kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben eve kaçıyorum aşkımm geldii eve gidiyoruz hepinizi öptümmmmmmmm
valla çok kıskandım şimdik keşke biizmde imkan olsada çocuklarımıza kendimiz bakabilsek 3 yıl çok güzel ya gerçektenn.
ay evet faceten çaldın di mi acaip tuttuğum bi lafff turkbayragiturkbayragi
bu ne yaaa bende istiyorummmmmmm
evde oturup çocuğuma bakmak bide üstüne para almak
bilgeee bende istiyorum görmeden nasıl özler insan bebeğini ben sanki özlüyorum
bilgeee bende istiyorum görmeden nasıl özler insan bebeğini ben sanki özlüyorum
nasıl oluyor bilmiyorum ama özleniyor öznur yaa!! bende yarın yokum işe gelmicem zaten 3 e kadar geliyorduk. tüm gün gelmicem. şeker yüklemesi filan yapılacakya hani, minik yavrumu görcem diye babasıda bende çok heyecanlıyız.. çok özledik.. akşam aşkım diyor ki; " balım zengin olsam eve bir ultrason cihazı alırdım, istediğimiz zaman bakardık.." diyo.. o derece özleniyor ya.. o kadar istiyorum ki yarın bize bir gülümsesin filan.. tabi önce iyi haberini bir alayım yeter de.. çok özledim çook
hayırlı haberlerle gel inşallah arzucum
sizin yarınki buluşma iptal di mi bu selde çamurda fisfisfis
hayırlı haberlerle gel inşallah arzucum
sizin yarınki buluşma iptal di mi bu selde çamurda fisfisfis
teşekkür ederim bilge.. şu koca forumda bazen senden, meraldenve bernadan başkası cvp vermiyor bişey dediğim zaman.. herkese küstük oğlumla, sadece bu 3 teyzeleriyle konuşuyoruz :dilcikar::dilcikar:
iptal canım tabiiki bu yağmurda selde yollarda sefil olmayalım dedik.
baksana kamu kurumları 15 itibari ile idari izinliymiş bugün (biz insan değiliz herhal)
durum baya vahim görünüyo yani..
nasıl oluyor bilmiyorum ama özleniyor öznur yaa!! bende yarın yokum işe gelmicem zaten 3 e kadar geliyorduk. tüm gün gelmicem. şeker yüklemesi filan yapılacakya hani, minik yavrumu görcem diye babasıda bende çok heyecanlıyız.. çok özledik.. akşam aşkım diyor ki; " balım zengin olsam eve bir ultrason cihazı alırdım, istediğimiz zaman bakardık.." diyo.. o derece özleniyor ya.. o kadar istiyorum ki yarın bize bir gülümsesin filan.. tabi önce iyi haberini bir alayım yeter de.. çok özledim çook
finlandiyadayim kizlar aman parasida kiyafetide gözunde olmuyoki dilini bilmedigin ulkede tek basina hastaneye git sorun hersey sorun ama iste zamanla ögrenince rahat ama yanlizssin tamam dogumda falan eve bakanin yoksa bakicida veriyo devlet karsiliyo parasini uzak hastaneyse yol parani veriyo ama inanki turkiyede ailenin yaninda olmayi insan tercih ediyo
mutlaka öyledir dilekcim de... "bebeğin daha 3 aylıkken işinin başına dön ya da ev kadını ol ve ailece sürünün" diyen bir ülkede yaşayınca işte senin anlattığın imkanlara yutkunuyor insan :kedi:
:dilcikar::umursamaz:naniknanikkaydirigubbakcemile5aaaa olmadı arzucum şimdi ama çoğumuz çalışıyo zaten kendi adıma söyleyeyim bazen hepsini okumaya bile yetişemiyorum. Okuldayım ben ve şu dönemde inanılmaz bir yoğunluk var inanki çok üzülüyorum uzak kaldığım için öpüşelim barışalım Şeniz
çocuğada böyle kötü şeyler öğretmelmaz:
hakkaten ya el kadar bebeği bırak ve çalışmaya başla çok koyuyo valla bana
herşeyiyle muhtaç sana düşünsene
kim bakarsa baksın isterse senden güzel baksın yinede annesi olmicak bütün gün yanında..
mutlaka öyledir dilekcim de... "bebeğin daha 3 aylıkken işinin başına dön ya da ev kadını ol ve ailece sürünün" diyen bir ülkede yaşayınca işte senin anlattığın imkanlara yutkunuyor insan :kedi:
:dilcikar::umursamaz:naniknanikkaydirigubbakcemile5
:dilcikar::umursamaz:naniknanikkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?