2009 Aralık Anneleri

katılıyorum valla size çok kötü ya ben,m iş evime çok yakın arada g,idip emzireceğim artık ama çok zaor ya .yürüyerek 7 dk falan sürüyor ama nekadre gidebilirimki .kendin bakmak var brde günün 24 saati yanında olmak var ah ah

Kızlar sizleri tebrik ederim uzun zamandır bir dergi okur gibi yazılarınızı okuyorum.Ne güzel bir arkadaşlığınız oldu.Ben sizin kadar düzenli nette olamıyorum.Ama geceleri girince hepsini okumaya çalışıyorum bazende bişiler yazıyorum.

Bahar şu an olmasa da ona geçmiş olsun diyorum.Alla bi daha böyle durumlar yaşatmasın ne ona ne bize!!!

bide geçen gece kızımın kıpırtıları ile ilgili yazdıklrıma cevap yazıp beni rahatlatan arkadaşlara çoook teşekkürler...

güzelmiş valla
ben o 3 aylık ücretsiz izni alamam muhtemelen daha burda çalışmaya başlayalı 1 yıl olmadı çünkü..
bu arada senin senelik iznin niye 5 hafta fisfisfis

teşekkür ederim bilge.. şu koca forumda bazen senden, meraldenve bernadan başkası cvp vermiyor bişey dediğim zaman.. herkese küstük oğlumla, sadece bu 3 teyzeleriyle konuşuyoruz :dilcikar::dilcikar:

hakkat yaa.. bazen herbişeye atlıyorum diyorum ama ...CADIARZU

ya aslinda oyle ben duygusal yaklastim icin oylede ama mantiken burasi cok ama cok iyi yasam sartlari aman hayirlisi bebegim saglikli sihhatli olsunda gerisi sorun degil

hepimiz için öyle hayatım izin sorunumuz var ama bebeğimiz sağlıklı olsun da onu da çekicez sineye bunca yıldır her kadının çektiği gibi :sinifsinif:

ne güzel işte fatma allah korusun acil bir şey olsa 2 dakika sürer senin o yolu katetmen... benim burdan taksiye atlayıp gitsem en iyi ihtimal 15-20 dakika artı eşek yüküyle para :sinifsinif:

güzelmiş valla
ben o 3 aylık ücretsiz izni alamam muhtemelen daha burda çalışmaya başlayalı 1 yıl olmadı çünkü..

ben 9 seneyi bitirdim verirler diye tahmin ediyorum ama tabii aile bütçesi ne olur onu hesaplamamız lazım önce
niye mi??? az mı fisfisfis toplu sözleşmemiz var bizim hepimizin 1 hafta şubat tatili 4 hafta yaz tatilinden kullanmak üzere 5 haftamız var :1rolleyes:

güzelmiş valla

doğumdan önce 8 hafta ya... 3 haftası mecburi kullanılıyor. geriye 5 hafta kalıyor onu da doğum sonrasına atıyor..

kapiş? kaydirigubbakcemile5

doğumdan önce 8 hafta ya... 3 haftası mecburi kullanılıyor. geriye 5 hafta kalıyor onu da doğum sonrasına atıyor..

canım ücretli izni biliyorum zaten onu kullanıcam bende ama ücretsiz izinde alınabiliyoya 6 aya kadar o olmaz bende işte
olsa çocuk şöle ele avuca gelince başlarım bende tekrar işe

hee sen çalıştığın yerin izinlerinden bahsetmişsin... sorryyyy :1rolleyes:
bi sen bi ben zaten berna kaydirigubbakcemile3 bi gün balıklama dalarken tokuşcaz ya du bakalım :roflol:

Allah sonumuzu hayır etsin =)))))sırnaşık şey

canlar ben yavaş yavaş kaçıyorum dikkat edinnn kendinizee bebişlerede.arzucum küsme ne olur ben herşey6i okumaya çalışıyorum ama ,inannın çok aza yhazabiliyorum akşama kadar açık duruyor kapatmıyorum ama fırsat bulamıyorum işler çok yoğunnnn .öpüyorum hepinizi çok seviyorum.bernacım liste nezamn tammamlanıyor msn facebook ve telleri bekliyorumm merakla...herkese ii hafta sonları gerçi ben yartın çalışıyorum yarımj gün giren olursa görüşürüz hoşçakalınnnnnnn

yok kuşum o bahsettiği 5 hafta benim normal senelik ücretli iznim... benim hesap şu doğum öncesi 3 hafta
sonrası öncesinden kalan 5 hafta+8hafta+5hafta yıllık izin+3ay ücretsiz izin... bebek 7 aylık olur ben döner gibi buyrunnnnnnnnn

hee sen çalıştığın yerin izinlerinden bahsetmişsin... sorryyyy :1rolleyes:

Allah sonumuzu hayır etsin =)))))sırnaşık şey

uffffffff bazen sonradan döküyor mesajları böyle mevzu kapanmış oluyor hala anlatıyor buluyorum kendimi ben yaaaaaaaa

amentü bacım amentüüüüüüüüü

canım çok dikkat et kendine de oğluşuna da pazartesi görüşürzzzzzzopuyorumnanaktan

kızlar öğleden sonra yine gelemedim sizlere:gitme:
nasıl keyifler bakalım.

bernacım bebişin resmi çoooooooook güzel olmuş opuyorumnanaktan

eh ben de döküntülerimi ve göbeğimi toplayayım gari
haydiyin pazartesi görüşürüz kuzucuklarım opuyorumnanaktan de gidi bi de adile teyze vardı di mi ya bize masal anlatıp kuzucuklarım derdi vay beeeeeeeeeeeee

neyse diyodum ki ben kaçar pazartesi görüşürüz kendinize ve bebişinize çok çok iyi bakın :1hug: hafta sonu yazmayı abartmayın pazartesi 100 sayfa görmiyim :dilcikar:

görüşürüz canım....

liste 10 kişi mi ne var.. hani diyorum az dolsun da öyle göndereyim.. arada hatırlatın siz de kalabalık olduğu sıralarda da bana özelden bilgileri yazsınlar..

yaa sorma ben de saf saf 8 haftalık izinden bahsediyorummm kaydirigubbakcemile3

anladım cnm anladım geç de olsa =)):teytey:

kızlar öğleden sonra yine gelemedim sizlere:gitme:
nasıl keyifler bakalım.

bernacım bebişin resmi çoooooooook güzel olmuş opuyorumnanaktan
saaaaoooooooooooollll yafruuummmmmm Şeniz

=))))) görüşürüüüzüüüüzzzzzz yazıcam işteee =)))

çatla da patlaaaaaaa lülülülülülü

ii bakasın kendineeee... dikkat et haaa lmaz:

mucckkaaaaa Şeniz

kızlarrr liste yapıyoruz msn tel facebook

eklemek istediğiniz ne varsa lütfen özelden bana geçin..

teşekkürler....

2 saat kaçtım doldurmuşsunuz yıne sayfaları
çıkanlara ıyıakşamlar ve iyihaftasonları
arzu kusmuşsun gel barışalım arkadasım opuyorumnanaktan
yarın bebişini görecekmışsın ne mutlu sana ıyı haberlerle dönersin inşallah
dilek ewt gurbette olmak kötu ama imkanlarda vayy be dedırtıyor ınsana
çogu bebişini bırakıp işine dönecek benım gibi işi bırakanlar çalışmayacak olanlarda var
o yuzden iç geçirdim valla

alkisalkisalkis bilgeye kesinlikle katılıyorum:lepi:
pazartesiye kadar çok yazmayıııııııınnnnnnnn neoluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok:

şeker arkadaşım kendine ve yavyuna iyi bak öpüyorum sizi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…