Deli gibi ayaklarim agriyo ya benim bugun sanki nineler gibi hissediom bugun kendimi
neden hep eski toprak deriz ?
bu yüzden işte.. deli gibi de cips yerdim.. hamileyken de bazen ruffles yedim.. canım bi ara acaip patates çekiyordu.. hala da çekiyor da =)) neyyysee..
soluduğumuz hava bile ...... anlayın işte..
heryerimizden falso yuz!!
taşımak zorlaştı bu bedenleri burcu sanırım ondan
ben yegenlerı sevmeye gideyım yoksa bugun bıtmek bilmez
girmem artık
eşim laptoptan giriyorum dıye kızıyor tum gun kablosuz baglantının zararlarını çekiyorum diye
haftasonları gözune batmayayım dıye girmemeye çalışıyorum
hepinize iyihaftasonları pazartesi guzel haberlerle görüşürüz inşallah
şimdi bana küfür ediceenn ama.... =))))
araba full be yavrum bebişin malzemeleri var ya.. laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahhhh ahhhhhh zaten yüklü bi kadınım.. bu kadar yükü de yüklemesinler bana beeeeeeeee :roflol:
yukarı dik kııızzz iyi gelir..
ha bu arada tuzlu suda dinlendirmek de iyi gelir bakın... ben çoook küçükken büyüklerimiz yapardı.. belki hatırlayanınız vaardır..
inanamıyorum sana süperrsın o zaman fatmaben 8 kilo aldımmm canlar
ben yegenlerı sevmeye gideyım yoksa bugun bıtmek bilmez
girmem artık
eşim laptoptan giriyorum dıye kızıyor tum gun kablosuz baglantının zararlarını çekiyorum diye
Butun alisveris filan herseyi Ekim sonuna kadar bitirmek lazim yoksa ben kendimde gezebilecek bir durum hissetmiyorum valla.
yukarı dik kııızzz iyi gelir..
ha bu arada tuzlu suda dinlendirmek de iyi gelir bakın... ben çoook küçükken büyüklerimiz yapardı.. belki hatırlayanınız vaardır..
sorma burcu ya paytak ördekler gibi hissediyorum kendimi bende şimdiden
maşallahh kıızzzzzzz alkisalkisalkisben 8 kilo aldımmm canlar
hakkaten yaa baz istisyonları mahvediyor bizi... kötükedihüsobu nedenle oluyo zaten bu hamile kalamamak,düşükler,gebelik problemleri
ben ne annemde duymuştum nede yakınlarımda başka birinde ama ben bir düşük yaşadım
doktor ozaman sormuştu yakınınızda baz istasyonu varmı diye onun bile çok etkilediğini düşünüyorlar
hadi görüşürüz canıımmmmmben yegenlerı sevmeye gideyım yoksa bugun bıtmek bilmez
girmem artık
doğru söylüyorsun.. bitirmeye bakın artık alışverişi..
Butun alisveris filan herseyi Ekim sonuna kadar bitirmek lazim yoksa ben kendimde gezebilecek bir durum hissetmiyorum valla.
di mii yaaa yazık banaaa :teselli: sevin biraz beni.. garip kaldım yaban ellerdeee zatiii :a015:yok valla haklısın gıkım çıkmaz sana
senı bunları düşünmeye zorlayanlar utansın :)
ewt eve gidince ılık suya sok dık havaya en iisi burcu
inanamıyorum sana süperrsın o zaman fatma
maşallah diyeyım dur
burcu işyerinde misin? evde mi?
işteysen de uzat biraz aşağıya sarkmasın çok yanii....))
kızlarrr ben kahvaltı hazırlıyorummm...
menüde patatesli kaşarlı gözlemeler varrr =) buyrun acıkan gelsin =)))))))))))
öpüyorum şimdilik hepinizi.....
slmlar..
size yazdığım gün gece bebeğe kan nakli yapıldı, ve ondan kan alındı, kan değerleri çok düşük çıktı bebek kan üretemiyordu.o gece bebeğimizi kaybettik. 2 hafta once yani.. ertesi gün normal doğumla da ölü bebeğimi doğurdum.
ismini koyduk, yıkattık, 3 5 gün sonra otopsi sonrası gömdük kızımı.
ankarada otopside bebeğin parçaları. bugün gelen bir habere göre de parvovirüs denen bi enfeksiyon geçirmiş olduğum gebelikte. kesin de değil..
Allah hepinize sağlık huzur versin, kendime biraz daha gelince belki gelir halinizi hatrınızı sorarım.
hoşçakalın.
Bu gün heyet raporu almak için farklı bir hastaneye gittim. Muayenede erken gebelik olduğunu ve 2 mm açıkıkolduğunu söyledi doktor. Yatmam gerektiğini falan söyledi.Çok orkuyorum.Daha önce 4,5 aylık bebeğimi bu sebepten kaybetmştim. Çok korkuyorum kızlar bir daha bu acıya dayanamam. Yalvarıyorum Allahıma 5 hafta daha dayansın oğlum.. Bu konuda bilgisi olanların yorumlarına ihtiyacım var..
Ben penguen yuruyusune gectim bile . Honk honk diye . Agirlastim ben birden .Biraz yol yuruyorum he he diye dilim disarda oluyor . Bisey almaya gidiyorum hemen iki dakka oturuveriyorum bi yere .
ben bi tek kendim sanıyordum yalnız değilmişim ..çok tuhaf yürüyorum son 1 haftadır...azcık yol yürüyeyim ya da ayakta durayım dilim dışarda hiç ellemesin kimse beni yatayımmm 2,5 ay boyunca diyorumm..diyorum ama uygulayabilen kimm..bi de acaba karnımızdaki ağırlıktan mıdır nedir bacağımın biri belimden çekiyo ve kimi zaman aksayarak yürüyorumm...neyse az kaldı diyeyim de :))))
canım çok hafif bir cümle kalacak ama RABBİM SABIR versin meleğin şimdi cennette....
aklına kötü bişey getirme canım yaa..oğluşun dayanacaktır annesi 5 hafta daha ...
[/COLOR]
Benimde oyle kasiyor bacagim bazen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?