi
aferin benim oğluma annesi:1hug:

valla ben de aferin diyorum teyzesi kaydirigubbakcemile2 dün vakti geldiğinde "tamam merkez sorun yok paniğe mahal yok" mesajı vermek için iki tık tık yapıyodu bugün de durmuyo yerinde sıpam benim kaydirigubbakcemile3

günaydın bilgeeeeeeeeee
maşallah oğluna hep böyle olsun inşallah

ay inşallah hepimizinki hep böyle olsun öznurcum
öbür türlü dur bakim ne kadar oldu... ya en son ne zaman oynadıydı bu velet... paniğinden helak oluyorum... babaya da bir şey diyemiyorum paniklemesin diye karnımı dürtüyorum çikolata yiyorum falan ondan sonra "ne var yaaaaaaaaaaa" kıvamında iki tekme atıyor bir zahmet :mymeka: fisfisfis :teselli: opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben de 2 aylık hamileyim.idrar yolunda iltihap varmış. doktor idrar kültürü istedi.nedir bu?nasıl yapılıyo bilen var mı.doktor mu alıyo örneği bizmi veriyoruz anlamadım.bi geç mi çıkıyormuş sonuç
ne?
yardımcı olursanız sevinirim:))

benden bı taane daha kızlarsırnaşık şey
benden de ıstedı cnm 6 ay 1 haftalık hamılyeım daha yaptırmadım cmt gunu gıdıcem
ilk ıdrarın deıl ıkıncı ıdrarın verıklerek yapıldıgı detaylı ıdrar testı dıyebılırız

tam mevzuunun üstüne geldin canım bikaç sayfa geçmişi oku istediğin cevapları bulursun orda

dünüüüüür senin uzmanlık alanın yardımcı ol arkadaşa yerimseniben
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bu arada :Saruboceq:

Her ay idrar kulturu yaptiran biri olarak :) Idrar tahlili veriyor gibi veriyorsun . Sadece ilk geleni vermiyorsun ve sana bir mendil veriyorlar once onla siliyorsun . Sonucu normal tahlile gore gec cikiyor 2-3 gun sonra .Ne bakteri var onda cikiyor . Antibiyotik kullanma durumun olursa da o kulturde hangi antibiyotik etken maddesine gore hassassin o cikiyor ona gore tedavi oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…