allah kolaylık versinkızlarrr liste yapıyoruz msn tel facebook
eklemek istediğiniz ne varsa lütfen özelden bana geçin..
teşekkürler....
gidenlere iyi akşamlaaaar iyi bakın kendinize bir haftayı daha devirdik
ben yarında burdayımmmmmmm
ben yemek telaşındayım
öptm sızleri bir bakayım dedım ama anca geçmişi okumaya yettı vaktım
görüşürüz dikkat edın bebişlere & kendınıze
:teselli:canlar ben yavaş yavaş kaçıyorum dikkat edinnn kendinizee bebişlerede.arzucum küsme ne olur ben herşey6i okumaya çalışıyorum ama ,inannın çok aza yhazabiliyorum akşama kadar açık duruyor kapatmıyorum ama fırsat bulamıyorum işler çok yoğunnnn .öpüyorum hepinizi çok seviyorum.bernacım liste nezamn tammamlanıyor msn facebook ve telleri bekliyorumm merakla...herkese ii hafta sonları gerçi ben yartın çalışıyorum yarımj gün giren olursa görüşürüz hoşçakalınnnnnnn
Fıstıklar bende aranızdan yavaaaaaaaaaaaş yavaaaaaş ayrılıyorum.
pazartesiye kadar bebişlere ve kendinize çooook iyi bakın.
arzucum pazartesiye güzel haberlerini bekliyoruz.
pazartesiye kadar byeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben listeyi yapma aşamasındayım şu an ..yaaa kuzum ben anlayamadım nasıl olcak şimdi bu liste sende toplanıyoda :kedi:
saol canım kendine ii bak şekerimm..allah kolaylık versin
iyi bak kendine mina'nın tatlı annesi
pazartesi görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::1hug::asigim:
iyi tatillerrr =))) hemşommmmmmŞenizBende hepinize iyi akşamlar diliyorum.kalanlara neşeli muhabbetler.Huzurlu sağlıklı geceler hepinize ve bebişlerinize...
yazıcaz yazıcaz =))))) :sm_cool:Fıstıklar bende aranızdan yavaaaaaaaaaaaş yavaaaaaş ayrılıyorum.
pazartesiye kadar bebişlere ve kendinize çooook iyi bakın.
arzucum pazartesiye güzel haberlerini bekliyoruz.
pazartesiye kadar byeeeeeeeeeeeeeeeeee
:teselli:
evet berna yarın görcem inşallah bir aksilik olmazsa.. inşallah aldığım 11 kilo sadece benim orama burama gitmemiştir de bebek de biraz kilo almıştır..ben listeyi yapma aşamasındayım şu an ..
biraz dolsun mail yoluyla size herkesin bilgilerini yollayacağım..
sen hala yollamadın mı bakiiimmmmlmaz: lülülülülülü
saol canım kendine ii bak şekerimm..
çok öpüyorumm
diğer giden arkadaşlara da iyi tatiller diliyorummmmmmmmm
bol bol dinlenin Şeniz
iyi tatillerrr =))) hemşommmmmmŞeniz
yazıcaz yazıcaz =))))) :sm_cool:
kıızzzz yarıın m göreyon bebekiniii?????????zemuszemus :asigim:
2 saat kaçtım doldurmuşsunuz yıne sayfaları
çıkanlara ıyıakşamlar ve iyihaftasonları
arzu kusmuşsun gel barışalım arkadasım opuyorumnanaktan
yarın bebişini görecekmışsın ne mutlu sana ıyı haberlerle dönersin inşallah
dilek ewt gurbette olmak kötu ama imkanlarda vayy be dedırtıyor ınsana
çogu bebişini bırakıp işine dönecek benım gibi işi bırakanlar çalışmayacak olanlarda var
o yuzden iç geçirdim valla
oyy canooommm hadi bakalımm hemen yaz ama haberlerii....evet berna yarın görcem inşallah bir aksilik olmazsa.. inşallah aldığım 11 kilo sadece benim orama burama gitmemiştir de bebek de biraz kilo almıştır..
merhabalar herkes iyidir inşallah biraz sonra geçmişi okumaya başlayacağım artık ancak bu saatlerde girebiliyorum nete.
Ben salıdan beri çalışıyorum. On senelik iş hayatımda hiç masabaşı çalışmadım. Beş sene ilaç firmasındaydım hep dışarda, beş senede öğretmenlik yaptım. Asıl mesleğim zaten.
Şimdi dört gündür sabah 8:30 akşam 17:30 çalışıyorum. KPSS ile PTT'ye memur olarak atandım. Bir de cumartesi günü 15'e kadar çalışma varmış.
Bunu bilseydim asla tercih etmezdim burayı ama hep vardiyalı çalışılıyor ayda bir sıra geliyor falan diyorlardı. Meğer her haftaymış.
Şimdi bunları neden yazıyorum derseniz dört gündür hem stres hem de feci yorgunluk ve baş ağrısı çekiyordum ve bebeğim hemen hiç oynamıyordu. Yani bütün gün boyu en fazla bir iki kere çok hafif oynadı. Bugün doktora gittim. NST ye bağladı doktor. Kalp atışlarına baktı. Durumu iyi dedi. Senin stresin ve yorgunluğun yüzünden oynamıyor olabilir, şu an sorun görünmüyor dedi ama benim ömrümden ömür gitti resmen.
Şurada 5 haftan kalmış izne çıkacaksın zaten dedi. Ben de 37 ye kadar çalışmak istediğimi söyledim ama o biraz zor şimdiden böylesin ilerde daha beter olur dayanamazsın dedi.
Böyle işte arkadaşlar. Biraz içimi dökeyim dedim.
Çok şükür bebeğim iyiymiş. Bir de NST sırasında hıçkırık tuttu yavruşumu. Ben hissetmiyorum ama kalp atışlarından belli oluyor hıçkırdığı.
Offf şu günler geçipte hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.
Canım vardiyalı çalışan gişelermiş, beni de bu halde gişeye vermedi tabii. Zaten ben de istemiyordum milletle uğraşmakta zor. Benim bulunduğum bölüm ful çalışıyormuş. İşte doğru düzgün araştırmadan iş yaparsan böyle olur. Puanım yanar diye can havliyle tercih yaptım.
Anne karnında hıçkırık çok tuturamış bebişleri canım. Böyle ritmik vuruşlar şeklinde hissedermişsin. Ben şimdiye kadar hiç hissetmemiştim ama NST de hıckırdıkça pıt pıt ses geliyordu hemşire dedi hıçkırıyor şu anda diye. Sonra da sinirlendi herhalde oğluşum başladı oynamaya zaten.
Evet evet evet doğruuu. Geçen hafta eşim duydu benim. Yine böyle oynamıyor diye trip yapıyordum. Ben de okumuştum bunu ve eşim bir iki yere dayadı kulağını benim atışları duydu önce sonra amanınnn dedi gümbür gümbür atıyor. Farkediliyormuş zaten.
Sen de dene. Birkaç yere baksın ama seninkilerle karıştırmasın. ONlarınki çok hızlı atıyor dakikada 140-150 falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?