2009 Aralık Anneleri

ah ben kıyamam kanadı delik kuşlarım beniiiiiiiimmmmmmmmmmmm :teselli:
ama artık kanatlarınız daha da kuvvetli olcak merak etmeyin siz a.s.

kesinlikle bahar aynen bende öyle hamile değilmişim gibi davranıyorum herşeyi yapabilirmişim gibi geliyo.. daha sabah yataktan kalkarken uyardı eşim biraz yavaş hareket et diye :kedi:

Ben ilk 1 ay bisey anlamadim . Sonra kanamam oldu yatacaksin dedi doktor . Bardak bile kaldirmicaksin demisti. Annem geldi beni bakmaya resmen dusmus gibi oldum . Igneler vuruluyordum .Gozlerimden yas geliyordu vurulurken yagli ilac oldugundan kalcamin ustune oturamiyordum . Surekli vurulcaksin dedi . Babam bana su sisme yataklardan almisti . Onla bari aglamadan durabiliyordum . Tam iyi oldu dedim bi daha gecirdim filan . Artik en son gittigimde doktora benim moralim cok kotu bana ilac verin uyutun bi sure demistim. Anne olmak kolay degil Burcu dedi . Sabret demisti. Annemin kiymetini biliyordum ama o donemden sonra bi kere daha anladim ..

kesinlikle bahar aynen bende öyle hamile değilmişim gibi davranıyorum herşeyi yapabilirmişim gibi geliyo.. daha sabah yataktan kalkarken uyardı eşim biraz yavaş hareket et diye :kedi:

işte hepinizin kulağına küpe olsunn benim yaşadıklarımı. yavaş yvaş bundan sonra.
anneme geldim onda kalıyorum rrahatım da ii :)) sağolsun annem dört dönüyor Allah razı olsun analarımızdan valla. pasta die tutturdum sabah buraya gelmeden önce malzemeleri söledim hazırlamış oturttu beni msaya çocuk gibi kalkmak yok oturduğundan yerden yap dedi :)) komedi valla halimiz.

bilgeyede dedim zaten işe gidesim yoktu şimdi tam oldu rapor bayram derken iiolucak sonrada 32. hafta başlar risk devam ederse mecburen işe gidemicem evdeyim sanırım bir süre. hayırlısı olsun artıkk

bilgeyede dedim zaten işe gidesim yoktu şimdi tam oldu rapor bayram derken iiolucak sonrada 32. hafta başlar risk devam ederse mecburen işe gidemicem evdeyim sanırım bir süre. hayırlısı olsun artıkk

ohh iyi olcak bahar
risk almaya değmez duruma göre çalışamazsak hepimiz 32.haftadan sonra evdeyiz

:teselli: ay kıyamam sizlere yaaa...Gerçekten annelik çok fedakarlıklar isteyen bişey.. daha anne karnındayken başladı ve son nefesimize kadar bonumuzun borcu oldu.. boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye, hele şu durumumuzda, Allah biz kadınlara vermiş bu yüce görevi, görünürde erkek güçlüdür gibi gözüksede, kadın herşeyiyle daha güçlü demek ki.. Allah birdaha zor sınavlardan geçirmesin canım..

bahar artık söylesek mi aslında çalışmak istemediğin için numaradan hastaneye gittiğini :jeyyar:

anacıııııım şimdi inanan falan çıkar da yeriz fırçayı hepimizi yok yere mi üzdünüz diye :mymeka:
kızlar espri yapıyoruz öyle bir şey yok hakikaten rahatsızlandığı için hastaneye yattı bahar :enbuyukkk:

evet de sus bakiiiiim, cevaplar da hemencecik hazır.. kopyala yapıştır !!!!!

vereceksin tabii haber ! :mymeka:
rapunzeliha bu sene bırak kpss yi bebeğinle ilgilen dicem.. zaten sıkıyorsa çalış.... !!!!! bebişin peşinden koşturmaktan zaman bulamıcaksın ki.. ne biliyim ben öyle düşünüyorum en azından..

hee ama tek sorun math' te ise sadece ona çalışarak olur diye de düşünüyorum yerimseniben

ah be yavrum ben math de 2 boş 1 yanlış ile çıktım... burdan kopy desteği mi yapsak sana =)) :lepi:
sizler napıyosunuz herkesin keyfi yerinde mi?

bahar sana iğne falan yaptılar mı çok? kolum kalçalarım delik deşik oldu benimmmm
kıyamam leeeyyyyyyyyynnn klava: öpeyim geçsiinnnn kötükedihüso
canımmmmmmmmmmmmmm beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ağla tabii arada. ağla da rahatla.. kim bilir ne kadar sıktın kendini... ses soluk maşallah der ama insanın içini kimse bilemezzzz lmaz: nasıl rahat ediyorsan o şekil !!!!

ben de birazdan alo yapacaktım bak sana.. milli eğitimde işim çıktı da kaçmak zorunda kaldım.. gelip görünce de şok oldum lülülülülülü...

çok sevindim iyi olmanıza !:Saruboceq: biraz delinmişin ama o da nazar boncuğun olsun..
:1hug:

kızııııım son 2 ay rapor alıcam dediğinde sana demedim mi zaten son 3 ay raporlandın =))) ballı hatun! lülülülülülü amaannn ii ol da şu saatten sonra..

zaten senden sonra iş yapmadım evde... artık yerimizi bilelim.. biz eski biz değiliz.. kendimize acımıyorsak yavrumuza acıyalım da oturalım kıçımızın üstüne azcık !!! lmaz:

GUNUN OZU VE SOZU

Bir kadina ne verirseniz verin, onu daha da buyuk hale getirir...

Ona sperm verirseniz, size bir cocuk verir;
Ona bir ev verirsiniz,size bir yuva verir;
Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.
Ona bir gulucuk verirsiniz, size kalbini verir.
Ona bir sarki soyleyin ,size Konser verir,
Kendisine verileni,carpip cogaltarak geri verir...
Bu yuzden ona camur atarsaniz ,karsiliginda bir bataklikta bogulmaya hazir olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…