ben çıkıyorum
pazara gidecegım malum tek basıma çıkamıyorum takılıyorum annemlerın peşine
erken çıkıyoruz kı kalabalık olmasın
ögleden sonra girerim artık görüşürüz
ne kültürlü idrarlarmız varmıs beeeDDsırnaşık şey
ınternette ıdrar kulturu yazdıgımda cok uzun bır ıslem cıktı o yuzden merak ettım eger sorun varsa antıbıyotık verıcekmıs dr. Allahtan tansyıonum dusuk cıktı bu sefer ...
evde normal dr da kalbım yerınden cıkcak gıbı oluo cok yuksek cıkıo
seker ıcın 18 gunum var 18 gun sonra seker yuklemesıne gıdıcem dusermı dersınız 184 cıktı?
ınternette ıdrar kulturu yazdıgımda cok uzun bır ıslem cıktı o yuzden merak ettım eger sorun varsa antıbıyotık verıcekmıs dr. Allahtan tansyıonum dusuk cıktı bu sefer ...
evde normal dr da kalbım yerınden cıkcak gıbı oluo cok yuksek cıkıo
seker ıcın 18 gunum var 18 gun sonra seker yuklemesıne gıdıcem dusermı dersınız 184 cıktı?
kızlar günaydınnnnn
nabersiniz oğluşumla ben iyiyiz oğluşumun dans günü bugün sabahtan beri hobareeeeey vaziyetindekaydirigubbakcemile3
28 haftayı doldurduğumuzda 6. ay bitmiş oluyor cnm.kızlar biz şimdi kaç aylık hamile oluyoruz..
:roflol: ilahi kılzar çok şekersiniz vallaeeeeeee ne demiş atalarımız, okuyan adamın kültürlü idrarı okurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar günaydınnnnn
nabersiniz oğluşumla ben iyiyiz oğluşumun dans günü bugün sabahtan beri hobareeeeey vaziyetindekaydirigubbakcemile3
Gunaydin dunurcum
günaydın bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.s.
oy oy yesin onu teyzesi
aferin benim oğluma annesi:1hug:
maşallah epey kalabalık görünüyoruz
kızlar günaydınnnnn
günaydın bilgeeeeeeeeee
maşallah oğluna hep böyle olsun inşallah
kızlar merhaba ben de 2 aylık hamileyim.idrar yolunda iltihap varmış. doktor idrar kültürü istedi.nedir bu?nasıl yapılıyo bilen var mı.doktor mu alıyo örneği bizmi veriyoruz anlamadım.bi geç mi çıkıyormuş sonuç
ne?
yardımcı olursanız sevinirim:))
kızlar merhaba ben de 2 aylık hamileyim.idrar yolunda iltihap varmış. doktor idrar kültürü istedi.nedir bu?nasıl yapılıyo bilen var mı.doktor mu alıyo örneği bizmi veriyoruz anlamadım.bi geç mi çıkıyormuş sonuç
ne?
ne?
ne?
dünüüüüür senin uzmanlık alanın yardımcı ol arkadaşa yerimseniben
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bu arada :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?