yarasın kuzum..
kızlaaar bu arada ben sanırım diyarbakıra gidiyorum ... şu saat atlasak gideriz ama yarın maç var ya derbi bizim bey onu izleyip pazar gidelim diyorrrr
yuppiiiiii tatil başladı bizim için.. :dance:
son tatilll... bi daha yaza kadar ağrı'dan çıkamayacağız... :a015:
rapunzel anlattın şekerim =)) ben anladım seni! =)
kış geldimi kapanıyo mu yollar bernaa:1no2: üşümeyin sakın orda üçünüzde canım yaa.. peki daha ne kadar orada yaşıycaksınız..
heheheee =)))):sm_cool:
teşkür ederiz teyze seçil =)
cok onemlıymıs anne karnında aldıgı sekerı dogdugu zamanda beklıyormus ve bulamayınca krıze gırıomus bı kac hastalık ısmı söyledı bebek dogduktan sonra cok sıkıntı olur önlem alalım dedı
agzıma tatlı surmıcem sakız bıle cıgnemıycem cok ağladım dün mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esımde kızdı kotu bısey yok kı onlem amaclı yapıklıcak bunlar dedı bebegımız saglıklı cok sukur dedı sonra bıraz sakınlestım
bıde ustune ıdrarda enfeksıyon varmıs ıdrar kulturu ıstedı nasıl yapılıyor bılıyormusunuz ?
fatmacım hoşgeldinnnnnn a.s.
sen de hoşgeldiiiinnn a.s.
kışın bir kere kapandı acaip bi tipi olmuştu.. ama zar zor gidiyoruz işte.. videolar var aslında izleseniz ağlarsınız halimize :gitme:
2 yıl sonra tayin hakkımız var ama puan baz alınıyor.. puan biiriktirmek adına herhalde 3 belki 4 yıl daha kalırız.. bilemiyorum şans aslında..
2 yıl sonra deneyeceğiz bakalım... nereleri gelirse bahtımızaaa :Saruboceq:
fatmacım hoşgeldinnnnnn a.s.
sen de hoşgeldiiiinnn a.s.
kışın bir kere kapandı acaip bi tipi olmuştu.. ama zar zor gidiyoruz işte.. videolar var aslında izleseniz ağlarsınız halimize :gitme:
2 yıl sonra tayin hakkımız var ama puan baz alınıyor.. puan biiriktirmek adına herhalde 3 belki 4 yıl daha kalırız.. bilemiyorum şans aslında..
2 yıl sonra deneyeceğiz bakalım... nereleri gelirse bahtımızaaa :Saruboceq:
Ben de geldim Eylul'u doyurdum ..
ay çoook sevindim bernacım anlaşılmışım demek,kızlar bu arada ben kayınvalidemle çarşıya çıktım ve bebişime ciciler aldıksaolsun babannesi neler aldı neler bebişime.tabii daha baya eksiğimiz var ama azar azar almak daha güzel insan aldıkça çok mutlu oluyo ramazandan sonra bebek odası bakmak için samsuna gidicez ordanda arabamız felan derken baya azaltırız eksikleri çok zevkli yaaaa...ya bu arada aldıklarımın resmini çekip eklemek istiyorum ama ben bu konularda acayip yeteneksizim ya daha önce denedim yapamadım sizce yapabilirmiyim anlatsanız...?
selam kızlar.iyisiniz maşallah keyifler yerinde :)
ya ben bişi sorcam bilgisi olan varsa 4D ultrasona ne zaman gitmek uygun oluyo..12 haftalıkken gitmiştim şimdi yüzünü gözünü görmek istiyorum nazar boncuğumun 26 hafta 6 günlüğüz
yarasın kuzum..
kızlaaar bu arada ben sanırım diyarbakıra gidiyorum ... şu saat atlasak gideriz ama yarın maç var ya derbi bizim bey onu izleyip pazar gidelim diyorrrr
yuppiiiiii tatil başladı bizim için.. :dance:
son tatilll... bi daha yaza kadar ağrı'dan çıkamayacağız... :a015:
arkadaşlar öncelikle merhaba herkese geçmişi okumaya daldım .bu arada bu kültür konusu pek de çok konuşulmuş.çilek arkadaşımda sormuş benim bildiğim kadarıyla kültür hangi antibiyotiklere karşı vücudun dirençli olup olmadığına bakmaak için yani ilaç vermek te kolaylık olsun boşu boşuna işe yaramayan ilacı vermeyelim die.bu çok güzel bi olay çünkü gereksiz yere ilaç yüklemesi yapılmamış oluyo...umarım anlatabilmişimdir
cnm benm nasıl oldun ya hiç duymadık çok geçmiş olsun çok dikkat ett kendine cnm.hiç dikkat etmiyoruz yaaa kendimizee...
Ben de geldim Eylul'u doyurdum ..
kızlar bu arada bişi sorcam bebek için günlük tutan varmı?
merhaba arkadaşım,ben tokat erbaadanım merkez ...söylediğinde kısmen haklısın ama ben bebek odası alcam ve istediğim gibi bişey burda yok tokattada olduğunu düşünmüyorum.amasyada da yook:)doktor için amasyaya gidiyorum çünkü burda bir tane yasemin hanım var ona hiç güvenmiyorum samet bey var o da özeli yok hastanede de muayene şartları belli..böyle işte ama zileye hiç gitmedim turhalada çok merak ediyorum oraları...sen erbaaya geldinmi?hemşerim selamopuyorumnanaktanben zile liyim. bizim oralarda bişey almak için samsuna gitmek meşhurdur.. yada samsuna hastaneye gitmek filanna.s bizim oralarda olmadığından değildir aslında bu huyumuz ama öyledir işte nedeni ni bilmiyorum.. özledim memleketimi... merkezde misin tokat da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?