2009 Aralık Anneleri

Canım benim başın sağolsun.Ne desem boş şuanda.Allah sabır versin,bu acıyı bir daha yaşatmasın sana,kimseye...Artık cennette bir meleğin var.Umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini.Seni dört gözle bekliyor olacağız.Allah'a emanet ol.Görüşmek üzere

Bu gün heyet raporu almak için farklı bir hastaneye gittim. Muayenede erken gebelik olduğunu ve 2 mm açıkıkolduğunu söyledi doktor. Yatmam gerektiğini falan söyledi.Çok orkuyorum.Daha önce 4,5 aylık bebeğimi bu sebepten kaybetmştim. Çok korkuyorum kızlar bir daha bu acıya dayanamam. Yalvarıyorum Allahıma 5 hafta daha dayansın oğlum.. Bu konuda bilgisi olanların yorumlarına ihtiyacım var..

canim ya inanki cok uzuldum sana ne soylesek teselli olmaz mekani cennet oldu kizinin dunyada rizki yokmus hayirlisi böyleymis ALLAH sizlere saglik versin yine olur :Saruboceq::Saruboceq:

ne diyecegımı bilemedım
Allah sabır versinden baska
belki çok hafif bir cumle kaldı bu ama inan acını içimde hissettim.Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı bir bebegi kucagına almayı nasip etsin.

kıyamam
lutfen panık yapma
yatarak dınlenerek ve moralını yuksek tutarak bu 5 haftayı atlatabilirsin
bu konuda bilgim yok ewt ama moralın yuksek olmasının bebeğide panik yaptırmamanın işe yaradıgını çok kez duydum
lutfen öncekı hamılelıgınle kıyaslama germe kendınıde daha fazla
burada hepimizin duaları senınle olacaktır emın ol
ama lutfen iyiyim diyerek ayaklanma yat bol bol dınlen

Allah sabırlar versin canım. Çoook üzüldüm. Sözün bittiği yer işte. Bebeğin zaten melek oldu, Allah geride kalan sizlere dayanma gücü, sağlık ve huzur versin .

ewdal mutlaka yatmalısın. Sanırım rahim ağzı yetmezliği var sende bu durumda olan arkadaşların yazıştığı bir topik var bilirsin belki. İlk bebeklerini kaybetselerde ikincileri sağlıkla almışlar kucaklarına ya da almak üzereler.
Lütfen sen de çok dikkat et hiç kalkma gerekiyorsa bol bol dinlen.
Dualarımız seninle canım.

ebru gunaydın
dun yazdıklarını şimdi okudum lutfen sende germe kendını ewt talihsiz biryer olmuş senın için ama
bizim şer dediğimiz şeylerde bir hayır var oluyor mutlaka
kendını strese sokma bebişin için iyi olmak zorundasın çok şukur nst de ii çıkmış kötu olsaydı gerildiğin için kendını afetmezdın

bundan sonra aralık annelerıne stres yorgunluk karamsarlık yasak
bir kötu haber daha istemıyorum Allahın iziniyle bunyemız kaldırmaz
lütfen kendımıze ve bu sayede bebişlerimize iyi bakalım
elimizde olmayan şeyler için yapacak birşey yok Allahın takdiri
ama kendımıze bakarak strese sokmayarak aşacagımız çok şey var o yuzden lutfen biraz daha dikkat edelım kızlar ilk 3 ay ve şimdi son 3 ay çok önemlı dönemler
2-3 ay daha sıkacagız sıkmak zorundayız dışimizi
dışetkenlere karşı guçlu olmamız lazım
ha gayret hep bereber aşacagız sıkıntıları Allahın izniyle alacagız bebişleri kucagımıza

aynen kızlar herşeyin başı moral... !!!!lmaz: biz iyi olacağız ki bebişler de iyi olsun, iyi şeyler hissetsinler...

kaç gündür kötü haberler alıyoruz.. biz de etkileniyoruz ister istemez.. dikkat etmek zorundayız.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..

geçmişleri de deşip durmayın.. hepinize diyorum ! biliyorum çünkü hepinizin ya kendi geçmişinde ya ailesinin geçmişinde sıkıntılar yaşanmış..

bu demek değil ki sen de yaşayacaksın... !!!

ben kendimden biliyorum.. Allaha şükür çok rahat bi hamilelik geçiriyorum ama stres olduğumda bebişimin bi kıırdanmaları var.. aman yarabbi.. iyice stres oluyorsun onu öyle görünce..

o yüzdeeeennnnn açın güzel güzel müziklerii... açın komedi dizilerini.. bu saatten sonra ne haber izleyin anasını satayım ne de yaprak dökümü misali dizileri..

3 ayy beeee !!!! rahat rahat yaşayın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mymeka:

o zaman ne diyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz

günayydıııınnnnnnnnnnnnnnnn a.s.

en güzel haftasonlarııııııı en güzel anneler olan aralık annelerinin olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn :sm_cool:

o zaman ne diyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz

günayydıııınnnnnnnnnnnnnnnn a.s.

en güzel haftasonlarııııııı en güzel anneler olan aralık annelerinin olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn :sm_cool:

gunaydın canımm
uyku tutmadı dıye girdim sanırım sende erkencısın
neyse ben çıktım kahvaltı edeyım bu mıde aç kalmaya alışkın degil
iyihaftasonları olur hepimize inşallah
görüşürüz

afiyet olsun canımmmmm...

güzel güzel besslenin =)))

ben de umuyorum bu haftasonu ve bundan sonraki haftalar çooook güzel geçecek :sm_cool:

canım benim 5 hafta çok kısa bir süre eminim yapman gerekenleri yapıp dikkat ettiğinde hiçbişey olmadan sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına
sen sakın stes sıkıntı yapma
dua ediyoruz sen ve bebeğin için :Saruboceq:

cnm ii dinlennn ozamna hiç bişey yapma 5 hafta var bak ii dinlen tamam cnm.

cnm benm ya ne diyeceğimi bilemiyorum başın sağolsun cnm.diyecek bişey yok gerçekten çok üzüldüm.kendine çok dikkat ettt.

afiyet olsun canımmmmm...

güzel güzel besslenin =)))

ben de umuyorum bu haftasonu ve bundan sonraki haftalar çooook güzel geçecek :sm_cool:

evet canlar artıkkkkk üzülmek yok riskli aylardayız destek olalım birbirimize ve üzüntü yok tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…