kızlar destekleriniz için sizlere tek tek teşekkür ediyorumm hepinizi çok seviyorum. belki farkında değilsiniz ama sizlerin desteği sayesinde hastanede iyiydim ben. korkularım başladı başında bu kadar yoktu. belkide çok farkında değildim hep ti ye aldım yok ya doğurmam die :)) ama şimdi çok korkuyorum. tuvalete gidiyorum sadece onun dışında hep yatıyorum. en azından bu bir hafta dikkat edicem. daha sonra kontrollere gidicem. Allah'a sığınıyorum yüce rabbim herkes için hayırlısını versin.
hoşgeldin bahar
iyisin dimi rahatsız etmeyeyım uyuyodur yatıyordur dıye duşunup aramadım
sancın yok ama dimi
bence de en azından sana destek olurduk diyorum hatuna da hatun da zaten yeterince üzüldünüz ben de söylemek istemedim diyor.. ne diyim şimdi ben bu seçileee:mymeka:
hayır değil canım aile ile olmak için değil üzülmeyin diye ..sadece baharı haberdar ettim hatta canı sıkılmasın diye "seni kıskandım da yattım " dedim..meral ve berna ya bile alo demedim kii moraller bozulmasın diye bahar merale söylemiş meralcim de öyle aradı ama hakikaten üzülmenizi istemedimm bitanemmmm
hihoyyyt
bilge arkadaşım esra altan profesyonel biri bak netten esra altan yaz çıkıyo çok tatlı bi insaan...
canlarımmmmmmmm biz geldikkkkkkkkk
kızlar destekleriniz için sizlere tek tek teşekkür ediyorumm hepinizi çok seviyorum. belki farkında değilsiniz ama sizlerin desteği sayesinde hastanede iyiydim ben. korkularım başladı başında bu kadar yoktu. belkide çok farkında değildim hep ti ye aldım yok ya doğurmam die :)) ama şimdi çok korkuyorum. tuvalete gidiyorum sadece onun dışında hep yatıyorum. en azından bu bir hafta dikkat edicem. daha sonra kontrollere gidicem. Allah'a sığınıyorum yüce rabbim herkes için hayırlısını versin.
amin bizde senı çok sevıyoruz
korkuyu at ustunden bak evdesın mısler gibi yatıp dınleneceksın
kontrole gittiğindede herşey yolunda olacak merak etme sen
ben çıkıyorum kızlar biraz işim var temizlik yapcam gerçi burada olanları duyunca yerimden kımrayasım gelmiyo ama dikkatli bi şekilde yapcam byeeee görüşmek üzere
ben çıkıyorum kızlar biraz işim var temizlik yapcam gerçi burada olanları duyunca yerimden kımrayasım gelmiyo ama dikkatli bi şekilde yapcam byeeee görüşmek üzere
hoşbulduk seçilimmm. sizleri özledim bakim dedim. bu arada sabahki haberinden sonra çok ii oldum. seni çok fena göresim var zaten. sen gel bak nasıl ii olucam ben :)))
neeeee biliyim yaaaa kızsam bi türlü kızmasam ayrı... inşallah artık hiçbirimiz böyle şeyler yaşamayız da bu muallakta da kalmayız diyim bari :bbo:
bazen fazla incelik de üzebilir biliyosun di mi seçil :1no2: neyse hadi bu sefer tecrübesizdin allah da tekrarından saklasın deyip geçmişe gömelim bu mevzuyu :1hug:
evet evet geçelimmm bitanemm mevzuyuu çok şükür hepimiz iyiyiz şu anda..öppüyorummm kocamanındannnn
ben ankaradayım ama güzelim ya...
kuzum hoşgeldiniz... içini rahat tut annesi dün berna'nın da söylediği gibi hepimizi bu kadar gerdiğine göre kesin YAY olacak senin kızın yerimseniben bu da vakitli gelecek demektirbiliyorsun ki stress en büyük düşmanımız hiç merak etme vaktini bekleyecek o sadece biraz korkutası tuttu sıpacağın :sinifsinif:
ayy evett yay di miii çok mantıklıııı
bu arada 3üzler için de aynı şeyi diliyorum inşallah onlar da hepimizinkiler de vaktini saatini bekler ve sağlıkla gelirler :Saruboceq:
inşallah bilgecimmm vaktinde gelirr daha odası gelmedi :)) hastaneye yattığım günde evde kadın vardı temizlik yapıyordu eyvah dedim içime doğduda doğum temizliği mi yaptıryorum yoksa farkında olmadan dedim ama tutucaz artık sıpayı. hergün konuşuyorum ikna yolundayız şuan :))
inşallah bilgecimmm vaktinde gelirr daha odası gelmedi :)) hastaneye yattığım günde evde kadın vardı temizlik yapıyordu eyvah dedim içime doğduda doğum temizliği mi yaptıryorum yoksa farkında olmadan dedim ama tutucaz artık sıpayı. hergün konuşuyorum ikna yolundayız şuan :))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanikna olur annesi sen hiç merak etme biz de buradan ikna dalgası yolluyoruz ona zaten sositososito
hoşbulduk cnmmm teşekkürler aminn cnm aminnnHoşgeldin baharcımmm
çok sevindim daha iyi olmanıza allah bidaha yaşatmasın böyle birşeyi sana ve hiçbirimize zamanında en önemlisi sağlıkla gelsinler inşallah
hoşbulduk arzuu. ii düşünüyorum düşünüyorum da her zaman olmyuor malesef ara ara döküyorum yaşları rahatlıyorum :))baharcıım hoş geldinn cnımm:1hug:a.s. dinlenmene ve güzel şeyler düşünmeye bak.. düşüncelerimiz yaşayacaklarımızı etkiliyormuş diye duymuştum.. olumlu düşün.. Allah minik meleğini ve seni korusun, herşey hayırlısıyla, zamanında sağlıcakla olsun inşallah..
bahar sana iğne falan yaptılar mı çok? kolum kalçalarım delik deşik oldu benimmmm
Baharcim ben ilk baslarda hep yattim. Dusuk tehlikesi var diye . Senin gibi wc den baska bi yere kalkamadim . Ilaclar igneler filan . Ne olursa olsun moralini yuksek tut oncelikle .
yaaaa yorma kendini ağlarım bak ona göree
bidanemmmm benimmm bayramı atlatalım ..canım kocacım ile gelelimmm ..o bile artık diyoo sizin bir araya gelmenis lazımmm diyee....bak özelden bişi daha yazdımmm:))))):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?