sol kasığımdaki sancı sıklaşmaya başladığı için gittimm hatta ben kötü bişi olduğunu düşünmüyorum bebeğinnn ayağı falan var sanıyodummm meğer değilmiş ....eşime ben baharı anlatınca eşim bana gidelim diye tuttutrdu yoksa benim yine gideceğim yoktuuu..
oha filan oluyorum artık
canım artık fırsat buldukça dinlenmemeiz gerek artık.
Gecmis olsun valla . Bol bol dinlen.
ben yemeğe çıkıyorum kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize afiyet olsun.
bahardaki gibi oldu sol kasığımda sancı oluyodu 2 gündür ciddiye almamıştım sonra sıklaşmaya başlayınca bir de baharı dünleyince aynı şekilde dr. gittik ..dr. kasılma geldi elime dedi hemen gözlem altına almamız gerekiyor dedi bu gece yatacaksın dinleneceksin ilaç takviyesi ve sürekli nts ye bakılacak dedi...apar topar yatırdılar işte(((
şimdi iyiyiim ama sancı gitti..ama yorulmak kesinlikle yasak,bol su ...
geçmiş olsun canım
artık çok dikkat etmek lazım bol bol dinlen yorma kendini
ya canım senin şu jip olayından sonraki sağlığın nasıl oldu iyisiniz di mi?cok onemlıymıs anne karnında aldıgı sekerı dogdugu zamanda beklıyormus ve bulamayınca krıze gırıomus bı kac hastalık ısmı söyledı bebek dogduktan sonra cok sıkıntı olur önlem alalım dedı
agzıma tatlı surmıcem sakız bıle cıgnemıycem cok ağladım dün mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esımde kızdı kotu bısey yok kı onlem amaclı yapıklıcak bunlar dedı bebegımız saglıklı cok sukur dedı sonra bıraz sakınlestım
bıde ustune ıdrarda enfeksıyon varmıs ıdrar kulturu ıstedı nasıl yapılıyor bılıyormusunuz ?
kızlar günaydınnnn..umarım herkes iyiydir...
şimdi iyiyyim çok şükür:))) baharla aynı gün ben de size veda ettikten sonra hst. yattım( dün öğlen tabucu oldum evde dinlendimm bugün de mağazaya geldimm....
sizin yakınmalarınız neden geçmişi okuyamadım?
dün öğlen ben nts deyken o aramıştı eşim çıktı dün bütün gün uyukladım ben görüşemedimm veee şimdi aradı annesinde dinleniyormuş önümüzdeki hafta işe başlayacakk:)))
teşekkür ederim canımmm...dinleniyorum artık valla ...
geçmiş olsun canım
artık çok dikkat etmek lazım bol bol dinlen yorma kendini
ya canım senin şu jip olayından sonraki sağlığın nasıl oldu iyisiniz di mi?
yaaaa canımmmmm bak yaaaa şimdi haberimiz oluyorrr.... hemen arıyorum yavrucum !!!!
öperimmmm ! bu foto nasıl peki? =)) :uhm:
selam kızlar biz geldik sabah yoğunluktan giremedim.geçmişi okuyayım geliyorummm
evet hayatım yaa bu daha iyi oldu :) diğerinde pek belli olmuyordu güzel arya m benimm:dance:
kızlar merhaba ben de 2 aylık hamileyim.idrar yolunda iltihap varmış. doktor idrar kültürü istedi.nedir bu?nasıl yapılıyo bilen var mı.doktor mu alıyo örneği bizmi veriyoruz anlamadım.bi geç mi çıkıyormuş sonuç
ne?
yardımcı olursanız sevinirim:))
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?