Hhahahah :) Ben su alabilecek ve sonucu verebilecek durumda bilgiliyim dunur :)
orDÜNÜRyus oldun sen bu alanda dünürcüm kaydirigubbakcemile3 çok pis uydurdum yalnız ha :roflol:
alkisalkisalkissırnaşık şey:roflol: :roflol: süpersinnn sen çok yaşa bilgeeee :roflol:
orDÜNÜRyus oldun sen bu alanda dünürcüm kaydirigubbakcemile3 çok pis uydurdum yalnız ha :roflol:
Bisey sorcam :) Eylul'un banyo malzemelerini alcam simdi de netten. Bi suru kuvet var bazisi 20 milyon bazisi 120 milyon ne fark bunlar arasinda .
Bisey sorcam :) Eylul'un banyo malzemelerini alcam simdi de netten. Bi suru kuvet var bazisi 20 milyon bazisi 120 milyon ne fark bunlar arasinda .
Kuvet Kuvet File Kuvet Sunger Banyo Sunger Kova Havlu Sac Firca Derece Tirnak Makasi Burun Asp. Islak Mendil Kulak Temizleyici Bakim Seti
Kuvet
Kuvet File
Kuvet Sunger
Banyo Sunger
Kova
Havlu
Sac Firca
Derece
Tirnak Makasi
Burun Asp.
Islak Mendil
Kulak Temizleyici
Bakim Seti
Bunlar disinda var mi akliniza gelen bisey ?
küvet sünger ne :kedi:
bebe yağı bakım setinin içinde vardır sanırım
bir de havlunun içine sermek için büyük boy tülbent gibi örtüler var tenine havludan önce suyu daha iyi emen bir kumaş temas etsin diye dünürcüm
kızlar ben yoğurdu yemekte tüketiyorum, ayrı yersem uyuya kalıyorum masamda :kedi: hoş öylede uyuyorum ama.. şuanda da şerbet gibi şekerli sıcak su içiyorum.. midem yanıyor, sabah köy peynirini fazla kaçırdım ondan mı acep
ay ilahi kızlar güldürdünüz beni:)) sağolun verilen bilgiler için.ben de başka şekilde duymuştum önceden idrar kültürü olayını.kulak pamuğunun biraz büyüğü gibi bişeyi değdiriyomuşsun malum yere diye.ay ne bilim öle kolay olduunu:)) ikinci idrarını yapıp veriyon o zaman.:))))))))))))))
olabilir bazen yoğurdun mayasından da yanıyor benim de :kedi: ama benim son 3 gündür aralıksız midem yanıyor arzucum ya :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?