seçiiill özel mesajlarını sil azcık anam =)
Ben cikiyorum birazdan kizlar . Su sel olayindan dolayi yollarda kalmiyim bi de.
bilmiyorum ben limonata isteyince eşim yapıyo zira şakkıdı
okulda çalışıyorum annem ben yerimseniben devlet açıklamış 28ini meb'in sitesinde vardır bir bak istersen, hani kararı falan görmedim bizi bağlamıyor biz pazartesi 14 eylülde açıyoruz zira akannehir
nerden? gözün aydınhihoyyythihoyyythihoyyyt kizlar annelik paketim geldi icinde 9 kilo kiyafet bez kislik kaban falan zibin takim var fena degil kaliteside
amaan diiikkaatttBen cikiyorum birazdan kizlar . Su sel olayindan dolayi yollarda kalmiyim bi de.
banyo tülbenti alcam ben de havlunun içine serip bebişimi çitilemeden suyu hüüüüüüp diye çeksin amacıylan akannehir
hihoyyythihoyyythihoyyyt kizlar annelik paketim geldi icinde 9 kilo kiyafet bez kislik kaban falan zibin takim var fena degil kaliteside
banyo tülbenti alcam ben de havlunun içine serip bebişimi çitilemeden suyu hüüüüüüp diye çeksin amacıylan akannehir
ahh ahh bakayım bii..... oy ne güzel haberler alıyorum bugün yaaa..
maşalllaaahhh
ohhh mis kokuluulaarrrrrrrrrrrhihoyyyt
canim ben gurbetteyim ya annelik paketi annelik parasi gibi yardimlar oluyo ya kiyafetleri simdi geldi kizimin bebege ben bakicam diyede devlet 550 euro aylik maas bagliyo 3 yil tabi o para bebek dogunca basliyo yani burda hep bayanlarda calistigi icin ben calismayipta bebege bakiyorum diye para veriyo bu paketide zengin fakir farketmez basvuruyosun veriyo
valla bilgee yaaa, karnımızın içindeyken bu kadar seviyoz dışımıza çıkınca nicedir halimizzz...!!!
daha doğrusu yavrucakların halleri nicedirr =))))))))
ekmek arası yapıp yerim onu biiieeennnn
hade yaaaa :gitme: neyse bakayım ben bi ... işin aslı nedir... :1shok:halleri ne olacak şanslı bebeler olacaklar sevgiye doyacaklar bu kuzucuklar ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyy ayaklarını poposunu boynunu ensesini parmacıklarını göbüşünü her yerini yiycemmmmmmmmmm
allah tüm isteyenlere nasip et hiçbirimizi yarı yolda kucağı boş bırakma noolurrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
berna bu arada söyleyenlerden araştırdım 28i mevzunu şimdi de herkes inkar ediyor kızım yaaaaaaa :kedi: yokmuş sanırım afedersin heyecan yaptırdım :kedi: ama derbinin iptal edilme olasılığını dünkü hürriyetin internet sitesinde bizzat okudum ondan eminim bak
mucckkkkkkkkkkk dikkat et kendine Ardaya!!! Şeniz Şeniz :1hug: a.s.kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben eve kaçıyorum aşkımm geldii eve gidiyoruz hepinizi öptümmmmmmmm
canim ben gurbetteyim ya annelik paketi annelik parasi gibi yardimlar oluyo ya kiyafetleri simdi geldi kizimin bebege ben bakicam diyede devlet 550 euro aylik maas bagliyo 3 yil tabi o para bebek dogunca basliyo yani burda hep bayanlarda calistigi icin ben calismayipta bebege bakiyorum diye para veriyo bu paketide zengin fakir farketmez basvuruyosun veriyo
vaaay süperturkbayragiturkbayragi
Türk insanı Türk parası gibidir;
ışığı içine tut,
Atatürk yoksa sahtedir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !... turkbayragi
bu ne yaaa bende istiyorummmmmmm
evde oturup çocuğuma bakmak bide üstüne para almak
ay allahıııııııııım sağlıkla kucağımıza alıp kokularını içimize çekmek nasip etsinnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayaklarını yemek istiyorum ayaklarınıııııııııııııı
höstttt
haddini billlll
sen T.C vatandaşısın !!!!
nefes ALdığına şükret =))))))))))) ne çocuk parası ALMASI !!!!!!! hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?