merhaba arkadaşım,ben tokat erbaadanım merkez ...söylediğinde kısmen haklısın ama ben bebek odası alcam ve istediğim gibi bişey burda yok tokattada olduğunu düşünmüyorum.amasyada da yook:)doktor için amasyaya gidiyorum çünkü burda bir tane yasemin hanım var ona hiç güvenmiyorum samet bey var o da özeli yok hastanede de muayene şartları belli..böyle işte ama zileye hiç gitmedim turhalada çok merak ediyorum oraları...sen erbaaya geldinmi?
?
kızlar bu arada bişi sorcam bebek için günlük tutan varmı?
ben çıkıyorum kızlar dualarınıza ihityacı olan bi arkadaşım var.tüp bebekle hamile kaldı ve üçüz bekliyo 31 hafta 6 günlük ve artık dayanamıyo ağrılara tansiyonu yükseliyo yeri geliyo yürüyemiyo nerdeyse ve şu iki haftayıda atlatırsa mükemmel olcak 34. haftada doğum yapabilirse bi çok risk azalıck inş. bugün uşrasona girdi biri 1700 biri 1600 biri 1500 gr civarında demiş dr ve her an doğum yapabilir..kişinin kendisindense başkalarının duası daha makbul oluyomuş dua edin ne olur biraz daha dayansın diye sağolun şimdiden Allaha emanet olun bb
pelin bana mı dedin? yani aryaya?
öyle ise çokk teşekkür ederiz teyzesi =))))
canlarımmmmmmmm biz geldikkkkkkkkk
yok bende erbaa' ya hiç gelmedim.. turhal ve zileyi bilirim. turhalda amcam yaşıyor, zaten zileye de yakınya biz mekik dokurduk yaz tatillerinde turhal zile arası.. bende 5-6 yıldır gitmiyorum oralara çok özledim çok.. niyetim zileye eşimle ailemle gitmekti.. babamı kaybettim bir kaç ay önce ve amcamlardan ve halamlardan büyük adilik gördük, o yüzden oralara adım atmak istemiyorum..benneyaptımki turhalı daha çok severim ben. bizim zileye göre daha gelişmiştir, insanlarıda daha modern görüşlüdür ve sıkıcı bi yer değildir.. turhalda gece çık çarşıya in yürüyüş yap ne giyersen giy, ama zilede benim en son gördüğüm kadarıyla :dilcikar: böööyle bakıyolar kaydirigubbakcemile3.. ama diyorumya çok özledim..
bahar hoş geldin cnm neişin var bkym seninn dinleniyor olman germiyormu.neyse biraz takıl bize moral olsun sonra hemen dinlenmeye ama tamammm
ince düşünmüşsün ama olmazzzz
ogluşunu dualarımızdan mahrum bırakma annesi
inş.birdaha olmaz ve ihtiyacında olmaz o ayrı konu
ben çıkıyorum kızlar dualarınıza ihityacı olan bi arkadaşım var.tüp bebekle hamile kaldı ve üçüz bekliyo 31 hafta 6 günlük ve artık dayanamıyo ağrılara tansiyonu yükseliyo yeri geliyo yürüyemiyo nerdeyse ve şu iki haftayıda atlatırsa mükemmel olcak 34. haftada doğum yapabilirse bi çok risk azalıck inş. bugün uşrasona girdi biri 1700 biri 1600 biri 1500 gr civarında demiş dr ve her an doğum yapabilir..kişinin kendisindense başkalarının duası daha makbul oluyomuş dua edin ne olur biraz daha dayansın diye sağolun şimdiden Allaha emanet olun bb
bence de en azından sana destek olurduk diyorum hatuna da hatun da zaten yeterince üzüldünüz ben de söylemek istemedim diyor.. ne diyim şimdi ben bu seçileee:mymeka:
duydum o kızı bilmiyorum valla profesyonel mi tutarız tanıdık birinden mi isteriz ama tek bir resim de olsa istiyorum oğlumun kordonu kesilmeden tepe taklak ağlarkenki pozunu kaydirigubbakcemile3
harika olur wallaaaaaaaaa
sorma ben de bayramdan sonraki hafta şeker yüklemesine gircem millet "sen iki kişisin ye" diye bu kadar ısrar ederken 1500 çıkacak şeker o olacak :kedi:lmaz:
ALLAH korusun
canım benim sen de iyi ki varsınnnnnnnn :1hug:
,canıııııııııııııııımm sen de iyi ki varsın....
canım arkadaşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
arda da iyi ki varr.....
aryaaa ardayı seviyoyyyyyyyyy
aryaaa ardayı seviiiyoooooyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3 :asigim:
arda aryayı çok seviyoooooyyyyyyyyyy..arda aryayı özlediiiiiii...arda berna teyzesini de çok öslediiiii
ayyy Allah yardımcısı olsuunnnnnn:Saruboceq:
canım benim sizleri özledim birde tam konuşamadık merak edersiniz die geldim. sizlerde iymisiniz?
kızlar destekleriniz için sizlere tek tek teşekkür ediyorumm hepinizi çok seviyorum. belki farkında değilsiniz ama sizlerin desteği sayesinde hastanede iyiydim ben. korkularım başladı başında bu kadar yoktu. belkide çok farkında değildim hep ti ye aldım yok ya doğurmam die :)) ama şimdi çok korkuyorum. tuvalete gidiyorum sadece onun dışında hep yatıyorum. en azından bu bir hafta dikkat edicem. daha sonra kontrollere gidicem. Allah'a sığınıyorum yüce rabbim herkes için hayırlısını versin.
canım benim sizleri özledim birde tam konuşamadık merak edersiniz die geldim. sizlerde iymisiniz?
hoşbulduk burcucum iyiyim çok şükür ufak ufak sancılar giriyor ama iyiyim en azından iyi olmak istiyorum :)Hosgeldin nasilsin ?
teşekkür ederim cnmm. aminnn Allah kimseye göstermesin inş.geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin iyi dinlenmeler sana bol bol yat bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?