2009 Aralık Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben eve kaçıyorum aşkımm geldii eve gidiyoruz hepinizi öptümmmmmmmm

canım iyi akşamlar opuyorumnanaktan

valla çok kıskandım şimdik keşke biizmde imkan olsada çocuklarımıza kendimiz bakabilsek 3 yıl çok güzel ya gerçektenn.

aaaah ah ben 1 yıla da razıyım :sinifsinif:

ay evet faceten çaldın di mi acaip tuttuğum bi lafff turkbayragiturkbayragi

yok annem ben face kullanmıyor :umursamaz: mail olarak geldi ordan kopyaladım şakkıdı ama filateli t-shirt yaptırmayı planlıyorum ışık tutunca Atatürk resmi belirsin... var mıdır acaba öyle bi teknoloji turkbayragi

bu ne yaaa bende istiyorummmmmmm
evde oturup çocuğuma bakmak bide üstüne para almak

sosyal devlette yaşıyoruz ya biz öznur onun için böyle... biliyosun şimdi adrese dayalı okula gönderiyosun çocuğu ama anne çalışıyorsa öğlen saatinde çıkan çocuk için bakıcı parası lazımmış güvenilir insan bulmak lazımmış hiç önemli değil... bizimki öyle bir sosyal devlet ki kadın evde otursun "en az 3 tane" doğursun ve onlara baksın diyor ama devlet olarak buna destek olayım yok... sonra bu çocuklar işsizlikten kırılır mı o kısmı düşünüp planlamak yok... genel olarak nüfus planlaması zaten yok...
işte yüce rabbimin inayeti bunlar... insan hatası... sel kaptı kurt kemirdi seni beni dert bitirdi neyyyyyyse sinir yapmaya başladım ben yine

Son düzenleme:
bilgeee bende istiyorum görmeden nasıl özler insan bebeğini ben sanki özlüyorum

ben de özlüyorum be öznur hiç görmediğim yüzünü poposunu... ayaklarını detaylı ultrasonda dışardaymış gibi gördüm o yüzden onları özlemem normal... ama düşününce olmuş olacak en yakın pozisyonumuzdayız işte... allahın izniyle kucağımıza geldiklerinde şu ankinden daha "uzak" olacaklar bize :bbo:

bilgeee bende istiyorum görmeden nasıl özler insan bebeğini ben sanki özlüyorum

nasıl oluyor bilmiyorum ama özleniyor öznur yaa!! bende yarın yokum işe gelmicem zaten 3 e kadar geliyorduk. tüm gün gelmicem. şeker yüklemesi filan yapılacakya hani, minik yavrumu görcem diye babasıda bende çok heyecanlıyız.. çok özledik.. akşam aşkım diyor ki; " balım zengin olsam eve bir ultrason cihazı alırdım, istediğimiz zaman bakardık.." diyo.. o derece özleniyor ya.. o kadar istiyorum ki yarın bize bir gülümsesin filan.. tabi önce iyi haberini bir alayım yeter de.. çok özledim çook

hayırlı haberlerle gel inşallah arzucum
sizin yarınki buluşma iptal di mi bu selde çamurda fisfisfis

iptal canım tabiiki bu yağmurda selde yollarda sefil olmayalım dedik.
baksana kamu kurumları 15 itibari ile idari izinliymiş bugün (biz insan değiliz herhal)
durum baya vahim görünüyo yani..

teşekkür ederim bilge.. şu koca forumda bazen senden, meraldenve bernadan başkası cvp vermiyor bişey dediğim zaman.. herkese küstük oğlumla, sadece bu 3 teyzeleriyle konuşuyoruz :dilcikar::dilcikar:

finlandiyadayim kizlar aman parasida kiyafetide gözunde olmuyoki dilini bilmedigin ulkede tek basina hastaneye git sorun hersey sorun ama iste zamanla ögrenince rahat ama yanlizssin tamam dogumda falan eve bakanin yoksa bakicida veriyo devlet karsiliyo parasini uzak hastaneyse yol parani veriyo ama inanki turkiyede ailenin yaninda olmayi insan tercih ediyo

teşekkür ederim bilge.. şu koca forumda bazen senden, meraldenve bernadan başkası cvp vermiyor bişey dediğim zaman.. herkese küstük oğlumla, sadece bu 3 teyzeleriyle konuşuyoruz :dilcikar::dilcikar:

şşşşş bu çağından küsme mi öğretiyosun oğluşunaaaaa lmaz:
kuşum bazen insan ne diyeceğini bilemiyor veya soru soruluyor hiç bilmediğin bir şey oluyor "bilmiyorum" demeye üşeniyorsun falan oluyor bazen öyle boşveeeeeer hormonlardan bu kadar alıngan olmamız küsmeyin kuzum siz kimseye :sinifsinif: :teselli:

iptal canım tabiiki bu yağmurda selde yollarda sefil olmayalım dedik.
baksana kamu kurumları 15 itibari ile idari izinliymiş bugün (biz insan değiliz herhal)
durum baya vahim görünüyo yani..

yok canım özelde çalışan insan olur mu? semer vurulanlardan olur anca (alınacaklar için özel not ben de özelde çalışıyorum) ya devlet vermiyosa özel kuruluşun yöneticisinin aklı yok mu o versin di mi ama senağlama

ayrıyeten devlete ait kuruluş mu kaldı ki... hemen hepsi peşkeş çekildi yabancılara :gitme: dün akşam altyazıda geçiyordu şeker fabrikalarındaymış sıra

aaaa olmadı arzucum şimdi ama çoğumuz çalışıyo zaten kendi adıma söyleyeyim bazen hepsini okumaya bile yetişemiyorum. Okuldayım ben ve şu dönemde inanılmaz bir yoğunluk var inanki çok üzülüyorum uzak kaldığım için öpüşelim barışalım Şeniz
çocuğada böyle kötü şeyler öğretme lmaz:

mutlaka öyledir dilekcim de... "bebeğin daha 3 aylıkken işinin başına dön ya da ev kadını ol ve ailece sürünün" diyen bir ülkede yaşayınca işte senin anlattığın imkanlara yutkunuyor insan :kedi:

hakkaten ya el kadar bebeği bırak ve çalışmaya başla çok koyuyo valla bana
herşeyiyle muhtaç sana düşünsene
kim bakarsa baksın isterse senden güzel baksın yinede annesi olmicak bütün gün yanında..

:dilcikar::umursamaz:naniknanikkaydirigubbakcemile5

ben şimdiden hesap kitaba başladım durumumuz uygun olursa 3 ay ücretsiz izin alıp arkasına da yıllık 5 hafta iznimi eklemeyi planlıyorum böylece doğum öncesinden aktardığım 5 hafta+doğum sonrası 8 hafta=13 hafta... ardından 3 ay ücretsiz izin sonra da 5 hafta ücretli izin ediyooooor 18 hafta artı 3 ay... aşağı yukarı 7 ay işte... ilk altı aylık kesin anne sütü döneminde yanında olayım bari yavrucağımın :sinifsinif:

ya aslinda oyle ben duygusal yaklastim icin oylede ama mantiken burasi cok ama cok iyi yasam sartlari aman hayirlisi bebegim saglikli sihhatli olsunda gerisi sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…