2009 Aralık Anneleri

ben çıkıyorum kızlar biraz işim var temizlik yapcam gerçi burada olanları duyunca yerimden kımrayasım gelmiyo ama dikkatli bi şekilde yapcam byeeee görüşmek üzere

amin bizde senı çok sevıyoruz
korkuyu at ustunden bak evdesın mısler gibi yatıp dınleneceksın
kontrole gittiğindede herşey yolunda olacak merak etme sen

hoşbulduk seçilimmm. sizleri özledim bakim dedim. bu arada sabahki haberinden sonra çok ii oldum. seni çok fena göresim var zaten. sen gel bak nasıl ii olucam ben :)))

bence de en azından sana destek olurduk diyorum hatuna da hatun da zaten yeterince üzüldünüz ben de söylemek istemedim diyor.. ne diyim şimdi ben bu seçileee :mymeka:

neeeee biliyim yaaaa kızsam bi türlü kızmasam ayrı... inşallah artık hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız da bu muallakta da kalmayız diyim bari :bbo:

bazen fazla incelik de üzebilir biliyosun di mi seçil :1no2: neyse hadi bu sefer tecrübesizdin allah da tekrarından saklasın deyip geçmişe gömelim bu mevzuyu :1hug:

bilge arkadaşım esra altan profesyonel biri bak netten esra altan yaz çıkıyo çok tatlı bi insaan...

ben ankaradayım ama güzelim ya...

canlarımmmmmmmm biz geldikkkkkkkkk

kuzum hoşgeldiniz... içini rahat tut annesi dün berna'nın da söylediği gibi hepimizi bu kadar gerdiğine göre kesin YAY olacak senin kızın yerimseniben bu da vakitli gelecek demektir biliyorsun ki stress en büyük düşmanımız hiç merak etme vaktini bekleyecek o sadece biraz korkutası tuttu sıpacağın :sinifsinif:

bu arada 3üzler için de aynı şeyi diliyorum inşallah onlar da hepimizinkiler de vaktini saatini bekler ve sağlıkla gelirler :Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar biraz işim var temizlik yapcam gerçi burada olanları duyunca yerimden kımrayasım gelmiyo ama dikkatli bi şekilde yapcam byeeee görüşmek üzere

yaaaa yorma kendini ağlarım bak ona göree

hoşbulduk seçilimmm. sizleri özledim bakim dedim. bu arada sabahki haberinden sonra çok ii oldum. seni çok fena göresim var zaten. sen gel bak nasıl ii olucam ben :)))

bidanemmmm benimmm bayramı atlatalım ..canım kocacım ile gelelimmm ..o bile artık diyoo sizin bir araya gelmenis lazımmm diyee....bak özelden bişi daha yazdımmm:))))):asigim:

inşallah bilgecimmm vaktinde gelirr daha odası gelmedi :)) hastaneye yattığım günde evde kadın vardı temizlik yapıyordu eyvah dedim içime doğduda doğum temizliği mi yaptıryorum yoksa farkında olmadan dedim ama tutucaz artık sıpayı. hergün konuşuyorum ikna yolundayız şuan :))

aminnnnnnn

ikna olur annesi sen hiç merak etme biz de buradan ikna dalgası yolluyoruz ona zaten sositososito

Hoşgeldin baharcımmm
çok sevindim daha iyi olmanıza allah bidaha yaşatmasın böyle birşeyi sana ve hiçbirimize zamanında en önemlisi sağlıkla gelsinler inşallah

baharcıım hoş geldinn cnımm:1hug:a.s. dinlenmene ve güzel şeyler düşünmeye bak.. düşüncelerimiz yaşayacaklarımızı etkiliyormuş diye duymuştum.. olumlu düşün.. Allah minik meleğini ve seni korusun, herşey hayırlısıyla, zamanında sağlıcakla olsun inşallah..

ikna olur annesi sen hiç merak etme biz de buradan ikna dalgası yolluyoruz ona zaten sositososito
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hoşgeldin baharcımmm
çok sevindim daha iyi olmanıza allah bidaha yaşatmasın böyle birşeyi sana ve hiçbirimize zamanında en önemlisi sağlıkla gelsinler inşallah
hoşbulduk cnmmm teşekkürler aminn cnm aminnn

hoşbulduk arzuu. ii düşünüyorum düşünüyorum da her zaman olmyuor malesef ara ara döküyorum yaşları rahatlıyorum :))

Baharcim ben ilk baslarda hep yattim. Dusuk tehlikesi var diye . Senin gibi wc den baska bi yere kalkamadim . Ilaclar igneler filan . Ne olursa olsun moralini yuksek tut oncelikle .

ayyy!! ben koca paket bayram şekerini yedim kütür kütür iyimi:mymeka: ya dokunurmu bebeğe acaba?? durun bunu da not alayım yarın dr. soracağınız bişey var mı dediğinde mal gibi kalakalmıyım

Baharcim ben ilk baslarda hep yattim. Dusuk tehlikesi var diye . Senin gibi wc den baska bi yere kalkamadim . Ilaclar igneler filan . Ne olursa olsun moralini yuksek tut oncelikle .

herşey yavrum için ...
nolur sizde dikkat edin.... ben ağırlaşmadım daha die zıp zıp oraya heryere koşturuyordum sizde yapmayın. ağır olun acıkk.
ağır taşı ne yel almış ne sel diyerek noktayı koyuyorumm :))

ağlama arkadaşım dikkatli olcam inşallah fazla yormadan yapcam çok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…