canım benim sizleri özledim birde tam konuşamadık merak edersiniz die geldim. Sizlerde iymisiniz?
herşey yavrum için ...
nolur sizde dikkat edin.... ben ağırlaşmadım daha die zıp zıp oraya heryere koşturuyordum sizde yapmayın. ağır olun acıkk.
ağır taşı ne yel almış ne sel diyerek noktayı koyuyorumm :))
herşey yavrum için ...
nolur sizde dikkat edin.... ben ağırlaşmadım daha die zıp zıp oraya heryere koşturuyordum sizde yapmayın. ağır olun acıkk.
kesinlikle bahar aynen bende öyle hamile değilmişim gibi davranıyorum herşeyi yapabilirmişim gibi geliyo.. daha sabah yataktan kalkarken uyardı eşim biraz yavaş hareket et diye :kedi:
bahaaaaaarrrrrrrrrr :1shok:
bilgeyede dedim zaten işe gidesim yoktu şimdi tam oldu rapor bayram derken iiolucak sonrada 32. hafta başlar risk devam ederse mecburen işe gidemicem evdeyim sanırım bir süre. hayırlısı olsun artıkk
kızlar yemeğimi yiyip geliyorum izninizle ....
:teselli: ay kıyamam sizlere yaaa...Gerçekten annelik çok fedakarlıklar isteyen bişey.. daha anne karnındayken başladı ve son nefesimize kadar bonumuzun borcu oldu.. boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye, hele şu durumumuzda, Allah biz kadınlara vermiş bu yüce görevi, görünürde erkek güçlüdür gibi gözüksede, kadın herşeyiyle daha güçlü demek ki.. Allah birdaha zor sınavlardan geçirmesin canım..Ben ilk 1 ay bisey anlamadim . Sonra kanamam oldu yatacaksin dedi doktor . Bardak bile kaldirmicaksin demisti. Annem geldi beni bakmaya resmen dusmus gibi oldum . Igneler vuruluyordum .Gozlerimden yas geliyordu vurulurken yagli ilac oldugundan kalcamin ustune oturamiyordum . Surekli vurulcaksin dedi . Babam bana su sisme yataklardan almisti . Onla bari aglamadan durabiliyordum . Tam iyi oldu dedim bi daha gecirdim filan . Artik en son gittigimde doktora benim moralim cok kotu bana ilac verin uyutun bi sure demistim. Anne olmak kolay degil Burcu dedi . Sabret demisti. Annemin kiymetini biliyordum ama o donemden sonra bi kere daha anladim ..
bilgeyede dedim zaten işe gidesim yoktu şimdi tam oldu rapor bayram derken iiolucak sonrada 32. hafta başlar risk devam ederse mecburen işe gidemicem evdeyim sanırım bir süre. hayırlısı olsun artıkk
evet de sus bakiiiiim, cevaplar da hemencecik hazır.. kopyala yapıştır !!!!!amin inşallah hayatımmm...
inşallah 2 hafta daha dayanır meleklerr..RABBİM yardımcıları olsunnn inşallahhhh.
kuzuummm benimm daha o gün bahar için konuşurken yerinde duramadın arya huzursuzlandı biliyosun de mii?
aminn
rapunzeliha bu sene bırak kpss yi bebeğinle ilgilen dicem.. zaten sıkıyorsa çalış.... !!!!! bebişin peşinden koşturmaktan zaman bulamıcaksın ki.. ne biliyim ben öyle düşünüyorum en azından..berna cım ben bu sen vede durup bebeğimi büyütmeyi düşünüyorum.çalışmam büyük ihitmal ama bi kaç özel ders olabilir ama sınava elimden geldiğince çalışmaya çalışcam en azından evime temizlik için felan birini tutarsam bebek uyurkende ders çalışabilirsem zaten mat. çalışmam lazım eksik orada bakalım sen dua et de inşallah seneye atanıyım:)
sizler napıyosunuz herkesin keyfi yerinde mi?
kıyamam leeeyyyyyyyyynnnbahar sana iğne falan yaptılar mı çok? kolum kalçalarım delik deşik oldu benimmmm
canımmmmmmmmmmmmmm beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnmmm teşekkürler aminn cnm aminnn
hoşbulduk arzuu. ii düşünüyorum düşünüyorum da her zaman olmyuor malesef ara ara döküyorum yaşları rahatlıyorum :))
herşey yavrum için ...
uyyyyyyyyyy saol oznurummmm Şenizbernaa kızın çook güzel çıkmış maşallah ona
aynı annesi sositososito
ben çıkıyrm gelirim yıne merak etmeyın
canlarım ben mama yiyip geliyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?