2009 Aralık Anneleri

Gecmis olsun valla . Bol bol dinlen.

oha filan oluyorum artık

canım artık fırsat buldukça dinlenmemeiz gerek artık.

aynen öyle bitanemm..az önce bahar la da aynı şeyi konuştukkk hamile değilmişiz gibi davranıyoruz..ama yok valla artık daha dikkatli olacağımm ben ilk 3 ay çok özen gösterdim yaa sonra salladım resmen ..artık daha da dikkatli davranacağımm

geçmiş olsun canım
artık çok dikkat etmek lazım bol bol dinlen yorma kendini

kızlaaaar... herkese iyi öğle tatili ve afiyet olan bi öğle yemeği diliyorummmm

okuyup üfleyip geliyorummmmmmm

ya canım senin şu jip olayından sonraki sağlığın nasıl oldu iyisiniz di mi?
kızlar günaydınnnn..umarım herkes iyiydir...

teşekkür ederim canımmm...dinleniyorum artık valla ...

yaaaa canımmmmm bak yaaaa şimdi haberimiz oluyorrr.... hemen arıyorum yavrucum !!!!

geçmiş olsun canım
artık çok dikkat etmek lazım bol bol dinlen yorma kendini

ya canım senin şu jip olayından sonraki sağlığın nasıl oldu iyisiniz di mi?

yaaaa canımmmmm bak yaaaa şimdi haberimiz oluyorrr.... hemen arıyorum yavrucum !!!!

sesini duymak çok iyi geldii tatlım yaaaaaaaa:) teşekkür ederim:1hug:a.s.

selam kızlar biz geldik sabah yoğunluktan giremedim.geçmişi okuyayım geliyorummm

yarasın kuzum..

kızlaaar bu arada ben sanırım diyarbakıra gidiyorum ... şu saat atlasak gideriz ama yarın maç var ya derbi bizim bey onu izleyip pazar gidelim diyorrrr

yuppiiiiii tatil başladı bizim için.. :dance:

son tatilll... bi daha yaza kadar ağrı'dan çıkamayacağız... :a015:

arkadaşlar öncelikle merhaba herkese geçmişi okumaya daldım .bu arada bu kültür konusu pek de çok konuşulmuş.çilek arkadaşımda sormuş benim bildiğim kadarıyla kültür hangi antibiyotiklere karşı vücudun dirençli olup olmadığına bakmaak için yani ilaç vermek te kolaylık olsun boşu boşuna işe yaramayan ilacı vermeyelim die.bu çok güzel bi olay çünkü gereksiz yere ilaç yüklemesi yapılmamış oluyo...umarım anlatabilmişimdir

ayyyyy çok sevinçliyim valla... boş boş 1 hafta boyunca köye gidip gelecektik..

köyde de inşaat var.. yeni okul yapılıyor ya.. amelelerle mi oturacaktık.. ohh çok iyi oldu bu izin vermeleri =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…