2009 Aralık Anneleri

ne kadar geç gidersem daha ii olur gibi geliyo nedense bayramdan sonra yolcudur abbas bağlasan durmaz

bende küçük küçük notlar şeklinde yazıyorum.çok güzel bişi aslında düzenli yazsak dediğin gibi doğumdan sonrada devam ederiz.ablam yaptı ve çok hoş olu.ben de albüm oluşturuyorum cnm inşallah devamı gelir:) birde büyük şehirlerde oturranlar için söylüyorum doğum fotoğrafçısı die bişi var duydunuzmu hiç?

offffff yaaaaaaaa ben böyle bilgisayarınnnnnnnnn :mymeka:

alıntılarımın hepsi silinip gitmişşşşşşşş mafoldumben

seçilcim çok geçmiş olsun lütfen artık dikkat et kendine... pelin'in de söylediği gibi bir haber uçursan manevi destek gönderirdik sana...

berna haftasonu derbinin sel nedeniyle ertelenme olasılığı var eşine söyle ona göre yapsın programını yerimseniben

dünürcüm yarasın gelin kızıma opuyorumnanaktan ve yemeğini yiyen tüm arkadaşlar ilik kemik olsun bebişlerinize

başka hangi muhabbete burnumu sokcaktım ben yaaaaaaaaaa

şimdi gidebilirsin tatlımmm hatta o kadar mutlu olacaksın kii bebeğini düşününce yüzü gelecek hemen gözlerinin önüne hiç vakit kaybetme hatta büyüdükçe göstermiyorlarrr yüzlerini

kızlar bu arada bişi sorcam bebek için günlük tutan varmı?

çok istedim ama bi başlamadım ben de yaa! sen tutuyor musun

süper canım albüm olayı çok kolayda aslında bu akşam yatmadan önce başlasam her gece iyi olurr aslında bayramda izmirdeyiz bu arada fatmacım özelden yazayım sana numaramı müsaiit olursan görüşürüz hayatımm...

canım seçilciğim ya hiç haberimiz olmadı
Allah göstermesın bızı habersiz bırakma sizin içinde dua ederdık
şimdi daha iyisin ama dimi

iyiyim pelincim çok teşekkür ederim bitanem berna ya da aynı şeyi söyledim zaten bahara çok üzülmüştük o gün hepimiz..bir de ben moralinizi bozmak istemedim düşünsene 2 kişi aynı konudan aynı gün hst. ye yatıyoo ..sizde hamilesiniz üzüntü yasakk:)) şimdi oğlumda bizde iyiyiz..

duydum da ben çok kararsızım... o ağrı sancı anında resim istiyor muyum emin değilim :kedi: ama doğduğu ilk anın resmini istiyorum daha kordonu kesilmeden hatta siyah beyaz hayal ediyorum o resmi zemuszemus aslında abim var resim anlamında profesyonel sayılır ama abimin doğuma girmesini istediğimden de hiç emin değilim :sinifsinif:

hmm..bende aksini düşünüyorumrum hep geç gidince daha gzel poz verir diye :) sağol cnm..

ama biz burda kardeş gibi olduk seçil en azından dualarımızla yanında olurduk :sinifsinif: gerçi kimi insan kriz anlarında yalnız (ailesiyle) olmayı tercih eder ve kendince haklıdır da

ne kadar geç gidersem daha ii olur gibi geliyo nedense bayramdan sonra yolcudur abbas bağlasan durmaz

hiç öyle dediğin gibi dgl o
en uygun haftadasın istersen benım albume gir bak kızımın resmıne
senle aynı haftadaydım girdiğimde
buyudukçe bebiş göruntu almak zorlaşıyormuş yuzunu görmekde

canım benim ablam istanbulda oturuyor ve mayıs da doğum yaptı.bu doğum fotoğrafçısından tuttu ve süper bişi oldu ben oralardaki herkese tavsiye ederim esra altan die bi kıza çektirdi çok tatlı bi kız isterseniz netten bi girin çektiği fotolara bakın süperler valaa...

meyvesiz olmaz yaa ..sadece suni olanlara dikkat edersin canımmm..yalnz bayramda şeker bayramı:)))

hatta okuma yazma öğrenince ya da büyüyünce bi doğumgününde hediye vermek ona albümle günlüğü harika olur...evet canım tam doğum yaptığın zaman bebeğin daha kordonu kesilmeden,kesilince,boy ve kilosunua bakılırken ve anneye ilk bebek verildiğinde çekilen fotoğraflar çok güzel oluyor..ben istiyorum ..

sağol canımmmmm ben bu manevi desteğii hep hissediyorum ..benim, yüzünü görmesemde, benimle aynı şeyleri yaşayan hisseden o kadar çok dostum arkadaşım var kiii iyi ki varsınız kızlarr ....

yerimm ben ikinizi deeeee:asigim:
biz de seeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim: cokacimcoook
hoşbulduk cnm inşallah izmire gelirsiniz:)
ah valla çok istiyorum hele hele EGE !!....
ah be cnmmm seni çok iyi anlıyorum.. ama bu saatten sonra da zor bebekle... dersanelerle falan görüşebilir, özel dersler verebilirsin yerimseniben
kızlar bu arada bişi sorcam bebek için günlük tutan varmı?
ben tutuyorruuuummmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis :lepi:
berna bizi habersiz bırakma ne kadar kalacaksın oradan nete grebilecekmısın
24 ünde okullar açılıyor.. 23 ü gibi dönerim... 2-3 günde bir girerim nete.. hem bi dr.a da gidem de görem bebeeeeemi.. delikafadulden
hmmm ii oldu bak bu haberi aldığımmm CADIARZU
tşkrrrrra.s.

ince düşünmüşsün ama olmazzzz
ogluşunu dualarımızdan mahrum bırakma annesi
inş.birdaha olmaz ve ihtiyacında olmaz o ayrı konu

ben çıkıyorum kızlar dualarınıza ihityacı olan bi arkadaşım var.tüp bebekle hamile kaldı ve üçüz bekliyo 31 hafta 6 günlük ve artık dayanamıyo ağrılara tansiyonu yükseliyo yeri geliyo yürüyemiyo nerdeyse ve şu iki haftayıda atlatırsa mükemmel olcak 34. haftada doğum yapabilirse bi çok risk azalıck inş. bugün uşrasona girdi biri 1700 biri 1600 biri 1500 gr civarında demiş dr ve her an doğum yapabilir..kişinin kendisindense başkalarının duası daha makbul oluyomuş dua edin ne olur biraz daha dayansın diye sağolun şimdiden Allaha emanet olun bb

ama biz burda kardeş gibi olduk seçil en azından dualarımızla yanında olurduk :sinifsinif: gerçi kimi insan kriz anlarında yalnız (ailesiyle) olmayı tercih eder ve kendince haklıdır da

bence de en azından sana destek olurduk diyorum hatuna da hatun da zaten yeterince üzüldünüz ben de söylemek istemedim diyor.. ne diyim şimdi ben bu seçileee :mymeka:

hayır değil canım aile ile olmak için değil üzülmeyin diye ..sadece baharı haberdar ettim hatta canı sıkılmasın diye "seni kıskandım da yattım " dedim..meral ve berna ya bile alo demedim kii moraller bozulmasın diye bahar merale söylemiş meralcim de öyle aradı ama hakikaten üzülmenizi istemedimm bitanemmmm

hiç öyle dediğin gibi dgl o
en uygun haftadasın istersen benım albume gir bak kızımın resmıne
senle aynı haftadaydım girdiğimde
buyudukçe bebiş göruntu almak zorlaşıyormuş yuzunu görmekde

hihoyyyt

duydum o kızı bilmiyorum valla profesyonel mi tutarız tanıdık birinden mi isteriz ama tek bir resim de olsa istiyorum oğlumun kordonu kesilmeden tepe taklak ağlarkenki pozunu kaydirigubbakcemile3

sorma ben de bayramdan sonraki hafta şeker yüklemesine gircem millet "sen iki kişisin ye" diye bu kadar ısrar ederken 1500 çıkacak şeker o olacak :kedi: lmaz:

canım benim sen de iyi ki varsınnnnnnnn :1hug:

canıııııııııııııııımm sen de iyi ki varsın....

arda da iyi ki varr.....

aryaaa ardayı seviyoyyyyyyyyy

aryaaa ardayı seviiiyoooooyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 :asigim:

ayyy Allah yardımcısı olsuunnnnnn:Saruboceq:

Allah yardımcısı olsun bekler inşallah 2 hafta daha enazından bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…