2009 Aralık Anneleri

kış geldimi kapanıyo mu yollar bernaa:1no2: üşümeyin sakın orda üçünüzde canım yaa.. peki daha ne kadar orada yaşıycaksınız..

rapunzel anlattın şekerim =)) ben anladım seni! =)

ay çoook sevindim bernacım anlaşılmışım demek,kızlar bu arada ben kayınvalidemle çarşıya çıktım ve bebişime ciciler aldıksaolsun babannesi neler aldı neler bebişime.tabii daha baya eksiğimiz var ama azar azar almak daha güzel insan aldıkça çok mutlu oluyo ramazandan sonra bebek odası bakmak için samsuna gidicez ordanda arabamız felan derken baya azaltırız eksikleri çok zevkli yaaaa...ya bu arada aldıklarımın resmini çekip eklemek istiyorum ama ben bu konularda acayip yeteneksizim ya daha önce denedim yapamadım sizce yapabilirmiyim anlatsanız...?

fatmacım hoşgeldinnnnnn a.s.

kış geldimi kapanıyo mu yollar bernaa:1no2: üşümeyin sakın orda üçünüzde canım yaa.. peki daha ne kadar orada yaşıycaksınız..

sen de hoşgeldiiiinnn a.s.

kışın bir kere kapandı acaip bi tipi olmuştu.. ama zar zor gidiyoruz işte.. videolar var aslında izleseniz ağlarsınız halimize :gitme:

2 yıl sonra tayin hakkımız var ama puan baz alınıyor.. puan biiriktirmek adına herhalde 3 belki 4 yıl daha kalırız.. bilemiyorum şans aslında..

2 yıl sonra deneyeceğiz bakalım... nereleri gelirse bahtımızaaa :Saruboceq:

cnm benm kaç çıktı yüklemede şekerin benim 176 çıktı benimde yüksek çıktı biraz pehriz yap dedi ama ben yinede herşeyden yiyorum ama az yiyorum.geçen hafta normal tokluk 122 çıktı.ii dedi yine devam et dedi pehrize ama bayramdan sonraki ilk ctesi kontrolüm tatlıda yerim bayramda umarım yüksek çıkmaz.

hoşbulduk cnm inşallah izmire gelirsiniz:)

allah kolaylık versin ya...bernacım bu arada biliyomusun bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum ama yeterli puan alamadığım için atanamıyorum evi bekliyorum bu senede çalıştım ama sınavda matemetik yapmam gerekiyodu puan getirmesi için o da çok zordu yapamadım hiç maalesef.bebek oluncada nasıl çalışcam bilmiyorumm oooooooooooooof efkarlandım yinee....

selam kızlar.iyisiniz maşallah keyifler yerinde :)
ya ben bişi sorcam bilgisi olan varsa 4D ultrasona ne zaman gitmek uygun oluyo..12 haftalıkken gitmiştim şimdi yüzünü gözünü görmek istiyorum nazar boncuğumun 26 hafta 6 günlüğüz

hemşerim selamopuyorumnanaktanben zile liyim. bizim oralarda bişey almak için samsuna gitmek meşhurdur.. yada samsuna hastaneye gitmek filanna.s bizim oralarda olmadığından değildir aslında bu huyumuz ama öyledir işte nedeni ni bilmiyorum.. özledim memleketimi... merkezde misin tokat da

cnm ben daha girmedim mesela 28 de felan gircem olur yani şimdi girsen...

canımmm benimmm hadi bakalım iyi iiyi dinlen inşallahhhhhhhh...

idrar kültürü idrarını yapmaya başladıktan sonra ortalarına gelince bardağa tahlil için dolduruyorsun buradaki amaç idrarında bakteri ,üre varmı ya da çoğalıyor mu bakmak..benim 2,5 ay önceydi sanarım bakıldı ve bol bakteri çıkmıştı bu bakteriyi de atmak için bol sıvı tükettim...ama bakteri olması çok iyi değil hemen atılması lazım vucuttan ilerleyen zamanlarda erken doğum riski oluşturuyormuş.ayrıca bakteri olup olmadığı idrara çıktığımız zaman yanma var ise ya da koyu renk yapılıyorsa da ortaya çıkıyormuş..bilgilerinize :))

cnm benm nasıl oldun ya hiç duymadık çok geçmiş olsun çok dikkat ett kendine cnm.hiç dikkat etmiyoruz yaaa kendimizee...

iyiyim bitanem şimdi çok şükür çarşamba gecesi korktuk iştee:)) ama geldi geçti önlemlerimizi almış oldukkk[/COLOR] sen nasılsın

Ben de geldim Eylul'u doyurdum ..

afiyet olsun canımmmmm yarasın eylül eee

kızlar bu arada bişi sorcam bebek için günlük tutan varmı?

ben tutuyorum cnm hergün değil ama öle gün gün değil ara ara önemli anlarda kontrollerde kafama esince yazıyorummm.doğuncada devam etmeyi düşünüyorumm belli bir yaşa kadar.albümde oluşturuyorum ultrasonlarından

canım seçilciğim ya hiç haberimiz olmadı
Allah göstermesın bızı habersiz bırakma sizin içinde dua ederdık
şimdi daha iyisin ama dimi

merhaba arkadaşım,ben tokat erbaadanım merkez ...söylediğinde kısmen haklısın ama ben bebek odası alcam ve istediğim gibi bişey burda yok tokattada olduğunu düşünmüyorum.amasyada da yook:)doktor için amasyaya gidiyorum çünkü burda bir tane yasemin hanım var ona hiç güvenmiyorum samet bey var o da özeli yok hastanede de muayene şartları belli..böyle işte ama zileye hiç gitmedim turhalada çok merak ediyorum oraları...sen erbaaya geldinmi?
?

seçilcim ben ükür iim bu hafta sırt ağrım oluyor alıştım artık doğuma kadada olacak ufak tefek olunca insan malümmm .olcak bu ağrılar.bebişimde ii şükür.şkerime dikkat etmem lazım aa ben yinde az da olsa yiyiyorum meyvesizde olmaz dimi tüm meyvelerde de var şeker ama napayım yiyiyorum abartmadan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…