2009 Aralık Anneleri

kızlar şu küvet için de 2 cümle sarf edip milli eğitime gidicem bi...

ben ikea'dan 12 buçuğa aldım küveti.. kaydırmaz plastik gibi şeyler var ya hem iç hem dışta onladan var..

bi de file aldım çünkü ıslaklık bilirsiniz ki bakteri yapar.. süngerleri hiiiiiiiiiiç sevmiyorum zaten...

yıkama işlemi için de en yumuşak tülbentlerden aldım. onu bi güzel diktiriyorum. onla yıkayacağım aryamı.
şimdilik böylee...

öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok bende erbaa' ya hiç gelmedim.. turhal ve zileyi bilirim. turhalda amcam yaşıyor, zaten zileye de yakınya biz mekik dokurduk yaz tatillerinde turhal zile arası.. bende 5-6 yıldır gitmiyorum oralara çok özledim çok.. niyetim zileye eşimle ailemle gitmekti.. babamı kaybettim bir kaç ay önce ve amcamlardan ve halamlardan büyük adilik gördük, o yüzden oralara adım atmak istemiyorum..benneyaptımki turhalı daha çok severim ben. bizim zileye göre daha gelişmiştir, insanlarıda daha modern görüşlüdür ve sıkıcı bi yer değildir.. turhalda gece çık çarşıya in yürüyüş yap ne giyersen giy, ama zilede benim en son gördüğüm kadarıyla :dilcikar: böööyle bakıyolar kaydirigubbakcemile3.. ama diyorumya çok özledim..

kızlar bu arada bişi sorcam bebek için günlük tutan varmı?

allah yardımcısı olsun cnm.

bilge arkadaşım esra altan profesyonel biri bak netten esra altan yaz çıkıyo çok tatlı bi insaan...

o zaman sen erbaaya gel misafirim ol burası da çok güzel bir yer son yıllarda baya gelişti.il olmayı hakeden biyer son bi kaç yıla kadar tokattan daha güzeldi hatta ama son yıllarda tokattada baya değişiklikler oldu beklerim erbay özlediysen burdan da bi turhal yaparsın olmazmı:)

kızlar destekleriniz için sizlere tek tek teşekkür ediyorumm hepinizi çok seviyorum. belki farkında değilsiniz ama sizlerin desteği sayesinde hastanede iyiydim ben. korkularım başladı başında bu kadar yoktu. belkide çok farkında değildim hep ti ye aldım yok ya doğurmam die :)) ama şimdi çok korkuyorum. tuvalete gidiyorum sadece onun dışında hep yatıyorum. en azından bu bir hafta dikkat edicem. daha sonra kontrollere gidicem. Allah'a sığınıyorum yüce rabbim herkes için hayırlısını versin.

ince düşünmüşsün ama olmazzzz
ogluşunu dualarımızdan mahrum bırakma annesi
inş.birdaha olmaz ve ihtiyacında olmaz o ayrı konu

amin inşallah hayatımmm...

inşallah 2 hafta daha dayanır meleklerr..RABBİM yardımcıları olsunnn inşallahhhh.

bence de en azından sana destek olurduk diyorum hatuna da hatun da zaten yeterince üzüldünüz ben de söylemek istemedim diyor.. ne diyim şimdi ben bu seçileee :mymeka:

kuzuummm benimm daha o gün bahar için konuşurken yerinde duramadın arya huzursuzlandı biliyosun de mii?

,

aminn

berna cım ben bu sen vede durup bebeğimi büyütmeyi düşünüyorum.çalışmam büyük ihitmal ama bi kaç özel ders olabilir ama sınava elimden geldiğince çalışmaya çalışcam en azından evime temizlik için felan birini tutarsam bebek uyurkende ders çalışabilirsem zaten mat. çalışmam lazım eksik orada bakalım sen dua et de inşallah seneye atanıyım:)

canlarımmmmmmmm biz geldikkkkkkkkk

hoşgeldinizzz prenses ve ve güsel annesiiii

amin bebeğimmmm...bak bahar bi daha makul şeyler yap ve ben de opnları kıskanayım tamam mıııııı???? şaka bir yana canım iyi olmana çok sevindimmmm....yüreğim seninle ve adsız prenses ile.......

canım benim sizleri özledim birde tam konuşamadık merak edersiniz die geldim. sizlerde iymisiniz?

ne iyi ettin de geldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…