2009 Aralık Anneleri

Deli gibi ayaklarim agriyo ya benim bugun sanki nineler gibi hissediom bugun kendimi

yukarı dik kııızzz iyi gelir..

ha bu arada tuzlu suda dinlendirmek de iyi gelir bakın... ben çoook küçükken büyüklerimiz yapardı.. belki hatırlayanınız vaardır..

bu nedenle oluyo zaten bu hamile kalamamak,düşükler,gebelik problemleri
ben ne annemde duymuştum nede yakınlarımda başka birinde ama ben bir düşük yaşadım
doktor ozaman sormuştu yakınınızda baz istasyonu varmı diye onun bile çok etkilediğini düşünüyorlar

ben yegenlerı sevmeye gideyım yoksa bugun bıtmek bilmez
girmem artık
eşim laptoptan giriyorum dıye kızıyor tum gun kablosuz baglantının zararlarını çekiyorum diye
haftasonları gözune batmayayım dıye girmemeye çalışıyorum
hepinize iyihaftasonları pazartesi guzel haberlerle görüşürüz inşallah

Sana da iyi hafta sonlari. Pazartesi gorusuruz

yok valla haklısın gıkım çıkmaz sana
senı bunları düşünmeye zorlayanlar utansın :)

ha bu arada tuzlu suda dinlendirmek de iyi gelir bakın... ben çoook küçükken büyüklerimiz yapardı.. belki hatırlayanınız vaardır..

ewt eve gidince ılık suya sok dık havaya en iisi burcu

ben 8 kilo aldımmm canlar
inanamıyorum sana süperrsın o zaman fatma
maşallah diyeyım dur

görüşürüz pelincim
iyi bakın kendinize:))

Dogru diyon eve gidince yapayim . Gerci boyle sanki kilometrelece yol yurumusum gibi bi agri. Dobis olmak ne zor he

ben 8 kilo aldımmm canlar
maşallahh kıızzzzzzz alkisalkisalkis
hakkaten yaa baz istisyonları mahvediyor bizi... kötükedihüso
hadi görüşürüz canıımmmmm

benim eşim de çok kızıyor... laptoptayım hep ben deee:sinifsinif:

aslında bundan sonra masaüstüne geçeyim.. eşim laptopu alsınn :jeyyar:

Butun alisveris filan herseyi Ekim sonuna kadar bitirmek lazim yoksa ben kendimde gezebilecek bir durum hissetmiyorum valla.
doğru söylüyorsun.. bitirmeye bakın artık alışverişi..

beni örnek alın biraz be kızım aaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
di mii yaaa yazık banaaa :teselli: sevin biraz beni.. garip kaldım yaban ellerdeee zatiii :a015:

burcu işyerinde misin? evde mi?

işteysen de uzat biraz aşağıya sarkmasın çok yanii.... ))

kızlarrr ben kahvaltı hazırlıyorummm...

menüde patatesli kaşarlı gözlemeler varrr =) buyrun acıkan gelsin =)))))))))))

öpüyorum şimdilik hepinizi.....

Isyerindeyim ama masanin altina tabure koydum ayaklarimi uzatiyorum hep .

canım çok hafif bir cümle kalacak ama RABBİM SABIR versin meleğin şimdi cennette....

aklına kötü bişey getirme canım yaa..oğluşun dayanacaktır annesi 5 hafta daha ...

kızlar ben ufk tefek bir kızım zaten 8 kilo bile beni mahcvetti daha fazla alsam ne olurdum bilmiyorum sırtım çok ağrıyor çünkü.ama daha2,5 ay var bklm kaç kilo daha alacağız...

bugün suya doyamıyorum ben yaa kaç bardak oldu sayamadımmm..geceleri karnınız gergin oluyo mu?dün gece resmen yatamadım bi de top var gibi karnımda yanları boş tabi yana düşecek gibi bi rahatsızdı sabah gerginlik falan yok..yağ yapmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…