2009 Aralık Anneleri

ahh ahh bakayım bii..... oy ne güzel haberler alıyorum bugün yaaa..

maşalllaaahhh

hihoyyythihoyyythihoyyyt kizlar annelik paketim geldi icinde 9 kilo kiyafet bez kislik kaban falan zibin takim var fena degil kaliteside
nerden? gözün aydın
Ben cikiyorum birazdan kizlar . Su sel olayindan dolayi yollarda kalmiyim bi de.
amaan diiikkaattt
banyo tülbenti alcam ben de havlunun içine serip bebişimi çitilemeden suyu hüüüüüüp diye çeksin amacıylan akannehir

ohhh mis kokuluulaarrrrrrrrrrrhihoyyyt

[
hihoyyythihoyyythihoyyyt kizlar annelik paketim geldi icinde 9 kilo kiyafet bez kislik kaban falan zibin takim var fena degil kaliteside

hayrıdır nerden geldi cnmmm bu pakett.çok iimiş.

banyo tülbenti alcam ben de havlunun içine serip bebişimi çitilemeden suyu hüüüüüüp diye çeksin amacıylan akannehir

evet bede öyle yapmayı düşünüyorum .bir gittim birsürü yazmışınız mşallahh.herkes yavaş yavaş kaçıyor sanırım gidnelere hoşçaklınnnnnnnnn.

ahh ahh bakayım bii..... oy ne güzel haberler alıyorum bugün yaaa..

maşalllaaahhh
ohhh mis kokuluulaarrrrrrrrrrrhihoyyyt

ay allahıııııııııım sağlıkla kucağımıza alıp kokularını içimize çekmek nasip etsinnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayaklarını yemek istiyorum ayaklarınıııııııııııııı

canim ben gurbetteyim ya annelik paketi annelik parasi gibi yardimlar oluyo ya kiyafetleri simdi geldi kizimin bebege ben bakicam diyede devlet 550 euro aylik maas bagliyo 3 yil tabi o para bebek dogunca basliyo yani burda hep bayanlarda calistigi icin ben calismayipta bebege bakiyorum diye para veriyo bu paketide zengin fakir farketmez basvuruyosun veriyo

valla bilgee yaaa, karnımızın içindeyken bu kadar seviyoz dışımıza çıkınca nicedir halimizzz...!!!

daha doğrusu yavrucakların halleri nicedirr =))))))))

ekmek arası yapıp yerim onu biiieeennnn

sen nerdesin canım bakemmm:jeyyar:... ne güzel yaa... tamam gurbet zor ama.. burda bize izin bile nerdeyse vermiycekler seni ne güzel destekliyorlarr

valla bilgee yaaa, karnımızın içindeyken bu kadar seviyoz dışımıza çıkınca nicedir halimizzz...!!!

daha doğrusu yavrucakların halleri nicedirr =))))))))

ekmek arası yapıp yerim onu biiieeennnn

halleri ne olacak şanslı bebeler olacaklar sevgiye doyacaklar bu kuzucuklar ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyy ayaklarını poposunu boynunu ensesini parmacıklarını göbüşünü her yerini yiycemmmmmmmmmm

allah tüm isteyenlere nasip et hiçbirimizi yarı yolda kucağı boş bırakma noolurrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

berna bu arada söyleyenlerden araştırdım 28i mevzunu şimdi de herkes inkar ediyor kızım yaaaaaaa :kedi: yokmuş sanırım afedersin heyecan yaptırdım :kedi: ama derbinin iptal edilme olasılığını dünkü hürriyetin internet sitesinde bizzat okudum ondan eminim bak

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben eve kaçıyorum aşkımm geldii eve gidiyoruz hepinizi öptümmmmmmmm

hade yaaaa :gitme: neyse bakayım ben bi ... işin aslı nedir... :1shok:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben eve kaçıyorum aşkımm geldii eve gidiyoruz hepinizi öptümmmmmmmm
mucckkkkkkkkkkk dikkat et kendine Ardaya!!! Şeniz Şeniz :1hug: a.s.

turkbayragi

Türk insanı Türk parası gibidir;

ışığı içine tut,
Atatürk yoksa sahtedir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !... turkbayragi

valla çok kıskandım şimdik keşke biizmde imkan olsada çocuklarımıza kendimiz bakabilsek 3 yıl çok güzel ya gerçektenn.

bu ne yaaa bende istiyorummmmmmm
evde oturup çocuğuma bakmak bide üstüne para almak

turkbayragi

Türk insanı Türk parası gibidir;

ışığı içine tut,
Atatürk yoksa sahtedir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !... turkbayragi
vaaay süperturkbayragi
çıktık açık alınlaaaaaaa... 10 yılda her savaştaaaann... demir ağlarla ördük ana yurdu dört baştaan..turkbayragi

bilgeee bende istiyorum görmeden nasıl özler insan bebeğini ben sanki özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…